Maximaal. (6)

Zondag 30 Oktober 2011

Vandaag druppels... Tranen.. ;-) Nee hoor geintje, dat valt best mee. Maar balen is het op dit moment wel even. Ons internet wordt eruit gegooid... Grote werkzaamheden. Beetje balen. Maar goed, we hebben een internetstick, dus zo af en toe kan ik alsnog komen gluren! :-) Maximaal en de Uitsmijter blijven trouwens gewoon komen op hun vaste dagen (zondag en vrijdag)! Tot snel. :-)

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Uitsmijter. (14)

Vrijdag 28 Oktober 2011

Hoe kan het ook anders... Vanaf de Hahnenkamm heb je natuurlijk ook een prachtig panorama uitzicht... Een droom was het! :-) Geniet van jullie weekend!

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Herfst.

Donderdag 27 Oktober 2011

Vandaag weinig woorden. Geniet van de herfst in Oostenrijk. :-)

De Kitzbüheler Horn.

Zomer in het dal, winter in de bergen! Dat noemen we nou eenvoudig: Herfst!

Wat kun je hier nog zeggen. :-)

De winter komt er duidelijk aan. Vind ik dat erg? Oh nee echt niet!

De kleuren zijn prachtig in een wit landschap. Wat mij betreft mag dit nog wel sneller wit worden...

Gewoon genieten van de mooie kleuren.

Het mooie licht waardoor alles nog net een graadje mooier lijkt.

Gewoon van alles! Hier schrijft een gelukkig mens. :-)

Juist omdat ik dit in de bergen mag beleven. Ik weet nu weer precies wat ik het mooiste seizoen vind!

Dat is toch echt wel de herfst! Gewoon door alle leuke tegenstellingen, alle mooie kleuren...

Het is eenvoudigweg genieten. Het voorgevoel, dat we bijna weer op de lange latten kunnen staan...

En dan, dan loop je langs jouw wei. En dan valt het toch allemaal weer vies tegen. :-)

Het duurt nog ongeveer 1.5 maand voordat wij hier hopelijk weer kunnen skien! :-) Ik heb er zin in.

Startschuss.

Woensdag 26 Oktober 2011

Maar voordat we bij het starthuis zijn, kijken we nog even door de bloemen. Een redelijk indruk van de Streif. :-) Ik moet natuurlijk hierbij wel zeggen, dat we alleen het bovenste gedeelte zien. Verderop krijg je nog de Steilhang en andere delen.. :-) Minstens net zo indrukwekkend als de Mausefalle. Omdat wij relatief weinig tijd hadden, we moesten allebei nog werken, zijn we alleen boven bij het eerste gedeelte geweest.

Eindelijk laat trouwens ook de Kitzbüheler Horn zich helemaal zien. Je zou het bijna vergeten bij al het geweld van deze dag. :-)

Kijk en hier sta ik dus in het starthuis. Bedenk hierbij even, dat het hier zelfs de skiers nog niet snel genoeg gaat. Alles om de beste tijd! Ze zetten zich nog even af, maken wat schaatsbewegingen en gaan los.. De eerste 160m leggen ze af in ongeveer 8,5 seconden. De snelheid bedraagt dan ongeveer 100km per uur als ze bij de Mausefalle komen. :-) En daar komt dan dus 'even' een jump van ongeveer 80m.

Zo krijg je een goede indruk van wat zij dan precies zien. Eigenlijk best wel mooi he? :-)

Ik ben even een stukje naar beneden gelopen om het allemaal even wat dichterbij te bekijken. Daar beneden zie je nu heel duidelijk de bocht bij de Mausefalle liggen. :-)

Maar goed. Genoeg met de skiers! Dit zijn trouwens alleen de mannen. De vrouwen hebben hier geen afdaling. Wij gaan gewoon nog even genieten van het uitzicht, want dat mag er zeker ook zijn!

Even wat spelen met de scherpte/diepte. Tenslotte is een grassprietje ook erg mooi.

Joehoe, de hoogste berg van Oostenrijk, de Großglockner laat zich ook in vol ornaat zien. :-) De echte kroon op deze middag!

En tot slot gaan we weer naar beneden. Terug naar Kitzbühel. De lucht is bijna weer schoon. :-) De Horn waakt over de stad. :-)

Wij gaan terug naar huis en weer aan het werk... Ik hoop dat ik jullie deze dagen net zo heb kunnen laten genieten als dat ik op dat moment zelf daar boven deed!

Mausefalle.

Dinsdag 25 Oktober 2011

Benieuwd naar de Mausefalle? Hier zie al het begin van de Streif. Streif? Nou moet het niet gekker worden natuurlijk... Er komt steeds meer bij! 1 ding kan ik jullie wel vertellen, het is hier behoorlijk steil. :-)

Gaat er jullie nu iets dagen? We staan hier op de beroemde maar vooral ook beruchte Streif van Kitzbühel! :-) Namelijk op de hoogte van de Mausefalle, de beruchte sprong.

Dat het er steil afloopt bewijst de afstand tussen mij en Andi dan weer wel! Ook hij genoot met volle teugen. Het is dan ook behoorlijk indrukwekkend!

Zeker als je dan naar boven kijkt. Zien jullie die hut staan? Dat is het starthuis. Maar daar vertel ik morgen meer over, want dan gaan we daar even een kijkje nemen!

In elk geval het gaat hier met 85% naar beneden. De wedstrijdskiers houden hier dan ook zeker niet hun voetjes aan de grond. Nopez. :-) Die springen tot 80m ver. Ik kan jullie vertellen... Dat gaat niet altijd goed, helaas.

Hier zie je nog even duidelijk wat voor steilheid dit is...

Je moet je maar even in denken dat je hier naar beneden komt skien met een gangetje van 100km... En dan.. Tsja niets, nada, noppes dat je ziet. Het enige dat je weet is dat je in de lucht je bocht al ingezet moet hebben want anders vlieg je ongenaakbaar hard in de hekken.

Maar goed. Daar had deze koe geen last van. Die doet gewoon haar boven op de berg.

Ook dit schatje had natuurlijk nergens last van. Die liet het zich allemaal welgevallen! :-)

En wilde zelfs nog wel even voor mij poseren. :-)

Met dit moment van rust sluiten we de dag van vandaag af... Maar wees 'gerust' morgen gaan we nog gewoon even verder! Tenslotte hebben we nog niet in het starthuis gekeken.

Hahnenkamm.

Maandag 24 Oktober 2011

Op een mooie middag besloten Andi en ik om heerlijk een paar uurtjes naar de Hahenkamm te gaan. Voor hem alweer jaren geleden, voor mij überhaupt de eerste keer. Oeps.. Dat had ik toch wel eens eerder mogen bezoeken. Want ehmm.. Ik vond het er geweldig. Gelukkig heb ik de foto's nog!

Eenmaal boven heb je natuurlijk een heerlijk uitzicht! :-) Het is dan aan deze kant ook 1 van de hoogste toppen. :-) Gelukkig zijn er hutjes waar je kunt genieten van het uitzicht maar ook van wat te drinken/eten.

Maar daar waren wij eigenlijk nog niet aan toe. Wij wilden eerst lekker rond kijken. Helaas.. De Kitzbüheler Horn wilde zich nog niet laten zien.. Maar Kitzbühel zelf lag er dan wel weer heerlijk bij. :-)

Tsja de hoge bergen van Oostenrijk. De 3000ers.. Maar helaas, het weer was pas net deze dag opgeklaard, dus nog veel nevel vorming om de toppen heen. :-)

Maar gelukkig liet de eerste sneeuw zich toch al wel zien!

Ok. Daarvoor kwamen we eigenlijk. Voor de Mausefalle. :-) Iemand een idee wat dat is?

Het heeft in elk geval met skiën te maken... Maar dat hadden jullie vast al wel door!

Juhu, de Horn kwam steeds verder uit de nevel! :-) We zijn dan ook zeker nog niet weg hier.. Wie weet!

Kijk ook de Wilder Kaiser komt prachtig tot zijn recht. Zeg nou zelf, is dit geen heerlijk plaatje met de koeien er zo voor? Ik kan hier uren van genieten.

Morgen gaan we verder kijken en dan verraad ik misschien wel wat de Mausefalle is. :-)

Maximaal. (5)

Zondag 23 Oktober 2011

Geloof het of niet.. Maar volgens mij heb ik een herfst-aardbei-plant... Want er groeien nu nog steeds aardbeitjes aan! :-) Niet zo groot als deze die ik van de zomer kon oogsten, maar nog steeds erg lekker. :-)

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Uitsmijter. (13)

Vrijdag 21 Oktober 2011

Gewoon genieten nog een keer van het uitzicht boven in de bergen! We zijn er bijna en kunnen dus bijna genieten van een welverdiend weekend! Bedankt voor het meewandelen deze week. Ik heb er veel plezier aan gehad. :-) p>

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Van Söll naar Ellmau! (4)

Donderdag 20 Oktober 2011

Voordat we echt verder gaan... :-) Lopen we eerst naar het meer toe en genieten we daar nog even van de prachtige spiegelingen! Daar kunnen we echt niet zomaar aan voorbijgaan.

Ik geniet hier zo intens van! Het is jammer dat je hier in de winter eigenlijk niet kan komen omdat dit volledig buiten de piste ligt... Maar wie weet, laat het toch een keertje toe. Want volgens mij moet dit ook fantastisch zijn in de winter!

Ik zat te kijken naar de kont van een paard... ehhh koe natuurlijk! :-) Ze lagen daar ook weer zo heerlijk te genieten. Genieten waarvan?

Nou van deze oase die ze hier achter de top kunnen vinden! Een echte koeienparadijs volgens mij..

Een waterval naar beneden. :-) Er liep niet zo heel erg veel water.. Het was dan tenslotte ook nog aardig droog! Pas na deze wandeling hebben we genoeg regendagen weer gekregen.

Want in het bos daar zijn de jahagers.. Lalalala, maar niet hier! Want hier kunnen we gewoon veilig doorlopen. :-)

Pfoei, ik zie ons eindpunt al. Dat mag inmiddels ook wel.. Ik ben om een uur of 10 beneden in Söll vertrokken en was om iets over half 11 boven op de Hohe Salve. Inmiddels is het kwart voor 3... :-)

Ik kon nog even genieten van de bloemetjes die er waren! Ik had het ruim gehaald.. Want ik wilde wel met de trein weer naar beneden. Het was me te vermoeiend om dan de 700 hoogtemeters naar het dalstation te voet af te dalen..

Kijk daar is ons doel! Joepie we hebben het gehaald!

Met een welverdiend drankje heb ik nog even in de zon gezeten om vervolgens naar beneden te gaan. IJs te halen en mijn voet te koelen. Het is gelukkig allemaal met een sisser afgelopen. :-) De volgende dag had ik al nergens meer last van en een paar dagen later was ik alweer flink aan de wandel! Gelukkig maar. Echter vanaf nu gaat er toch echt wel een rolletje sporttape met me mee!

Van Söll naar Ellmau! (3)

Woensdag 19 Oktober 2011

Ik hoop dat jullie goed uitgerust zijn.. Want het stuk dat we nu lopen is behoorlijk pittig... We stijgen in 1 stuk door namelijk 410m onder de lift door... :-) Nu weet ik trouwens ook waar ik van de winter weer prima in de diepsneeuw kan gaan skiën, als ik er nu kan lopen zijn daar in de winter niet zoveel gevaren!

Genieten ondertussen van de bloemetjes... Ik vind het een goed excuus namelijk om even uit te rusten...

Net zoals even bij de koeien gaan kijken. Trouwens, daar boven op de berg.. Daar komen we vandaan! :-) We zitten ongeveer op de helft denk ik.

Eindelijk duikt de Wilder Kaiser weer op! Het wordt tijd dat we er toch meer en meer in de buurt gaan komen...

Maar niet voordat we nog even een rondje hebben gezeild. Juist, jullie zien het goed. Boven in de bergen een zeilboot! nu is het meer niet heel erg groot (zeg maar gerust klein..) maar toch wordt dit aangeboden aan de gasten! Onwijs leuk om te bezoeken. :-)

Een indruk van het gigantische meer... Trouwens voor deze foto moeten jullie me dankbaar zijn.. Voor de 2e keer deze dag klap ik door me enkel en ben ik goed zuur.. Want nou doet het toch wel even iets meer pijn als dat goed is.. Eigenwijs als ik ben loop ik gewoon door..

Want zeg nou zelf? Zulke paden trekken je toch gewoon aan om door te bikkelen? Valt wel mee hoor.. Elke stap die ik zette deed me goed. :-)

Uiteindelijk kwam ik bij de Tanzbodensee aan. hier kreeg ik het idee dat ik er bijna was!

De Kaiser kwam namelijk steeds dichterbij en liet zich steeds beter zien!! Met dit prachtige uitzicht laat ik jullie achter voor vandaag. Ik ga er maar vanuit dat dit echt geen slechte rustplaats is!

Van Söll naar Ellmau! (2)

Dinsdag 18 Oktober 2011

Even oppassen waar we lopen. Overstekend wild!

Gelukkig is deze vriend banger voor ons dat wij voor hem zijn en maakt zich snel uit de voeten!

We kunnen onze weg vervolgen. We maken nog even een kleine omweg zodat we kunnen genieten van het meertje dat hierboven ligt... Trouwens alle meertjes die jullie deze week nog zullen zien, zijn kunstmatig aangelegd. Ze dienen als wateropslag voor de sneeuwkanonnen.. Dankzij deze meertjes kunnen we van begin december tot half april skiën!

Wie wil mag nog even uitrusten! Het bankje staat er tenslotte voor.. :-)

Yes! Ik geloof de eerste vlinder van het seizoen op de foto. Liet trouwens niet toe dat ik dichterbij kwam, maar dat maakt niet uit! Hij/zij staat erop.

Hihi, wie wil er nou niet zo boven op de berg liggen uitrusten. Grappige hier is wel dat de koeien allemaal 'vrij' lopen. Nouja ze zitten wel binnen een hek hoor.. Maar jij als voetganger loopt gewoon over hun weide.

En dan krijg je van dit soort plaatjes dat ze je aan staan te gapen.. Woehaa.. Zien jullie waar we vandaan komen? Juist van boven op die berg!

Hier is trouwens duidelijk te zien dat de wolken hun best deden om te verdwijnen. Joepie blauwe lucht! Geweldig.

Echt typisch Oostenrijks wat we onderweg tegenkomen! Je zal daar maar op die alm wonen... :-)

Zo... Bij dit bord blijven we even wachten. Tenslotte hebben we nog een stukkie voor de boeg! ;-)

Van Söll naar Ellmau! (1)

Maandag 17 Oktober 2011

Al een tijdje op mijn verlanglijstje stond, was de wandeling van Söll naar Ellmau. Op een bewolkte maar warme september dag ben ik vertrokken! :-) Ik heb genoten. Deze week neem ik jullie mee!

Met de lift naar boven. Dit heb ik expres gekozen omdat er al genoeg hoogtemeters in zitten en anders had ik het zeker weten niet gehaald... ;-)

Vervolgens de 2e lift om naar 1.800m te gaan. :-) De Hohe Salve op.

Daarboven was het uitzicht helaas toch niet zo geweldig als dat ik dacht... Maar goed. ;-) Ik weet hoe het wel kan zijn! hihi.

Vanuit de verte zie ik eigenlijk mijn doel al liggen. De voet van de Wilder Kaiser, Ellmau dus. Ik heb nog een stukkie te gaan.

Prachtig die sneeuw daar op de toppen! Je ziet trouwens ook dat de lucht gaat breken. Het is tijd om het vest uit te trekken.

Geweldig!! Het ziet er zo mooi uit in de zomer. In de winter ski ik hier nog wel eens naar beneden. Kunnen jullie je dat voorstellen?

De wegen waren niet altijd even vlak.. maar wel spannend om te lopen! Blijft leuk.

En tot slot nog een blik op waar we vandaan kwamen... De Hohe Salve. Tijd om lekker uit te rusten!

Morgen gaan we namelijk verder. :-) We hebben nog een heel stuk voor de boeg.

Maximaal. (4)

Zondag 16 Oktober 2011

Kijk maar eens diep in de ogen en droom lekker weg... ;-) Mooi lelijk is niet lelijk!

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Uitsmijter. (12)

Vrijdag 14 Oktober 2011

Vandaag alvast een voorproefje op wat jullie deze week te zien gaan krijgen! Een wandeling door het skigebied "Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental"! Dus bereid jullie maar alvast voor. :-)

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Pfoei.

Donderdag 13 Oktober 2011

Ik zeg niet vaak dat ik echt gesloopt ben.. Maar gisteren en eergisteren was ik dat zeer zeker wel... :-) Daar staat wel tegenover dat ik een geweldig weekend heb gehad en dat was me het gesloopt zijn, echt wel waard!!!

Ik heb 5 avonden live muziek mee mogen maken. Van mega tent tot huiskamer concert. En ik heb van alles genoten. :-) Vandaag een kleine impressie.

Het begon met het feit dat Ruud met zijn band een lang weekend zou verbrengen in Söll. Geweldig! Dus ik besluit toch maar gelijk op de 1e avond hallo te gaan zeggen. Ben een beetje vroeg, maar niet getreurd. Ik zit wel even aan de bar. :-) Daar raak ik aan de praat en krijg!!! gewoon kaarten voor de mega tent, helemaal leuk natuurlijk...

Ik begin dan ook gelijk maar met de tent, want dat was toch wel super leuk. :-)

Uiteraard, die kleine poppetjes daar op het podium... Dat zijn de Jungen Zillertaler. Oh oh, blijer kon je me daar niet mee maken. :-) Ze zijn en blijven gewoon geweldig!!

Maarja.. Ze mochten helaas maar een uurtje spelen.. Daarna werd de bühne vrijgemaakt voor dit persoon. Nee echt overtuigd ben ik niet. Zeker niet toen ik daarna op het filmpje dat ik had gemaakt ontdekte dat hij strak staat te playbacken!

Het was al voorspeld... maar toen het daadwerkelijk begon te sneeuwen, was het helemaal compleet! Een geslaagde zaterdagavond. :-)

Impressie van de zaterdagavond? Klik hier!

Terug naar de andere dagen. Donderdag, vrijdag, zondag en maandag naar het hotel geweest waar Ruud dan was. Mede ook dankzij een paar leuke mensen die ik heb leren kennen! Ik vond het geweldig. :-) Bedankt!

Gesloopt? Ja. Ik was elke avond niet voor half 3 thuis en zeker niet voor 3 uur in slaap... En als je dan elke dag om half 8 weer moet werken, dan ben je daarna wel gesloopt. Ach boeiend! Het leuke overheerst en dat vind ik het belangrijkste. Ik heb nu weer rust. ;-)

Sneeuw...

Dinsdag 11 Oktober 2011

En toen was het ineens wit in de dorpen...

Waren de luchten ineens alsof het diep in de winter was...

Kreeg ik de echte skikriebels weer....

Had helaas weinig tijd om er op uit te gaan...

... en is het inmiddels alweer 18 graden overdag... Bye sneeuw. Tot over een maand!

Maximaal. (3)

Zondag 09 Oktober 2011

Vandaag gewoon iets schitterends. :-) Dat past trouwens bij mijn stemming. Een schitterend weekend! Ik ben er weer vanaf woensdag ofzo... ;-) Want ik verleng de leuke dagen van het weekend gewoon nog even!

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Uitsmijter. (11)

Vrijdag 07 Oktober 2011

Deze week een hele actuele foto! Ik vond dit uitstapje dus te leuk om in het archief te stoppen... :-) Het uitzicht op de Hintertuxer Gletscher! :-) Genieten was het daar. Helaas was ik daar pas 's middags anders had ik echt wel even op de skies gestaan hoor!!! Hihihi. Maar nu genoot ik gewoon van het uitzicht en dus van de grot.

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!

Hintertux.

Donderdag 06 Oktober 2011

Alle mooie foto's in het archief ten spijt... Ik wil deze actuele foto's gewoon laten zien. ;-)

Bekenden van mij zijn op vakantie in het Zillertal en ze wilden eigenlijk afspreken in Wörgl, maar nee, ik heb toch maar gezegd, ik kom wel naar het Zillertal toe. Dan maak ik er gelijk een leuke dag van. Helaas hadden zij 's middags al een afspraak, dus kon ik pas 's middags de gletsjer op.... Jammer, ja, want anders was ik gaan skiën. Nouja niet getreurd! We hebben een geweldige ochtend gehad en in navolging daarop, was de middag ook zalig!

Al kwam ik op het 2e middelstation wel even op de bouwplaats.. maar dat was snel vergeten, tenslotte moest ik met bus nummer 3 nog omhoog!

Al snel was daar het maagdelijk wit van de gletsjer. AAAAAH de wintergevoelens beginnen echt wel weer omhoog te komen hoor! Nog 2 maanden en als het goed is sta ik dan weer op de skies, joechee!

Terwijl de paraglider opsteeg, best mooi natuurlijk op 3.520m hoogte, trokken mij de pistes!

Vervolgens heb ik gelijk mijn excursie besproken toen ik op de top aankwam. We mochten tijdens de excursie wel foto's maken maar er werd ons dringend gevraagd de foto's niet op het internet te zetten... Dat kan ik wel begrijpen. Dus die foto's sorry! Die laat ik jullie niet zien. :-)

Toen dat geregeld was, ben ik nog naar het uitzichtsplatform geklommen. WOW!!! Geweldig al die bergen en die lucht.. Weer zooo blauw! Dat je het je bijna niet voor kan stellen.

Uiteraard hing er rond de Großglockner weer een wolk. Hoe kan het ook anders!

Ok, op naar de ingang van de ijsgrot die daarboven is. Al mag het eigenlijk geen grot heten, het is gewoon een spalte. Kloof oid in het nederlands. Sorry die weet ik even niet te vertalen. Pas 8 jaar geleden ontdekt! Dus je kunt je wel voorstellen.. Dat men dat niet graag op internet heeft om zoveel mogelijk mensen te trekken. Ik ben het met die visie wel eens. Want wat je daarboven ziet, dat is nou ook echt gewoon geweldig!!!

Men heeft goed hun best gedaan om het zo goed mogelijk begaanbaar te maken en zo interessant mogelijk. Al zijn de wegen glad en moet je over smalle ladders. ;-) Het is de moeite waard als je redelijk ter been bent!

Ok, genoeg gezien daarboven, terug naar beneden om nog even in het zonnetje te zitten! Maar eerst langs 1 van de toppen van de gletsjer!

Dit zijn dus de 'bussen' van de gletsjer! Kunnen 24 mensen in en dat is ook wel hoognodig. Want volgens mij op hoogdagen is het hier stervensdruk!

Zo wordt het wel duidelijk waarom het buiten de piste zo gevaarlijk is op de gletsjer! Deze spleten (ah daar was het woord al...) kunnen wel tot 40m diep zijn! Dat wordt dan echt niet gecontroleerd hoor elke avond... Je kunt je voorstellen, wat wil je liever niet!

Heel erg duidelijk het verschil te zien... Tussen de herfst ehhh zomer in het dal en de optimale winter boven! 19 September is er nog voldoende sneeuw gevallen en daarom is het er nu ook nog zo druk. Zo druk als dat het nog nooit was in Oktober vertelde onze gids ons.

Weer terug op het middelstation. Genieten van het late middagszonnetje. Glas drinken en wat chocola. Optimaal!

Ik genoot van het uitzicht dat ik had en baalde nog steeds een beetje dat ik boven zo weinig tijd had. Maar goed, de dag was sowieso eigenlijk al geslaagd!

Apart was op het 1e middelstation. Daar stonden de verschillende sneeuwkanonnen aan. Gekscherend maakte ik de opmerking, makkelijke bewatering. Maar of dat ook echt zo is? Ik heb geen idee... Kan me wel voorstellen dat ze nu alles nat maken, dat straks de vorst komt en dat het goed vriest, zodat er een perfecte onderlaag komt. Maar of dat de reden is?

Tsja, hier had ik spijt van mijn winterschoenen, lange broek, fleecevest en jas. Het was behoorlijk warm! Korte broeken weer. Trouwens ook op de 3.520m was het warm genoeg om in korte broek te lopen. Nee het was maar 3 graden... Maar de zon is nog zo sterk hier dat het best kon! Toch was ik blij met mijn winterkleding omdat we dat in de spleet wel nodig hadden!

Zo beneden, en het is precies weer alsof het zomer is! Nouja herfst natuurlijk in dit geval. Zien jullie wat speciaals op deze foto? Nee echt niet.. Nouja zeg... Dat snap ik dan weer niet!

Want ik wel! Ik zag namelijk zwart-witte-koeien. Een zeldzaamheid hier in Oostenrijk. Maar in Hintertux daar kan het allemaal!!!

Een heerlijke dag, voor herhaling vatbaar, maar dan op de skies. Ik heb genoten, het bezoek was leuk. :-) Op naar de uitsmijter. Mogen jullie raden van waar die komt...

Kitzbühel.

Woensdag 05 Oktober 2011

Op een bewuste avond besloot ik om maar weer eens naar een concert te gaan. Lang leve de zomer in Oostenrijk, lang leve de gratis concerten!!! Maar voordat ik daar aankwam, genoot ik van de stad Kitzbühel!

Prachtige hortensia's zijn daar in de stad te vinden. :-) Zeker zo met het zachte licht van de vallende schemering..

Want de zon ging dus inderdaad al onder... Dat is wel een 'nadeel' van Oostenrijk het is behoorlijk vroeg donker. Zo is het hier op dit moment om half 8, kwart voor 8 al pikkedonker...

Nouja goed, de bloemen deed het dus echt niks. Die stonden gewoon te schitteren.

Trouwens zijn niet alleen. Maar ook die Jungen Zillertaler! Ze zijn en blijven geweldig. :-) Ik ben fan!!!

Daniel is gewoon leuk, grappig en eigenwijs. Ik geniet elke keer weer zo van zijn geintjes op de bühne, ook al heb ik ze al vaker gehoord.

Michael speelt gewoon goed accordeon. :-)

Markus, fantastische zanger. Maar ook de meest grappige dingen er tussen door roepen. :-)

Ja met z'n allen weten ze er zeker een feestje van te maken. Ik hou d'r zo van!!

P.s. Sorry dat ik even niet bij jullie ben langsgekomen. het was hier weer wat te druk!!!! ;-) Maar vandaag maak ik dat weer goed.

Spring!

Dinsdag 04 Oktober 2011

Deze bepaalde wandeling liep ik, want ik wist dat daar een heel veld met springbalsemien was. Was ja... Want ze zijn daar aan het werk en hebben zomaar al die bloemetjes weggevaagd... Beetje jammer!!!! Gelukkig stonden er nog een paar... :-)

Ik vind het zo heerlijk ruiken! Bovendien heel erg grappig om die zaaddoosjes open te laten springen, hihi..

Hoe meer zielen hoe meer vreugd...

Als je dan voorzichtig een zaaddoosje open maakt en goed oppast... Dan blijft daar nog wel het een en ander aan het steeltje hangen! Grappig.

Verder lopend lag de Kitzbüheler Horn er nog prachtig bij. Trouwens ook het gras dat men nog niet gemaaid had.

Kijk maar hoe mooi! :-) Leuk dat rood-witte.. Krijg je bijna het gevoel van dat het een vuurtoren is, of niet?

Oh, wacht even. De plantjes schreeuwen om het hardste dat ze ook aandacht willen. Nou prima! Straal maar mooi hoor. :-)

Genieten van de bloemen die nog op openbarsten staan. Deze behoren volgens mij tot de lampionnenplant! :-)

En als ik dan omkijk zie ik al heel snel de zon ondergaan...

Het wordt tijd om weer naar huis te gaan want het koelt echt rap af dan!!!

Een zonnige avond.

Maandag 03 Oktober 2011

Met een nieuwe camera ga je ineens wandelingen maken om gewoon maar te proberen! ;-) Zo valt het dan ineens op dat de stoeltjes alweer aan de kabel hangen! Maar of dat nou al voortijdige voorbereiding op het winterseizoen is... Of omdat er op de parkeerplaats een tent moet komen voor 6000man.. Dat laat ik dan maar even in het midden!

Ondertussen genoot ik van de Kaiser in het avondlicht. :-) Op zijn mooist!!!

Want zeg nou zelf, dit licht maakt de Wilde nog meer imposanter, hihi.

In de schaduw stonden de bloemen nog te schitteren. Maar of deze bloem nou goed doet?

Toch wat kleur in de natuur. Rozenbottels! Daar brouwde ik vroeger verschillende papjes enzo van. Blijft leuk spul om mee te spelen.

Genieten van de planten die wel in de schijnwerpers lijken te staan!

Hihi, Geen idee waarom dit bloemetje zo'n maffe stengels heeft. Het levert wel een leuke driehoeksverhouding op.

Tsja en tot slot.. Iemand moest nog even de vuile was buiten hangen.

Hoort er natuurlijk ook bij. Mijn weblog is mijn uithangplek. ;-) Daar laat ik mijn was hangen! Hihihi....

Maximaal. (2)

Zondag 02 Oktober 2011

De eerste en de laatste keer dat ik zo'n wesp op de foto zet.... Jarenlang niet gestoken, maar verderop in de wandeling uiteraard gestoken en ook de dag erna weer.. *zucht* Het heeft zo moeten zijn!

Uiteraard weer aanklikbaar voor groter formaat!