Tour...

Maandag 03 December 2012

Ik onderbreek mijn serie van Gran Canaria voor een actueel bericht... ;-) Ik beleef namelijk veels te leuke dingen om dat allemaal maar zo te vergeten... :-)

Zo waren Andi en ik wandelen aan de Schwarzsee in Kitzbühel.. Elk jaargetijde mooi! Wat jullie hier zien is trouwens het uitzicht op de Wilder Kaiser.

Vervolgens waren we in Salzburg.. Alwaar we een prachtig zicht hadden op de maan. I love it!

Maar waarvoor we eigenlijk in Salzburg waren.. Namelijk de kerstmarkt! Ik hou van kerstmarkten.. :-) Ik vind het heerlijk om erover te lopen en de kraampjes te bekijken.. :-)

Vervolgens ben ik dan afgereisd naar Belgie.. :-) Direct na de lange reis zijn Pascale en ik naar Brussel gegaan.. Ja. Ik hou van die stad. Prachtig! :-)

Maar dat straalt ongetwijfeld ook wel van deze collega af... Bedankt Pascale je hebt jezelf weer overtroffen!!!!

De volgende dag zijn we naar Antwerpen gegaan. Ook een onwijs mooie stad! :-) Maar het meest indrukwekkend was toch wel om het Mas omhoog te gaan en dan een geweldig uitzicht over de hele stad te hebben... Maar goed, het was sowieso leuk. ;-) He Pascale.. Hihi... Jingle Bells... Zie ginds komt de stoomboot... ;-) Achja...

De volgende dag ben ik dan naar Maastricht gereden.. Waar ik samen met Harold natuurlijk ook Magisch Maastricht heb bezocht. Ik hou ervan! :-)

Tsja en weer een dag later ben ik dan naar Aachen gereden.. Waar ik had afgesproken met 2 vriendinnen. Ook daar zijn we natuurlijk naar de kerstmarkt geweest.. ;-) Geweldig! Zeker ook omdat het begon te sneeuwen. Wat is er mooier dan over de kerstmarkt te lopen, het sneeuwt.. Voor mij op dit moment niks!

En nu, nu ben ik bij mijn ouders.. :-) Waar ik voor mijn doen verrassend weinig op de planning heb staan. Ja ik ga naar mijn oude hogeschool.. maar voor de rest?? :-)

Mooi wezen!

Woensdag 11 April 2012

Vorige week mocht ik nog niet zo heel erg veel doen met mijn knie... Dus dan blijft er genoeg tijd over om mijn zo geliefde Limburg te bezoeken! :-)

Nadat we heel kort in de stad waren geweest (te druk, te ver en te bekend..) zijn we door het limburgse landschap gaan rijden. :-)

Al snel kwam ik deze nieuwsgierige beestjes tegen.. :-) Ze blijven leuk!

Maar ook de bloemen deden hun best om mij te zijn.

Ja het was echt genieten daar in het limburgse! :-)

De uitsmijter van deze week... Het laat zich raden, maar kom daarvoor vrijdag maar terug! ;-)

Gaaf en trots!

Vrijdag 20 Mei 2011

Ik had het op de heenweg ook al gezien dat de boomgaarden zo prachtig in bloei stonden. Dus ik kon het niet laten om te stoppen.. Gek voelde dat wel hoor, want of dat mag? Geen idee.. Naja, ik was in mijn auto op pad, met een Oostenrijks kenteken natuurlijk.. Dus ach als ze waren gekomen, dan ikke praat geen Nederlands.. Ich verstehe Sie nicht! Fout he? Maar daardoor kunnen jullie wel genieten van de bloesem.

Want geweldig was het er zeer zeker wel. Heb veel meer foto's, maarja. Dat wordt dan ook weer zo saai. ;-)

Ik had hier graag veel langer gebleven, maarja of dat mocht? Dat weet ik dan weer niet..

Dus nog even snel een foto gemaakt van het uitzicht en verder gereden. Tenslotte had ik nog een leuk doel!

Een aantal weken/maanden geleden kreeg ik de vraag van Daan van de Hub'n Bub'n of ik nog een mooie foto had van de Wilder Kaiser omdat ze ter sponsoring een fotodoek aangeboden hadden gekregen. Nou ehmm.. Ik moest wel even heel erg diep graven in mijn archief en al snel heb ik 10 foto's ter beoordeling naar hem toegestuurd. Vervolgens kwam de vraag of ik ze ook had in groter formaat. Uiteraard, dus die 2 nogmaals gestuurd. Verder niet echt veel meer over gehoord. Totdat ik vanuit een andere bron te horen kreeg dat er een doek besteld was van 2 bij 6 meter.. Ok, dus de panorama foto.

Vervolgens kwam de mededeling dat op 10 april dit doek zou worden onthuld.. Laat dat nou net de zondag zijn van de week dat ik in Nederland zou zijn. Dus besloten wat langer te blijven en toen daar gaan kijken. Nog even geshopt voor ons balkon en daarna genoten van goede muziek! Lekker buiten, dat wel.. Want in de hal was het me veel te warm!

Naja, ik moet toch wel zeggen dat ik behoorlijk trots ben dat mijn foto nu vaak achter de mannen hangt! Geweldig!

Hier is het doek maar 4m te zien omdat de bühne niet zo groot was. Onder in de hoek staat dan als het doek helemaal groot is, ook mijn naam er redelijk groot op! Ja, echt heel erg gaaf. :-)

En daarmee gaan we lekker het weekend in! Allemaal een heel fijn weekend gewenst.

Maastricht & Eijsden

Donderdag 19 Mei 2011

Nadat ik had besloten om als verrassing naar Nederland te komen, had ik wel een paar vrienden op de hoogte gesteld. Waarop al snel de reactie kwam, ja maar, kom je niet naar Maastricht? (zo ongeveer dan... ;-)) Nou eigenlijk.. Waarom niet.. Het ligt toch redelijk op de route.. Is maar 100km extra! Dus inderdaad nog een extra stop in Maastricht ingepland!

Vroeg in de middag daar aangekomen en toen nog even heerlijk door de stad gelopen. Oh wat hou ik toch van die stad, zalig! De volgende dag nog even met mijn camera teruggegaan...

Ik moest toch echt even de voorjaarspracht daar vastleggen, had ik nog niet genoeg natuurlijk... Ahum....

Ach, daar bij de fontein is het altijd goed toeven. Zo 's ochtends een stuk rustiger dan toen wij er de middag daarvoor waren.

Vervolgens had ik nog genoeg tijd over, dus ben ik nog naar de Eijsder Beemden gereden. Daar is het altijd zo heerlijk rustig.. Even tot jezelf komen.

Wel oppassen dat je niet beslopen wordt.. Want het vee loopt er gewoon vrij rond!

Van de runderen heb je niet zoveel last, die liggen lekker te slapen en doen hun eigen ding.

Maar die gekke pony's... die maken het toch wel behoorlijk bont!

Als je dan zorgt dat je op het juiste moment je camera in de aanslag hebt, dan krijg je van dit soort maffe foto's.

Morgen neem ik jullie mee naar speciale dingen!

Verdwaald?

Dinsdag 13 April 2010

Ohoh... Wat ben ik blij dat ik de weg ken... Want als ik dit bordje had moeten volgen, dan was het denk ik toch niet goed gekomen!!!

Het is zo gek! Een stad waar ik tot voor 2 jaar nog nooit geweest, is nu zo vertrouwd... Dat ik precies de mooie plekjes nu weet te vinden in de lente, dat ik precies kan timen hoe lang ik erover doe om ergens te komen...

Ik heb sinds die 2 jaar ook altijd gezegd: Of ik verhuis naar Maastricht of ik verhuis naar Oostenrijk. Zoals jullie weten is de keuze op die laatste gevallen... ;-)

Maar even terug naar Maastricht! Daar was ik afgelopen zaterdag. Heerlijk. Eerst even snel een rondje door het centrum gemaakt. Even in de Nederlandse winkels gluren, maar weinig nieuws hoor... En vervolgens even de rand opgezocht om lekker door de parken te lopen. Waar ik ook deze in de knop staande kastanje tegenkwam!

Vervolgens kwam er een einde aan mijn rustige pad... En ben ik vanaf daar alleen maar weer meer richting centrum gegaan.

Maar niet voordat ik de pinksterbloemen al zag bloeien! Op de heenreis in de trein had ik al heel snel iets roze achtigs gezien, dan weet je het niet zeker.
Dit is toch wel 1 van mijn lievelingsbloemen. Vroeger plukte ik daar altijd enorme bossen van.

En tot slot, even lekker boven zitten om wat te drinken met een geweldig uitzicht op Sint Servaasbrug met in het verlengde daarvan op de achtergrond het station van Maastricht.

Deze dag was de 8.5 uur reizen zeker weten waard!!! Ja 8.5 uur :-) Ik was namelijk met de trein, want dat bevalt me nog steeds prima voor lange stukken!!