« Politiek... | Home | Sterkte... & Meer. »

Lol.

Dinsdag 21 November 2006
Nog 29 nachtjes!!!

Zij slaapt in elk geval lekker door! En ik, ik trap ontzettend lol met mijn vriendin! We hadden eerst statistiek gisterochtend… Dat ging in het begin wel goed, maar toen kwamen er maffe voorbeelden uit de krant en dat werkt niet bij ons op de maandagochtend… Zoals elke maandagochtend zat er weer 3 uur tussen statistiek en het volgende college. Dus hadden wij besloten om de Sound of Music te kijken, alleen hij was net te lang…

We hebben er wel de quote van de dag uit gehaald: Geen enkele man kan een vrouw weerstaan die verliefd op hem is. En natuurlijk leverde dat weer een hoop lol op. Toen we tenslotte ongelooflijk melig aankwamen bij het college werd het al niet veel beter. Omdat de docent er vrolijk uitflapte: verneukte… De hele zaal lag dus in een deuk…

Ja, het gaat goed met ons! Nou was het college verder wel interessant, maar het leverde gewoon hele grappige situaties op! Zoals elke maandag….

Wat we dan geleerd hebben? Nou dat als je iemand leuk vind in bijvoorbeeld de trein, dat je dan hetzelfde gaat zitten. En verder dat als je iemand leuk vind en je bent er op bezoek je heel vaak door je haar gaat omdat je dan wilt dat de ander je geur ruikt… Lekker fris dus. ;) En als je dan bedankt dat wij dat op ons persoonlijke leven gingen betrekken en er verder allemaal sneaky plannetjes bij uitdachten… De lol was compleet in elk geval!

Met de mixer van Sinterklaas al goed werk verricht! Mjam, die boterkoek gaat erin als koek! Nog een paar dagen en dan komt mijn drukke weekend er al weer aan!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dinsdag toe! Wanneer ik bij jullie langs kom, moet ik even kijken. Heb eerst van 9 tot 1 college. Daarna van 2 tot half 8 werken. Eten en ik wil om half 10 weer in het zwembad liggen omdat ik gister niet gezwommen heb. Dus dan ben ik om ongeveer 11 uur weer thuis. Wordt waarschijnlijk een latertje! Helaas voor jullie, ben ik echt wel van plan om langs te komen *gniffel*

18 reacties

Wat zijn jullie een stel melige meiden! Maar ja, als je maar lol in je leven hebt, toch?
Tagrijn ( E-mail ) (URL) - 21-11-’06 00:16
Heerlijk toch lekker melig doen.
En over melig doen,kan jij met je handen door het haar strijken dan.
Prettige dag, melig ze en see you
Leidse Glibber ( E-mail ) (URL) - 21-11-’06 00:24
I'm sorry. I didn't check the box "Persoonlijke gegevens onthouden?" because I don't know what it means. In fact, I have no idea what anything here means. You look like very nice people. You have a nice looking cat. I am 61. I live in the US. I have a nice little black dog who is very cute. I think .nl stands for Netherlands. I would like to visit there some. I hope you and your friends and families, and your cat... have a nice life. Good Day.
Doug Jones ( E-mail ) - 21-11-’06 01:43
Leuk dat je als student nog net zo melig kan doen als op een gewone school... op mijn MAVO hadden we ook vaak melige buien :-)
Zakina ( E-mail ) (URL) - 21-11-’06 05:24
Grappig die meligheid!
Succes met je lange dag vandaag
Youke (URL) - 21-11-’06 06:42
da's heel erg......the sound of music.
f r e d ( E-mail ) (URL) - 21-11-’06 07:02
Ik zal eens goed rondkijken in de trein vandaag of ik een leuk iemand zie en dan toepassen wat je geleerd hebt. Kijken of het werkt!
Is er ook een trucje om herfstblaadjes jouw wil op te leggen, zodat de trein op tijd rijdt?!
Hanny ( E-mail ) (URL) - 21-11-’06 07:53
Nou ga ik nooit met de trein denk dat ik vandaag toch maar eens instap. hahaha.

en leuk toch zulke maandagen, ik vind ze meestal maar saai.

Succes met druk zijn vandaag
liefs Natazz
Natazz ( E-mail ) (URL) - 21-11-’06 08:21
whahahah melig zijn heerlijKKKKKKKKK..

succes vandaag met druk zijn
Liefs Simone
Simone ( E-mail ) (URL) - 21-11-’06 09:10
Over met door je haar strijken even: ik zag beauty en the nerd en er is ook daar een jongen die dat doet, alleen gaat hij wel eerst even met zijn vinger door z'n neus...

Fijne dag gewenst enneh rustig aan he, loggen komt wel weer.
Pasula ( E-mail ) (URL) - 21-11-’06 09:28
O joh...die slappe alch tijdens colleges herken ik maar al te goed. Heerlijk he?
Rianne ( E-mail ) (URL) - 21-11-’06 09:57
Hee grappig die amerikaanse meneer,die even langs komt!!{of zou het een geintje zijn en gewoon een meneer uit lutjebroek,hehe!!]
Fijne dag!!
nieta ( E-mail ) - 21-11-’06 10:03
Heerlijk die lol om eigenlijk niks... ;-) Die moet je er in iedergeval in zien te houden!!
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! :-)

Ojee.... boterkoek... nou koop dan ook maar een weegschaal (nee niet om het deeg/beslag te wegen maar om bij jezelf de kilootjes in de gaten te houden!) ;-)

Fijne dinsdag!
Belinda ( E-mail ) (URL) - 21-11-’06 13:48
Grr hoe kan je nou een log schrijven over koek :P :D mijn boodschap voor vandaag was: Romantiek! *zucht* :P maar ach.. zolang het geen chocola is he (A)
Jessica - 21-11-’06 16:56
Haha.. maandag is erg.. ook hier :P Dan kan ik me nog niet concentreren :P.
xNanda
xNanda ( E-mail ) (URL) - 21-11-’06 17:33
Ik zie jullie voor me , lekker melig om van alles en nog wat in een deuk liggen .je geloofd het niet maar henk en ik ( 2 oudjes dus eigenlijk ) hebben óók wel eens zo'n dag !
lieve groetjes , Riet
rietepietz ( E-mail ) (URL) - 22-11-’06 16:09
wat een prachtige foto van je kat....
kim ( E-mail ) (URL) - 23-11-’06 08:23


(optioneel veld)
(optioneel veld)
1x maal invullen en ik krijg hopelijk weer alle reacties
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.