Stralend.

Woensdag 11 Augustus 2010

Een tijdje geleden was ik met een vriend aan het telefoneren... En omdat ik bij andere vrienden 'op bezoek' was. Stond ik even buiten. Ik had een goed tijdstip uitgekozen om met hem even te bellen! Want tijdens dit aangename gesprek kon ik ook genieten van een geweldige zonsondergang...

Het mag dan in Oostenrijk onmogelijk zijn om de 'son in de see sien sakken'. Mooi zijn de zonsondergangen meestal wel!

Stralend kun je wel zeggen. ;-) Toen was het nog redelijk mooi weer, hahaha. Het weer dat daarna kwam.. Laten we het daar maar niet over hebben!

Ik ga stralend de toekomst tegemoet. Dat moge duidelijk zijn natuurlijk.

Even een update over mijn rug... Het gaat nog niet zoals ik wil. Inmiddels heb ik er een injectie in gehad die de scherpste pijn er gelukkig vanaf heeft gehaald. Als ik 's ochtends op sta dan heb ik ook nergens last. Totdat ik dan weer wat gelopen heb, dan komt de pijn weer terug. Zodra ik dan weer even zit of lig dan is alle pijn weer weg...
De huisarts heeft een MRI voor mij aangevraagd.. Dat zou 2 tot 3 weken duren. Kom ik gistermiddag weer bij hem. Moet ik as donderdag om 7 uur al in het ziekenhuis zijn! Vervolgens krijg ik dan donderdagmiddag de uitslag. Van aanpakken weten ze hier in elk geval wel!

Ik ben benieuwd wat eruit komt... Dus ik wacht het nog wel even rustig af!

Opgelost.

Donderdag 01 Juli 2010

Nadat ik het vorige berichtje had geschreven had ik al een idee wat er aan de hand kon zijn. Met de foto's had het helemaal niks te maken. Die staan allemaal extern. Dit was puur een probleem van mijn .nl. Ik heb ooit voor een bekende een liedje op mijn site geplaatst, zodat hij dat kon gebruiken op een andere site. Op zich geen probleem. :-) Echter omdat ik verder niks kon vinden rees bij mij het vermoeden dat dat liedje juist de verantwoordelijke was.

Er toch maar gelijk afgegooid en de volgende dag met de helpdesk contact gezocht. Bleek inderdaad, dat dat liedje verantwoordelijk was. Nouja, eind goed al goed. Voor deze maand moet ik een boete betalen, maar verder verwacht ik geen problemen meer.

Gaf mij inderdaad de gelegenheid even wat extra foto's te maken. Was het vorige week nog 5 graden... Deze week is het ook hier 30 graden. Een iets te groot verschil als je het mij vraagt. ;-) Zorgt gelijk wel voor meer werk en dat is natuurlijk heel erg fijn!

Op een gegeven moment wilde ik naar het dorp, liep het huis uit en was mijn camera vergaten... Dacht eerst nog, ach dat kan voor deze keer wel. Totdat ik de lucht zag.. Ben alsnog maar even terugegaan!

Deze wolk doet mij heel erg denken aan een enorme zwam. Zoiets heb ik echt nog niet eerder gezien.

Vervolgens vloog er een vliegtuig voor mijn beeld langs, wat het uitzicht alleen nog maar mooier maakte!

Niet alleen die wolk was zeer interessant. Ook aan mijn andere kant speelde zich een waar spektakel af.

Geloof het of niet. Deze foto's zijn op het zelfde tijdstip en op dezelfde dag gemaakt!

Het is en blijft hier in elk geval genieten!

Ik ben hier ook weer optimaal terug. We hebben breedband internet gekregen! De snelheid moet in de aankomende dag nog wel iets omhoog, maar het is al een stuk sneller en het bevalt goed! Juhu... :D

Zonsondergang.

Vrijdag 09 April 2010

En zo kwam aan al het goede een eind... Het werd tijd dat ik weer terug ging reizen naar Nederland helaas... Gelukkig is dat alleen maar voor een vakantie. :-) Waarvan ik ook optimaal op dit moment al aan het genieten ben.

Zo zijn we op dinsdagavond naar de zonsondergang wezen kijken. Dat is lang geleden zeg. Ik was gewend om hem ergens achter de bergen te zien verschijn en dan een uur later wat kleuren in de lucht...

Nee dan is het boven het water toch een stuk mooier...

De kleuren in het water... Ja daar kan ik van genieten!

Ik verheug me er al op om vriendjelief dit ook allemaal te laten zien!!!

Ik wens iedereen een heel fijn weekend toe! Ik ben weer eens toeren door het land! Op zaterdag ben ik in Maastricht en op zondag zijn we in Rotterdam. :-)

Koud!

Woensdag 02 December 2009

Gisteravond om half 10 liep ik samen met mijn waakhond... (uitspraak van mijn behandelend arts naar mijn vader toe) naar buiten om een rondje te maken.

Wat voelde ik? KOUD!

Wat zag ik? IJS!

Wat rook ik? VORST!

Wat heerlijk zeg. Rondje gelopen en telkens. OH kijk de maan dan helder schijnen, oh ruik dan. Ik ruik vorst. Ja ik was echt aan het genieten.

Onderweg zei ik al, laat straks de deur maar open, ik moet gewoon even foto's maken.

Nou heb ik 1 groot geluk en dat is dat mijn auto onder een lamp staat. Was dat niet het geval geweest dan had ik wel een andere auto onder een lamp uitgezocht hoor.

Daarom, ik weet wat mij vandaag te doen staat. Vroeg op staan en de landen intrekken. Dit kan ik toch niet voorbij laten gaan?

Wordt eerst wel even werken, want kijk maar.. Mijn ruiten zaten nu al helemaal dicht... :-(

Nouja, het vriest wel! En dat is het belangrijkste, joepie. :-D

Ohja en nog meer goed nieuws... In Oostenrijk ligt nu eindelijk iets van sneeuw. Voor mij nog niet zo heel belangrijk, voor een goede vriend van mij wel. Want die begint aanstaand weekend met zijn opleiding tot skileraar... En zou er geen sneeuw liggen moeten ze uitwijken naar een gletscher, nu kunnen ze als het goed is gewoon in het eigen gebied blijven. Wel zo prettig natuurlijk! :-D

Voor mij is het trouwens vandaag op woensdag nog maar 15 nachtjes!!!

Onweer.

Dinsdag 26 Mei 2009

Gisteren (dinsdag) ben ik samen met P-Ter naar Brugge geweest. Echter toen ik thuiskwam zag ik nog een mooie zonsondergang dat ik nog even de duinen op ben gerend... Helaas was ik te laat. En daardoor ook te laat met het uitzoeken van de foto's van Brugge... Niet getreurd, die houden jullie tegoed!

Daarom vandaag wat foto's die ik van maandag op dinsdagnacht heb geschoten vanuit de caravan. Hoezo het onweer trok over ons heen?

Ik vind onweer eigenlijk maar helemaal niks... Maar als ik mijn camera in de hand heb dan vind ik het dus juist wel leuk!

Nadat ik mijn camera had weggelegd (er komt toch geen onweer meer...) verscheen er uiteraard nog een fikse bui. Gelukkig was de camera nog binnen handbereik.

Mijn oogleden vielen bijna dicht en mijn vingers deden pijn van de ontspanknop, bovendien moest ik vroeg op... Ben ik maar gaan 'slapen'. Dekens over het hoofd zodat je de flitsen niet zien en de wiebelende caravan maar genegeerd... ;-)
"Uitgerust" kon ik dinsdagochtend op stap. Wordt vervolgd...