« Back, helaas...:( | Home | Jan Smit. »

Vakantie!

Zaterdag 06 Januari 2007

Aan het begin van deze log zit ik mij af te vragen of ik een verhaal ga schrijven en dat ondersteun met foto’s of dat ik foto’s plaats en daaronder mijn verhaal? Nouja het wordt vast een hele brei door elkaar heen. Net zoals dat ik mij afvraag: Zal ik alles in 1x kort vertellen of zal ik er 2 gedeeltes van maken met een uitgebreider verslag? Ook hier geldt: nouja, ik ga wel beginnen en dan zien jullie het op het eind *of niet* van zelf…

De reis heen, het ging. 11 uur erover gereden. (in vergelijking de terug weg 9.5 uur). Ik heb bijna alles gereden, 10 uur, Hanny was niet lekker en Jan die zat heerlijk achterin… *gniffel*

Aangekomen de grootste teleurstelling van de hele dag… Het restaurant van mijn vriend bleek niet open… Ik geloof dat we voor het eerst in 14 jaar ergens anders MOESTEN eten…

Tegenover die teleurstelling stond echter wel een verrassing… Het was er WIT!!! Er lag zowaar nog sneeuw… Dus dat was wel weer erg leuk! Die eerste week hebben we eigenlijk continu het wit gehad. Het was wel telkens boven nul, maar ’s nachts hing er nevel en dat vroor heel mooi aan! Dus elke ochtend, schitterend!!! Zie de foto’s hieronder…

Ik heb die eerste week 2 ochtenden geskied, dat ging nog wel redelijk. Daarna werd het mij te druk voor het aantal pistes dat open was en te stenig! Maar die 2x waren heerlijk!!!

Op 24 december kwamen mijn vrienden uit Nederland aan. Dus die even snel opgezocht en met rust gelaten… Waarom ligt Ellmau zo ver weg??? En verder zijn we eventjes naar de Kerstman gegaan. En daar kwamen we een bekende Nederlander tegen… Daarna lekker gourmetten met pakjes! Heb boeken, cd en een kerstmuts gekregen, hihi.

Eerste en tweede kerstdag zijn we uit eten geweest, bij die vriend! Op tweede kerstdag at daar ook die bekende Nederlander… Wat is Hermann toch elke keer weer trots, grinnik.

Eerste kerstdag ben ik ook naar mijn vriendin gegaan die 50km verderop daar woont. Echt super gezellig!!! Onderstaande foto bewijst dat wel… Ik weet niet wat heb met oude mannen… Maar ik heb er weer 5 achter mij aan gehad… Whaha…

En zo kabbelde alles door. Woensdag na kerst zijn we naar Munchen geweest. Mijn vriendin ging mee, echt super gezellig! Donderdag zijn we naar een meer boven in de bergen geweest. Vrijdag naar 2 plaatsen, Kitzbühel en St. Johann. Zaterdag ben ik samen met mijn vriendin en haar ouders naar Worgl geweest. Zondag was het oudjaar. Dus Hanny heeft oliebollen gebakken en ik heb ze naar Hermann en mijn vriendin gebracht. Daarna nog wezen theedrinken bij mijn allereerste skilerares. *echt zij heeft de mjummieste apfelstrudel die er bestaat!!!* Zondagavond uiteten geweest, bij mijn vriendin boven tot kwart voor 12 gezeten en het nieuwe jaar ingegaan bij Hermann. Was om half 2 thuis! (netjes he?) Maandagavond was het officiële vuurwerk van het dorp. Dinsdag begon het dan eindelijk te sneeuwen. Dinsdagavond samen met mijn pa afscheid genomen van mijn vriendin en haar ouders want die gingen woensdags naar huis. Woensdag hebben wij ’s middags bij Hermann gezeten en ingepakt. En ’s avonds nog uit eten. En donderdag dus helaas weer terug naar Nederland.

Zoals jullie zien, drukdrukdruk, maar o zo gezellig!!! Alle foto’s plaatsen, gaat me echt niet lukken. Heb er 1000 gemaakt… (A) Dus dat wordt scheiden. Alles in deze log, gaat me niet lukken. Dus er volgen nog wel logs met foto’s!

Nouja om het af te leren, nog een paar dan…


Mijn vriendje, Bodo! Jaja, hij ging al zitten met zijn poot omhoog als hij me zag. Mjammie koekies dacht hij dan…


Hermann en ik.


Vrouw van Hermann, Uschi en ik.


Karin en ik.

En voor vandaag? Sorry, kan er niks aan doen, ik ben druk! Dus denk ik niet in staat om te loggen of het moet vannacht worden… Wat gaat ze nou weer doen hoor ik jullie denken? Nou let op:
Allereerst moet ik morgenmiddag wedstrijdzwemmen, Friese Kampioenschappen. Oftewel: wie heeft er een reddingsboei, want Annemarie heeft al 3 weken niet in het water gelegen.
Snel weer naar huis, douchen etc. want om kwart voor 5 komt een vriend mij ophalen… Ga ik bij hun thuis eten en dan samen met zijn vrouw naar… JAN SMIT!!!! Ik heb er zin in!

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe! Tot snel!!!

Ohja, tot slot wil ik jullie mijn ‘geniale’ foto niet onthouden! Dus ik zou zeggen, Rara, wat is het onderstaande? Morgen de oplossing…

18 reacties

Ik vermoed dat het langs een weg is??

Mooie sneeuwfoto's, heb er een hele tijd naar gekeken, ook die raadselfoto trouwens. En die bekende...wat een portret! :P
Pasula ( E-mail ) (URL) - 06-01-’07 00:36
Geweldige foto's, A! Vooral die bovenste vijf. En die BN'er? Tja, persoonlijk zou ik 'm toch niet graag tegenkomen in mijn vakantie. Ben je eindelijk ff van hem af, istie daar weer...
Die laatste foto: een gok. Lens open laten staan tijdens het vuurwerk?
Tagrijn ( E-mail ) (URL) - 06-01-’07 01:01
Vakantie is toch om rustig aan te doen?
Volgens mij kwam je moeier terug dan dat je ging, vandaar je hoofdpijn gisteren hehehe
Die laatste foto is kerstverlichting terwijl je je camera niet stil houdt ;-)
sylvester ( E-mail ) (URL) - 06-01-’07 05:19
Goeiiemorgen ...

wat een prachtoge foto's van de sneeuw ook dan krijg ik zin om te gaan.... en damn ik zie dat je harry potter ook tegen kwam!

nou meid en die laatste pic euhhhh ik denk kaarsjes op een rij??

fijn weekend veel plzier bij Jan doe hem de groeten!

Liefs Simone
simone ( E-mail ) (URL) - 06-01-’07 09:26
Goedemorgen Annemarie!

Klinkt allemaal erg gezellig, maar de temperatuur zal daar lager zijn geweest dan hier! Brrrr!!!

En nu zit je bijna weer in de dagelijkse sleur. Gelukkig zijn er 1000 foto's om de herinneringen weer op te halen :)

Succes vanmiddag met de wedstrijd en veel plezier bij Jan!
Vrolijk & Blij (URL) - 06-01-’07 09:31
laatste foto: dat zijn marcherende vuurvliegjes met wat eigenwijze vuurvliegkindjes die denken dat ze kunnen vliegen!!
f r e d ( E-mail ) (URL) - 06-01-’07 09:50
Denk je even lekker weg te zijn uit Nederland kom je daar die vervelende JP tegen!! ;-)

Je hebt weer prachtige foto's gemaakt en die laatste tja... ik denk een bewogen tijdopname van euh... kerstverlichting of (ik zie ook huisjes of zo) nou ja... een bewogen tijdopname :-)

Zwem ze (ik geloof niet dat je zult zinken)
Belinda ( E-mail ) (URL) - 06-01-’07 09:54
Hee meid, welkom terug!
Hier is het bijkant lente. Ik zag al verschillende uitlopers in de tuin.

Je foto's zijn mooi. Succes met acclimatiseren hier. Zwem ze!
Rianne ( E-mail ) (URL) - 06-01-’07 10:30
Je hebt er een mooi verhaal van gemaakt, heb je al heimwee? En Wat grappig dat jullie JP tegenkwamen, ik zei al bij je moeder op het log dat ik medelijden hebt met hem want volgens mij heeft hij kramp in zijn kaken. En die lach is echt nep. hihi.

En die foto heb je genomen uit de auto. Ik denk dat je een poging hebt gedaan een kerstboom ofzo te fotograveren.

Zwem ze en heel veel plezier bij Jan.
liefs Natazz
Natazz ( E-mail ) (URL) - 06-01-’07 11:19
Over de onderste foto... heb werkelijk geen idee!! Maar wat een leuk logje heb je er weer van weten te maken. Ik vind het knap dat je dezelfde vakantie als je moeder hebt gehad en dan toch met andere foto's kan komen :-)
Zakina ( E-mail ) (URL) - 06-01-’07 11:51
Het was weer gezellig zo te zien :D Die man zou ik dus niet op mijn vacantie willen tegen komen! Prachtige foto's! Op dit moment ben ik staand een berichtje aan het typen lol. Omdat er stiekem nog een tweede kat op mijn stoel is gaan liggen! Grrr duivels sta je 2 seconde op.... En die laatste foto? Nou een verlichte kerstslede!
Liefs Catje xxx
CoolC@t ( E-mail ) (URL) - 06-01-’07 12:11
wow wat ziet dat er gezellig uit de foto's. volgens mij heb jij een hele fijne vakantie gehad. ik wens je een hele fijne dag. groetjes Rebecca. kusSsSsSsS
rebecca (URL) - 06-01-’07 14:52
Ga je lekker op vakantie, kom je hem tegen *zucht*, maar de foto's liegen er niet om, je hebt het heerlijk gehad!

Hoop dat het vanmiddag goed is gegaan en voor vanavond wens ik je heeeeeeel veel plezier!!!!
teFre ( E-mail ) (URL) - 06-01-’07 18:41
Wat die laatste foto is? Nou duidelijk een aanval van epilepsie terwijl je het fototoestel hanteert? :P Geintjuhhh

Hahaha die Jp. Heb je hem ook zien skieen? Hopelijk doet ie dat beter dan skateboarden ghehehe :P

Ik wens je heel veel plezier bij Jan Smit! Niet te hard meebleren he? ;)
Emmelinda ( E-mail ) (URL) - 06-01-’07 19:36
Die sneeuw mis ik hier wel hoor. Dit is toch géén winter hier!
De onderste foto sterretjes wild zwaaiend voor de camera?
Groetjes, Adolf.
Adolf ( E-mail ) (URL) - 06-01-’07 23:36
Effe bijkomen hoor, want ik probeer ook alles voor me te zien wat je verteld hahahha.
Het was dus helemaal geweldig begrijp ik al.
Die BN-er is ook overal he, ik ging vorig jaar voor het eerst naar caranaval toen was hij er ook al, volgens mij zit er gewoon een stand-inn in het torentje.
Is het gelukt met het zwemmen, ach zal best.
Leidse Glibber ( E-mail ) (URL) - 06-01-’07 23:52
Mislukte foto van langs de weg. Wat je ziet.........waarschijnlijk de wegverlichting.

Leuk vakantieverslag heb je gemaakt en wat mooi is die sneeuw in dat soort oorden toch altijd.
Ellen (URL) - 07-01-’07 00:57
De foto's zijn écht fantastisch , ik ben jaloers want we hebben hier nog geen sneeuwvlok gezien !
Natuurlijk had je geen rustige vakantie , dat past niet bij je maar zo te zien en te lezen heb je veel plezier gehad , toppie dus !
liefs Riet
- 07-01-’07 20:26


(optioneel veld)
(optioneel veld)
1x maal invullen en ik krijg hopelijk weer alle reacties
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.