Flink de pest erin!

Maandag 27 Februari 2012

Zo ik heb flink de pest erin... En heel erg goed ook! Ohja en eigenlijk ben ik ook best wel boos op de eerste arts... Nouja goed. Het helpt niks, maar moet het toch wel even kwijt.

Het is namelijk zo dat ik vandaag heb aangedrongen op een mri scan. Tenslotte ben ik daarvoor extra verzekerd....

En daar is dus op gebleken, ja in Oostenrijk kan het ineens snel als je prive-verzekerd bent... Daar schuiven ze je er dan 'gewoon' tussen en krijg je direct de uitslag.

Dat er een 'spoed'operatie nodig is.. Mijn meniscus zit namelijk in de knoei, oftewel klem. Wat dus voor de problemen in de knie zorgt. Het niet kunnen strekken.

Bovendien is gebleken dat dus mijn kruisband is (in)gescheurd....

Nouja goed, gelukkig alsnog vandaag ontdekt, dus morgen onder het mes en ik hoop dan vrij snel weer mobiel te zijn. Althans dat beloofde mij de arts.

Maar het neemt niet weg dat ik flink pissed ben. Jaja, alleen een ingescheurde binnenband, dat komt snel weer goed.

Zennnnn... Ik ga gewoon dit blogje alleen maar bekijken en niet lezen, dan komt het vast snel weer goed! Ik hoop tot snel... ;-) Gelukkig heb ik hele lieve collega's die me met alles willen helpen en familie die voor me klaar staat.

Eindelijk.

Vrijdag 24 Februari 2012

1 van de dingen die ik hier in Oostenrijk echt mis zijn de voorjaarsbloeiers. Natuurlijk ook wij hebben hier krokussen enzo... Maar dat duurt altijd even voordat die zichtbaar zijn. Tenslotte moeten ze onder een hele partij sneeuw komen. Maar wat ik ook erg mis, zijn de tulpen, narcissen en andere bloemen gewoon in de woonkamer!

Nu heb ik een geluk bij een ongeluk dus gehad... Vorige week was ik nog in Nederland en vond daar 50 tulpen voor 6 euro. Een koopje! Hier betaal je voor 10 tulpen al 6 euro... ;-) Dus die heb ik gewoon lekker gekocht een meegenomen. Dus ik kijk tegen een hele grote zon aan op onze salontafel...

Ik dacht een bos gele tulpen te hebben gekocht. Zit er toch 'uitschot' bij. Dat maakt het natuurlijk wel zo leuk.

Prachtig zoals sommige bloemen nog in de knop zitten. Ik had graag wat betere foto's gemaakt... Maar ik vergat het vandaag overdag omdat ik voor het eerst op stap ben geweest!<7p>

Maar met een lampje kom je al een heel eind. :-) Lang leve de zaklampfunctie op mijn telefoon!

Daarmee kun je leuke effecten maken zoals het lijkt echt alsof ik het zonnetje in huis heb. Of wat zeggen jullie ervan?

Ach ik geniet er gewoon van en wordt er lekker vrolijk van! Op 1 van de kasten heb ik ook nog een bakje staan met bolletjes met narcissen erin. Ziet er ook al zo vrolijk uit. :-)

Jaja ik heb het geprobeerd.. Ik had van de arts al toestemming maarja hoe het dan gaat verlopen is natuurlijk de vraag. Ik mag gewoon autorijden! En dat gaat best goed. Zolang ik maar in de auto zit, hahaha. Want in en uit stappen. Mennn ik lijk wel een bejaarde, maar goed. ;-) Dat gaat ook wel weer voorbij, hihi.

Een beetje sneeuw.

Donderdag 23 Februari 2012

Toen ik vandaag lekker op het balkon zat viel me ineens op dat ik jullie heel goed kan laten zien dat we hier maar een beetje sneeuw hebben...

De heg die de onderburen van de gemeenschappelijke tuin scheidt was nauwelijks te zien! Normaal kun je daar toch echt niet overheen kijken!

Hier zie je heel duidelijk de hopen sneeuw die opgeworpen zijn door de buren en de sneeuwschuivers. De buren hebben hier een groen afval ton waar ze hun compost mee maken.

Maar het meest valt het toch eigenlijk wel op bij de schommel en het klimrek. Veel ruimte is er op dit moment niet. ;-)

Of wat dachten jullie van het speelhuisje? Daar is zo geen lol aan als je kind bent.. Je komt nauwelijks in de hoogte!

Genoeg te zien hier op het balkon in elk geval! Ik durfde het huis nog niet uit... Maar dat gaat er vast aankomen in de aankomende tijd! ;-)

Vele fotorondjes...

Dinsdag 21 Februari 2012

Gaan er de aankomende tijd komen....

Wat ik hier nog niet verteld had was dat ik was begonnen met trainen voor de volgende opleiding qua skiles geven... Ik wilde een trap hoger. 1 van de vereisten daarvoor is dat je een slalom moet skiën. Wat ik dus ook vandaag aan het trainen was. De eerste 2 keer gingen echt super vandaag, helaas de derde keer niet. Mijn ski ging de andere richting uit dan dat mijn lichaam van plan was. Het omslagpunt lag bij mijn knie...

Helaas dus niet helemaal goed. Ik heb nog relatief veel mazzel gehad hoor. De banden zijn niet helemaal doorgescheurd.. Er zitten wat kleine scheurtjes in en de pijn is eigenlijk wel goed uit te houden. Achja, risico van het vak kan gebeuren. :-) Met een brace om mijn voet ben ik inmiddels alweer redelijk mobiel. Ook autorijden mag ik gewoon. Dus prima. Dan pak ik de camera maar weer vaker. Op de knieën gaan zal lastig worden. Maar heey, ik heb een camera met heel veel zoom erop en een toffe macro lens! Daar vermaak ik me wel mee hoor... Hihi. :-)

Ik ga nog even terug naar de tijd in Nederland. Trotse tante! Wat een schatje is mijn neefje. :-)

Ik was nog een dagje bij mijn nichtje op school om te kijken waar zij naar school gaat... Vervolgens ben ik over de afsluitdijk gereden en daar zag ik toch al wel wat kruiend ijs.. Dus op de terugweg besloot ik even te stoppen. Maar helaas... Het ijs lag net tever van de parkeerplaatsen vandaan. Ik vermoedde wel dat het op andere plaatsen weer was, maarja ik had nu eenmaal beloofd voor het avondeten weer thuis te zijn. ;-)

Toch vond ik het een prachtig gezicht! Dit had ik nog nooit gezien. :-) Erg leuk om mee te maken!

Dus ik zou zeggen... Bereid jullie maar voor... Ik ben weer terug! Woehaa. ;-) Elk nadeel heb zijn voordeel...

Babynieuws!

Dinsdag 14 Februari 2012

En daar moet ik natuurlijk het mijne van weten... Dus nadat ik mijn baas lief had aangekeken en gevraagd of ik alsjeblieft deze week vrij kon nemen... En ik goedkeuring kreeg! Ben ik een aantal uur later in de auto gesprongen om eventjes naar Nederland te rijden...

Misschien had ik eerst even naar het weer bericht moeten kijken zodat ik niet 500km in de sneeuw had gereden... Maar ach, dat boeide ook niet!

Vanavond op bezoek geweest bij mijn super schattig kleine neefje Destin! :-) Echt super leuk! Tot en met vrijdag ben ik nog in Nederland en dan vertrek ik weer naar Ellmau. Juhu. Ik mis de sneeuw nu al... :-) Als ik weer thuis ben komt er wel weer een langere update! Tot snel.

Terug in de tijd...

Vrijdag 03 Februari 2012

Tsja hier verandert niet zo heel erg veel qua weer.. Bovendien hebben we een beetje problemen met nevel.. De zon heb ik al een tijdje niet meer gezien. ;-) Bovendien heb ik het weer veeeeels te druk met allemaal leuke dingen. :-) Etentjes, feestjes, klimmen, gewoon gezellige avonden... Dus ja. ehmm. :-) heeft mij ook doen besluiten om even te stoppen met Koei. Als er iets gebeurd, dan ga ik er wel mee door... Ik heb geen zin om elke keer in de kroeg enzo met Koei te komen aanzetten... Dat is me dan weer teveel meenemen en ik heb een hekel aan tassen. ;-)

In elk geval, ik ga terug in de tijd.. Naar de herfst. Foto's van mijn laatste werkdag.. :-) Ik zou zeggen, geniet ervan!

Maar natuurlijk, geniet nog meer van de winter die er nu eindelijk is in Nederland!!!