Fotomodel.

Woensdag 28 Maart 2012

Oeps alweer een week geleden dat ik wat geschreven heb.. Ik ben ook zoooo druk! ;-) Nou valt dat eigenlijk wel mee... Maar aangezien ik niet zo heel ver weg kan op dit moment... Zit ik meestal op het balkon. Dat is zeker geen straf met dit uitzicht..

Bovendien is het op het balkon zo warm dat ik gewoon lekker in korte broek en t-shirt de hele dag kan zitten.. :-)

Soms is er afwisseling in de vorm van monteurs die langs komen... Dat er daar 1tje niet blij mee is... Dat blijkt wel uit onderstaande foto.

Maar al snel is dat ergste leed alweer geleden. Want als het zonnetje komt.. Dan ontpopt madam zich al snel tot een echte sloerie die niks liever doet dan haar buik tonen. :-p

Maar goed... Of het nou in de vensterbank is, of gewoon op de vloer. :-) Lief blijft ze wel!

Je moet alleen niet te dichtbij komen met de camera.. Want ehmm dat pootje ligt echt wel standbye.

Kijk maar hoe ze je aankijkt als je net iets te dichtbij komt! Woehaa. :-D

Nou scheelt het al dat wij een aantal kattenkrabpalen hebben staan.. Dus die nagels zijn niet al te lang. Maar wel behoorlijk scherp. Dus oppassen geblazen ook al heeft ze ze nu nog niet buiten!

Achja ze is gewoon lief. :-) Als er geen bezoek is. Want dan is ze alleen maar bang...

Maar goed.. ;-) Deze foto's zijn eigenlijk alleen maar als test gemaakt maar die test slaagde zo goed dat ik ze het publiceren wel waard vond. Deze foto's zijn namelijk gemaakt met mijn nieuwe telefoon, waar een 8mp camera op zit met macro functie... :-) Ik happy! Hoef ik niet altijd meer met telefoon en camera op stap want ook dit bevalt me wel prima! :-D (voor de liefhebbers, ik heb de Galaxy Note gekocht en ik ben verliefd!)

Lente!

Woensdag 21 Maart 2012

Nou ook hier is de lente aangebroken hoor!! :-) Het is hier volop genieten. Lekker in de korte broek op het balkon. :-) maarja, daar is dan weer niet zoveel te zien, maar gelukkig bij de buren wel!

Dus nu ik steeds meer mobiel word ben ik lekker op pad gegaan om daar te fotograferen. :-) En er was genoeg te zien in elk geval!

Ik had Hanny eigenlijk gevraagd om mijn camera te dragen, maar in de tas ging dat ook prima. Bovendien.. Ik was met 1 kruk op pad, dus de camera de hele tijd in de hand en gaan met die banaan.

Vanmiddag (gistermiddag) had ik een afspraak weer bij de arts. Ik mag inmiddels verder buigen, tot 90 graden! :-) Zonder krukken ben ik vanaf nu op pad en bovenal, ik mag in huis al rustig aan proberen zonder brace te lopen. :-) Ik ga vooruit!

Maar ach, dat rustig aan doen dat bevalt ook nog steeds wel prima hoor. Namelijk als de zon schijnt zit ik echt wel prima op het balkon!

En daar zit ik dan weer niet alleen... Genoeg gezelschap! Maar of ik daar dan weer zo blij van wordt? ;-)

Achja... Ik vermaak me in elk geval!

Welkom!

Dinsdag 13 Maart 2012

Welkom op mijn vernieuwde stekje! Waarschijnlijk zien jullie het verschil niet. Dat was dus ook de bedoeling. ;-) Na heel hard werken ben ik dan over naar het nieuwe systeem. Eigenlijk dikke prima om weer eens heel goed te moeten puzzelen en die hersens te moeten laten kraken. Niet alles werkt nog helemaal naar behoren, maar daar werk ik nog aan.

Om nog even terug te komen op de vorige 'echte' log. De studie die ik ga doen, is een zelfstudie. Ik wil beter worden in grammatica duits. :-) Dus dat wordt heel hard oefenen! Tenslotte is foutloos schrijven wel een must als ik verder wil komen hier in Oostenrijk...

Ohja en niet vergeten he? Als je mij in een rss reader hebt staan? Ff het linkje veranderen in: http://www.annespike.nl/index.php?feed=rss. Ik zou het in elk geval leuk vinden, want dan verlies ik jullie niet!

RSS veranderen!

Dinsdag 13 Maart 2012

Graag de RSS veranderen naar dit adres: http://www.annespike.nl/index.php?feed=rss Het kan zijn dat die nu nog niet werkt of gevonden wordt.. Maar dat komt op het moment dat het nieuwe systeem actief is!

Genieten.

Zaterdag 10 Maart 2012

Ja genieten! Hoe gek het misschien ook klinkt. Gewoon genieten. We hebben hier namelijk heerlijk weer. Strakblauwe lucht... ;-) Graadje of 10/15. In de zon dus veel warmer. Dus ik zit hier prima op mijn balkon! Daar komt nog eens bij dat ik een stuk mobieler ben... Dus ik geniet volop. En heb medelijden met mijn skileraarcollega's die met deze warmte moeten werken in k*tsneeuw, hihi.

Maar even wat anders. Iets meer als een maand heeft Koei stilgestaan. Maar zij is in elk geval terug in de lucht! Voor de mensen die daar graag komen... Er staat een belangrijk bericht bij 10 maart! Alsjeblieft even lezen. :-) Door een update van de software is namelijk de RSS feed verandert.... :-) En het zou toch zonde zijn als jullie Koei niet meer zouden kunnen lezen!

Wat betreft die software update.. Die ga ik hier ook uitvoeren. :-) Ook hier zal een nieuwe rss code dan komen. :-) Maar door schade en schande wordt men wijs natuurlijk, dus dat weet ik nu. Zal vlak voordat ik ga updaten er nog even een log opzetten met alvast de nieuwe code erin. Dan krijgen jullie ook alle logjes hier mee! Dat zal ergens volgende week gebeuren. :-) Ik doe dit liever nu allemaal even snel omdat ik van 18 tot en met 25 maart bezoek krijg. Waarbij ik tevens een paar lesboeken krijg. :-) Daarna moet ik aan de studie... :P Dus nu heb ik er mooi de tijd nog voor.

Ohja en bovendien hoop ik dan weer auto te kunnen rijden. Dat is natuurlijk wel zo fijn. Want nu zit ik aardig opgesloten in huis en dat, dat snappen jullie wel, dat is niks voor Annemarie! :-) Foto's kan ik helaas ook nog niet zoveel maken.. Want zodra ik buiten kom moet ik me behelpen nog met 2 krukken. Maandag maar eens vragen aan de arts hoelang nog. ;-) Ik weet het.. Ik moet rustig aan doen. Maar aangezien ik mijn voet vol moet belasten, omdat ik allergisch ben voor de trombosespuiten. Lijkt me deze vraag niet geheel overbodig toch?

Update.

Maandag 05 Maart 2012

Zo het wordt wel weer tijd voor een update dacht ik zo! Nadat het afgelopen week maandag rouw op mijn dak viel dat ik geopereerd moest worden... Is dat inmiddels dus alweer bijna een week geleden dat ik daadwerkelijk ben geopereerd. Achteraf gezien maar goed ook. Mijn knie bleek behoorlijk naar de klote te zijn. Ik heb een nieuwe kruisband gekregen en de meniscus hebben ze dus weer gehecht!

Na een nachtje in het ziekenhuis mocht ik gelukkig weer naar huis! Ikke blij, want in het ziekenhuis liggen is echt helemaal niks voor mij. Nu dus lekker thuis. Druk bezig al met fysiotherapie. :-) Maar alles rustig aan! Hoe minder ik op dit moment doe.. Hoe beter het is. Nou is dat natuurlijk weer helemaal niks voor Annemarie... Maar goed, wat moet dat moet. Dus wie nog geduld over heeft.. Ik zou het heel graag willen overnemen!

Mijn ouders waren gelukkig afgelopen week hier... Wel erg fijn, want mobiel was ik nou niet echt. Inmiddels al iets meer. :-) Met 1 kruk kan ik door het huis lopen dus ik kan gelukkig thee maken etc. :-) Echt wel heel erg fijn! Ach en zo gaan we door... We zien het allemaal wel!!

In het archief vond ik nog een mooie foto! :-) Dus ik zou zeggen geniet ervan. Nu ik ook weer iets mobieler ben, kan ik hopelijk ook weer beginnen met fotograferen.. Camera maar naast de bank. Dus pas op. Er komen toch weer meer logjes aan!

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!