Iglodorp.

Donderdag 27 Januari 2011

In mijn skigebied, Skiwelt, hebben ze sinds vorig jaar een iglodorp.. Vorig jaar wel langs geskied maar nog nooit gekeken.. Jammer!!! Dit jaar samen met een andere skileraar verkend (en onze groepen) en we hebben genoten! Gelukkig was ik ook in staat om binnen in wat foto's te nemen... Volgende keer of op een vrije dag buiten maar eens wat foto's gaan maken. :-)

Elk jaar hebben ze een ander thema binnen. Dit jaar zijn het de verschillende werelddelen. Zo zie je dus hierboven, europa. De Brandenburger Tor, oftewel Berlijn. Heel erg goed heb ik helaas niet opgelet... Ik had natuurlijk ook een groep kinderen erbij waar ik op moest letten.

Zij waren trouwens net zo onder de indruk als dat ik was! Genieten. Helaas ligt het net iets te ver weg... We kunnen er alleen komen met de echt goede groepen!

Maar daarom blijft het wel erg leuk. :-) Ach trouwens sowieso vermaak ik me wel!

Ik geniet nog steeds met volle teugen... Vorige week stond er eigenlijk niks in mijn blogje, sorry daarvoor! Ik had er even de kracht niet voor. Ik heb vorige week ziek op de bank gelegen met een bijholte ontsteking.. Ik was tot niks in staat... :-(

Onderstaande foto is gemaakt in de kapel. Hier kan ook daadwerkelijk worden getrouwd... Geweldig toch?

Duidelijk dat dit dus het werelddeel Australië is... Kijk maar naar het beroemde gebouw van Sydney.

Bij dit iglodorp hoort ook een hotel... Zal eens kijken of ik daar in de toekomst een keer foto's van kan maken!

Genieten.

Woensdag 19 Januari 2011

Ik kan hier op dit moment even weinig aan toevoegen. Dus geniet maar gewoon mee. :-)

Wandelen.

Woensdag 12 Januari 2011

Het seizoen begon gelijk al goed.. Ik was het skiën en snowboarden al vrij snel weer helemaal zat... ;-) Lekker handig als je skileraar bent, maar goed. ;-) Dan ga je toch weer een keer wandelen... Ook daar zocht ik weer de goede dag uit!

De sneeuw lag nog op de bomen, verse sneeuw! De mooiste sneeuw die er is. :-)

Daar moest ik natuurlijk wel even mee spelen!

Er was genoeg te vinden waar ik liep... :-) Alles deed zijn best zoveel mogelijk te verzamelen.

Op dit moment kunnen we alleen maar dromen van zo'n plaatje... Graag zou ik dit weer zien!!! Nu dooit het alleen maar en is het gewoon 1 grote vieze boel.. Zelfs op de piste komen de stenen erdoor.. Het lijkt wel voorjaar in plaats van hoog winter.

Gelukkig hebben we de foto's dan nog! :-)

Waar ik langs liep staat een huisje wat in de zomer niet echt aantrekkelijk is. Het is oud en vervallen.. Maar zo in de winter is het een prachtig gezicht!!!

Samen met de bomen die ervoor staan.. Is het gewoon compleet!!

Ach en de zin om te gaan skiën... Die kwam er niet. Behalve toen ik moest gaan werken! :-D Want dat vind ik gewoon het leukste van de hele winter. :-)

Mmm...

Vrijdag 07 Januari 2011

Op 1 van de laatste dagen dat ik vrij was ben ik op stap geweest met mijn snowboard.. Men, wat was dat heerlijk! Ik kon tenminste niet al te hard vallen.. Skiën kan ik dan wel redelijk, maar snowboarden is een ander verhaal! Een ongeschreven regel dat je nooit over jezelf zegt dat je goed kan skiën want er valt altijd wat te verbeteren!

Een combinatie van rijp en sneeuw sierde de bomen! Na een paar dagen volop sneeuw, was dat natuurlijk ook wel logisch. Bovendien was het -14 of iets dergelijks...

Het was zo geweldig! Het licht werkte ook prima mee... Ik was alleen iets teveel bezig met om me heen te kijken ipv me op mijn snowboard te concentreren. Dat leverde me regelmatig een zachte landing op mijn kont op... ;-)

Maarja, bij zo'n landschap ga je toch ook wel wegdromen of niet dan?? :-)

*zucht* Mag het de hele winter zo zijn? Dan zou ik tevreden zijn.. Overnacht sneeuwen en dan overdag lekker het zonnetje! Ik teken ervoor. Ohnee, nog beter zou zijn dat het om half 4 begon met sneeuwen tot een uur of 11... Dan kunnen de mannen de pistes nog goed prepareren, hahahaha.

Ongerepte natuur! Maar pas op hoor, schijn bedriegt. Zo heel erg veel sneeuw ligt er nog niet... Maar 30cm ofzo!

Uitzicht op Ellmau. Terug naar huis voordat ik echt helemaal blauw ben! hihihi

Hier kan ik echt van dromen. Zulke dagen mogen het vaker geven... Laat maar komen! Ik ben helemaal klaar voor de winter. :-)

Fijn weekend toegewenst!!

Winterseizoen.

Maandag 03 Januari 2011

De eerste blog van mij in 2011 begint met 'slecht' nieuws... Ik doe het voorlopig met mijn blog weer wat rustiger aan! Tijd om blogjes te schrijven heb ik op zich dan weer wel... Maar overdag ben ik te druk met andere dingen om foto's te maken. Schrijven is nou niet echt mijn sterkste punt.. Dus ehmm, ergens loop ik klem! ;-) Ik heb geen idee hoe vaak per week er een blog verschijnt, in elk geval wel meer dan de afgelopen 2 seizoen. Tenslotte heb ik nu gewoon adsl thuis, waar ik vorig jaar nog een prepaid kaartje had.

Daarom zal ik ongetwijfeld ook vaker bij jullie langskomen dan dat ik vorige twee jaren altijd heb gedaan. Even snel 's avonds de computer aanzetten. :-) Want jullie blogjes lezen vind ik nog altijd zo geweldig! :-D

Ik begin nu met de foto's van begin december, waar ik al heel snel trouwens doorheen ben, want tsja, druk,druk,druk.. Ik heb altijd mijn camera bij me, maar ik vergeet gewoon foto's te maken. Vind ik eigenlijk wel zo positief, want dat betekent dat ik het super naar mijn zin heb! :-)

Op 1 van de eerste dagen dat we terug waren uit Nederland ben ik een rondje door de natuur hier gaan lopen. Ik genoot van de sneeuw, heerlijk.

Je moet toch wat.. Het skigebied zou de dag erop openen! Tijd dus om mezelf nog even te vermaken met wandelen... :-)

Niet dat dat zo moeilijk was hoor... Ik liep prima!

Mij zul je trouwens alleen maar foto's zien maken als het net gesneeuwd heeft of als er rijp is.. Voor de rest is de sneeuw gewoon saai.. Niks leuks aan, 1 grote grijze massa. :-)

Wie er trouwens iets minder blij met de winter is, is Maus.. Zij ligt tegenwoordig altijd in de opslagkast.. Daar lopen de leidingen van de verwarming allemaal. Ik snap niet dat ze niet wegbrandt.. Maar zij vindt het fijn!

Op naar de rest van het seizoen! De eerste 2 weken werken heb ik er alweer op zitten. Men, wat gaat de tijd snel!!!