Terug in de tijd...

Vrijdag 03 Februari 2012

Tsja hier verandert niet zo heel erg veel qua weer.. Bovendien hebben we een beetje problemen met nevel.. De zon heb ik al een tijdje niet meer gezien. ;-) Bovendien heb ik het weer veeeeels te druk met allemaal leuke dingen. :-) Etentjes, feestjes, klimmen, gewoon gezellige avonden... Dus ja. ehmm. :-) heeft mij ook doen besluiten om even te stoppen met Koei. Als er iets gebeurd, dan ga ik er wel mee door... Ik heb geen zin om elke keer in de kroeg enzo met Koei te komen aanzetten... Dat is me dan weer teveel meenemen en ik heb een hekel aan tassen. ;-)

In elk geval, ik ga terug in de tijd.. Naar de herfst. Foto's van mijn laatste werkdag.. :-) Ik zou zeggen, geniet ervan!

Maar natuurlijk, geniet nog meer van de winter die er nu eindelijk is in Nederland!!!

Gewoon genieten....

Donderdag 19 Januari 2012

Het is hier gewoon zo gezellig dat ik vergeet foto's te maken... Dat ik geen tijd heb om naar uitsmijters uit te kijken laat staan naar Maximaal... Dus ik geloof dat ik dat maar op een laag pitje zet. Dat komt van de zomer wel weer... ;-)

Het leven van een skileraar gaat niet altijd over rozen... Tenminste als je naar de thuissituatie kijkt. Ik, ik die dacht computerverslaafd te zijn.. Heb dus nu gewoon al een week mijn computer niet aan gehad... :-) Nou is dat vrij makkelijk te realiseren omdat ik natuurlijk internet op mijn phone heb.. Maar alsnog!

Maarja wat wil je ook als je dit soort plaatjes ziet op de piste en vervolgens op je eigen balkon. Dan vergeet je toch gewoon dat er een virtuele wereld is? :-)

Komt natuurlijk ook nog bij dat we echt een super ploeg hebben dit jaar! Zoveel leuke mensen. Ja er zitten een paar uitzonderingen tussen.. Maar dat heb je altijd! Niks van aantrekken en concentreren op de leuke mensen. Zo maak ik er in elk geval een super geslaagd seizoen van!

Soms kom ik ook hier natuurverschijnselen tegen.. Waarvan ik bij anderen altijd op de blog riep, die wil ik ook zien. Dat krijg je als je lekker in een lift zit en om je heen kan kijken. Gelukkig zat de camera in de zak! Nu nog het verschijnsel benoemen...

Ik vind het gewoon een kleine regenboog! De kleurtjes passen in elk geval goed bij mij!

Vaak is het gewoon genieten! Al moet ik wel zeggen dat we deze winter weer relatief veel slechte dagen hebben. Veel regen, maar ook onwijs veel sneeuw. Vandaag regende het weer de hele dag bijv. Morgen schijnt er weer 50cm sneeuw te komen... Nouja ik wacht het wel af! :-)

Oeps, ik reed echt niet zelf hoor... Ik vond het plaatje alleen zoooo mooi dat ik het niet kon laten!

Tsja en als je dan thuiskomt heb je ineens een puber in huis... Madam heeft de keukenkastjes ontdekt.. Denk maar niet dat je haar er zo makkelijk weer uit krijgt! :-D Ach, zolang er bij ons niks in staat... Mag ze er van mij zitten!

En zo kabbelt het leven hier door! Ik ben begonnen met klimmen. Ik denk onwijs goed voor mijn rug! Ik merk ineens dat ik daar spieren heb die ik lang niet heb gevoeld.. Op een positieve manier dan. Lekkere spierpijn! Ik hoop dat ik hiermee mijn rug en buik goed genoeg kan trainen om de hernia onder controle te kunnen houden! De pijn ben ik in elk geval vanaf.. En dat is ook wel eens fijn na bijna 2 jaar altijd pijn te hebben gehad. ;-) Voor de rest, biertjes en schnapsjes smaken me goed...

Life is good!! En zo hoort het ook. :-)

ZOEF!

Donderdag 26 Mei 2011

Een deel van de familie wilde nog naar Kitzbühel een ander deel bleef in het hotel, nog een deel ging winkelen en ik ging met een gedeelte naar mijn werk toe omdat ik daar had geregeld dat ik met Jennéh Rose kon paardrijden. Wat ze natuurlijk geweldig vond!

Van het paardrijden heb ik zelf helaas geen foto's. Gaat lastig als je met een paard aan de hand loopt.. Maar vervolgens zijn we nog even de speeltuin ingedoken. Op de trampoline, schommelen, klimmen, klauteren en glijden. Maar voornamelijk op de kabelbaan. Men wat had ze plezier! En de ouderen iets minder.. Want wij konden telkens lopen! Dan mag je daarna ook wel uitrusten toch?

Hoe gekker hoe beter...

Ze genoot volop! Ik geloof dat Jennéh Rose wel 40x met die baan is geweest...

Algauw werd ze makkelijker en gooide ze er met de hand ehhh pet naar.

Papa kun jij mij even omhoog brengen?

En toen papa besloot dat het genoeg was, was haar oudere zus zo goed om die taak over te nemen!

We hebben een hele leuke afsluiting gehad van deze dag!

Maiblasen.

Dinsdag 24 Mei 2011

Traditie in Oostenrijk is het Maiblasen. Dat betekent dat de kapel voorbij komt, muziek voor je speelt en op deze manier geld inzamelt voor hun vereniging. Als je dan zoals ik werkt in een hotel, dan betekent dat natuurlijk niet alleen spelen voor de kapel... ;-)

Voor mij betekende dat foto's maken en genieten van de 'mooie' muziek. We waren het laatste deel van de route, dus ehmm, over de kwaliteit zullen we maar zwijgen.

Er heerste nog wat wanorde in de groep...

Maar al snel stond men goed en konden ze van start!

Ik liep er omheen omdat ik wel wilde zien hoe het er van de andere kant uitzag. Onbewust leverde dat dit grappige plaatje op... Zien jullie waarom?

De kinderen speelden gewoon door met de kabelbaan en ik was nog steeds op zoek naar de ideale plaats om foto's te maken.

Gevonden! Vervolgens vond ik dan toch wel de plek van waaruit ik de foto wilde maken die ik van te voren in gedachten had...

En dat is namelijk deze foto! Hier werk ik dus. :-) En ik ben heel erg gelukkig met mijn werk. Ik hoop dat ik er nog lang kan blijven.

Ohja dat raadsel van foto 3 he? De rook komt uit de schoorsteen, maar toch staat er ook iemand zonder t-shirt te kijken. Hoe graat kan een tegenstelling zijn?

Tsja...

Woensdag 20 April 2011

Ben ik vol goede moed om weer te gaan loggen.. zit me geloof ik alles tegen... Dus ik laat het er maar even bij.. Al zal ik dit logje nog maar wel even vullen.

Mijn computer is kapot. Juist die van 2 weken oud.. In het beeldscherm zijn 2 hele rijen pixels kapot gegaan. Waardoor? Geen idee. Kan soms gebeuren, fabricagefout. Nouja ok, daar kom ik wel overheen! Maar toch.. Geen computer is, even niet loggen. Ik heb wel de tegenwoordigheid van geest gehad om alles op mijn harde schijf op te slaan, dus kan op zich wel bij mijn foto's.. Maarja op de computer van Andi is dat ook niet heel erg fijn. Al staan daar inmiddels wel al mijn programma's op.. Ach we zien het ook wel!

Maar dan even over mijn werk. GEWELDIG!!!! Ik heb het er tot nu toe onwijs naar mijn zin. Leuke mensen, leuke baas, leuke werkzaamheden. Leuk het contact met de gasten en ga zo nog maar even door! Ja echt mijn ding. Zal een werkdag van mijn even kort beschrijven.. Dan zul je wel zien dat het echt mijn ding is!

Ik begin 's ochtends aan de receptie. Vervolgens open ik het restaurant, daarna ga ik weer terug naar mijn post. Allerhande werkzaamheden, dingen uitzoeken etc. Vervolgens ga ik afhankelijk van de dag, of de saunawereld aanzetten en klaarmaken voor gebruik of ik ga ponyrijden met de kinderen. Daarna is het tijd om me weer om te kleden als ik aan het ponyrijden ben geweest om achter de bar te kruipen tijdens het avondeten. Om tot slot de dag af te sluiten met de dagafreking. Ohja en bij het werk aan de receptie horen natuurlijk, telefoontjes, e-mails etc. :) Al met al heerlijk druk en heel erg divers. Zo heb ik bijvoorbeeld gisteren een snelcursus boogschieten gekregen en ga ik vandaag dat met de gasten doen. Waarschijnlijk ga ik nog een keer mee op de mountainbike tour, zodat ik die daarna ook kan doen en wie weet.. We hebben ook nog een wandeling in het programma naar de Hintersteinersee.. Die kans zit er ook nog wel in!

Ach, gewoon mijn ding! :-) Ik heb er zin in!!!

Zo af en toe zal ik hier wel weer iets posten en bij jullie langskomen. Het spijt me echt dat ik dat op dit moment gewoon iets minder interessant vind... :-(