Tour...

Maandag 03 December 2012

Ik onderbreek mijn serie van Gran Canaria voor een actueel bericht... ;-) Ik beleef namelijk veels te leuke dingen om dat allemaal maar zo te vergeten... :-)

Zo waren Andi en ik wandelen aan de Schwarzsee in Kitzbühel.. Elk jaargetijde mooi! Wat jullie hier zien is trouwens het uitzicht op de Wilder Kaiser.

Vervolgens waren we in Salzburg.. Alwaar we een prachtig zicht hadden op de maan. I love it!

Maar waarvoor we eigenlijk in Salzburg waren.. Namelijk de kerstmarkt! Ik hou van kerstmarkten.. :-) Ik vind het heerlijk om erover te lopen en de kraampjes te bekijken.. :-)

Vervolgens ben ik dan afgereisd naar Belgie.. :-) Direct na de lange reis zijn Pascale en ik naar Brussel gegaan.. Ja. Ik hou van die stad. Prachtig! :-)

Maar dat straalt ongetwijfeld ook wel van deze collega af... Bedankt Pascale je hebt jezelf weer overtroffen!!!!

De volgende dag zijn we naar Antwerpen gegaan. Ook een onwijs mooie stad! :-) Maar het meest indrukwekkend was toch wel om het Mas omhoog te gaan en dan een geweldig uitzicht over de hele stad te hebben... Maar goed, het was sowieso leuk. ;-) He Pascale.. Hihi... Jingle Bells... Zie ginds komt de stoomboot... ;-) Achja...

De volgende dag ben ik dan naar Maastricht gereden.. Waar ik samen met Harold natuurlijk ook Magisch Maastricht heb bezocht. Ik hou ervan! :-)

Tsja en weer een dag later ben ik dan naar Aachen gereden.. Waar ik had afgesproken met 2 vriendinnen. Ook daar zijn we natuurlijk naar de kerstmarkt geweest.. ;-) Geweldig! Zeker ook omdat het begon te sneeuwen. Wat is er mooier dan over de kerstmarkt te lopen, het sneeuwt.. Voor mij op dit moment niks!

En nu, nu ben ik bij mijn ouders.. :-) Waar ik voor mijn doen verrassend weinig op de planning heb staan. Ja ik ga naar mijn oude hogeschool.. maar voor de rest?? :-)

Almabtrieb.

Woensdag 26 September 2012

Eindelijk... Kon ik eens naar de almabtrieb in Söll!! 2 jaar geleden was ik in Nederland, vorig jaar moest ik werken en dit jaar... Was ik gelukkig vrij! Helaas zat het weer niet zo mee. Maar leuk was het wel! Echt iets voor mij. :-)

Al had ik best medelijden met de koeien, zijn toch best zware stukken daar op de kop...

De een nog mooier dan de ander! Het was een waar genot om te kijken.

Wij dronken ondertussen een biertje en genoten van de kleurenpracht die voorbij kwam!

Kijk en hier gaat het dan om. :-) Dat de koeien weer in de wei beneden in het dal komen!

Trouwens niet alleen de koeien, maar ook schapen. :-)

Prachtig prachtig! Ik genoot volop. :-) Als het lukt wil ik dit toch echt vaker gaan bekijken als het mooi weer is.

Kijk en hier gaat het allemaal om... 'Hoam zua geht's' oftewel 'naar huis gaan we'

Ja een hele leuke ervaring! Jammer dat het weer niet echt meezat.. :-) Maar goed. :-) Je kunt niet alles hebben!

Ballonnen...

Dinsdag 25 September 2012

Ik keek toch wel even heel gek toen ineens het hele dag gevuld was met ballonnen...

Ook hoog boven in de lucht waren een aantal ballonnen te zien! :-) Leuk gezicht.

Een belg is ook erbij! :-)

Blijft een gek gezicht vind ik... Die ballonnen tegen de Hartkaiser! :-) je moet hier wel een goed piloot zijn wil je hier kunnen varen volgens mij.

Mooie kleurtjes! :-)

Grappig gezicht, zo laag...

Deze ballonvaarder zocht het hoger op.. Wel zo veilig!

Het is ballonfestival in een paar dorpen verderop! :-)

Waar is dat feestje?

Maandag 24 September 2012

Nou daar dus!!! :-D Daarom was ik er afgelopen week even niet... :-) Ik was feestjes bouwen!

Nieuw speeltje.

Maandag 10 September 2012

Ik weet niet of ik het hier al had geschreven, in elk geval was mijn kleine camera gesneuveld op Ameland... Er is zand in de lens gekomen. ;-) Nou ben ik niet bang om een beetje te schroeven dus heb ik de hele camera uit elkaar geschroefd, maar het bracht me niks. Het zand zat echt in de lens... Dus helaas pindakaas, die camera kon ik afschrijven. Tsja... maar missen deed ik wel die kleine camera hoor. Op het werk geen camera meer erbij, maar ook niet zo even in steken en weglopen. Tijd dus voor een nieuwe...

Aldus besloot ik dat ik die wel bij de mediamarkt of Saturn ging halen. ;-) MediaMarkt hebben we hier op 20 min rijden... Maarja de Saturn is in Innsbruck.. Uurtje rijden. ;-) Laten daar nou net op zaterdagmiddag die Jungen Zillertaler spelen. Goh, verbazingwekkend dus dat ik dus voor Innsbruck koos... Hihi... ;-)

Maar geslaagd ben ik zeer zeker! Deze camera is het geworden. :-) Deze week de eerste resultaten.. :-)

Marcus...

Daniel... Hij schreef zelf bij deze foto: De nieuwe camera maakt wel maffe foto's - in elk geval de mensen op de foto's zijn er maf uit ;-)

Michael...

Ik heb me wel regelmatig afgevraagd wat ik bij dit weer in een tent deed... Elke keer nadat de Juzi's gespeeld hadden zijn we de tent uitgegaan en in de schaduw hebben we heerlijk zitten kletsen. Regelmatig trouwens ook met de band. :-) Op en top gezelligheid. Na het concert was het trouwens goed rusten in de binnenstad...

Ja al met al een hele geslaagde dag, die zeker nog niet ten einde was. Tenslotte moet de camera ook geprobeerd worden!