Strand & Haven.

Dinsdag 27 November 2012

Op deze dag ging ik 's ochtends heeeeel vroeg naar het strand. :-) Nouja voor mijn doen heel vroeg dan... Ik was er namelijk al om kwart voor 8. En dat is best vroeg in een vakantie. ;-) Maar daar had ik dan ook wel wat prachtigs...

Namelijk bijna het hele strand voor mij alleen! Volgens mij de mensen die op het strand waren, waren alleen maar bewoners van Gran Canaria! Of nouja misschien ook wel sportieve toeristen. :-)

Ach ik genoot er gewoon van. Zo heerlijk! De zonsopgang heb ik dan niet gehaald, dat was echt te vroeg. ;-)

En daar zo op het strand.. Moest ik ineens aan thuis denken. Met de vraag of ik zou kunnen skien of niet... Tsja het antwoord is: JA!!! Ik heb het inmiddels geprobeerd en het gaat zonder problemen. JOEPIE!

's Middags zijn we dan nog op stad bezoek geweest. Namelijk naar Puerto de Mogan. :-) IK heb er geen spijt van dat we daar naartoe gegaan zijn! Het was er gewoon heerlijk!

Ik kan er zo van genieten om door de haven te lopen. Je ziet er eigenlijk altijd wel leuke dingen..

Zeg nou zelf, dit is toch prachtig? Ik krijg hier in elk geval echt een vakantiegevoel van! Het dorpje wordt trouwens ook wel het Venetie van Gran Canaria genoemd.

Tsja..Groot, gigantisch en knalrood. Wat kan ik er nog meer over zeggen. Ohja, er waren er zoooooveel!!!

Gewoon genieten dit! :-) Zo me thet water daar onder de huizen door. Ja ik kan me de uitdrukking.. Venetie van Gran Canaria wel voorstellen!!

Zo en nu even heel wat anders. Jullie mogen/moeten mij weer een paar dagen missen.. Want!!! :-)
Woensdag ben ik onderweg en in Brussel.. Om Pascale te bezoeken!
Donderdag bezoek ik waarschijnlijk Antwerpen..
Vrijdag rijd ik dan weer terug naar Maastricht...
Zaterdag rijd ik dan door naar een dorpje in de buurt van Aachen...
Zonder trek ik dan verder omhoog, namelijk naar Friesland.. Waar ik dan een poosje blijf.. Om vervolgens zondag een week later weer richting huis te gaan... Maar wel met een tussenstop (waarschijnlijk) in Frankfurt! ;-) Wie weet zie ik 1 van jullie nog???

Palmitos Park. (2)

Zondag 25 November 2012

Zoals ik al had beloofd gaan we nog een keer terug naar Palmitos Park. Er is daar ook zoveel moois te zien! :-) I love it! Tsja toch blijft ook de natuur mij opvallen..

Ok een paar dolfijntjes dan! :-) Gewoon omdat ze zo lief zijn!

Basketballen onder water! Je moet het maar kunnen.

Gewoon mooi. Deze bloemen zijn zo geweldig met die uitstekende stampers??.

Wat valt nu meer op? De haren op de kop of dat kleine veertje aan de bek???

Ze wisten het precies. De verzorger kwam eraan met het eten. Hoppa alle eropaf!!

Toch gek.. Om een ooievaar in een dierentuin te zien... Dat ben ik helemaal niet gewend. :-)

Dit zijn en blijven toch echt mijn favoriete dieren! Ik hou er zo van. Ik vind ze echt geweldig. :-) Kijk dan hoe sletterig dit figuur erbij ligt... Zalig!

Dat was het park in een vogelvlucht.. :-) Tot de volgende keer!

Palmitos Park.

Donderdag 22 November 2012

Een must voor mij is een dierenpark. Eigenlijk waar ik ook ben, ik moet de dierentuin bekijken. Ik hou ervan om de beestjes toe te kijken. Natuurlijk het is mooier om de dieren in de vrije natuur te zien.. Maar dat lukt gewoon niet altijd. Daarom een dierentuin!

Nou dit park, Palmitos Park, was zeker niet verkeerd! Alleen de rit er naartoe was al een belevenis...

Op zo'n 10km van de bewoonde wereld ligt dit park. Ik vind het geweldig! De straat was dan nog wel geasfalteerd, maar daar hield het ook mee op. :-)

De lucht mocht dan wel dreigend zijn... Wij liepen heerlijk in het zonnetje!

En ik, ik kon niet genoeg krijgen van de palmen. Ook daarom ga ik graag naar een dierentuin. ;-) Je ziet er vaak ook de meest mooie natuur!

Zo en dan op de naar de dieren. Op het tijdstip dat wij aankwamen liep er net de roofvogelshow. Het blijven indrukwekkende beesten deze adelaren!! Ik heb ze hier in Oostenrijk ook vrij zien vliegen, maar als ze dan zo dicht bij je komen aanvliegen.. Geweldig!

Tsja, kaktussen zonder einde. :-) Ik hou ervan!

Hihi... Dat gezicht van de trainer. Nee bedankt, ik hoef jouw eten niet...

Tsja gewoon een heerlijke slaapkop.

Kijk dit zijn tenminste echte bloemetjes en niet zulke opgeplakte dingen als dat je in Nederland krijgt als je een kaktus koopt. ;-)

Wat ik me nou afvraag.. Maken ze nou van deze vruchten de kaktusthee die ik zo graag drink???

De volgende keer gaan we verder door het park struinen, want er zijn natuurlijk nog veel meer mooie dingen te zien!

Stilte.

Vrijdag 16 November 2012

Het was even heel erg stil op deze website.. En met een goede reden. ;-) Ik was namelijk op vakantie... En wel op Gran Canaria. Zon, zee, strand... Zwembad, ligbed. ;-) beter kon het niet! Ohja en heel veel natuur en nog veel meer foto's! En daarvan kunnen jullie in de aankomende tijd meegenieten.

Direct nadat we aangekomen waren, moesten we natuurlijk een kijkje op het strand nemen! Veel bedrijvigheid. Gezellig.

Prachtig uitzicht tussen de palmen door. Ja daar zou ik me zeker wel vermaken!

Prachtige duinen. Heerlijk om daar doorheen te struinen!

Tsja.. Ook op Gran Canaria is het herfst, hihi...

Prachtig... Heel maf zo dit huis. Maar het heeft eigenlijk wel wat natuurlijk! Genieten dat daar nog zoveel bloemen in bloei zijn.

Heerlijk hoor, die palmen. Echt het gevoel dat je even helemaal weg bent van huis!

Zeg nou zelf. Als je de palmboom even wegdenkt, dan zou je ook zo ergens in Nederland aan de kust kunnen staan. Dus een echte meerwaarde!

Ja ik vind het gewoon geweldig en liep dan ook te genieten. :-) Heel wat anders als 'mijn' bergen, maar eigenlijk wel net zo mooi!

Tsja en toen viel de avond. ;-) Ach ook niet verkeerd. Ons uitzicht vanaf ons balkon! Niet slecht toch? In elk geval dat zwembad moest nog geprobeerd worden. En dat heb ik ook zeer zeker! Niet alleen dit zwembad, ook nog het andere zwembad bij het hotel.

Helemaal goedgekeurd! In de aankomende tijd ga ik jullie meenemen naar nog veel meer leuke dingen op Gran Canaria! :-) Maar nu eerst nog een paar daagjes naar mijn schoonouders...