Oud???

Donderdag 28 Juni 2012

Ik heb weer eens geen tijd.... Jahaa, het begint weer, hihi. ;-) Nouja wel tijd om te loggen, maar geen tijd om foto's te maken. Of eigenlijk ook wel, maar dan doe ik liever andere dingen... Vandaar even een greep in mijn archief. :-) Geniet van deze mooie oude auto's. Overigens gemaakt tijdens de Alpenrallye... :-)

Deze 5 staken er toch wel met kop en en schouders boven uit!

Kijk mij!

Woensdag 27 Juni 2012

Kijk mij nou mooi zijn!!! :-)

Maar eigenlijk ben ik liever lui...

Stausee Gasteig.

Dinsdag 26 Juni 2012

Ook in het hotel waar ik nu werk hebben we een wandeling. Mijn vuurdoop deze week! Ik moest alleen.. ;-) Ik had echter wel het geluk dat de familie met wie ik ging wandelen vorige week ook al meegeweest was, dusss... Die wisten gelukkig de weg! :-)

We begonnen met een beekje oversteken en daar een heel stuk langs lopen. We krijgen een lifter.. 1 van de honden van het hotel. Toch niet helemaal de bedoeling want luisteren deed hij niet. ;-) Dus uiteindelijk maar gebeld en daar kwam de juniorchef het beestje weer halen, hihi...

Maar goed, het was gewoon genieten. niet te warm, niet te koud. Altijd in de buurt van water...

We moesten een stukje klimmen, zeg ongeveer een halfuur. Heerlijk om weer wat te doen! Boven aangekomen troffen we de stausee aan.. Nouja, laten we het zo zeggen, ik heb ze groter gezien, hihi.

Er is dusdanig weinig water in, dat er gewoon een heel eiland is ontstaan! Waar je dus ook op kan komen dmv van een bruggetje. Heerlijke plek voor de kids om lekker te spelen!

Kijk maar, hier kun je dat echt super goed zien!

De muur is indrukwekkender dan het meer zelf. Maar goed, door de muur mag je het stausee noemen. Oftewel: Stuwmeer.

Even verderop hadden we nog een prachtig uitzicht op de Wilder Kaiser!

Ja, ik heb volop genoten en hoop dat ik dit vaker mag doen. :-) Want het is zo heerlijk om weer te bewegen. Ik heb trouwens ook van de fysio gehoord dat ik weer mag beginnen met klimmen... Dus dat ga ik dan ook zeker doen!!!

Vuurtje stoken.

Zondag 24 Juni 2012

Voor het eerst sinds ik verhuisd ben kon het Sonnewendfeuer plaatsvinden. Ik kon me niet zo goed voorstellen wat ik daarvan kon verwachten... Maar goed ook, het overtrof toch de verwachtingen. Want oh wat was dit genieten zeg!

Men viert met het aansteken van de 'bergen' de zomer. Maar het wordt ook wel gezien om hagelschaden tegen te gaan. Of door de jongelui om gewoon in de natuur een fikkie te mogen stoken. :-) Verder commentaar, daar onthoud ik me maar van!

Ohja... Het enige wat ik nog wil toevoegen. :-) Ik was even afwezig door ziekte. Een flinke buikgriep te pakken. ;-) Maar inmiddels ben ik weer up en running!

Uitsmijter. (35)

Vrijdag 15 Juni 2012

Vandaag een uitsmijter van vorig jaar. Waarom? Nou ik had gisteren een paar nieuwen willen maken. :-) Alleen mijn knie was moe toen ik opstond, dus besloot ik maar lekker in het zonnetje te gaan liggen lezen ehhh slapen! ;-) Boeiend!

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Feestjestijd.

Woensdag 13 Juni 2012

Ik moest natuurlijk wel goed gebruik maken van het feit dat ik nog even vrij had... :-) nouja voornamelijk, ik moest vooral vieren dat ik mijn werkzame leven weer nieuw leven in ging blazen!

Dus toen ik las dat de Jungen Zillertaler in Waidring zouden spelen. (lees ca 30km van hier) kon ik natuurlijk niet anders dan dat ik daar naartoe moest! Vriendinnetje opgebeld en ja hoor ze kon mee. Dus wij feestje bouwen... :-)

Nou was ik zelf met de auto, dus ik mocht niet drinken. De artiesten kregen om zo meer rondjes. Dat krijg je met een brandweerfeest... ;-)

Maar ach, ook zonder alcohol was het een super geslaagd feestje! Op naar een goed party seizoen, hihi.

Tsja...

Dinsdag 12 Juni 2012

De dag begon ontzettend goed! Het weer viel alles mee. :-) korte broek en tshirt weer!

Ik lag daarna dan ook heerlijk op het balkon boekje te lezen... Totdat ik ineens op keek en zag dat er een niet zo vriendelijke lucht aan kwam...

Gelukkig dreef het nog net wel de andere kant op. :-) Voor de zekerheid maar de auto beneden gezet. Want weer van die kant, betekent meestal hagel en onweer...

Het mocht dan wel net langs ons heen trekken. Scheffau was toch al snel niet meer te zien!

Na een paar harde windvlagen en behoorlijk wat regen, trok de bui weer vrolijk verder. :-) En kon het terras weer worden geopend!

Vermoeid.

Maandag 11 Juni 2012

Ik ben wel wat moe... :-) maar het was wel super leuk! Ik moest natuurlijk wel even uittesten wat voor klimrek de kinderen daar hebben. Hihi dus helemaal naar boven en met de glijbaan weer naar beneden!

Ja, ik heb er zin in! Ben benieuwd hoe het allemaal gaat worden. Maar de eerste indruk en ook van de collega's is erg goed!

!!!

Zondag 10 Juni 2012

Een Nederlander krijg je wel uit het land, maar Nederland niet uit de Nederlander!

Dus ook ik persoonlijk doe mee met de oranje gekte... :-) Ziet er prima uit toch?

Kijk we mogen dan verloren hebben.. Maar is dat zo erg? Volgens mij niet. De volgende wedstrijd gaan we er gewoon weer voor!

Ik weet niet wanneer ik zelf terug ben met bloggen. Vandaag begin ik met mijn nieuwe baan. :-) Dat wordt vast veel leren/werken in de eerste tijd! Dus ik zie het allemaal wel. Ik heb er in elk geval onwijs veel zin in!!!

Mocht ik hier ineens weer veel zijn, dan heb ik dat oranje niet goed uit mijn haar gekregen, is mijn baas dat niet goed bevallen en ben ik dus gelijk al ontslagen! ;-)

Uitsmijter. (34)

Vrijdag 08 Juni 2012

Gisteren (donderdag) was er regen voorspelt. Het zou niet zo warm worden... :-) Maar tadaa... Tot 3 uur was het een graadje of 20, 21 op het balkon. Totdat ineens de zon doorbrak.. Al snel was het 28 graden op het balkon, niet om uit te houden zo warm. ;-) 's avonds om 8 uur was het nog steeds 25 graden op het balkon! :-) Ik heb dat niet meer mee gemaakt, ik ben wat wind gaan scheppen. :-) Je ziet de verandering alweer in de lucht!

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

De eerste keer! (2x)

Donderdag 07 Juni 2012

Yeah! :-) Eigenlijk een heel simpele route.. Maar ik was er nog niet aan toe gekomen! De eerste keer op en neer naar het dorp. :-) De heenweg moest ik natuurlijk af en toe even blijven staan. Genieten van de mooie avondluchten! :-) Maar eerst genieten van het wandelpad.

Wij hebben de hele dag mooi weer gehad, maar het is duidelijk te zien dat er een omslag van weer aan te komen zit...

Maar daar denken we nu nog even niet over na en genieten gewoon van de imposante luchten!

De Horn zit zelfs helemaal in de wolken. Dan te bedenken dat ik tot een uur geleden (voordat ik deze foto's maakte he?) in bikini op het balkon zat...

Ach genoeg zonnestraaltjes opgedaan. Ik kan er weer even tegenaan!

Waarom ik te voet ging? Nou ik ging naar vrienden toe en ik wist niet of ik een drankje mee zou doen of niet, dus ja dan kan je beter te voet gaan! :-) En dat leverde me nog wat op ook.. Op de terugweg was ik bijna thuis toen mijn buurvrouw me voorbijreed en me oppikte.. Uiteindelijk stonden we al op de parkeerplaats van ons huis... Maarja een drankje in het dorp lonkte toch wel dus wij weer teruggereden! De eerste avond weer 'op stap' na mijn operatie. :-) Nou ik ga jullie verzekeren! Daar gaan er nog vele volgen. ;-)

Emigratie?

Woensdag 06 Juni 2012

Kijk wij mogen dan allemaal geëmigreerd zijn.. Maar dat betekent niet dat we natuurlijk niet meer van Nederland houden...

Bovendien, laat nou het land waar wij wonen, zich niet eens geplaatst hebben voor de Ek... Tsja, wat let ons dan om mee te doen met de oranje gekte? ;-) Nou helemaal niks!!!

Vandaag zijn we met een stel goed bezig geweest! Het huis ziet er goed oranje uit!

Kijk maar, hier kan je echt niet omheen dat wij voor Nederland zijn!

Want zelfs de boom zijn wij echt niet vergeten!!!!

Wil je naar de garage? Dat kan, maar dan moet je dus wel even langs de oranje haag! Hup holland hup!!!

Kijk en wij zijn niet de enigen. :-) Namelijk de overburen doen ook goed mee!

Zeg nou zelf... We zijn misschien niet de mooiste oranjestraat van Nederland, daarvoor zijn we met te weinig. ;-) Maar we kunnen zeer zeker mee doen met de mooiste oranjestraat van Oostenrijk!

P.s. Onze Duitse onderbuurman, die kan er wel om lachen, maar hij heeft wel toegezegd dat hij op zoek gaat naar zijn Duitse vlag. ;-) Hij kan tenslotte zo moeilijk achterblijven! Ach, het hok voor het afval hebben wij nog niet te pakken genomen. Daar mag hij zijn vaderlandsliefde tonen. ;-)

Genieten...

Dinsdag 05 Juni 2012

Maar voordat we kunnen genieten.. Moeten we even waakzaam zijn. ;-) Want er gebeurd volgens mij weer wat.

Maar ach, dat overleven we wel! Volle overgave gaan we dan beginnen met het genieten. Allereerst natuurlijk even Annemarie lastig vallen..

En de volgende dag als het zonnetje schijnt.. Ga ik gewoon lekker buiten liggen. Wel half in de schaduw natuurlijk. Want in het volle zonnetje is het wel warm.

Eigenlijk he mensen? ;-) Op die stomme tegels is het ook niet alles... Volgens mij kijkt er niemand, dus ik ga maar gewoon lekker op de stoel liggen.

SSSSSST! Niet verraden hoor! :-D

Maximaal. (22)

Maandag 04 Juni 2012

Zo mooi van dichtbij! :-) En als je er hier dan heel veel van hebt.. Dan is het in zijn geheel ook erg mooi! Yep ik weet het.. Ik ben 1 dag te laat. Maar ach. :-) Soms moet je gewoon even van het leven genieten.

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Uitsmijter. (33)

Vrijdag 01 Juni 2012

Het Oostenrijkse landschap blijft gewoon zo mooi en zo genieten. :-) De gele weiden, de groene bergen.. :-) Ik ben blij dat ik hier woon!

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!