Nieuwe hobby.

Dinsdag 17 Juli 2012

Tekenles op school. Bah ik haatte het echt. (trouwens net zoals gym..) Maar nu. Nu zou mijn tekenleraar mij eens moeten zien. ;-) Kijk ik doe het dan natuurlijk wel tekenen 2.0 maar dan nog! Wat zal het! :-)

Op de momenten dat er bij ons weinig te doen is, of omdat we gewoon tekenen op het programma staat.. Pakken wij (mijn collega en ik) onze telefoon erbij, zoeken ons wat leuks uit op het internet en tekenen dat na... (vandaar tekenles 2.0) Het eerste verzoek was deze burgerbeestje... :-) Best grappig!

Vervolgens kwam er toch deze draak uit. Die het hem natuurlijk deed bij de kinderen. Gelijk heb ik hem weer tig keer overgetrokken. ;-) Blijf leuk om te doen!

Tsja ook deze rups met paddenstoel vond men erg leuk. :-) Ach en ik ook eigenlijk wel. ;-)

Voorlopig ga ik hier zeker mee door. Het geeft veel voldoening om ineens te kunnen waarvan je eigenlijk altijd riep dat je dat niet kon. :-)

Ai, ai, ai!

Maandag 16 Juli 2012

De beelden spreken wel weer voor zich volgens mij. ;-) Ik was weer eens naar een concert van die Jungen Zillertaler.. ;-) komt dat wel goed? Nou ik dacht het gisteravond toen ik thuis kwam even niet. Mijn knie deed ontzettend pijn en beweeglijkheid was ver te zoeken... Maar goed! Het was gezellig... :-)

Ik heb dan ook 3 uur lang gesprongen en gedanst. Er is geen moment geweest dat ik stil heb gestaan. Gelukkig bleek al het goede ook een goed eind te hebben. De volgende dag kon ik ineens mijn knie verder buigen dan voorheen het geval was! Op naar een volgend concert/feestje!

Tsja.....

Dinsdag 10 Juli 2012

Eigenlijk zouden ze goed bij Tagrijn passen... Maar omdat ik deze echt zo 'leuk' vind, plaats ik ze zelluf! Sorry.... ;-)

Goed bereikbare wc voor gehandicapten... Tsja....

Auto met kenteken RJ-JB-91 wil graag afgehaald worden in de parkeergarage... HERHALING: Auto met kenteken RJ-JB-91 wil graag afgehaald worden in de parkeergarage... Tsja...

Beide overigens gespot in of bij de Brenner Outlet.

Feestjestijd.

Woensdag 13 Juni 2012

Ik moest natuurlijk wel goed gebruik maken van het feit dat ik nog even vrij had... :-) nouja voornamelijk, ik moest vooral vieren dat ik mijn werkzame leven weer nieuw leven in ging blazen!

Dus toen ik las dat de Jungen Zillertaler in Waidring zouden spelen. (lees ca 30km van hier) kon ik natuurlijk niet anders dan dat ik daar naartoe moest! Vriendinnetje opgebeld en ja hoor ze kon mee. Dus wij feestje bouwen... :-)

Nou was ik zelf met de auto, dus ik mocht niet drinken. De artiesten kregen om zo meer rondjes. Dat krijg je met een brandweerfeest... ;-)

Maar ach, ook zonder alcohol was het een super geslaagd feestje! Op naar een goed party seizoen, hihi.

!!!

Zondag 10 Juni 2012

Een Nederlander krijg je wel uit het land, maar Nederland niet uit de Nederlander!

Dus ook ik persoonlijk doe mee met de oranje gekte... :-) Ziet er prima uit toch?

Kijk we mogen dan verloren hebben.. Maar is dat zo erg? Volgens mij niet. De volgende wedstrijd gaan we er gewoon weer voor!

Ik weet niet wanneer ik zelf terug ben met bloggen. Vandaag begin ik met mijn nieuwe baan. :-) Dat wordt vast veel leren/werken in de eerste tijd! Dus ik zie het allemaal wel. Ik heb er in elk geval onwijs veel zin in!!!

Mocht ik hier ineens weer veel zijn, dan heb ik dat oranje niet goed uit mijn haar gekregen, is mijn baas dat niet goed bevallen en ben ik dus gelijk al ontslagen! ;-)