« FIRE! | Home | Poes. »

Geen log, goed nieuws?

Zondag 14 Januari 2007

Geen log is misschien wel goed nieuws. Gister eventjes geen log omdat ik ten eerst om 12 uur in de file stond, daar 1.5 uur heb gestaan en dus pas om half 3 thuis was. Toen nog snel even wat gecheckt op internet en gaan slapen. Gistermiddag pas om 3 uur wakker werd en gewoon heel rustig heb aan gedaan!

Gisteravond hadden we een feestje voor alle callcenteragents in Nederland! En het was super!!! Het was georganiseerd in de buurt van Amsterdam, Velsen, op de skibaan aldaar! Hihi, we mochten een uur gratis skiën en verder gratis drank en eten! En bovenal, live muziek! Maar het was gewoon super gezellig!!!

Skiën, tsja, voor mij is die baan eigenlijk aan de eenvoudige kant en te kort. Maar het voelde wel even heel lekker! Een uur lang 30 sec naar benee en 3 min omhoog. Was best bezweet toen ik na het uur weer in het restaurant kwam! Super! En alvast een beetje geoefend met lesgeven, grinnik.

Lesgeven? Ja, lesgeven. Ik heb besloten mijn studie te stoppen. Dit gaat gewoon niet werken… Ik dacht dat ik een doel had om naartoe te werken, maar ik weet niet eens meer wat ik met de studie wil gaan doen. Ik houd een rustpauze.

Ik ben naar mijn werkgever gegaan om te vragen of ik meer uren kan gaan draaien, daar weten ze over 2 weken meer over. Ik hoop zo dat ik 32 of 36 uur kan gaan werken… En verder heb ik op dit moment contact met mijn vriendin over deze zomer, of ik bij haar kan gaan werken. En ga ik volgende week contact opnemen met de skischoolhouder…

Eindelijk! Mijn droom komt uit. Of ik nou al deze zomer naar Oostenrijk ga (sowieso voor vakantie) of dat ik de hele winter ga… Ik ga! En dat voelt super! Natuurlijk zijn er praktische dingen die ik moet oplossen, maar het voelt echt geweldig aan! Wie weet dat ik daar tegenkom… Bekend of onbekend!;)

Ik wens jullie in elk geval een hele fijne zondag toe!

18 reacties

Oh meissie, dat klinkt allemaal uitstekend. Groot gelijk dat je even een studie-pauze inlast. Uitstellen hoeft niet te betekenen dat je het nooit meer kunt oppakken. In dit geval is het alleen maar gunstig om die kant op te gaan. Hup, pak die droom met beide handen aan en niet laten glippen he? ;)
Emmelinda ( E-mail ) (URL) - 14-01-’07 00:07
Een leuke Oostenrijker is nooit weg (leuk vakantieland voor ons *grinnik*).
Een jaartje pauze kan heel goed zijn.
Ik hoop dat al je dromen waarheid worden!
Hanny ( E-mail ) (URL) - 14-01-’07 00:28
Dat noemen ze nu van je hobby je beroep maken toch? Mooier kan het niet, als alles gaat lukken, wat ik wel hoop voor je, maar ik heb een hekel aan skiën, geef je daar dan ook zwemles in de zomer ;-)
sylvester ( E-mail ) (URL) - 14-01-’07 02:13
Goeiiemorgen Meissie!

Nou als jij voelt dat je met je studie zo geen reet opschiet geef ik jhe groot gelijk en wat is er nou mis met werken en skiles geven in oostenrijk???

anywees hopelijk krijg je meer uren en gaat alles zoals je het graag zou zien!

fijne zondag
Liefs Simone
simone ( E-mail ) (URL) - 14-01-’07 08:54
Als jij geen goed gevoel krijgt bij je studie en niet eens meer weet wat je met je studie wil gaan doen dan is het waarschijnlijk beter dat je de studie even on hold zet en gaat voor je droom in Oostenrijk!

Je bent het al jaren van plan en dit is waarschijnlijk het juiste moment ervoor! Oke het kwam iets eerder dan verwacht maar je moet kansen pakken als je ze krijgt en dat doe je! :-)
Belinda ( E-mail ) (URL) - 14-01-’07 09:51
Tja zo gaan die dingen he :) Wel lekker spannend wie weet wat de toekomst allemaal brengt. ook een fijne zondag! Knuf Catje.
CoolC@t ( E-mail ) (URL) - 14-01-’07 10:09
Ik dacht al dat je zou stoppen met je studie, maar wil je dan volgend jaar weer verder gaan met een andere of stop je helemaal? Wel leuk skiles gaan geven, ik ben benieuwd.

Fijne zondag
liefs Natazz
Natazz ( E-mail ) (URL) - 14-01-’07 10:35
Haha.. ik ben nog nooit in Oostenrijk geweest. Maar je moet gewoon doen wat je leuk vind!
xNanda
Nanda ( E-mail ) (URL) - 14-01-’07 10:54
Een droom die uitkomt! Ook mijn droom is uitgekomen op het moment dat ik taxichauffeusse werd. Ik geniet er nog steeds van. Gewoon kunnen doen wat je zelf graag wilt is het mooiste dat bestaat!
Succes met alle struikelblokken die je nog tegenkomt, ga er voor!

Liefs, Anneke
Vrolijk ~ Blij (URL) - 14-01-’07 11:17
Soms kan een jaartje pauze nemen heel goed werken en weer nieuwe energie geven.. wat jij wilt gaan doen is ideaal op deze ongebonden leeftijd waarop je nu bent.. dus waarom niet? Ik duim dat je er wat uren bij krijgt... en mocht je naar Oostenrijk gaan... hopelijk heb je dan wel internet, want die avonturen wil ik natuurlijk wel kunnen volgen.
Zakina ( E-mail ) (URL) - 14-01-’07 13:42
Goed dat je de knoop hebt doorgehakt wat betreft je studie.

Ik wil je keuze niet de grond in boren maar een vriendin van mij ging ook lesgeven in Oostenrijk aangesloten bij een bepaalde organisatie. Na een week is ze daar zo van terug gekomen (drukke gemeenschap om in te wonen, slechte organisatiekwaliteiten van de organisatie zodat zij voor alles konden opdraaien enz.). Nou betekent dat niet dat het bij jou ook zo gaat natuurlijk.
Youke (URL) - 14-01-’07 13:59
Dat is leuk een uurtje gratis skiën, live muziek, lekker eten en drinken. Je zal wel een geweldige dag gehad hebben. Het zou toch geweldig zijn als je droom gaat uitkomen. Ik denk dat dit een heel goed jaar voor jou gaat worden.
Groetjes Sjoukje
Sjoukje (URL) - 14-01-’07 16:02
Ik ben blij voor je dat de kogel door de kerk is.
Studeren tegen je zin in werkt op den duur ook niet.
Een tijdje eruit kan heel leerzaam zijn hoor en je kan altijd deze of een andere studie nog oppakken je bent nog jong genoeg.
En zoals ik je heb leren kennen, je weet precies wat je wil en daarom geloof ik dat het de enige juiste beslissing van je is.
Wel waar maken he.
Leidse Glibber ( E-mail ) (URL) - 14-01-’07 20:52
Wat een heftig logje. Opeens komen al die beslissingen zomaar over ons heen! Werk zoeken in Oostenrijk. Moet je wel zelf je was doen daar natuurlijk, dus o, wat zul jij 'Drachten' missen! En hoe moet dat dan met wedstrijdzwemmen en je werk als 'voordoemens'?
Maar zo'n sabbattical period kan op zich geen kwaad. En dan misschien in september weer vol goede moed aan een nieuwe studie die voor jou wél hout snijdt.
Tagrijn ( E-mail ) (URL) - 14-01-’07 21:28
Dat klinkt goed. Je moet doen waar je je goed bij voelt.En vooruit kijken, niet achterom.....
quidam ( E-mail ) (URL) - 14-01-’07 22:52
Vertrouwen in de toekomst is heel belangrijk, en als je hier meer vertrouwen in hebt dan in de studie dan is het een goede keuze.
Frans54 ( E-mail ) (URL) - 15-01-’07 11:02
Begrijp ik nou goed dat je je hart volgt? Super hoor! Dat je ook die stap hebt genomen!! Ik heb bewondering voor je!!

En ahhh die lieve poes toch....wat een schatje toch!!

Liefs Plien
Plien (URL) - 15-01-’07 20:41
Nou inderdaad , er is nog wel wat te regelen dan !Het is ook best wel moeilijk om al jong te weten wat je wilt !
Vroeger was er minder keus en stond er al vaker vast dat er gewerkt moest worden , scholing was ( meestal te) duur .
Het kan vast geen kwaad om een poosje te werken ( ook dáár is niet altijd alles zoals je je voorstelt) voor je een besluit neemt over je toekomst!
lieve groetjes Riet
rietepietz ( E-mail ) (URL) - 15-01-’07 21:40


(optioneel veld)
(optioneel veld)
1x maal invullen en ik krijg hopelijk weer alle reacties
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.