« Miami Beach. | Home | Resort. »

Omgekeerd.

Maandag 06 December 2010

De eerste dag in de buurt van Orlando zijn we naar een centrum geweest waar we hebben gekeken ivm tickets voor de verschillende parken. Orlando staat tenslotte bekend om al zijn attractieparken. Nadat we met een kilo aan folders weer naar buiten liepen hadden we toch wel honger. We besloten te parkeren bij een wel heel bijzonder huis.

Van de overkant zag het er allemaal nog indrukwekkender uit. Voor 15 dollar kon je naar binnen. Het schijnt dat van binnen ook alles op zijn kop staat. Maar dat geld, nee dat heb ik er dan weer niet voor over. Ik draai me eigen kop wel om.

Nadat we gesterkt waren zijn we adventure mini golf gaan spelen. Nou moet ik heel eerlijk bekennen dat alles wat met golf te maken heeft me weinig interesseert en ik zelfs voor deze mini golf dus echt geen concentratie kon opbrengen. Heb er maar een lolletje van gemaakt. De holes waar ik me wel concentreren ging het ook prompt goed. Laat dat er nou net 1 geweest zijn, hihi. Ik lag meer in een deuk. Oeps? :-)

Nouja, het zag er allemaal wel heel mooi uit hoor! Daar niet van. Maar gewoon tegen zo'n balletje slaan. Ik kan het zelfs in de min variant niet serieus nemen.

Overal op de baan schoten van die kleine hagedisjes weg. :-) Lief om te zien! Maar allemaal veel te bang. Later in de vakantie kon ik gelukkig wel dichterbij komen.

Ik wilde eigenlijk toch nog wel gaan zwemmen in het zwembad bij ons huis.. Dus zijn we naar huis gegaan en juist op het moment dat wij wegliepen troffen we deze bus. Ziet er gaaf uit he? :-)

Ik was eigenlijk van plan om jullie elke dag mee te nemen naar 1 bepaalde dag in Amerika, maar kom tot de conclusie dat ik dat gewoon niet ga redden. Want tsja als je nu eenmaal in Disney bent dan maak je heel erg veel foto's! Nou wil ik niet de hele winter bezig zijn met foto's, dus heb mezelf ten doel gesteld dat uiterlijk 31 december de laatste log over Amerika erop moet staan! ;-)

16 reacties

Het omgekeerde huis ziet er fantastisch uit. Ik zou het binnen best wel willen zien. Lijkt me heel raar als je over het plafond loopt en boven je tafels en stoelen etc. ziet zweven.
Wat is het verschil tussen tegen een balletje slaan en het steeds aantikken van een keerpunt. Beide zijn waarschijnlijk even saai. ;-)
Ik ben niet goed in rekenen, maar ik geloof dat we dus nog 19 logs van je krijgen over Amerika. Kom maar op. Ik ben er klaar voor.
Hanny ( E-mail ) (URL) - 06-12-’10 00:51
Ooo meis dat is geweldig daar :-) ikke wil ook ikke wil ook :-)
gisella ( E-mail ) (URL) - 06-12-’10 07:22
Dat omgekeerde huis hebben ze leuk gedaan. Het ziet er bijzonder uit.
Een mooi verslag. We gaan ons nog wel een tijdje vermaken met je foto's :-) Fijne dag.
Fokkio (URL) - 06-12-’10 07:42
ondanks dat je iets sportiefs moest doen heb je toch je ogen uit kunnen kijken. Ik zat in iedergeval even met mijn ogen te knipperen voor ik begreep wat er met dat huis aan de hand was..!
Sandra ( E-mail ) (URL) - 06-12-’10 09:09
Dat huis is supergaaf, maar 15 dollar is wel een tikkie overdreven !
Wat geniet ik van die blauwe lucht...super om alles zo te zien.
En ik geniet nog wel even van al je logs
marjolein vh pl. ( E-mail ) (URL) - 06-12-’10 09:43
Volgens mij is die bus familie van dat locomotiefje in een kinderprogramma, Thomas?, zelfde glimlach.
Frans54 ( E-mail ) (URL) - 06-12-’10 11:30
Werkelijk hele mooie foto's. Alles wat rijdt boeit me, die met die bus vind ik dan ook de leukste...
Sjoerd ( E-mail ) (URL) - 06-12-’10 12:15
Het is maar goed dat we allemaal anders zijn. Ik zou juist al die pretparken links laten liggen, die kan ik altijd nog op andermans foto's zien, denk ik dan maar ... Dat omgekeerde huis had ik dan juist wel willen bezoeken, en een partijtje midgetgolf ga komijn niet uit de weg :-)
Ik laat met hier morgen weer lekker verrassen.
Jan K. alias Afanja (URL) - 06-12-’10 16:53
De wereld op z'n kop, jammer dat de entree zo duur was, maar de buitenkant is ook al leuk, de bus zou je zo instappen. Ben benieuwd om Amerika door jou ogen te zien ....
ada (URL) - 06-12-’10 16:59
Wel heel apart, dat huis waar alles op z'n kop staat! Het ziet er vanbuiten al schitterend uit!
Daisy (URL) - 06-12-’10 18:32
@ Zag je ook op Facebook, maar ik weet niet zo goed hoe ik jou als vriend moet toevoegen :-)
Help dit oudje eens, please !!
marjolein vh pl. ( E-mail ) (URL) - 06-12-’10 20:38
15 euro is veel geld om zoiets te bekijken z, maar ziet er van buiten al wel veel belovend uit.
Lijkt me ook kanp verwarrend alles op zijn kop zien ;-)
Ziet er van buiten al heel raar uit,maar leuk.
Gezellig bus !
Golven is ook niet mijn ding,maar goed als je er maar een lolletje van maakt en geen uren serieus aan het spelen bent, zonde van de tijd daar ;-)
leuk log.
Groetjes.
Tiny ( E-mail ) (URL) - 06-12-’10 20:56
Mooi dat huis jammer dat we via jou niet even binnen konden kijken.
Minigolf is juist leuk joh.
Leidse Glibber ( E-mail ) (URL) - 06-12-’10 21:09
Wat een zonovergoten plaatjes. Ik heb ook even de voorgaande afleveringen bekeken, en dan moet ik zeggen, jammer dat het niet altijd zonnig was, maar mooi is het wel. Heel Amerikaans.
hanscke ( E-mail ) (URL) - 06-12-’10 21:34
Een bijzonder huis.
Je moet niet zo minderwaardig doen over het slaan tegen het kleine balletje hoor, het is supermoeilijk om goed te kunnen (midget)golfen.
Jetske (URL) - 06-12-’10 21:41
Een héél bekend verschijnsel ,zoveel foto's ;-)m'n Kleindochter had er een dikke duizend en die was er zéker niet voor het eerst ,ik bedoel maar , het blijft dus boeien ;-)
rietepietz ( E-mail ) (URL) - 08-12-’10 09:06


(optioneel veld)
(optioneel veld)
1x maal invullen en ik krijg hopelijk weer alle reacties
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.