Nog steeds...

Zaterdag 28 Juli 2012

Help... De Wilder Kaiser is dan wel tevoorschijn gekomen uit de wolken, maar verstopt zich nu achter bloemen en beestjes...

Oftewel ik moet nog even verder zoeken! ;-) Tot over een weekje ofzo. :-)

Verdwenen?!?!

Maandag 23 Juli 2012

Tsja... Ik heb afgelopen week weer een heerlijke wandeling gemaakt. Namelijk op de Steinplatte in Waidring... :-) Maar toen ik terug kwam bij de gondel sloeg mij de schrik om het hart... Iemand had 'mijn' Wilder Kaiser gestolen! Dat kan toch niet???

Omdat ik daar heel hard naar op zoek moet en bovendien geniet van het feit dat de Hub'n Bub'n hier weer zijn. :-) + Dat ik volgende week de familie uit Friesland op bezoek krijg.. Moeten jullie het even zonder mij stellen! ;-)

Oh en wie zich zorgen maakte? Omdat ik toch al terug bij de gondel was.. ;-) Heb ik de regenbui alleen maar in de gondel meegemaakt! Het leren kijken naar de lucht heeft me toch nog wat opgeleverd, hihi...

Uitsmijter. (39)

Vrijdag 20 Juli 2012

Soms kan mijn werk zo heerlijk zijn! Want op een woensdagmiddag, met een paar kids hier aan de rand van het water zitten. Fikkie stoken en ondertussen genieten van het zonnetje... :-) Dat is toch eigenlijk wel relaxed! :-) Ik wens jullie allemaal een fijn weekend! Ik heb er zin in! Zaterdag krijg ik superleuk bezoek uit Nederland, joepie!!! Nu al zooo'n zin in. :-) En uiteraard vier ik vandaag mijn eigen verjaardagsfeestje. ;-)

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Gniffel..

Donderdag 19 Juli 2012

Hihi... Dinsdagavond wilde ik eigenlijk naar huis, maar op de een of andere manier stopte mijn auto al in het dorp ipv door te rijden. ;-) Nouja prima. Ben met een vriendin het dorp nog in gegaan... En was een beetje laat thuis, dus geen zin om een blogje te maken, hihi...

Maar daarom verwen ik jullie vandaag maar weer eens met mooie plaatjes van het Oostenrijkse landschap. :-)

En heb ik jullie tevreden gesteld? Ik hoop het toch maar. :-) Ik ben zelf namelijk niet tevreden... Ik wil zo graag meer de bergen in, uitdaging opzoeken. Wandelen, foto's maken enzovoort. Maar ik heb er gewoon de tijd niet voor... En dat voelt echt niet goed! :-) Ik heb dan ook voor mezelf de beslissing genomen dat dit het laatste jaar is dat ik 6 dagen per week (8 uur per dag) werk. Ik wil meer tijd voor mezelf hebben. :-) Ozo.. Dus deze zomer moeten jullie het denk ik dus met minder plaatjes stellen van Oostenrijk, maar ik kom zeker terug! :-)

Ik zeg hier trouwens niet dat mijn werk me niet goed bevalt he? Want dat doet het wel. Maar ik mis de vrije tijd!!

Nieuwe hobby.

Dinsdag 17 Juli 2012

Tekenles op school. Bah ik haatte het echt. (trouwens net zoals gym..) Maar nu. Nu zou mijn tekenleraar mij eens moeten zien. ;-) Kijk ik doe het dan natuurlijk wel tekenen 2.0 maar dan nog! Wat zal het! :-)

Op de momenten dat er bij ons weinig te doen is, of omdat we gewoon tekenen op het programma staat.. Pakken wij (mijn collega en ik) onze telefoon erbij, zoeken ons wat leuks uit op het internet en tekenen dat na... (vandaar tekenles 2.0) Het eerste verzoek was deze burgerbeestje... :-) Best grappig!

Vervolgens kwam er toch deze draak uit. Die het hem natuurlijk deed bij de kinderen. Gelijk heb ik hem weer tig keer overgetrokken. ;-) Blijf leuk om te doen!

Tsja ook deze rups met paddenstoel vond men erg leuk. :-) Ach en ik ook eigenlijk wel. ;-)

Voorlopig ga ik hier zeker mee door. Het geeft veel voldoening om ineens te kunnen waarvan je eigenlijk altijd riep dat je dat niet kon. :-)

Ai, ai, ai!

Maandag 16 Juli 2012

De beelden spreken wel weer voor zich volgens mij. ;-) Ik was weer eens naar een concert van die Jungen Zillertaler.. ;-) komt dat wel goed? Nou ik dacht het gisteravond toen ik thuis kwam even niet. Mijn knie deed ontzettend pijn en beweeglijkheid was ver te zoeken... Maar goed! Het was gezellig... :-)

Ik heb dan ook 3 uur lang gesprongen en gedanst. Er is geen moment geweest dat ik stil heb gestaan. Gelukkig bleek al het goede ook een goed eind te hebben. De volgende dag kon ik ineens mijn knie verder buigen dan voorheen het geval was! Op naar een volgend concert/feestje!

Uitsmijter. (38)

Vrijdag 13 Juli 2012

Ook al is het niet zulk mooi weer, het is prima toeven aan de Hechtsee! :-) Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe!

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

'Doodnormaal'.

Donderdag 12 Juli 2012

Ik neem jullie mee op een 'doodnormale' werkdag voor mij. :-) We beginnen 's ochtends heel relaxed, om dan om 10 uur voor het hotel te staan. Waar de Lanz Bulldog ons opwacht om een rondje te gaan rijden. :-) Vervolgens gaan we zitten en zijn we een uur zoet met gek doen...

Gek doen? Ja hoor! Beetje zitten, beetje zwaaien en roepen naar alle automobilisten en andere weggebruikers... Maar ondertussen natuurlijk ook genieten van het uitzicht.

Dat is dan weer het voordeel als je achterin zit, dan heb je alle tijd om de landschappen te fotograferen...

Vervolgens is het tijd om wat lekkers te gaan eten. :-) Na het eten even snel afruimen en dan hop naar huis. 3 uurtjes vrij! Vervolgens weer op naar het werk. Waar dan spelen met de kinderen op het plan staat. Ach en als er dan niet zoveel zijn.. Dan doen we toch maar gewoon?

Als dan de 3 kinderen ook verkleed en geschminkt zijn is het tijd om door het hotel te gaan struinen om de andere kinderen te laten zien wat ze missen. :-) Daarna gaan we weer eten en de dag sluiten we af met een voetbalwedstrijd.

Je kan het slechter treffen toch???

Jaloers...

Woensdag 11 Juli 2012

Ik wil ook zo'n leven als onze Maus... Dit is toch onvoorstelbaar hoe zij de dag doorkomt.. Beetje (veel) eten, beetje drinken, maar vooral veel slapen. Ohja en heel af en toe lees 5 min per dag heeft ze haar gekke minuten en scheurt ze door het hele huis. Meer staat er niet op het programma. Tenzij het mooi weer is. Dan wil ze nog wel eens op het balkon de buren in de gaten houden...

Met zo'n koppie kan je haar dat toch niet kwalijk nemen of wel???

Hou op met die flits... Zo moet ik mijn ogen sluiten terwijl ik eigenlijk de wereld van op zijn kop wil bekijken!

Zeg nou zelf dit ligt toch het allerlekkerste??? :-)

Ach, ik geniet van het beestje. Ook al is ze eigenzinnig, houdt niet van aaien, slaapt het liefst de hele dag... :-)

P.s... Voor de mensen die gisteren mijn log gelezen hebben over de invaliden. ;-) De foto klopt wel zoals die er staat... Alleen achter mijn rug op circa 15m ofzo, was een lift naar de andere etage.. Maar toch, het bordje stond toch echt de trap omhoog! :-)

Tsja.....

Dinsdag 10 Juli 2012

Eigenlijk zouden ze goed bij Tagrijn passen... Maar omdat ik deze echt zo 'leuk' vind, plaats ik ze zelluf! Sorry.... ;-)

Goed bereikbare wc voor gehandicapten... Tsja....

Auto met kenteken RJ-JB-91 wil graag afgehaald worden in de parkeergarage... HERHALING: Auto met kenteken RJ-JB-91 wil graag afgehaald worden in de parkeergarage... Tsja...

Beide overigens gespot in of bij de Brenner Outlet.

Met de vlam in de pijp....

Maandag 09 Juli 2012

Wie het liedje kent, weet waar dit logje over gaat!! :-) Ik zal het nog even niet verraden, pas aan het eind van de log..

Waar het in elk geval om gaat is dat we een heerlijk stukje aan het rijden waren, want Andi wilde shoppen. :-) En voor echt shoppen hebben wij een leuk stekje ontdekt!

Ach en het uitzicht onderweg kan toch slechter, wat zeggen jullie?

Dit soort uitzichten zijn voor mij de reden dat ik ben verhuisd. Ik hou er zo van. Ik hoef niet zover te kijken, ik geniet al van de hellingen!

Beetje toeren, weinig verkeer op de weg. Dat zal ongetwijfeld dit weekend anders geweest zijn.. Donderdag ging dat nog zo prima!

Want zeg nou zelf? De bergen zijn toch geweldig om van te kunnen genieten terwijl je in de auto zit?

Eenmaal weer terug in het o zo bekende land, zagen we de schans van Innsbruck weer. Die staat daar mooi op de berg. Dus denk de volgende keer als je het schansspringen ziet vanuit Innsbruck, dat daar onderdoor de auto's rijden!!

De shoppingtour is weer geslaagd. We hebben leuke dingen gekocht!

Oh en het liedje gaat natuurlijk verder: Met de vlam in de pijp, scheur ik door de Brennerpas... Precies waar wij dus reden, we stopten overigens bij 'Brenner' want daar ligt de Brenner Outlet!

Uitsmijter. (37)

Vrijdag 06 Juli 2012

Gewoon omdat ik van dit uitzicht houd!

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Hollen en hollen...

Donderdag 05 Juli 2012

Het is hier op dit moment hollen en hollen. Echt niet zo heel erg grappig!!! Overdag denk je dat de mussen dood van het dak vallen. Maar zodra dan de avond eraan komt denkt de natuur dat wij wel flinke afkoeling kunnen gebruiken in de vorm van onweer... Om de volgende dag weer de mussen dood van het dak te laten vallen.

Het is geen geheim dat ik echt geen fan ben van onweer... Dus ergens is er toch iets fout gegaan dat ik in de bergen woon, daar komt het 3x zo heftig elke keer terug. ;-) En zo vaak!! Deze week hebben we al 3 dagen met onweer gehad... Echt niet zo grappig eigenlijk! :-)

Ach maar daar komen we wel door... Want daarvoor hebben we overdag bijna altijd zon!!

Rondje balkon...

Woensdag 04 Juli 2012

De kruiden groeien voorbeeldig!

Ook de kleine aanwas gaat perfect omhoog. :-)

Of wat dachten jullie van de mini zomerbloemen... Ook al zo groot!

Kijk, ook de rand is gewoon goed gekleurd!

De margrietjes doen ook al zo goed hun best. :-)

Of wat dachten jullie van de vetplantjes, aardbeitjes en de fuchsia... Ook al zo goed op weg!

De oost indische kers van de buurvrouw doet haar best om de tafel op te vrolijken....

en wordt daarbij geholpen door de kleine geranium die we ook van de buurvrouw hebben gekregen!

Ach en dan de andere kruiden, zoals Marokkaanse munt, de citroen melisse en wat dachten jullie van de curry plant...

En tot slot natuurlijk de stokroos gekregen van mijn zus! :-)

Zou ik dan toch eindelijk groene vingers krijgen???

Slecht getroffen.

Dinsdag 03 Juli 2012

Zaterdag was ik vrij en lag ik niet ziek in mijn bed en het was ook nog eens mooi weer! Beter kan niet. :-) Een vriendin van mij was ook hier in Ellmau en we hadden al afgesproken dat we dan zouden gaan zwemmen. Zo gezegd, zo gedaan!

Luchtbedje mee en lekker dobberen. :-) Want zeg nou zelf? Dat is hier toch echt niet verkeerd? Dit was trouwens onze ligplek op het gras...

Maar ook aan het begin van het meer was het uitzicht zeker niet verkeerd!!!

Het enige jammere is, dat ik in slaap ben gevallen... Weliswaar in de schaduw, maar ook wel 2 uur lang ofzo. ;-) En dat vind mijn rug nu niet meer zo leuk...

Boem, klap... Weg!

Maandag 02 Juli 2012

Op de foto van gisteren, was het al duidelijk te zien dat er iets in de lucht hing... Maar wat is dan altijd de vraag...

1 ding is zeker, als 'het' van die kant komt, dan is het in elk geval heftig en is het maar afwachten wat eruit komt. :-) De vorige keer was mijn balkon wit van de hagel en vonden de plantjes het niet meer zo leuk...

Dit keer zat ik op de weg en vond ik het dus niet zo leuk. :-) Uiteindelijk ben ik gaan schuilen bij een huis, yup, schuilen met de auto. Ik vertrouwde het niet helemaal meer.

Ik had al wel het vermoeden dat het ergens ingeslagen was in het dorp. De klap die ik hoorde in de auto was vrij heftig en zeker toen vrienden vertelde dat het wel heel erg hard was. :-)

De volgende dag bleek dat het was ingeslagen, alweer in dezelfde hoek van het dorp trouwens, en dat deze keer niet een gebouw betroffen was. Maar dat er een boom tegen de vlakte is gegaan. Trouwens op het zelfde gebouw als dat de vorige keer geraakt is...

Goed, dan komt de brandweer en die haalt de boom weer weg. Vervolgens komt Annemarie de volgende dag en maakt een paar foto's. ;-) De parkeerplaats heeft even een andere doelgroep...

De stronk staat er maar zielig bij...

De overkant ziet er niet florissant uit. Op elke zuil hoort eigenlijk een lamp te staan. Dat verkeersbord natuurlijk overeind. En dat ijzer, hoort normaal in een muur te zitten...

Om te bewijzen hoe groot de stronk is. Die moet even beklommen worden!

De andere kant van de stronk moet even geinspecteerd worden. Tellen hoeveel ringen.. Maarja dat blijkt vrij lastig te zijn. ;-)

Want zeg nou zelf. Hiervoor moet je wel heel goed kunnen tellen! Hihihi...

En dat gaat niet zo goed na een lange dag aan het water. Dan ben je gewoon een beetje rozig!!!

Uitsmijter. (36)

Zondag 01 Juli 2012

Oei, oei, dat ziet er niet goed uit boven Ellmau!!! Toch maar naar huis gaan rijden. Deze foto is gemaakt vanaf de parkeerplaats bij mijn werk. Ik heb het geweten... Ik kon mijn eigen motorkap niet meer zien zo'n regengordijn. Gelukkig was er net een zijweggetje waar ik kon schuilen, maar anders. Oei oei oei! Wat er nog meer gebeurd is, dat zien jullie morgen!

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!