« NIet aanwezig... | Home | Rustig? »

In de bocht...

Woensdag 08 November 2006

Update: Ik heb mijn derde tentamen gehaald! Waarschijnlijk een 7!!! In elk geval gehaald :D

Ik zie geloof ik door het gras de paddenstoelen weer… Ik heb gister nog even mijn docenten gemaild dat ik inzage wil in mijn tentamen zodat ik kan leren van de fouten die ik heb gemaakt. Is dat niet mogelijk dan wil ik graag met 1 van onze docenten praten over hoe ik het beste nou dat tentamen kan gaan leren. Ik moet en zal dat halen…

De vakken die ik op dit moment heb, sociaal gedrag, werkveld ggz en statistiek zijn tot nu toe erg leuk! Sociaal gedrag heb ik nog niet gehad, help, ik zie wel dat ik 800 pagina’s te leren heb voor het tentamen dat maandags na de kerstvakantie is.. Dus *slik*. En die kerstvakantie.. Zit ik in Oostenrijk, en het laatste weekend of in het zwembad of bij Jan Smit.. Nog meer *slik*

Ik ga geloof ik nu al beginnen met lezen en even een samenvatting kopen bij de samenvattingswinkel! Hetzelfde geldt voor geschiedenis, ga ik ook een samenvatting voor kopen.

Werkveld lijkt me super interessant! Zeker omdat we een psycholoog in het wild *zo noemen de cursusleiders het zelf* mag interviewen. Ik heb gekozen een psycholoog van het werkveld ggz en als thema voor mijn interview angststoornissen en dan specifiek gericht op 1 stoornis. Ik vertel er na het interview *5dec* wel meer over. Tenslotte weet ik er dan meer van toch? Hoe ik dat aan dat onderwerp ben gekomen, door een medelogster… Hopelijk kan ik haar op die manier iets beter steunen dan dat ik op dit moment doe.:)

En Statistiek, helemaal mijn ding! Ik vind het heerlijk!!! Klinkt gek, ik weet het, maar kom maar op met die formules en getallen… :D Vandaag ga ik samen met mijn teamgenootje op de grote markt *of vismarkt* zitten en gaan we aantal mensen, denk een stuk of 50/60 analyseren… *gniffel* De database heb ik vandaag al klaar gemaakt.

Wat we moeten analyseren? Nou gewoon, geslacht, brildragend of niet, geschatte lengte en geschatte leeftijd. Wat we daarmee moeten? Een leuke presentatie van geven! Volgende week dinsdag! Door middel van grafiekjes enzo! Leuk, ga ik wat moois van maken! Zet hem ook wel even op internet volgende week. Mogen jullie meegenieten *gniffel*.

Druk, druk,druk, want ook moet ik voor vrijdag mijn wetenschappelijke thema-inleiding klaar hebben voor werkvelden. Dat betekend dus veel zoeken in bronnen via de universiteit. En tussendoor, moet ik nog ‘even’ 10,5 uur werken, 3 a 4x zwemmen. En voor volgende week woensdag nog een mentoropdracht klaar hebben. Zwemmen doe ik zo vaak omdat ik daar gewoon enorm veel voldoening uithaal en ik merk dat ik een stuk fitter ben nu ik weer in het water lig! Heerlijk!

Als dat allemaal nog niet genoeg is, heb ik dit weekend FEEST!!! Van mijn werk. Om 1 uur staan de bussen klaar… En wat we gaan doen, daar komt dan zaterdag wel een logje over!:)

Met andere woorden, wat ik wil zeggen, ik heb nou nog steeds niet het gevoel dat ik mijn tentamen(s) ga halen, maar ik ga er natuurlijk mijn best voor doen! Van dat derde tentamen nog steeds geen uitslag.. Ze hebben de tijd tot vrijdag, dus ik hoop dat het er snel opkomt!!!

En tot slot, mocht je dus van mij even geen reactie hebben, het komt echt wel weer! Misschien vandaag niet, dan wel donderdag of vrijdag! Tenslotte moet ik vrijdag mijn thema-inleiding al af hebben! En alleen donderdagochtend werken en vrijdagochtend college heb! *ok klein gedeelte van de middag zit ik bij beide ook nog op het werk of school, school omdat ik een onderzoek heb!

Lange log, dus ik ga jullie nu allemaal een hele fijne woensdag wensen! En heel hartelijk bedanken voor jullie medeleven van gister! Ik zat er echt even doorheen… eigenlijk het hele weekend al… Maar ik voel me beter! Ik ga er tegenaan:)

Oh bedenk ik me nu, vergeet ik toch zomaar mijn huiswerk statistiek voor dinsdag! Nou kan ik dat maandags ook pas doen als ik mijn college heb gehad, dusss… Dat zijn zorgen voor volgende week *gniffel*. Dan ben ik in elk geval af van mijn presentatie *slik*. ;)

19 reacties

Statistiek is leuk (zegt de cijfertjesgek). Succes met werken, feesten, colleges. leren, zwemmen, interviewen (hopelijk kan je met de opgedane kennis inderdaad je medelogster extra steun geven) en onderzoeken. (jij mag volgens mij wel een enorme agenda of zelfs een planbord hebben ;) )
Frans54 ( E-mail ) (URL) - 08-11-’06 00:12
Zo ken ik je weer. Achter de wolken schijnt altijd de zon!
Succes met alle arbeid.
Slaap lekker voor nu!
Hanny ( E-mail ) (URL) - 08-11-’06 00:16
Nu zit ik me maar af te vragen wat ggz iz, maar dat zal dus wel met geschiedenis te maken hebben. Ik moest ooit als onderdeel het vak 'sociale geschiedenis' doen. Taai, taai, taai... maar toen ik er eenmaal mee bezig was en me erin ging verdiepen, vond ik het steeds interessanter worden, dus wie weet...
Dat het weer een hectische tijd voor je is, staat vast, maar met ontspanning na inspanning, en dat doe je, sla je je er vast wel doorheen.
Tagrijn ( E-mail ) (URL) - 08-11-’06 00:16
Goeiiemorgen euhhh euhhh euhh damn wat een druk schema whahahaha en let op je gaat de tentamens allemaal halen! maar wat vreemd dat je je tentamen niet ik kan kijken ivm je fouten!!

succes met de studie de statestieken n geschiedenis!

fijne dag Liefs SImone
Simone ( E-mail ) (URL) - 08-11-’06 08:14
Je hebt het lekker druk zeg!!! Maar leuk zeg die statistieken maken lijkt mij ook wel wat hihihihihi
En feestjes altijd leuk!!
Plien (URL) - 08-11-’06 08:27
Gelukkig heb je het zonnetje weer zien stralen, zo vind ik je veel leuker hoor. Ik hoop dat je docent je wat tips kan geven, zou zo zonde zijn vooral omdat je het zelf zo leuk vind allemaal.

Fijne dag en succes vandaag
liefs Natazz
Natazz ( E-mail ) (URL) - 08-11-’06 08:43
Kijk dat is de spirit Annemarie! Goed bezig jij!!
En naast al dat harde studeren lekker genieten van je leventje zoals je ook doet. Leuke dingen doen met vrienden en/of studiegenoten!

Ben benieuwd welke stoornis je uit het GGZ veld gaat uitdiepen! Maar dat zien we waarschijnlijk vanzelf op je log verschijnen!

Een hele fijne woensdag ook voor jou!
Belinda ( E-mail ) (URL) - 08-11-’06 09:43
Woww, wat een lange log! Jij hebt behoorlijk zitten typen! En dat terwijl je t al zo druk hebt!

Met je tentamens komt het wel goed, de wil is er! En das het begin!!!

Heel veel succes de komende tijd! Je zit iig niet stil!! :)

Op naar de kerstvakantie! Lekker naar de sneeuw! ;)
Fabiola Gladiola (URL) - 08-11-’06 14:23
Pffffffffffffff zeker een lange log.
Je hebt heel wat te doen dit jaar nog voor je opleiding maar ook veel leuke dingen.

Ben benieuwd wat je logje zaterdag is. ;)
sas ( E-mail ) (URL) - 08-11-’06 14:37
Kijk dat is nog eens goed nieuws, en voor jou goed voor je zelfvertrouwen.
Natazz ( E-mail ) (URL) - 08-11-’06 19:51
Hoi Annemarie!

Van harte met je wel behaalde derde tentamen :)

Ik ben blij dat ik geen 800 bladzijden in m'n hoofd hoef te stampen. Succes ermee!

Veel plezier met het drukke leventje dat je leidt!

Groetjes, Anneke
Vrolijk & Blij (URL) - 08-11-’06 20:12
Nou , jij hebt "het lek weer boven" zie ik , fijn!
Gefeliciteerd met het goede resultaat van dit tentamen !
Rustiger wordt het niet bij je maar dat zal wel bij je horen , fijn dat je "er weer tegenaan gaat"
succes en liefs Riet
Rietepietz ( E-mail ) (URL) - 08-11-’06 20:28
Ik las je eerste (update zin) en werd gelijk blij!!!! Wat fijn voor je zeg! super. Tsja en dan de rest van de log.... ben benieuwd of je wel stilgezeten hebt vanmiddag met al die mensen kijken, want volgens mij zit jij maar heeeeel weinig stil ;-)

Fijne avond
tefre ( E-mail ) (URL) - 08-11-’06 20:38
Jeetje wat een druk logje weer... heel goed dat je naar de docenten gaat stappen, dat je inzage wilt... je gaat er voor en je gaat het halen. Verder vind ik je studie wel intressant als ik het zo lees :-)
Zakina ( E-mail ) (URL) - 08-11-’06 22:14
Zie je wel dat je het kunt! Ga zo door (en gij zult spinazie eten).
Hanny ( E-mail ) (URL) - 08-11-’06 22:56
Meid wat heb jij een druk schema lol. Goed dat je nog tijd vindt om toch iedere keer een log je te schrijven :) Het gaat vast lukken met die examens! Eventjes door bijten. Fijne week. Knuf Catje.
CoolC@t ( E-mail ) (URL) - 08-11-’06 23:43
Waar haal jij de tijd en de energie vandaan zeg. Maar ik merk dat het nu goed gaat en dan gaat het iedere dag veel beter en een 7 halen.....dat is ruim voldoende toch. Geweldig hoor, ik ben torots op je (wat zeg ik nou?)
befana ( E-mail ) (URL) - 08-11-’06 23:46
De drukte spreekt eruit. Hee loop je niet jezelf voorbij? FF zo nu en dan een goeie pauze nemen he ?
Pasula ( E-mail ) (URL) - 09-11-’06 00:02
Hahaha zo'n presentatie lijkt me ook leuk. Ik ben nogal goed in observeren hahaha. Vooral vanaf een terrasje ofzo ;)
Emmelinda ( E-mail ) (URL) - 10-11-’06 11:34


(optioneel veld)
(optioneel veld)
1x maal invullen en ik krijg hopelijk weer alle reacties
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.