« Gelukkig Nieuwjaar! | Home | Winterseizoen. »

Wandeling.

Vrijdag 00 Januari 2011

De ronde die wij die dag maakten was ongeveer 5.5 uur in de auto zitten.. Nou hadden Andi en ik zoiets van.. We willen eigenlijk ook wel een stukje lopen, maar het moest wel functioneel zijn.. Toen we uitgekeken waren op de Kaiser Franz Josefs Höhe maar ook vooral waren we gesterkt door een heerlijke maaltijd... Besloten we om terug te lopen naar de Swarovski uitkijktoren. Niet zo heel ver, maar wel fijn om de benen te strekken. Daar werden we weer opgepikt en reden we verder...

Nouja wie toch niet mee wil wandelen, je kunt ook blijven zitten. Echter een taxi komt hier niet... ;-) En ik kan jullie vertellen dat het daar flink koud is nog in de nacht!

De omgeving is gewoon geweldig! Echt genieten. We zijn naar boven geklommen in de Swarovski toren en daar stonden verrekijkers.. Algauw ontdekten we dat de sporen die we eerst heel klein hadden gezien, toch wel van skiërs waren. Wow! Dat moet gaaf geweest zijn. Ik kon het niet laten om te experimenteren.. Waarom veel zoom kopen als het zo ook gaat?

Bij de beklimming had ik dat nog niet ontdekt, maar boven zag ik het al wel. Dat het van beneden wel heel erg mooi moest zijn om naar boven te kijken!

Nouja verkeerde volgorde, maar dit waren dus de sporen die we klein zagen...

Vervolgens dachten wij dat we dus daar weer naar beneden konden en in de auto konden stappen, maar ehmm.. Foutje van mijn kant. Het was nog even wat verder lopen. Geen probleem. Het was wel oppassen waar je liep, want ehmm... Dit is behoorlijk diep!

Toch maar even een blik op de Großglockner nog geworpen. Ik wilde eigenlijk niet teveel verraden want.... Dat zien jullie later wel!

Toen we toch eenmaal boven waren, wilde ik nog iets verder doorlopen zodat we een goed zicht zouden hebben op het stuwmeer. GELUKT.

Tsja, in deze tijd van het seizoen wordt er natuurlijk ook volop gewerkt. Eerder is het niet mogelijk ivm de sneeuw en later zijn er veel te veel toeristen.. Dus vandaar dit grappige plaatje.

Tevens werd het tijd om terug te gaan lopen naar de auto en verder te rijden, want ehmm.. Ik wilde het avondeten niet missen en met mij nog 3 anderen. Want dat was perfect!

Zouden we nou de sneeuw achter ons laten met deze schapen?? Wie weet...

Geen reacties(optioneel veld)
(optioneel veld)
1x maal invullen en ik krijg hopelijk weer alle reacties
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.