« Kedeng, kedeng... | Home | IK HEB HEM! »

Vragen.

Zaterdag 08 September 2007

De afgelopen tijd heb ik een aantal maal vragen gehad over school, werk etc. Dus vandaar dat ik die kant van mijn verhaal even ga vertellen. ;-)

Ik ben nu vierdejaars student Facility Management. Vorig jaar een klein uitstapje gehad naar de universiteit, alleen dat beviel dus niet. Ik ben niet zo'n leerder en dat was op de universiteit wel verreist. Dus dat ging niet helemaal goed samen.

In overleg met me ouders toen besloten om mijn studie Facility Management weer op te pakken. Inmiddels heb ik alle vakken van het derde jaar afgrond. Mijn stage is goedgekeurd door mijn stagebedrijf, het enige wat ik nog moet doen is een eindgesprek voeren met mijn stagedocent. Maar daar verwacht ik verder geen problemen mee.

En dus nu het vierde jaar... Mijn specialisatie wordt Veiligheidsmanagement. Daar ga ik later nog wel een keer dieper op in. Dit vak ga ik 4/5 maanden volgen. Tot slot van het vierdejaar is dan mijn afstudeerstage. Het liefst in je specialisatie.

Ik heb laatst een informeel gesprek met iemand gehad die wel mogelijkheden zag. Gisteren heb ik zijn emailadres van een vriend gekregen, dus daar ga ik dit weekend eens even achteraan. Mocht dat lukken dan laat ik dat natuurlijk hier weten! Waarom nu nog niet? Omdat ik het nog niet zeker weet en niet iedereen het al hoeft te weten. Dus weet je ervan, dan alsjeblieft niks laten merken!

De laatste vraag is veelgehoord: Maar je woont weer thuis, studeer je dan nog wel? Ja ik studeer dus nog. Ik heb al een keer uit de doeken gedaan waarom ik thuis woon. Die log is hier te vinden.

Foto hierboven? Oh gewoon een leuk iemand uit de dierentuin! *GRIJNS*

12 reacties

Wie is leuker? De bovenste of de onderste?
Hanny ( E-mail ) (URL) - 08-09-’07 00:15
veel succes met je studie, altijd handig om bij je ouders thuis te wonen.
Wie zwemt er nu sneller die man of die zeehond(leeuw)
sylvester ( E-mail ) (URL) - 08-09-’07 06:52
Oké, nu snap ik het! Succes dit laatste jaar!
Anneke :) (URL) - 08-09-’07 08:40
Dat weten we dan ook alweer. Mijn zoon is na wat omzwervingen ook weer thuis komen studeren...
V@nM@n ( E-mail ) (URL) - 08-09-’07 08:59
Lijkt me toch wel weer wennen. Je had toch je eigen leven en regels en dan nu weer onder de hoede van ouders. Maar ik snap het je log lezende waarom je weer terug naar huis bent gegaan.
Succes met de studie!
Youke (URL) - 08-09-’07 09:15
Ik begrijp het al...je voelt je nu gewoon weer als een vis in het water op je oude stekkie bij je ouders. Nou dan is dat een prima beslissing. Als je je opgesloten voelt tussen het beton moet je er weg. Simpel. Goed gedaan wijffie :D
Emmelinda - 08-09-’07 11:28
Thuis wonen heeft inderdaad een heleboel praktische voordelen zoals het ontbijt en de meeneemdingen die voor je klaar staan, de was, etc. en natuurlijke de mooie omgeving. Lijkt me geen slechte keuze.
Jan K. (URL) - 08-09-’07 13:24
Beter dat je die studie weer opgepakt hebt want het is toch zonde om er na 3 jaar helemaal niets meer mee te doen! Ik hoop dat je afstudeerstage gaat regelen want scheelt weer een hoop stress!
Belinda ( E-mail ) (URL) - 08-09-’07 14:42
Dat wist ik allemaal al maar toch fijn dat je het even herhaald. :-p

Fijne zaterdag hoor.
Natazz (URL) - 08-09-’07 15:08
ok meid nou ik ben weer helemaal op de hoogte!

fijn weekend Liefs Simone
~Simone~ ( E-mail ) (URL) - 08-09-’07 19:18
Je bedoelt de zeehond?
Frans54 ( E-mail ) (URL) - 08-09-’07 23:13
Heel veel succes dan met afstuderen dit jaar! Je zal het er wel druk mee krijgen.
Sanne (URL) - 08-09-’07 23:18


(optioneel veld)
(optioneel veld)
1x maal invullen en ik krijg hopelijk weer alle reacties
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.