Toegift.

Maandag 08 Oktober 2007

Deze kroon is dan toch echt de laatste foto die ik toon van Leids Ontzet. De kroon van mijn verhaal, de kroon van 2 te gekke dagen en de kroon van veel lol, plezier en fun. De kroon van nog zoveel meer. Woorden zeggen niet alles, foto's zeggen iets meer! :-) Nalezen?, klik dan op 3 October bij de categorieën hiernaast!

Het was een megageslaagd feest! Op naar volgend jaar?
Hebben jullie de log van het vuurwerk en kermis gemist? Kijk dan echt even hieronder! Velen gingen jullie voor en waren zeer enthousiast. ;-)

Kermis & Vuurwerk.

Zondag 07 Oktober 2007

De twee leukste onderwerpen om op de foto te zetten! Ik ben dus samen met Emile in het reuzenrad geweest (joker).

van bovenaf heb je een geweldig zicht op de kermis. Ik zou zeggen kijk en geniet mee. (of huiver van de hoogte!)

Onder staande is gezichtsbedrog... Is het er 1 of zijn het er 2? (2 dus..!)

De lasershow in de stad, maakt voor mij de overgang van de overdaad aan licht op de kermis, naar de overdaad aan licht bij het vuurwerk!

Ook bij onderstaande foto's geldt weer, kijk mee en geniet!

Allereerst hebben de vuurwerk mensen heel Leiden in de brand gestoken...

"Gewoon" vuurwerk!

En tot slot, het lijkt alsof de boom wordt afgeschoten... Tevens mijn nieuwe achtergrond!

Dat was het dan over 2&3 October... Alhoewel...
Ik heb nog een paar leuke foto's (per ongeluk! echt waar!) overgeslagen, dus wie weet... Komt er nog een logje!

2 & 3 October.

Zaterdag 06 Oktober 2007

Nou zei ik dus heel vrolijk dat vandaag de kermisfoto's kwamen, maarr eigenlijk wil ik de logjes over 2 & 3 October afsluiten met licht. Dus nog 1 dagje geduld.

Allereerst een aantal andere dingen. Zoals de taptoe & optocht. Velen hebben denk ik voornamelijk naar de mensen en de wagens gekeken. Zo ook ik.. ;-)

Wereldkampioen K&G.

Serieus werk, draak drager!

Instrument waar ga je met de vrouw naartoe?

Sommigen vonden de gratis kranten die werden uitgedeeld erg interessant! (natuurlijk onder het genot van een bijkom biertje na een heftige avond.)

Maar ik zag ook weer hele andere dingen! Zoals de bloemstukken op de auto's.

Of wat dachten jullie van de mooie gelakte schoentjes van K&G?

Op woensdagmorgen was het dan zover. Eerst de reveilll-je en daarna de reveille. De foto hieronder is van de reveilll-je.
De vrienden van reveilll-je is speciaal (voor mij?) dit jaar weer uit de mottenballen gehaald om de reveille goed in te luiden en de opkomst bij de (officiële) reveille te verhogen.

Daarna was het tijd voor "haring & wittebrood". Hieronder het wittebrood. Tsja van Haring hou ik niet. En dat Geusje was prima te eten!! MJAMMIE! :-)

Ennn dan morgen! De beloofde lichtfoto's van de kermis en natuurlijk ook het:

Andere verslagen van 3 October lezen? Kijk dan bij mijn feestmaatje Emile of Leidenkenner Tagrijn.

Back!

Vrijdag 05 Oktober 2007

Ik heb het gevoel dat ik weekend heb gehad. Als ik praat, dan meestal ook over zaterdag/zondag... Terwijl het toch echt dinsdag/woensdag was... Heel vreemd allemaal!

Maarrr het was wel super geslaagd! Uitleggen kan ik het niet, het is gewoon zo'n aparte sfeer. Ik zit dan ook te twijfelen hoe ik hier over ga bloggen en hoe vaak ik ga bloggen over Leids Ontzet...

Wie mijn vorige blogje nog weet, weet ook dat ik schreef dat ik ging vallen voor een aantal dingen. (angel)Mijn ogen hebben flink de kost gekregen en yup er zat heel wat leuks tussen, hihi. (Nee daar wijd ik me verder niet over uit.)(angel) Oliebollen, ik heb er 10 gehad... Patat ook wat. Op de warenmarkt genoeg leuks gezien, maar lekker niks gekocht! Dusss het valt allemaal nog heel erg mee! :-)

Dat ik genoten heb, blijkt wel uit onderstaande foto... Zie die pretoogjes! Ennuh wie deze foto heeft gemaakt? Emile in elk geval niet! Wie wel? Voor jullie een vraag, voor mij een weet!

Vandaag eerst maar eens wat podiumfoto's. Van 2 en 3 October. Kijk, dat is het voordeel van met Emile op stap zijn... Je mag gewoon op het podium... (joker)

Herman van Amstel

De DJ voor na de optredens

Leidse Deurzakker Frank

Leidse Deurzakker Anton

Deze Leidse Deurzakkers komen ook echt uit Leiden, ahum. Tilburg dus. Ik geloof dat ze erg graag willen dat ik (minimaal) 1 dag carnaval kom vieren daar... Maar dan zou ik eigenlijk gewoon al in Maastricht zitten... Of tentamen hebben... Help, ik ben overboekt voor begin febuari (yup nu al...)

Sjannie

Kevin

Leidse Harry

En tot slot Emile met zijn nieuwe bril! Kijk ook even bij hem voor verhalen! :-)

Nou vooruit, morgen dan nog een blogje. Vanuit het Reuzenrad! ;-)

Emile & Hillies heel erg bedankt voor deze geweldige dagen en de goede zorgen! :-)

Tot heeeeel snel!!!

Feest(je) bouwen!

Maandag 01 Oktober 2007

Hier ben ik namelijk lekker de komende dagen te vinden! Ik denk niet dat dit beeld representatief is voor waar ik me in ga storten, maar he? Ik heb het nog nooit mee gemaakt! Dus hoe kan ik er dan een eigen gemaakte foto opzetten?

Ik (of eigenlijk we) gaan er gewoon een groot feestje van bouwen. Eigenlijk kan dat ook gewoon niet anders, hihi. Emile & Hill ik heb er zin in!

Toevallig ben ik dit jaar vrij op 3 & 4 oktober, wat dus mooi uitkwam! Daarnaast gunt mijn projectgroep mij een feestje... 2 Oktober moet ik wel tot ongeveer 4 uur aanwezig zijn op school, maarrr... Daarna! Ga ik lekker richting Leiden! Ik ga met mijn eigen ogen (en camera) aanschouwen wat 3 October nou precies is!

Eigenlijk moet ik me schamen, want Bommen Berend heb ik in Groningen nog nooit gevierd, terwijl dat toch eigenlijk wel ongeveer hetzelfde is...

IK HEB ER ZIN IN!

En ergens tussen al die duizenden zal toch wel (vrouwelijk/mannelijk ;-)) schoon rondlopen? Kermis is ook al zoiets fouts voor mij... Ik steven namelijk standaard af op de oliebollen, de zuurstokken en al die andere lekkere dingen. Ik heb denk ik aankomend weekend een balansweekend nodig voor al het fouts dat ik ga eten. (of ik moet een strenge begeleider hebben die me tegenhoudt, hahahaha.) Om nog maar te zwijgen van de warenmarkt, AARGH! Ik heb een groot probleem...

Voorlopig tot minimaal vrijdag dus even een logstilte. :-)

Ben je toevallig in Leiden? Dan zou ik uitkijken naar 2 minimensjes (sorry Emile) met een giga camera voor hun neus... Waarvan de ene nog knalrood haar heeft ook! Moet opvallen dacht ik zo!