« Skidemo en mijn vrien… | Home | FIRE! »

Hintersteinersee en debuut.

Donderdag 11 Januari 2007

Vandaag zoals beloofd de foto’s van de Hintersteinersee. Anders dan de naam doet vermoeden gaat dus gewoon om een meer! Echter wel een super mooi meer, heerlijk om te zwemmen *nee niet in de winter* en heerlijk hoog in de bergen!

En daarna nog mijn radiodebuut… *grinnik*

De Hintersteinersee is normaal gesproken in de winter niet bereikbaar. Je gaat met haarspeldbochten 5 kilometer omhoog de bergen in. Normaal gesproken ook verboden terrein. Alleen toegankelijk voor 4x4 met sneeuwkettingen! Nou hebben wij een 4x4 en sneeuwkettingen… Maar toch… Niet te doen! Maar wel super mooi!!!

Het landschap.


Skipiste.


En zo ziet de Wilder Kaiser er meestal uit bij de ondergaande zon!

En dan nu de beestjes, die ik natuurlijk altijd eventjes moest aaien!

En dan last but not least… Wat ik persoonlijk een van de mooiste van de vakantie vind… Onderbelicht is niet altijd lelijk!

En dan nu… Mijn Radiodebuut!!!!

Ik werd gister om 12 uur wakker, heb gelijk de radio aangezet. Sinds kort hebben ze op mijn favo station dj’s overdag. Vond continu muziek ook wel leuk, maar dit eigenlijk ook wel. En zoals gewoonlijk was de dj weer aan het oproepen om verzoekjes in te dienen… Dus ik denk, ik doe eens gek en ga een plaatje aanvragen waar ik toevallig eergister aan dacht.

Ik heb er wel eens een logje overgeschreven. Klik hier maar, opent in nieuw venster. Ik vertelde dus in mijn mailtje dat ik dat liedje al een tijdje niet meer had gehoord en het nu wel weer eens wilde horen. Verhaal erbij dat Williejan zelf ook reageerde enzo.

10minuten later gaat mijn telefoon. Ik zie aan het nummer dat het RadioNL moet zijn, wie anders kan mij bellen met dat netnummer? In elk geval ik draai de radio zachter en neem *met mijn schorre stem* op. En inderdaad het is de dj van RadioNL. Die graag in de uitzending met mij erover wil praten. Ik zeg: ok is goed. En wacht 50 sec… En inderdaad komt ie bij me terug, hihi, live! Mocht ik mijn hele verhaal vertellen.

Wat jullie misschien nog wel weten, maar voor de nieuwe lezers. Ik vond toen een Poolse jongen leuk op mijn werk, maar wist niet hoe die heette. Ik zat met iemand op MSN en vertelde dat verhaal en toen kwam dus dat liedje van Williejan voorbij! Ik lach echt helemaal dubbel. In die tijd is het liedje nog veel vaker voorbijgekomen op de radio en heb ik er dus een logje overgemaakt! En daar reageerde Williejan dus weer op. *zie de onderste reactie bij dat logje*.

Dat dus vertelt en het kwam er op neer dat hij mij een romanticus vond… Hihi, bloos! Verder nog wat gepraat *nog steeds in de uitzending* dattie mij succes wenste met leren en wat ik eigenlijk voor opleiding deed… Daarna moest ik even wachten en kwam hij nog even bij mij terug. Heeft hij de naam van Williejan en het nummer genoteerd en dat gaat hij deze week nog draaien. Whaha, ik vind het zo cool! Dus ik heb gister Williejan nog een mailtje gestuurd, maar helaas nog geen reactie. Als die komt, dan horen jullie dat zeker!!!

Klik hieronder om naar de site van RadioNL te gaan. Helaas is het niet na te luisteren. Of juist gelukkig?

Het enige waar ik nu nog van baal, is dat ik niet de tegenwoordigheid van geest had om mijn web-log naam te noemen… *SHIT!*

Jullie begrijpen dat er van leren die eerste tijd daarna errug weinig kwam! Ik krijg vannacht *woensdag op donderdag* nog de uitslag, dus ik hou jullie op de hoogte! Hopelijk heb ik hem gehaald!

En nu, nu bied ik mijn excuses aan… Ik overstelp jullie nu al een paar dagen met lange logs… Morgen de laatste log van de vakantie, het vuurwerk op ouderjaarsavond/nieuwjaarsdag!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne donderdag toe! Ik ben werken en daarna wat voor school inleveren. En daarna ga ik taart eten bij mijn huisgenootje en met haar ook nog eventjes naar de Ikea! Oftewel: weer lekker druk!Update: Nou dat hopelijk... helaas... :( Niet gehaald..
en ik, ik twijfel nu weer des te heviger of dit uberhaupt voor mij iets is.
Ik ben op dit moment zelfs niet eens meer gemotiveerd om uberhaupt te leren, zelfs niet voor statistiek. Binnenkort ontvang ik vast ook de mail waarin ik boeken kan bestellen... Maar ik denk dat ik die voorbij laat gaan en dan ze *eventueel* later wel aanschaf. Want, het lukt me dus blijkbaar toch niet.
En om nou dit jaar door te gaan en elke keer weer het (net) niet te halen... Daar heb ik geen zin in...
Ik ben gewoon geknakt op dit moment!

18 reacties

Zo zie je wat er kan gebeuren als je eens een keer iets geks doet! Maar vervelen doe je ons niet met zulke verhalen. En zeker ook niet met zulke foto's.
Tagrijn ( E-mail ) (URL) - 11-01-’07 00:11
Nou jij mag vaker met lange logs komen als je er dit soort foto's bij doet!!!!

Toch jammer dat ik het niet kan na luisteren op de radio hihi.
teFre ( E-mail ) (URL) - 11-01-’07 00:19
Jammer dat je het niet kon opnemen ofzoiets. Hebben ze daar geen banden van bij de radio? Tsja waarom eigenlijk ook he...als alles goed gegaan is en ze hebben banden dan zullen ze die wel weer leeggemaakt hebben. Da's zonde. Wel grappig dat je zo je debuut hebt gemaakt. Beviel het een beetje? Zit er toekomst in? Hihi ;)


Kniefs!
Emmelinda ( E-mail ) (URL) - 11-01-’07 00:36
Jammer dat ik de radio niet aan had staan. Wie weet een volgende keer als je weer wat aanvraagt.
En net zoals gister zeg ik weer:
IK WIL TERUG!!
Hanny ( E-mail ) (URL) - 11-01-’07 00:40
Mooie foto's heb je gemaakt, dat is echt een heel mooi meer en lekker rustig want niet veel mensen hebben een 4x4. hahaha. Die foto van die poes is geweldig.

En leuk je radiodebuut, het ging lekker snel zo had je ook geen tijd om zenuwachtig te worden. hahaha.

Balen dat je het niet hebt gehaald zeg, ik had het je zo gegunt.

Fijne donderdag
Natazz ( E-mail ) (URL) - 11-01-’07 07:54
ik ga voor foto 6!!!
f r e d ( E-mail ) (URL) - 11-01-’07 07:59
Goeiiemorgen!

prachtige foto's echt prachtig en je radiodebuut men wat stoer en dan nog wel met schorre stem hoe sexy kan het zijn whahahaha.. en heeft "Williejan" al gereageerd op je mail??

fijne dag en ps balen dat je het niet gehaald hebt...

Liefs Simone
simone ( E-mail ) (URL) - 11-01-’07 08:18
Zo, na een aantal dagen pc-loos weer helemaal bijgelezen. Ik geloof dat je je wel vermaakt hebt daar, in ieder geval heel wat prachtige foto's.
Vervelend dat je het niet gehaald hebt, het is natuurlijk jouw keuze, maar ik hoop dat je uiteindelijk toch doorzet (iets wat je moeilijk valt afmaken is eigenlijk veel bevredigender dan op zoek gaan naar iets dat je makkelijker valt)
Frans54 ( E-mail ) (URL) - 11-01-’07 10:55
Hoi hoi,

Voor jou ook nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.Beter laat dan nooit he?Goed oppassen vandaag het word echt noodweer liefs diana
- 11-01-’07 10:57
Hoi Annemarie,

Jammer dat je het niet gehaald hebt. Knap balen! Wat nu?

Ik hoop dat je ondanks dit bericht geniet van deze dag!

Liefs, Anneke
Vrolijk & Blij (URL) - 11-01-’07 11:48
Hoe warm is het bij dat meer dan in de zomer?
Als je dus besluit te stoppen met je studie, wil je verder als DJ zijnde?
Opvolgster van Claudia de Breij bijvoorbeeld hihihi ;-) Succes meis
sylvester ( E-mail ) (URL) - 11-01-’07 12:26
Schiet niet op dat je het niet gehaald hebt maarruh... nooit opgeven hè! Een beetje tegenslag daar wordt je groot van en je weet dat je het kan! Maar oke... je bent oud en wijs genoeg om zelf te bepalen dus dat moet je ook maar doen! :-)

Prachtige foto's weer!!
Belinda ( E-mail ) (URL) - 11-01-’07 14:21
Gatver...dat valt vies tegen Annemarie. Sterkte, ik hoop dat je een beetje alles op orde krijgt in je hoofd en dat je straks het juiste besluit neemt i.v.m. je leren.

Niet doorknakken hoor.
Ellen (URL) - 11-01-’07 17:35
Volgende keer bandje mee laten draaien he, maar ja je kon het ook niet weten.
Geweldige foto's weer Annemarie.
Leidse Glibber ( E-mail ) (URL) - 11-01-’07 18:00
Leuke foto's weer en wat grappig dat gebeuren op de radio. Jammer dat het leren niet gaat zoals je wilt en ik vind het nog meer jammer dat je de moed laat zakken... maarja ik weet natuurlijk niet hoe je er voor staat en het zal volgend jaar nog wel pitteger worden.
Zakina ( E-mail ) (URL) - 11-01-’07 18:35
Wel leuk zo een interview.
Toppie hoor.
zoomerseleeuwtjes ( E-mail ) (URL) - 12-01-’07 10:19
He jammer dat je het niet gehaald heb meid. Maar je kunt altijd voor skileraares gaan :) Wat een prachtige foto's weer. Vooral die berg in de zon vind ik heel appart!
CoolC@t ( E-mail ) (URL) - 13-01-’07 10:29
De foto's zijn weer toppie, vooral die laatste natuurlijk , dat ben ik met je eens .
Ja natuurlijk heb je na een vakantie een lang log , leuk toch!
Maar ik zie dat je al weer lekker de "beest uithangt"!
liefs Riet
rietepietz ( E-mail ) (URL) - 13-01-’07 13:35


(optioneel veld)
(optioneel veld)
1x maal invullen en ik krijg hopelijk weer alle reacties
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.