« Paar daagjes weg! | Home | 1 jaar! »

Geliefd.

Vrijdag 02 Maart 2007

Het was super gezellig!! De gehaktballetjes jammie, de films super! En de winkels beetje saai… Maar wel heel gezellig!!! Doen we zeker nog een keer. Alleen dan met koopavond of een koopzondag erbij!

Maar vandaag heb ik een leuk verhaal… *grijns*

Van de winter ben ik bij mijn vriendin Tanja geweest. Haar grote droom was een eigen pension/restaurant/café. Sinds afgelopen december zijn ze open, en natuurlijk ben ik daar dus ook geweest!
Toen ik daar was, was ook 1 van haar stamgasten daar, en die man is echt geweldig!!! We hadden ongelooflijk veel lol met elkaar...!
Onderstaande foto heb ik na mijn vakantie in Ellmau in januari ook al geplaatst. Maar het gaat om hem dus!

Bovenstaande foto heb ik geprint en via de post naar Tanja gestuurd. Ze belde me afgelopen maandag al om me te bedanken dat ze de foto’s had gehad. Tegelijkertijd vertelde ze me dat ze de foto aan Hans had doorgegeven en dat hij er echt super blij mee was! Moest best wel lachen aan de telefoon… Herinnerde me die dag nog levendig.

Afgelopen woensdagavond ging mijn telefoon weer. Tanja aan de telefoon: Annemarie, ik heb hier iemand die je heel graag wil spreken! Ik zeg: ehh ok… Tanja: komt ie! Ik luister vol spanning, maar had eigenlijk wel al een idee wie het zou kunnen zijn!

Ja hallo Schatje! Alles goed met je? Zoetje, liefje etc. "Ich liebe dich!"
Overduidelijk dat hij me nog steeds helemaal geweldig vind, haha. Ik lag helemaal in een deuk op de bank en me nichtje zat me echt aan te kijken van: HUH? Wat heeft die nou weer! (achteraf zei ze: ik begreep al niet waarom je ineens Duits ging praten...)
Van de winter had ik hem eigenlijk al zo’n beetje beloofd dat als er dorpsfeest is daar in het dorp dat ik dan ook kom. En dat werd me nu natuurlijk weer gevraagd, dus dat heb ik nogmaals toegezegd! Daar pas ik mijn vakantie wel op aan, hihi.

Hij schijnt een modezaak te hebben. Dus nu heeft hij het volgende bedacht: Dat ik in een Dirndl *die ik van hem krijg* achter de bar ga staan en ga bedienen… Komt hij de hele avond bij me drinken! En ik, ik met mijn melige hoofd heb dus gewoon ja gezegd. Zien jullie het al voor je? Annemarie in een jurk achter de bar? Ik nog niet, dus heb nog een paar maanden de tijd om daaraan te wennen!
Hij vroeg zelfs al mijn maat… Whahahahaha. Daar heb ik me nog onderuit gepraat door te zeggen dat dat dan wel komt, omdat ik geen idee heb of de Oostenrijkse maten hetzelfde zijn als de Nederlandse...
Hopelijk zoekt hij een beetje een fatsoenlijke uit en niet zo 1tje die ik tegenkwam via Google... *zucht* Waarom ik?

Oh en de plannen verder? Nou de vriend van Tanja gaat minimaal 1x per maand op en neer naar Nederland. Dus de volgende keer kwam hij mee om mij op te zoeken!
Hij heeft met Tanja geregeld dat hij mijn telefoonnummer heeft gekregen, dus gaat hij mij binnenkort opbellen. *want zo werd het te duur voor Tanja, dus ging hij zelf wel bellen.* En verder, als ik in Ellmau op vakantie ben, komt hij me ophalen met zijn grote Amerikaanse auto. Mijn reactie: he, ik kan zelf ook rijden!?! Was niet goed genoeg. Want ik verdiende een grote auto met chauffeur!

Goed voor mijn zelfvertrouwen allemaal, maar toch, haha ik in een jurk… Ja alle uren/minuten/seconden tot die tijd heb ik echt nodig om aan te wennen!!!

Fijne vrijdag toegewenst!

16 reacties

Alles goed en wel, maar daar willen we wel foto's van zien! Jodelahiti!
tagrijn (URL) - 02-03-’07 00:14
Ik heb een grote fantasie en kan veel dingen als plaatje voor me halen, maar..........Annemarie in een dirnd'l jurk dat plaatje krijg ik echt niet voor de geest hahahhahaahh
Leidse Glibber (URL) - 02-03-’07 00:28
Niet alleen in jurk. Daar horen ook schoenen met hakjes bij! Ik zie het al voor me. Annemarie wiebelend en wel achter de bar.
Je moet natuurlijk je haar ook laten groeien, want bij een dirndl-jurk horen vlechtjes.
Zo kun je alvast een idee krijgen hoe het zal zijn om in Oostenrijk te wonen!!!
hahahahaha
Hanny (URL) - 02-03-’07 01:22
Och jee, je bent ook weer lekker spontaan he, nou ik ben benieuwd, ik weet zeker dat dat hele leuke plaatjes gaat opleveren! ;-)
Pasula (URL) - 02-03-’07 01:31
Ik ben benieuwd naar de foto's hihihi
fijne vrijdag meis ;-)
sylvester (URL) - 02-03-’07 04:35
Geweldiggggg laat je tieten maar oppompen worstel je maar eens in een dirdnl en ga aan het werk whahahah alleen heel leuk maar tis wel een oude man he whahahahaha had beter een jonge god kunnen zijn toch??

enjoy!
fijn weekend
simone (URL) - 02-03-’07 08:20
Leuk dat je zo iemand hebt ontmoet. Ik ben benieuwd naar de foto's!
Youke (URL) - 02-03-’07 09:26
Nou dat zou fraai staan zo'n jurk. Natuurlijk wil ik ook de foto's zien. hihi.
Natazz (URL) - 02-03-’07 09:52
Geweldig, hihi...met muzikale groet, fijn weekend.
Loontjuh (URL) - 02-03-’07 12:55
Dan moet je uiteraard wel je haar verven in een kleur die bij die dirndl past ;)
Frans54 (URL) - 02-03-’07 14:13
Dus je hebt toch een nieuwe vriend! ;-)

Ennuh die foto's van Annemarie met een jurk aan willen wij zeker zien! :-)
Belinda (URL) - 02-03-’07 14:47
Gna,gna,zou hij een beetje verliefd op je zijn?? Hij wil je telefoonnummer,hij wil bij je langskomen,hij wil je maten,haha!! Straks heeft ie ook nog een bijpassend lingeriesetje voor je laten maken,woehaaa!! [sorry,m'n fantasie gaat met me op de loop.]
nieta (URL) - 02-03-’07 17:20
Annemarie, ik zal je weleens in zo`n jurkje willen zien, die foto houden wij te goed. Afgesproken hè. Leuke foto, je kan wel zien dat jullie de grootste lol hebben.
Fijn weekend!
Groetjes Sjoukje
Sjoukje (URL) - 02-03-’07 17:21
ben benieuwd naar foto's van jou in een jurk! hahahaha
fijn weekend meis!
patries (URL) - 02-03-’07 19:58
Hahhaha we hebben het pas nog over Drindls gehad hahaha. En je gaat er toch eens een keer in lopen. Geweldig!! Dan wel een foto heh!! Foto!! Foto!! hahaha
Zakina (URL) - 02-03-’07 20:19
De dirndl is geen jurk Annemarie dat is een dracht!!!! Enne nog zeer sexy. De oosterijker hebben de mooiste ;-) Als je plezier hebt aan de hele gelegenheid, nur machen :-D
Love Joanna
Joanna (URL) - 02-03-’07 22:09


(optioneel veld)
(optioneel veld)
1x maal invullen en ik krijg hopelijk weer alle reacties
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.