Streng!

Vrijdag 19 Februari 2010

Vorige week schreef ik al dat ik een groepje had waar ik alleen maar op moest treden. Blij was ik dan ook toen de week voorbij was. Even rust. ;-) Deze week heb ik een super leuke groep gehad! 10 nederlanders en engelse jongen... Wel sneu voor hem, maarja daar konden we helaas weinig aan doen! Welke gelijke groep hij ook kwam, hij bleef de enige. So be it!

Ik had al gevraagd hoe het ging met de jongen die het vervelendste had gedaan die week ervoor... Bij de eerste leraar moest hij de groep uit omdat hij te zwak was, de tweede leraar had hem niet onder controle en toen hebben zijn ouders hem op moeten halen. Gevolg, op woensdag kwam zijn moeder me vragen of hij alsjeblieft bij mij in de groep mocht... :-) Aangezien hij op vrijdag super lief was heb ik uiteraard ja gezegd. Zulke kinderen hebben toch echt wel mijn voorkeur hoor! Vanaf donderdag is hij dus weer bij mij in de groep gekomen.

Gevolg was toen wel dat ik dus 3 spraken had. Ik had nog 4 kindjes over. 2 Nederlanders, 1 duitse en 1 engelstalige. Joepie! Maar dat maakt ook niet zoveel uit, goed voor mijn talen zullen we maar zeggen.

Uiteraard ben ik streng gebleven, maar kon steeds losser worden. Hij luisterde goed, was lief, haalde weinig ongein meer uit. Elke keer als dat jochie me zag, gelijk een grote grijns op zijn gezichtje. Helemaal leuk. :-) Hij heeft me ook nog gevraagd of ik er volgend jaar weer ben, want dan wil hij weer bij mij in het groepje. Ja graag, want stiekem he? Op zo'n kereltje kan ik verliefd worden! Zo heerlijk.

Verder gaat hier alles prima. Het regende en het is veels te warm... Niet echt lekker voor de pistes, maar ok. Morgen schijnt het te gaan sneeuwen. Laten we het hopen!!! :-)

Neuschnee!

Woensdag 10 Februari 2010

Onderstaande foto's zijn van ongeveer een week geleden. Op dat moment was er net een laagje van 50cm sneeuw gevallen. Wij blij natuurlijk!!! Die dag was echt geweldig. :-)

Het zonnetje was op dat moment nog niet beneden in het dal, maar wel op de Hartkaiser.

En wat dachten jullie van der Wilder Kaiser? Ook al zo mooi!!!

Nadat we zelf even hadden geskied, was het tijd voor de kindjes! Lekker lol maken in de tunnel bij ons. Blijf leuk. :-) Ook al skiën we in de grote bergen, de tunnel blijft leuk!

Hier gaat alles nog steeds verder prima! Ben helemaal happy. Aanstaande vrijdag komt een goede vriend van mij weer voor 2 weken, erg gezellig. Daarnaast zijn nu mijn weekend ook weer goed gevuld... :-) Annemarie komt haar tijd wel door! Heb tevens gesprekje gehad met de manager van een groot restaurant hier, die stond wel positief tegen een baan voor mij in de zomer over. Eind februari even bellen... Duimen dus nog even gedrukt houden!

Ik leef nog!

Vrijdag 05 Februari 2010

Oeps, dat laatste blogje was alweer 1.5 week ruim geleden. Oeps? Sorry mensen! Dat betekent dat ik het gewoon te druk heb om aan de computer te denken. Om eerlijk te zijn, dat bevalt me echt UITSTEKEND! Wat een heerlijk gevoel is dat toch. :-)

Allerlei leuke dingen staan en stonden er op de planning. Zo ben ik begonnen met elke week trainen in het zwembad. Zalig om mijn armen wat uitdaging te geven en die moe te maken. Regelmatig ben ik op stap met vrienden. Ook hebben we weer een ploegje voor Kolonisten van Catan bij elkaar, heel gezellig natuurlijk! Gisteren ben ik samen met een collega van de andere skischool naar toneel geweest. Dat was echt 3 uur lang, lachen, gieren, brullen. Geweldig! Die ploeg die speelt zo goed en dat stuk, zo leuk.

Vorige week is het aan het eind van de week even mis gegaan... Ik maakte een verkeerde beweging en gelijk schoot de pijn tot aan mijn enkel in mijn been... Niet erg handig. Gelukkig was het nog een rustige week en kon een collega van mij de groep overnemen. :-) Ik ben naar huis gegaan en heb 3 dagen rustig aan gedaan. Nu is alle pijn weer weg. Gaat het steeds beter. Ik moet er goed opletten dat ik niet met mijn benen gekruisd ga zitten en dan gaat het prima.

Bovenstaande foto en de onderstaanden zijn gemaakt op de dag nadat mijn rug even protesteerde... Ik had bedacht dat ik toen maar een rugbeschermer moest kopen. Ook aangeschaft natuurlijk. Alleen ehmmm... Mijn ski-jas is daarvoor te klein, lol. Dus nu moet ik die ook nog nieuw kopen. Lekker handig he? Ben weer goed bezig, hahahaha.

Nadat ik die rugbeschermer had gekocht ben ik naar de Schwarzsee in Kitbuhel gereden en heb daar omheen gelopen. Wandelingetje van ongeveer 45 minuten en altijd heerlijk om te doen. Zoals de sneeuw hier onder ligt, zo is het nu echt niet meer!!! We hebben er ongeveer 50cm sneeuw bijgekregen denk ik. In 1 nacht zo'n 20cm, stralend weer gehad en de volgende dag nog eens 30cm (toen overdag) erbij. Vandaag was het dan weer zo'n 10 graden... niet handig... Maar voorlopig hebben we weer even genoeg.

Ondanks dat er toen nog niet echt heel erg veel sneeuw lag, was het er toch echt mooi wit! Om tussen die bomen door te lopen, genieten.

Toen ik mijn rondje bijna klaar had, kreeg ik een prachtig uitzicht op de Wilder Kaiser... Niet voor te stellen dat je in Ellmau daar aan de voet staat... Van afstand lijkt hij nog wel groter. Genieten. :-)

Dan tot slot.. Mijn leskindjes van afgelopen week. Leuk groepje. Had de zwakste groep buiten het kinderland (kinderland zijn de totaal beginners) maar ben vandaag wel de rode piste (de middelste) afgekomen. Erg leuk! De ouders trots, de kids onwijs moe, maar dat maakt niet uit. :-) Het was zalig om met die kids naar boven te komen.

Donderdags gingen we voor het eerst naar de grote berg, ging de lift toch kapot... Uiteraard had ik mijn camera bij me. De kids hebben toen nog wel leuke groepsfoto's gemaakt. Erg leuke herinnering. :-) Maar nee, die komen hier niet online te staan.

Voorlopig weten jullie wel weer genoeg lijkt me. :-) Tot de volgende keer!! Morgen zit ik weer met mijn laptop in het restaurant om flikken te bekijken, dan kom ik ook weer bij jullie kijken.