Het leven gaat niet altijd over rozen...

Zaterdag 19 Maart 2011

Ik zou zeggen... Bekijk en luister maar! :-) Even het liedje afwachten dat als eerste speelt... Vanaf 1.15 gaat het los... :-) Wie meer wil weten waarom het leven niet altijd over rozen gaat...

Met dank aan Hanny die dit heeft opgenomen! :-)

P.s Niet over mijn rozen hoor... Het gaat me NATUURLIJK om de kinderen.... ;-) Ik zou zelf echt wel gaan skiën... (NOT)

OOOOPS!

Maandag 14 Maart 2011

Gewoon alweer 2 weken geleden dat ik heb geschreven.. Wat slecht zeg! En dat terwijl ik wel gewoon elke dag op het internet zit.. Nouja.. Beter laat dan nooit, toch? :-)

Het is hier ook gewoon warm.. Denk zo'n 15 graden. Echt zweten.. Pff dat pak is dan echt niet grappig. Het seizoen loopt nog deze week en volgende week. Afwachten maar! Daarna is het skigebied nog wel een week open. Dus af en toe zelf wat gaan.. Maar denk het niet, ik zie het wel..

Met de sollicitaties gaat het wel redelijk. Ik heb nu 2 gesprekken gepland. 1tje is al geweest, daar hoor ik meer over. De ander heb ik donderdag. Zie het dus wel. Ik hoop het zo. Zou wel fijn zijn.. Want het wordt nu wel dringend. :-) Vind ik dan.. Ook al begint het seizoen pas half mei! Hahaha, nouja ik vind sowieso wel wat hoor. Maar toch. ;-) Die zekerheid, zou fijn zijn.

Bijna alle sneeuw buiten de piste is inmiddels weg. Ook wij kunnen genieten van de lentebloemen. Zalig. Ik zou zeggen, geniet maar gewoon mee.

En dan tot slot nog ons zonnetje in huis. Is ze niet prachtig? :-)

Winter!

Woensdag 02 Maart 2011

Eigenlijk heb ik gewoon niks te vertellen... Ja vorige week was het super gezellig! We hebben ernstig leuke apres-ski elke keer gehad.. Vandaar ook helemaal geen levenstekenen van mij... En voor de rest loopt alles rustig...

Ben op zoek naar banen, druk brieven aan het schrijven, maar wil nog niet echt lukken. Deze week nog een paar telefoontjes plegen! Komt allemaal goed. :-) Ongetwijfeld, hehe.

Verder zijn hopelijk de problemen met mijn auto opgelost. Hij startte al een paar weken niet lekker.. Ja na de 3e keer, kon ik wegrijden. Nu gaat het weer allemaal prima!

En zo ziet het er nu uit... Piste ligt sneeuw, de rest is gewoon lekker voorjaar! ;-) Gaat alleen nog maar erger worden.. Ben benieuwd..