« Welkom! | Home | Bloemetjes en de bijt… »

Voorstelrondje

Dinsdag 29 Mei 2007

Achter Annespike gaat Annemarie schuil. Een Nederlandse die zich definitief nu heeft gevestigd in Oostenrijk.

Al mijn hele leven kwam ik in Oostenrijk op vakantie en in plaats van heimwee naar Nederland had ik het in Nederland altijd naar Oostenrijk. Uiteindelijk heb ik de kans gekregen om voor een winter te gaan werken als skilerares. Een kans die ik natuurlijk heb aangegrepen! Dit beviel zo goed. Maarja, toch nog niet de stap durven nemen. Dus maar weer terug naar Nederland. Dat beviel (uiteraard) totaal niet. Maar weer een winter naar Oostenrijk gegaan en toen gelukkig ook een baan voor de zomer gevonden. En zo kon ik mijn grote droom gaan leven, in Oostenrijk!

Mijn favoriete seizoen is natuurlijk de winter. Ik hou van skiën, ik ben snowboarden aan het leren. Ik vind de kou geweldig! Maar ook andere seizoenen zijn hier in Oostenrijk geweldig. Ik ben het liefst veel buiten. Ik geniet!

Daarnaast ben ik natuurlijk nog redelijk jong, 24 winters.. Dus ik geniet optimaal van het leven! Feestje hier, feestje daar. Ik ben altijd wel te porren voor een stukje gezelligheid. :-)

Deze site wordt vooral onderhouden omdat ik het gezellig vind om op deze manier in contact te komen met anderen. Ik heb er hele goede contacten aan over gehouden. :-) Maar nu natuurlijk ook om mijn familie in Nederland op de hoogte te houden. Want om nou iedereen altijd te bellen, dat lukt me helaas niet!

De foto's worden vanuit het hart gemaakt. Ik fotografeer graag. Ik heb op zich de middelen om redelijk professioneel te werk te gaan, maar daar ben ik dan te lui voor... Mijn spiegelreflex staat al een jaar te verstoffen. De foto's worden gemaakt met een doodgewone compactcamera! Ik geniet. :-) En dat is het belangrijkste.

Ik wens jullie veel leesplezier hier toe! :-)

12 reacties

(blush)Hoi Annemarie,ja ik ga echt blozen van zo'n mooie foto's.GEWELDIG!!!
Ook een zeer mooie homepage.

Groetjes. Mark Derkx
Mark Derkx ( E-mail ) - 10-08-’07 10:23
Gek eigenlijk had deze pagina nooit bekeken, maar ja de gegevens kende ik al ahhahah
Leidse Glibber ( E-mail ) (URL) - 30-10-’07 00:56
hey anne es war ein supertolle geile abend gisteren in lafelt is war richtig bombestimmung du hast ja zichtbaar genossen von die hubn bubn und der rex und jurgen waren grossartig viele grusse von der djschweinie
sven ( E-mail ) - 22-06-’08 12:07
He Annemarie, erg leuke site maar ja dat ben jij ook dus had niet iets anders van je kunnen verwachten....zie je snel weer (ja morgen al 10 uur toch)
XXX
Rogier ( E-mail ) - 18-09-’08 18:03
Heyey, leuke site (sorry, pas de eerste keer dat ik hem zie). ;)

Ik wens jou nog heel heel veel plezier bij UPC lwd, en natuurlijk succes in österreich :)

kusjes :)
Jurjen ( E-mail ) (URL) - 25-10-’08 02:53
Wondeful pictures! I used to know you as a great swimmer, but today I realized that you are a great photographer. I got the pictures that you sent to me. Thank you very much !
Li ( E-mail ) - 03-07-’09 18:22
Hoi Anne
Mooie foto's zijn dit zeer fraai genemen vooral die van die dieren.
Liefs Rinus
rinus (URL) - 25-04-’10 20:12
Leuke foto's van jou!! :-)
Liesbeth ( E-mail ) (URL) - 19-11-’10 17:00
Hoi Annemarie,
Ik lees onder tussen dat je ook vehuisd bent naar Oostenrijk. Super! Naar welk deel ben je verhuisd?
Een hele stap. Zo te lezen bevalt het ;)
Groetjes Thora.
Thora ( E-mail ) (URL) - 20-07-’11 21:37
hooi annemarie,

ik vind het super om je site te bekijken en te lezen wat je allemaal doet en dan ook je passie voor oostenrijk en het skiën super hoor graag van je groeten frederik
freek ( E-mail ) - 19-12-’11 13:42
Hoi Annemarie,
Is dat jouw auto in de parkeergarage bij de Brennero Outlet :)
Wij waren vandaag al benieuwd naar het verhaal achter die auto. Niet verzekerd, niet gekeurd, niet gestolen. Moet em wel een keer wassen willen iemand em überhaupt weer meenemen naar Nederland.

Waar geef jij skiles? Wij brengen onze zomers altijd door in het Stubaital, de winters in Serfaus,Fiss, Ladis. Alhoewel ook wij de stap graag zouden zetten te emigreren naar Oostenrijk doen wij het toch maar in 2 etappes. Wonen nu in Duitsland maar gaan met grote regelmaat naar Oostenrijk en Italie.
Edwin Bekker - 13-07-’12 00:00
Annemarie, wat zonde dat je spiegelreflex staat te verstoffen..of gebruik je hem nu toch wel...Agnès
Agnès (URL) - 31-08-’12 18:21


(optioneel veld)
(optioneel veld)
1x maal invullen en ik krijg hopelijk weer alle reacties
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.