Zwemmen.

Donderdag 29 November 2007

Nog 21 nachtjes tot Ellmau!

Zoals jullie wel weten is de woensdagavond mijn zwembadavond. Nou is daar vanaf vorige week bijgekomen de dinsdagavond. Dan heb ik eerst EHBOcursus en daarna ga ik nog even lekker zwemmen.

Deze afgelopen twee weken had ik dan ook 's middags nog college waardoor het flink heen en weer gevlieg was, je zult mij er niet over horen klagen.
Dat had helaas wel tot gevolg dat ik dan om half 12 thuis was/ben en dan nog even alle logjes langs ging. Ja gisteren dus ook!

Vandaar dus dat ik zo laat bij jullie was de afgelopen 2 dagen! Ach, ik heb het ervoor over, ben toch een nachtdier! :-)

Gisteren was het wel super leuk in het zwembad. We hadden afgesproken onze camera's mee te nemen. Werd wel een lollige bedoeling. Ze hebben daar ook onder water ramen, dus ook even flink aan het experimenteren geweest. Veel foto's kan ik niet laten zien, ivm de privacy van de verschillende mensen. Maar wat ik kan laten zien, zie maar hieronder... ;-)

Zwemmen.

Zondag 30 September 2007

Jaha, er staat een nieuw logje! Dus ik leef nog! Niet helemaal, maar toch.

Zwemmen is eigenlijk nog vrij goed gegaan! Echt heel langzaam heb ik niet gezwommen. De kracht is er nog wel om te sprinten, maar zodra het wat langer wordt, heb ik dus wel een probleem, helaas. Maar goed, daar moet ik gewoon weer voor gaan trainen...

Maar verder, pffffft... Ik kan niet over chloor en warmte.. Dus dan zit ik beetje verkeerd met sport. Heb flinke koppijn gehad zaterdagavond, hopen dat het snel over is! :-)

En dan morgen, wat ik ga doen vanaf dinsdag, hihi...

Stunt!

Maandag 14 Mei 2007

En zo is het weekend alweer over… En ik leef nog!

Het zwemmen viel me op zich niet tegen. Hihi, vooral mijn stunt tegen andere club, werd mij niet in dank afgenomen door die andere club. Ik lag achter, alleen doordat hun zwemster nogal dom aantikte en ik goed, won ik het met 2 honderste verschil, hihi.
en ja dat leverde ons ook nog wat op, zilver.

Anyway, ik ben er weer!

Poging tot...

Vrijdag 11 Mei 2007

Ben bang dat het alleen dromen blijft, maar toch ga ik een poging wagen! Ik heb dit weekend weer eens wedstrijd… Friese Kampioenschappen.

Ik zie wel wat ik er van terecht breng! Maar bovenal: WEEKEND!!!

Laatste ronde...

Zondag 18 Maart 2007

De vraag kwam al, waarom staat er geen foto bij? Nou ehh, ik had dus verjaardag gehad en Stephan was bij me. Er liep ondertussen al een filmpje, dus weinig tijd om een logje te schrijven!

Anyway, vandaag dus competitie gehad in Beilen. Heenweg ging wel redelijk grappig… Had Tom natuurlijk aanstaan, ging prima tot vlakbij het zwembad zelf… Moest ik ineens rechts afslaan, terwijl het zwembad links voor ons lag. “Keer om!!!” “Ga over 300m rechtsaf” “Keer om!” Maar de bestemming heb ik volgens Tom nooit bereikt. Dus op de terugweg, mocht Tom weer op zijn plaats… In het kastje!

Dan het zwemmen… De estafette ging op zich wel lekker, had 1.04.90, alleen toen was het daarna gedaan met mijn voet. De 100vrij persoonlijk, ging ehmm, slecht? 1.06.39. Dus heb ik me daarna ziek afgemeld voor de 200rug…

En omdat ik natuurlijk nog wel gewoon kon lopen… Ben ik maar even een rondje gaan maken met mijn camera. Heb een aantal ploeggenoten op de foto gezet, verzoeknummers. Ach, ik heb me prima vermaakt!


Op zich gewoon een gaaf zwembad! Het was er echt alleen smoorheet…


Haargenoot!!! :-D


Clubgenootje, maar vond het gewoon een gave foto!

Anne en ik hadden onze traditie van de competitie nog niet samen vervuld dit jaar… Dus nadat ik iedereen op Anne na had ‘geloosd’ uit de auto, zijn wij nog even doorgecrosst naar de Mac! Zit je dan om kwart voor 10 aan de grote patat, een mac kroket en een flurry, hihi. (en zij aan de big mac menu). Maar wel super geslaagd!!!

Jammer dat de competities nu afgelopen zijn…

Dat ik tussen de middag ook al Frietjes had gehad van de Belg Waterloo… Dat weten jullie natuurlijk niet!