« Zonsondergang! | Home | Mis... »

De uitleg...

Dinsdag 28 November 2006
Nog 22 nachtjes!!!

Ik probeer iets meer duidelijkheid te geven waarom ik niet zo lekker in me vel zit. Zoals de meeste al wel hadden begrepen gaat dat om degene die ik leuk vind. Hij heeft me afgewezen, op zich kan ik daar prima mee leven. Lukte me ook prima, alleen dan ga je weer ‘uit’, kom je hem tegen en dan zegt zijn houding/gedrag in mijn ogen! weer wat anders en daar baal ik dus best wel van…

Nou moet ik erbij opmerken dat het niet alleen mijn mening was, maar ook van de meiden met wie ik veel optrok. Nee is nee in mijn ogen, alleen zo handelt hij dus niet. En dat maakt het extra lastig. Met een duidelijk nee, ook in gedrag, kan ik het allemaal makkelijker van me afzetten, maar dat werkt op dit moment eventjes niet zo goed.

En waarom ik me dan slecht voel? Nou omdat ik dus blijkbaar heel goed ben in jaloers maken… Ik heb me vrijdagavond nou niet echt lekker gevoeld, maar deed alsof ik de grootste lol had. Was druk aan het dansen, flirten, knuffelen en in de slappe lach liggen. Maar toen ik thuis kwam, had ik echt zoiets van; dat daar, dat was ik niet!

Ik speel nu wel weer gewoon struisvogel, probeer het niet op te rakelen weer en stop dus mijn kop onder de grond. Kijk ik over een tijdje wel weer of het weg is. Want zo heeft het weinig zin toch? :) En als het er nog is, nou dan ga ik wel heel hard wegrennen! Ja, dit lijkt me wel wat! *grinnik*

Ik heb inmiddels wel een mail eruit gedaan, maar toch… Echt fijn voel ik me er niet onder… Onderstaande tekst vond ik wel heel toepasselijk…

Al wat ik met je had heeft niet lang stand gehouden
Je noemde me wel schat maar was niet te vertrouwen
Je hebt het goed verpest
Je bent net als de rest...

Ach, eigenwijs zijn we allemaal! Kijk maar eens naar onderstaande kattenbeesten… Of zou dat te maken hebben met de baasjes? Hihi…

Fijne dinsdag toegewenst!

En die Ufo? Nou die was gewoon echt hoor! Mooie lampen he?
Vond ik nou ook! *gniffel*

17 reacties

Ik snap dat 'verstoppertje spelen' heel goed. Je laat je natuurlijk niet kennen; daar heeft de ander alleen maar plezier om. En verder... er zijn meer knullen dan kerken, dus kop op. Nieuwe kansen, nieuwe prijzen!
Tagrijn ( E-mail ) (URL) - 28-11-’06 00:16
Houd het voorlopig maar even gezellig met vriendinnnen. Wel zo rustig.
Jammer dat je de zwarte poes (sorry Natazz ben de naam vergeten) niet hebt kunnen kieken.
Hanny ( E-mail ) (URL) - 28-11-’06 01:26
Tja dat kan gebeuren, maar je weet niet of dat hij dat express deed.
Ik was uitgenodigd op de bruiloft van mijn ex vriendin en ben ook gegaan, heb met haar gedanst en alles, en kan het ondertussen ook goed vinden met haar man, maar ik denk dat wij mannen er iets makkelijker overheen stappen en ik zou het niet door hebben denk ik dat als een ex gaat denken dat ik dan toch nog wat voor haar voel, beschouw haar gewoon als een goede kennis en dat is het.
Nu zal het ook wel uitmaken dat ik behoorlijk wat ouder ben als jij, maar geen hand vol maar een land vol Annemarie, kop op, trek het je niet zo aan ;-)
Ga kattekwaad uithalen of zo ;-)
sylvester ( E-mail ) (URL) - 28-11-’06 01:54
d'r zijn meer "vriendjes" dan kerken hoor.............
f r e d ( E-mail ) (URL) - 28-11-’06 06:59
Ik snap best dat je je lullig voelt maar je hebt op dat moment een schild voor je om jezelf te beschermen. Dit heb je op die manier geuit en jammer dan. Ik zou hem overigens niet eens meer willen. hahaha.

Ene wat een ontzettende eigenwijze koppen zeg. En die ramen moeten nodig gezeemd worden.
Natazz ( E-mail ) (URL) - 28-11-’06 07:55
kop op meid!!! schouders omhoog, borst vooruit. we moeten laten zien wie we zijn!! kus kaar
kaar - 28-11-’06 08:48
mooie foto's van de katjes. ik heb zelf een vriend gehad waarvan ik d8 dat ik hem iets kon vertellen, maar ja hij vertelde het door. mannen... het zijn vaak echte sukkels. maar goed ik wens je een fijne dag en tot snel. groetjes Rebecca.
rebecca (URL) - 28-11-’06 09:52
Heel begrijpelijk al zou ik als hij nee had gezegd dan ook echt niet meer bij hem in de buurt komen, maar da's juist zo moeilijk.

Hij weet niet wat hij laat lopen in elk geval enneh, dat je daarna doet alsof je het leuk hebt, tja toch een stukje zelfbescherming. Dat maakt van jou echt geen slecht mens!
Pasula ( E-mail ) (URL) - 28-11-’06 10:08
Onbeantwoorde liefdes zijn altijd moeilijk. Maar hij is in ieder geval duidelijk naar je geweest (ook al voel je het qua gedrag niet zo).
Gewoon lekker jezelf blijven en lol blijven maken dan ebt dat gevoel wel weg...
Belinda ( E-mail ) (URL) - 28-11-’06 11:40
Misschien wilde hij niet naar tegen je doen. En wie weet vind hij je wel heel leuk maar niet voor een relatie. Ik doe dat trouwens ook. Als ik iemand niet moet in een gezelschap ga ik heel leuk doen. Zo van "kijk mij nou eens een lol hebben".

De liefde.......... tja, dat is niet altijd prettig.
sas ( E-mail ) (URL) - 28-11-’06 14:05
Kop op,meid!! Ik denk maar zo,het is zijn verlies niet de jouwe!!
nieta ( E-mail ) - 28-11-’06 14:39
hoi hoi!!

hmmzz zoals ik het lees is hij je aandacht niet eens waard maar ik snap precies waarom je zo doet ik deed dat ook... en euhh leuk die poezebeesten of whahaha solly heb niks met katten!

fijne dag
Simone ( E-mail ) (URL) - 28-11-’06 15:37
Kan me heel goed indenken dat je je lullig voelt, maar PLEASE blijf gewoon lekker Annemarie hoor en laat je niet kisten door hem.
Toch zielig dat die jongen waarschijnlijk een handicap aan zijn gevoel heeft, hoe kan hij jou anders afwijzen???
Maar snap je wel hoor, maar er komt best wel weer een goed en oprecht iemand op je pad eerdaags.
Niet zoeken werkt vaak het beste.
En mocht het helemaal niet lukken ( kan me niet indenken hoor) dan regelen we volgend jaar het programma "Annemarie zoekt man".
Leidse Glibber ( E-mail ) (URL) - 28-11-’06 20:42
Poes nr. 3 in de rij wint het met d'r eigenwijze tronie. Heerlijk.

En wat luddevudu en onduidelijkheid betreft, kijk maar uit dat het je onverschillig gaat maken dan ben je verder van huis.
Dit is tenminste een gevoel dat je leeft, al is het niet het lekkerste gevoel. En die gozert?.............Beter 10 in de lucht dan 1 niet in de hand. hahaha.......

Sorry, sterkte.
Ellen (URL) - 28-11-’06 22:31
Wel goed om er gewoon over te praten Annemarie! Duidelijkheid is zo belangrijk!

Sterkte, sommige mannen moeten echt nog een cursus "hoe om te gaan met de vrouw" doen..!

Pfff, maar onthou, altijd blijven lachen!!!
Fabiola Gladiola ( E-mail ) (URL) - 29-11-’06 00:18
ja...........liefde is een raar ding. Je doet dingen die je eigenlijk niet wil doen. 'Hij' is ondanks zijn afwijzing, toch gestreeld. (mannen zijn zo). Z'n interesse is er. Jij doet wat veel meisjes doen, toneel spelen. De meeste mannen hebben dat niet door. Een enkeling wel.
Het eenvoudigste is het op de man af vragen.
Dat scheelt verwarring en zielepijn.....

Hamsterend en sparend

antwoorden vergarend

domme ijdelheid

zoveel liefde

zo weinig

tijd

~((O))~
quidam ( E-mail ) (URL) - 29-11-’06 10:58
Ik hoop dat het verhaal je opgelucht heeft , dat is eigenlijk het enige belangrijke want je bent ons natuurlijk niets verschuldigd!
Jammer dat ik eigenlijk niets zinnigs kan zeggen , je moet het dus weer helemaal zélf doen ..... maar dat gaat je wel lukken hoor, liefs Riet
rietepietz ( E-mail ) (URL) - 29-11-’06 22:17


(optioneel veld)
(optioneel veld)
1x maal invullen en ik krijg hopelijk weer alle reacties
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.