Sneeuw te koop... ;-)

Donderdag 26 Januari 2012

Heftige week hoor... Er ligt op dit moment zoveel sneeuw... Dit komt maar eens in de 60 jaar voor hoeveel er in deze tijd van het jaar ligt. Nouja er ligt in elk geval genoeg! :-) Ik begin met een paar foto's uit Serfaus...

Serfaus ligt bij mij op 170km rijden, dus 2 uurtjes... Nou moesten wij perse op deze dag weg. Het sneeuwde maar een klein beetje. ;-) De foto's bewijzen het wel. Gelukkig zijn we zeer ruim op tijd vertrokken, om 4 uur, dat we er uiteindelijk een half uurtje te vroeg waren. Ik vond het dikke prima!

Normaal zou ik echt wel zijn gaan skiën. Serfaus en de andere dorpen hebben zo'n mooi gebied.. Maar helaas, bij zo'n storm en zulke sneeuwval ga ik echt niet naar boven! Ik ben uiteindelijk maar door het dorp gaan lopen. :-) En heb voornamelijk genoten van de sneeuw die ondertussen op ons neerdaalde...

Er lag maar een klein pak sneeuw...

De bomen hielden het nog maar net uit. ;-) En wij waren ondertussen ook net sneeuwmannetjes/vrouwtjes..

Tsja dit geeft wel aan hoeveel sneeuw er lag. Toch echt wel meer als een meter sneeuw boven op dat dak! Gelukkig geen plat dak, dat was allang ingezakt denk ik. De dag dat wij er waren... Duurde van 8 uur tot 3 uur. ;-) Toen we terug kwamen bij de auto, hadden we maar 15cm sneeuw van de auto te ruimen. Dat ging nog best goed!

Niet alleen in Serfaus ligt veel sneeuw, ook Ellmau ligt bedolven onder een kleine laag.. Zo zag ik toen ik laatst van mijn werk naar huis liep deze prachtige lucht. Ach en een paar sneeuwranden langs de weg.

Een prachtige speling tussen de wolken en de zon. Maar kijk voornamelijk ook even naar het dak. Yup, het kan echt dat het leven hier nog gewoon doorgaat. ;-)

Je zult je auto er maar hebben staan... Als je hem nodig hebt dan heb je er aardig wat werk van! :-D Gelukkig hebben ze nog even voordat hij eruit moet. De bouw is hier nu helemaal dood. ;-) Dus dat scheelt dan weer!

Maar gelukkig er zijn ook genoeg mooie dagen! Dan is het ook echt volop genieten van perfecte pistes, heerlijke zon en de kou op je gezicht. Jammie! :-)

Het is dan zo genieten als je op weg bent naar je werk. Nadeel is dan altijd dat ik te laat wegga. :P Dus dan alsnog moet haasten. Nouja, een paar foto's konden er gelukkig wel af!

Want zeg nou zelf, dit plaatje hadden jullie toch ook niet willen missen??? :-)

Achja en boven. Nouja het is gewoon een droom. Op zulke dagen heb ik echt een kl*te beroep. Maar niet heus... :-) Dan kan ik ook echt zo genieten!

Het is zo gek. Op sommige plekken sta je echt te kijken van huh, in de zomer loopt het hier toch echt af.. Nu loopt weg en wei bijna gelijk. Echt onvoorstelbaar wat er aan sneeuw ligt bij ons! :-) Het is gewoon 1 grote droomwereld!Tevens had ik weer eens tijd om een uitsmijter te maken. Maar vond het zonde om daarvoor een extra log open te maken. Dus vandaar maar in deze log erbij. :-) Ik heb er nog een paar meer gemaakt!!!

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Tot snel! :-)

Gewoon genieten....

Donderdag 19 Januari 2012

Het is hier gewoon zo gezellig dat ik vergeet foto's te maken... Dat ik geen tijd heb om naar uitsmijters uit te kijken laat staan naar Maximaal... Dus ik geloof dat ik dat maar op een laag pitje zet. Dat komt van de zomer wel weer... ;-)

Het leven van een skileraar gaat niet altijd over rozen... Tenminste als je naar de thuissituatie kijkt. Ik, ik die dacht computerverslaafd te zijn.. Heb dus nu gewoon al een week mijn computer niet aan gehad... :-) Nou is dat vrij makkelijk te realiseren omdat ik natuurlijk internet op mijn phone heb.. Maar alsnog!

Maarja wat wil je ook als je dit soort plaatjes ziet op de piste en vervolgens op je eigen balkon. Dan vergeet je toch gewoon dat er een virtuele wereld is? :-)

Komt natuurlijk ook nog bij dat we echt een super ploeg hebben dit jaar! Zoveel leuke mensen. Ja er zitten een paar uitzonderingen tussen.. Maar dat heb je altijd! Niks van aantrekken en concentreren op de leuke mensen. Zo maak ik er in elk geval een super geslaagd seizoen van!

Soms kom ik ook hier natuurverschijnselen tegen.. Waarvan ik bij anderen altijd op de blog riep, die wil ik ook zien. Dat krijg je als je lekker in een lift zit en om je heen kan kijken. Gelukkig zat de camera in de zak! Nu nog het verschijnsel benoemen...

Ik vind het gewoon een kleine regenboog! De kleurtjes passen in elk geval goed bij mij!

Vaak is het gewoon genieten! Al moet ik wel zeggen dat we deze winter weer relatief veel slechte dagen hebben. Veel regen, maar ook onwijs veel sneeuw. Vandaag regende het weer de hele dag bijv. Morgen schijnt er weer 50cm sneeuw te komen... Nouja ik wacht het wel af! :-)

Oeps, ik reed echt niet zelf hoor... Ik vond het plaatje alleen zoooo mooi dat ik het niet kon laten!

Tsja en als je dan thuiskomt heb je ineens een puber in huis... Madam heeft de keukenkastjes ontdekt.. Denk maar niet dat je haar er zo makkelijk weer uit krijgt! :-D Ach, zolang er bij ons niks in staat... Mag ze er van mij zitten!

En zo kabbelt het leven hier door! Ik ben begonnen met klimmen. Ik denk onwijs goed voor mijn rug! Ik merk ineens dat ik daar spieren heb die ik lang niet heb gevoeld.. Op een positieve manier dan. Lekkere spierpijn! Ik hoop dat ik hiermee mijn rug en buik goed genoeg kan trainen om de hernia onder controle te kunnen houden! De pijn ben ik in elk geval vanaf.. En dat is ook wel eens fijn na bijna 2 jaar altijd pijn te hebben gehad. ;-) Voor de rest, biertjes en schnapsjes smaken me goed...

Life is good!! En zo hoort het ook. :-)

Uitsmijter. (25)

Vrijdag 13 Januari 2012

Even terug in de tijd! :-) Namelijk naar begin december toen er nog nauwelijks sneeuw lag... Nu, nu mogen we echt niks meer zeggen. Er ligt toch echt ruim 1.5m.. Onvoorstelbaar he? :-) maarja wel mijn brood...

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Maximaal. (15)

Zondag 08 Januari 2012

Nog steeds komt op mijn balkon de herfst en de winter samen... :-) Maar toch, we zitten in diep winterse omstandigheden! De afgelopen 2 dagen is er een meter sneeuw gevallen. Nopez, we zijn niet ingesneeuwd.. We leven nog! :-) Wel waren de liften een paar dagen minder in bedrijf vanwege de hele harde wind, maar verder... Gaat hier alles prima! :-D De 2 kerstweken zijn voorbij. De rust keert weer een beetje terug. :-) Maar de feestjes, de leuke dingen gaan gewoon door! Ik vermaak me prima.

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Uitsmijter. (24)

Vrijdag 06 Januari 2012

Sorrrry! Ik begin het nieuwe jaar nou niet echt goed. Gewoon bijna niks van me laten horen. :-) Het leven is echt even heel erg druk op dit moment. De drukste weken van het seizoen... Ik ben jullie niet vergeten hoor! Ik ben er binnenkort weer. Ik moet nu eerst even genieten van alles wat er om mij heen gebeurd...

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!