« Feest! | Home | Het houdt niet op! »

Gevoel.

Maandag 13 November 2006

Het was gisteravond echt super gezellig! Wat mij betreft, en dat is gelukkig wederzijds, zeker voor herhaling vatbaar! Hihi, en wow, het is me gelukt. Ik kan koken *gniffel* Hij leeft nog! Whaha. Heel verbazingwekkend voor mij ;) Maar goed, dat terzijde…

Ik zit een beetje in dubio. Gevoel versus mening van ander iemand.

Mijn gevoel zegt dat er ergens een vonk rondhupst, maar iemand anders loopt in mijn ogen gewoon gigantisch te stoken. Nou ben ik sowieso al niet de zekerste persoon als ik iemand leuk vind. Ik klap gewoon helemaal dicht, en ‘bloei’ pas open als ik iemand beter ga leren kennen. Gekke situatie want normaal ben ik naar iemand een flapuit, maar goed. Zeggen wel: in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst… Op dit moment weet ik ze alleen nog niet te doorbreken, dus voor mij zijn het helaas nog wel garanties.

Dat gesprek dat ik had met die ene persoon, ik heb het aan een aantal anderen laten lezen. Zij kwamen tot 1 conclusie zonder het van elkaar te weten: Die persoon is gewoon jaloers. *Kan ik me helemaal in vinden, was mijn eigen gevoel ook al.* Luister niet naar hem, volg je gevoel. *Mijn gevoel klopte dus met de mening van die anderen, dus zou dat hier dan ook het beste zijn…* En wat jij vertelt klinkt alsof die vonk toch wel wederzijds is.

Ok, daar zou ik wat aan moeten hebben, maar toch. Het blijft een beetje in mijn koppie rondspoken. Dus wat ik ga doen? Ik weet het niet. Ik ga nu in elk geval weer een drukke maandag tegemoet!

We beginnen met statistiek, dan presentatie statistiek voorbereiden, we eindigen met werkvelden, al ben ik bang dat ik daar niet zoveel zin in heb. Het voegt niks toe aan de opdrachten. En daarna ga ik snel mijn huiswerk statistiek maken, wat ik morgen in moet leveren. Eten en dan zwemmen, mijn huisgenootje en een vriendin van haar gaan ook, dus dat wordt super gezellig! Al zeggen zij dus: in het zwembad gaat dat zo: hoi Annemarie, hoi Annemarie, hoi Annemarie etc. Oftewel: zoef tegenover slak. *hun woorden!!!* Thuisgekomen dan ga ik nog even wat dingen voorbereiden, toch presentatie morgen.

Eigenlijk wil ik ook gewoon hart luchtten tegenover mijn ‘vonkpersoon’. Voordat ik hem dan toch weer tref in de werksituatie. Dus misschien dat ik die ook gewoon wel even bel en kijk of die tijd heeft. ;)

In elk geval weer druk. En loggen? Dat komt echt wel ergens tussendoor! Desnoods als ik eigenlijk al moet slapen! *gniffel*

Ik wens iedereen een hele fijne week toe.

19 reacties

veel denken is niet altijd goed joh
abygail ( E-mail ) (URL) - 13-11-’06 00:04
Gewoon even aankijken hoe het loopt en niet overhaast beslissen. Vraag het anders eens aan een psycholoog!!
Tagrijn ( E-mail ) (URL) - 13-11-’06 00:10
Oei, was even en log die ik twee keer moest lezen en goed moest laten doordringen.
Ik denk inderdaad als ik je zo lees dat het jaloezie is van die ander, maar ja wie ben ik.
Die onzekerheid zie je bij meer flap-uits hoor, hier zit er nog eentje.
Kan met iedereen over alles kletsen en heb het hoogste woord tot het iets is wat mezelf en mijn eigen gevoel aangaat, dan ben ik opeens een stuk meer ingetogen.
Maar je hebt gezien van de zomer je kan er oud mee worden hoor hhahahahahahah.
Ga gewoon achter je gevoel aan en laat anderen zeggen wat ze willen, jou gevoel is de beste leidraad.
En zit het niet goed, gewoon doorgaan en altijd je gevoel blijven volgen.
Succes, werk en studeer ze deze week.
Leidse Glibber ( E-mail ) (URL) - 13-11-’06 00:45
Altijd je eigen gevoel volgen en de mening van anderen laten voor wat ze zijn.
Hanny ( E-mail ) (URL) - 13-11-’06 01:08
Nu kan ik wel roepen "gewoon je gevoel volgen" maar kennelijk botst je vonk-gevoel wat met je onzeker-gevoel dus zo simpel is het niet. Ik hoop dat je er op een goede manier uitkomt.
Frans54 ( E-mail ) (URL) - 13-11-’06 01:17
Iedereen heeft een mening en als ik naar iedereen om me heen had geluisterd, dan had ik nu niet verloofd geweest. Maar ik heb het ook hoor, als ik gewoon met iemand omga ben ik een flapuit, maar is die ander verliefd op mij of ik op hem... dan weet ik niets meer te zeggen hahaha. Spannend Annemarie... ik hoop dat het wederzijds is... maarre wat heb je nou gekookt?
Zakina ( E-mail ) (URL) - 13-11-’06 07:36
Hoe meer je je verhaal tegen anderen verteld hoe meer meningen en visies van anderen je krijgt met als gevolg dat je het helemaal niet meer weet. Temminste dat heb ik.
Luister naar je gevoel en geef het even de tijd.
Liefs Plien
Plien (URL) - 13-11-’06 07:47
Ik denk dat als ik dit logje 10 keer gelezen heb, dat ik nog steeds maar de helft snap, ik ga altijd mijn eigen weg, vraag eigenlijk zelden om de mening van een ander, zo'n lomperd ben ik wel hehehehe
Veel succes met je drukke maandag meis ;-)
sylvester ( E-mail ) (URL) - 13-11-’06 08:06
Mijn eerste vraag!!! WAT STOND ER OP HET MENU? Je moeder is niet voor niets heen en weer gereden met een beetje paprikapoeder dus ik wil het weten. hahaha.

En al zegt een ander 294 keer iets over iemand je zult het toch allemaal zelf moeten ondervinden. Laat je niet gek maken, dat is zonde van al je tijd en energie. Volg je eigen gevoel.

Ik wens je een hele fijne dag, succes weer met druk zijn.
liefs Natazz
Natazz ( E-mail ) (URL) - 13-11-’06 08:25
Misschien even afwachten? Gewoon genieten van wat is maar toch met een portie gezonde achterdocht? Als ik het verhaal goed begrijp is het net zoiets als met Marc toentertijd. Hij liet niet meteen weten wat ie voor me voelde en zijn vriend zei allemaal onaardige dingen over hem. Die volgens hem voor mij nodig waren om te weten. En wat bleek? Die persoon was hopeloos verliefd op mij! (Ik ga er van uit dat die persoon een man is want je schrijft:"Luister niet naar hem")

Gewoon je gevoel volgend dus! Heb ik ook gedaan en zie wat er van gekomen is (dit was in 1989...ik bedoel maar ;))

Fijne dag! Kniefs!
Emmelinda ( E-mail ) (URL) - 13-11-’06 08:27
Goeiiemmorgen!!

ik ben een persoon die zegt vertrouw op je gevoel ,,,, maar jah je gevoel laat je soms ook in de steek en dan ga je idd vragen wat een ander zegt en als je dan de verkeerde persoon uitzoekt die jaloers is word het heel vervelend maar die vonk zit er dus meid ga op je gevoel af zou ik zeggen als je niks doet en zegt kom je er nooit achter....

succes Liefs Simone
Simone ( E-mail ) (URL) - 13-11-’06 09:57
Verliefdheid maakt onzeker (zelfs de ergste flapuit!). Luister naar je eigen gevoel want dat is het allerbelangrijkste en probeer zo weinig mogelijk te luisteren naar anderen want die brengen je vaak alleen maar in verwarring.
Maar vooral: genieten van dat vonkje wat je voelt!

Ben nu ook erg benieuwd naar wat je gekookt hebt! ;-)
Belinda ( E-mail ) (URL) - 13-11-’06 10:25
Zwem ze ;-)
xNanda
xNanda (URL) - 13-11-’06 14:10
Ik zeg maar twee woorden: VROUWELIJKE INTUÏTIE! (die heeft altijd gelijk)
Rianne ( E-mail ) (URL) - 13-11-’06 14:14
volg je gevoel maar dan komt het wel goed!
patries (URL) - 13-11-’06 15:11
zit je in dubio.....ik prefereer een stoel.
f r e d ( E-mail ) (URL) - 13-11-’06 16:24
Verliefd verlief, tot over je oren, hotel de botel, stotter d'r van.........

Meid ik voel met je mee. Mijn klep gaat ook maar open en soms niet op het juiste moment maar als mr. (of mrs) wright dan voor je neus staat dan is het zoeken naar woorden en weet je je geen raad met je houding.
Later kan je er om lachen maar daar heb je nu niets aan. Op een moment weet je precies wat je wel en niet moet doen.

Zwemmen maakt je hoofd helder.
sas ( E-mail ) (URL) - 13-11-’06 17:08
Hoi Annemarie..
Ik kan je helaas ook niet helpen als het om gevoel gaat..je zult denk ik moeten afwachten tot er meer duidelijkheid is..Gevoel is denk ik het moeilijkste wat er is..
Succes ermee!

Fijne week alvast, Groetjes en vooral Liefs van Anet
Anet ( E-mail ) (URL) - 13-11-’06 22:02
Hoi Annemarie ,
warrig logje hoor maar je hebt het blijkbaar nodig om voor jezelf alles een beetje te ordenen , niks mis mee!
Ja , hier óók een flapuit die dichtklapt zodra er iets persoonlijks is .
Geeft niet want "alles komt tóch zoals het komen moet ". Na "vonk" komt "waakvlam" , dan heb je óók nog genoeg tijd om jezelf te orienteren en mocht je daarna éch in vuur en vlam staan ...... de man van Natazz is brandweerman !
liefs (en wijsheid) van Riet
Rietepietz ( E-mail ) (URL) - 14-11-’06 19:51


(optioneel veld)
(optioneel veld)
1x maal invullen en ik krijg hopelijk weer alle reacties
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.