Herfst!

Zaterdag 31 Oktober 2009

Het is denk ik het laatste weekend dat we kunnen genieten van de prachtige herfstkleuren in het land. Als ik zo door de straten loop dan liggen er steeds meer bladeren op de grond. En als je dan tussen die bladeren gaat zoeken vind je soms iets heel kleins.

Kleuren in paddenstoelen blijven er natuurlijk wel. Zoals deze met zijn gele/groene hoed.

Maar vooral op de grond is het nog een paar dagen kleurrijk, want in de bomen zal er weinig nog zitten. ;-)

Dus geniet er nu nog maar van. Over een paar dagen is het echt herfst zonder blaadjes. ;-)

P.s. Iedereen bedankt voor de goede wensen van gisteren.

Rust.

Vrijdag 30 Oktober 2009

Vandaag nemen wij afscheid van mijn Oom. Ik wens iedereen in de familie heel erg veel sterkte toe, met name natuurlijk mijn tante, neven, nichten en achterneven.

Daarom morgen een extra blog. :-)

Water.

Donderdag 29 Oktober 2009

Gisteren zijn Hanny en ik samen met een medeblogster hier bij ons in de buurt aan het struinen geweest. Doel was paddenstoelen. Nou staan die hier genoeg. Ik overdrijf niet, er staan minstens 30 rood met witte stippen op het plekje waar wij waren. Nou ben ik wat verwend geraakt, want ik heb er al zoveel foto's van gemaakt. ;-) Ze blijven mooi hoor, daar niet van. Nou zie ik natuurlijk nog genoeg andere dingen om mij heen. ;-)

Zoals bijvoorbeeld het water waar we bij in de buurt waren. Daaromheen is het duidelijk te zien dat het prachtig is en genieten buiten op dit moment.

Even verderop was 1 blad dat heel duidelijk verkleurd was ten opzichte van de rest. Ook hier is het water weer te zien.

We hadden het goed getimed, de lucht was op het moment van lopen meestal prachtig blauwe en af en toe een mooie witte wolk.

Samen met een laagstaande zon, groene, gele, rode kleurenpracht. Dan is het gewoon zowel in het echt als in de weerspiegeling gewoon herfst.

Heel wat anders dan in Oostenrijk. De sneeuw is daar zo goed als weg en is het weer 20 graden. Herfst kennen ze daar niet werd mij vandaag verteld. Het is van groen naar geen blad gegaan. Wat dat betreft, met de herfst ben ik wel blij dat ik in Nederland ben. ;-)

Gekke vormen.

Woensdag 28 Oktober 2009

Een doorkijkje.

Een bloemetje.

Zwart/wit.

Een andere bloem.

Een drol.

Zo zijn er vast nog wel meer te vinden hier in de buurt. Er staan er genoeg, dus vandaag ben ik op jacht! En tevens op jacht naar de herfst.

Kleurenpracht.

Dinsdag 27 Oktober 2009

Ja! Het is echt herfst. Overal waar je in de lucht kijkt zijn de bomen in hun mooiste herfsttooi! En kijk je op de grond dan zie je weer heel veel bladeren liggen.

De ene boom is nog mooier dan de ander. De een al wat verder dan de ander.

Het verschil is dan ook duidelijk te zien. De een nog bijna groen, de ander al ver gekleurd. En geloof me. ;-) In de zomer zien ze er allemaal gelijk uit. In de herfst zijn het totaal verschillende bomen en ziet het er een stuk gezelliger uit.

Kijk dan naar deze... Die is gewoon zelf een drie kleurenpracht...

Speciaal voor de carnaval vierders.. De drie kleuren: Rood, groen en geel. :-) Jaja, het is weer bijna 11e van de 11e!

Even een update over mijn rug... Ik beweeg weer redelijk goed. :-) Lang leve een rode lamp, veel beweging en veel rust. Ben alleen bang dat ik deze vrijdag even geen therapie heb, maarja. ;-) Dat moet ik vandaag nog even navragen. Crematie van mijn oom gaat dan toch echt voor...

*Zucht*

Maandag 26 Oktober 2009

Soms moet ik even zo diep zuchten... Sommige mensen ook. Die snappen er echt helemaal niks van.Bah!

Zo sta je met iemand te praten en vertel je dat je een hernia hebt... Vervolgens zegt ie: loop maar even mee naar binnen. Binnen aangekomen krijg je de vraag: Waarom heb je geen boodschappenkrat meegenomen, je ziet toch dat ik de auto aan het uitladen ben. *ZUCHT*

Ik weet dat ik zelf best veel probeer te blijven doen.. Beweging is tenslotte goed, maar bepaalde dingen vragen gewoon veel tijd. Zo lukt het me echt niet om sites te bewerken, foto's te bewerken of wat dan ook. Terwijl ik wel uren lig te chatten. Maarja. ;-) Dat is toch hetzelfde? Je werkt toch met de computer. *zucht*.

Nouja ik ga gewoon door! En ondertussen gaat het wel weer wat beter hoor. :-) Ik heb gisterochtend het bewijs gefotografeerd dat de kromming echt op de goede plek zit. Mijn therapeute geloofde me niet omdat toen ik vrijdag bij haar was, alles weer scheef stond. En zo heb ik zondag flink wat bewogen, staan en gezeten en ging het zondagavond niet eens slecht. Eerder beter dan de zaterdag! We blijven positief. :-) (Zonder pijn). En ik blijf me nog wel even verbazen over de reactie van sommige mensen... :-p Er zijn meer dan genoeg lieve hoor. ;-) En mensen die vol begrip zijn... Die zijn gelukkig in de meerderheid!

Stro.

Vrijdag 23 Oktober 2009

Op mijn tv staan deze stromannetjes. Nouja mannetjes, eigenlijk zijn het natuurlijk dieren. Gekocht op de kerstmarkt in Going en Ellmau in Oostenrijk. Zo staan daar bijvoorbeeld deze 2 goede vrienden: Kat en Muis.

Ook deze sneeuwman staat er. En daar ging dit logje eigenlijk om. Wisten jullie dat er al 20cm sneeuw ligt in Oostenrijk? En dat aankomend weekend de skipiste vlakbij mijn skigebied al geopend zijn? Dat dit voor de eerste keer in de historie van die skigebied is? Ik daar zowel blij als verdrietig van wordt... :-) Maar dat ik goede hoop heb dat ik er op tijd bij kan zijn!

Vandaag voor mijn doen een drukke dag!! Hihi. Ik moet natuurlijk de hele nacht en ochtend (t/m vrijdagmiddag 14.00) luisteren naar RadioNL. Zij zijn bezig met een geweldig initiatief. Nouja 14.00 ga ik niet helemaal halen, want ik heb om 13.10 een afspraak bij therapie en vervolgens om 16.00 een afspraak bij de dierendokter. Want met dat eigenwijsje dat in de vorige log staat gaat het niet helemaal goed... :-( Nouja goed! Heel ernstig is het ook weer niet, hoop ik dan.

Wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe! Vergeet de wintertijd niet. ;-)

Happy.

Donderdag 22 Oktober 2009

Vandaag heeft Koei een belangrijke vraag. Dus kijk daar alsjeblieft. ;-)

Wat moet jij van mij? Ik wil gewoon slapen.. Dus sodemieter op!

Was dat nou nog niet duidelijk. Sjongejonge... Ik wil met rust gelaten worden.

Zo dus! Dat is stuk beter. Nu kan ik eer heerlijk slapen. ;-)

Vergaan.

Woensdag 21 Oktober 2009

Was het eerder nog mooi gekleurd in me kamer... Nu valt dat toch eigenlijk wel vies tegen. ;-)

Stiekem diep verscholen blijft deze toch ook wel staan en zo zal dat ook wel blijven. ;-)

En ook deze chrysant blijft ook staan. :-) Ach eigenlijk... Alles vergaat zo op zijn tijd!

Blijft verder wisselen hier... Maandagavond vlak voor ik ging slapen maakte ik een beweging en dat voelde niet goed. En daar plukte ik dinsdag dus de vruchten van.. Nouja goed. ;-) 2 stappen vooruit, 1 achteruit. We gaan gewoon door!

Rapen.

Dinsdag 20 Oktober 2009

Vandaag pak ik er even een paar foto's bij van vorige week die ik nog niet had geplaatst. Toen we op weg waren naar de koeien kwamen we eerst deze reiger tegen. Er waren wel een paar voorbijgangers bereid hem weg te jagen zodat ik hem opvliegende op de foto kon plaatsen. Nou was ik het daar niet mee eens, maar ze deden het toch. Ja dan knip ik wel. Maarja, hij is scherpgesteld op de achtergrond. :-(

1 van mijn lezers zal het ongetwijfeld weten, ik vraag het me af. Waarom heeft deze koe een neusring?

De drie die zo mooi weerspiegelden... ;-) Nu 'gewoon'. De een staat heerlijk in het zonnetje te genieten.

Op een andere dag zag ik deze wolken. Gisteren heb ik vrij weinig anders gezien dan wolken. ;-)

En zo ziet dat er dan uit boven het water en de weg enzo. Was toch echt genieten daar weer aan het water.

En dan tot slot. Mijn kruidje roer mij niet. Helemaal vol in bloei en nog steeds volop bloeiend! Blijft machtig mooi om te zien.

Ohja men vraagt hoe het met me rug gaat. Op zich gaat het steeds beter. Met de oefeningen die ik heb, met de rust die ik neem en natuurlijk door de wandelingen die ik telkens maak. :-) Maarja ik merk wel zodra ik 1 onverwachte beweging maak dan kan ik er weer van gaan bijkomen. Inmiddels ben ik gekapt met pijnstillers omdat ik daar ineens last van me maag van kreeg. Dus nee bedankt. En moet zeggen, dat gaat vrij goed! Af en toe een paracetamol maar dat is voornamelijk 's nachts. :-) Dus ja... We zullen het wel zien!

Blaadjes.

Maandag 19 Oktober 2009

Zodra je hier de straat uitloopt dan is het allang duidelijk: Het is herfst! Het is zo prachtig, zo genieten in de herfst. Zeker als er dan een blauwe lucht bij is. :-)

Kijk nou bijvoorbeeld deze berk. Is het geen plaatje?

Afgelopen zaterdag ben ik een aardig eindje gelopen. Weer eens even naar het water. Genieten dat ik deed. Ik had de goede kant gekozen. Gezicht in het zonnetje en wind in de rug. Beter kon je het niet hebben. :-) Af en toe wel even achterom kijken omdat je dan toch het mooiste zicht hebt.. Zoals hier.

Ik vond voor Hanny nog een rijtje. Ben benieuwd hoe deze er over een paar dagen bij staan... Vast nog meer in kleur.

Ook vooruit kijken was er aardig wat moois te zien. Zoals bijvoorbeeld deze glinsteringen in het water. Ook hieraan is te zien dat het aardig hard waaide.

Ik kon het niet laten. ;-) Allerlei kleuren bij elkaar. Vind het zo apart dat van die kleine bomen de een echt rood is en de rest groen... Blijft een apart fenomeen de natuur.

Op zondagavond keek ik even uit het badkamerraam. En daar achter de daken en de bomen zag ik dit:

Zo'n lucht vind ik een winterlucht... Sneeuw, vorst... Maarja dat zal wel wishfull thinking zijn. ;-)

Vorst bij de grond.

Vrijdag 16 Oktober 2009

Het mag in de krant! Ik ben zowaar eens vroeg opgestaan zonder dat ik een 'echt' doel had.. Je foto's maken van de rijp op de grond. ;-) Vond het voor een keer best knap van mezelf, hihi.

Het was echt koud buiten, maar wel lekker. :-) Het was de eerste keer frisse neus halen van de drie. Gelukkig is het er lekker weer voor.

Soms was het even wachten totdat een bepaald plekje in de zon zou komen. Hier had ik niet genoeg geduld. ;-)

Ragfijn! Deze ijsdruppeltjes op de rand van het blad. Je moet echt goed kijken...

Ook hier kon ik niet wachten. De vorm van dit blad vind ik geweldig. Nu houdt het mooi rijp vast, normaal altijd de druppels.

Duidelijk: Vorstplekken in de zon. Het was stil en koud buiten in de tuin, maar wel lekker.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe!

Nieuwsgierige aagjes.

Donderdag 15 Oktober 2009

Ik kreeg commentaar dat men teveel paddenstoelen zag... Daar werd men alleen maar high van.. Nou dan gaan we toch op zoek naar wat anders!

In een landje hier dichtbij lopen deze koeien. Toen we er voor de eerste keer langs kwamen stonden ze helemaal achter in de wei, op de terugweg... Vonden ze ons zo interessant dat ze rap naderbij kwamen.

Prachtige beesten! Kun je leuk mee experimenteren, dat heb ik ook ondervonden, hihi. Alle foto's zijn zo uit de camera gekomen. Nouja, een aantal is wel even omgedraaid / recht gezet.

Hoezo wij zijn nieuwsgierig.

BOE!

Op deze foto lijkt het wel nacht.. Maar niks was minder waar!

Gewoon lief... :-)

Het was een leuk rondje. Weer eens wat anders! :-) Kreeg ook te horen dat ik een paar keer per dag een rondje moet gaan lopen. Vooral in beweging blijven.

Eigenzinnig.

Woensdag 14 Oktober 2009

Dat ben ik gisteren geweest... Ik weet deksels goed dat zitten gewoon nog even niet prettig is voor mijn rug... Maarja soms doe je dingen die niet geheel verantwoord zijn. *foei Annemarie*.

Enige tijd geleden schreef Koei er al eens over. Ik heb een tegoedbon van 250 euro gewonnen voor rijlessen. Nou zat het al langere tijd in mijn hoofd dat ik mijn E achter B wilde halen. Oftewel mijn aanhangwagenrijbewijs. Maarja 500 euro minimaal is niet niks... Nu je dan 250 euro wint, dan moet je wel iets verzinnen. Mijn normale B was niet nodig, vrachtwagen te duur, dus dan maar het aanhangwagen rijbewijs!

Vorige week vrijdag de eerste lessen gehad (dat was ook de reden dat ik zo afgrijselijk scheef stond (angel)) en gisteren dan nog een een paar lessen plus examen.

Het ging lang niet zoals ik wilde.. Ik merkte dat mijn concentratie wegvloog.. Maar goed! Dat heeft me gelukkig niet geheel geschaad. Ik kan morgen naar het gemeentehuis en mijn nieuwe rijbewijs aanvragen!

Wat ben ik hier blij mee zeg! Eindelijk even een lichtpuntje. :-) Nu nog even een pasfoto laten maken.. (zal ik dan toch stiekem er nog even een extra kleurtje in me haar gooien zodat de pasfoto eruit knalt?) En dan op naar het gemeentehuis. Rijbewijs aanvragen en dan weekje later ophalen!

Oranje...

Dinsdag 13 Oktober 2009

Laatst had ik zoiets van er moeten weer wat bloemen in mijn kamer komen... Ik zit er nu zoveel dus dat is het wel waard. ;-) En dus ging ik naar de winkel. Zaterdagmiddag laat, erg weinig daar, maar toch gelukkig genoeg om met iets moois thuis te komen!

Zo kwam ik thuis met deze bloemetjes. Deze staat nog vol in de knop.

Die oranje bolletjes komen daaruit. Genieten niet? Dat groene... Volgens mij is dat ook een soort bloem, want wat het anders is, dat weet ik dan weer niet?

Duidelijk is dat de bloemetjes op de grond staan en daar is niks veilig... Getuige de haren van Poes die eraan zitten.. Nou is sowieso in dit huis niks veilig voor de haren van Poes, hihihi.

Vervolgens kreeg ik er nog een bosje bij en ook daarin overheerst het oranje/rood/geel. Waaronder deze besjes.

Nou is dit dan een vreemde eend in de bijt, maar wel prachtig zo met die inhammen.. Blijft fotogeniek!

Een soort kool? Ik vind hem in elk geval prachtig met de kleuren van groen tot oranje....

En dan tot slot in het derde bosje wat hier staat. Raden jullie het al? Inderdaad, ongeveer dezelfde kleuren. ;-)

Het staat lekker vrolijk en zo heb ik wat om naar te kijken!!!

Nat wat strubbelingen... De assistente vond een spoed afspraak dat die maar op de 5e november geplaatst moest worden... Bellen naar andere ortho manuele artsen en vervolgens naar degene die mij ceasar therapie geeft dat ik 5 november niet spoed vond en dat ik aan het shoppen was bij andere artsen... Werd ik vlak daarna teruggebeld door de assistente, dat ik toch wel op het spoed spreekuurkon komen. Dat gaf ik toch aan dat de arts dat al had gezegd? :-p (De ceasar therapeute had dit doorgegeven aan de arts en die had dan zijn assistente weer gebeld dat ik inderdaad spoed was!)
In elk geval, ik mag as woensdagochtend (morgen!!!) dus voor de eerste keer komen... De laatste behandeling is dan op 26-11!...

Dorpje.

Zondag 11 Oktober 2009

Voor deze rood met witte paddenstoel is het verhaal over... Dit is nu blauw met wit! hihi.

Een bewoner van het dorp is deze spin die ons heel eigenwijs aan zit te kijken. Bovendien de poortwachter, we mogen er niet in. Ok dan zoeken we wel een andere weg.

Maar met een beetje omzeilen, we zijn binnen! Daar wonen een heleboel kabourtjes, spinnen, druppeltjes en van alles nog meer. Mooi gebouwd he?

Onder moeders paraplu, stonden eens twee kindjes. Duidelijk dat Mams heel goed oppast.

Wie ook even goed oppast dat ben ik! Ik ben bij de therapie geweest afgelopen vrijdag en opdat moment had ik juist weer heel veel pijn. (Gelukkig wel misschien. ;-)) Van bekken tot nek stond alles scheef. Ok, dat voelde ik ook wel. Hij denkt dat hij dat wel recht gaat krijgen, maar daar gaan wel aardig wat behandelingen overheen. Prima... Alleen de mededeling dat hij niet zeker wist of ik voor december wel weer helemaal beter was, dat vond ik dan wel wat minder. Maar ik ga er keihard aanwerken!

Gelukkig heb ik er ook alle tijd voor! Want toen ik deze mededeling doorgaf aan het bedrijf waar ik werkte, werd ik een half uur later teruggebeld (ja GEBELD! notabene) dat ik niet meer hoefde te komen. Nouja prima. Dan kan ik in rust gaan werken aan mijn herstel en hoef ik me niet te haasten omdat ik terug wil.

Dus voorlopig blijf ik lekker rustig aan doen. ;-) Voordeel is ook dat ik dus overdag therapeutische rondjes kan gaan lopen en goed licht heb voor de foto's! Joepie. ;-)
Ik blijf positief. Dat werkt toch altijd het beste. ;-)

Achter de...

Vrijdag 09 Oktober 2009

Bladeren schijnt de zon...

Knop schijnt de zon...

Ginkgo schijnt de zon...

Wolken schijnt de zon!!!

Vandaag naar de Ortho manueel arts en ceasar therapie! Ben benieuwd wat eruit komt. Die eerste is in elk geval in staat om met hamertjes dingen weer recht te zetten. Zou het, zou het, zou het? :-) En de ceasar therapie voor de houding, maar volgens mij klopt de mijne op dit moment wel aardig en staat de houding los van de hernia. Vanmiddag weet ik meer!

Zon!

Donderdag 08 Oktober 2009

Ik heb de zon gevonden!

Voor de eekhoorntjes...

Beetje stiekem verscholen op de halmen zat dit lieveheersbeestje.

En die halmen.. In de zon, nog mooier!

Ondertussen ga ik vrolijk door met niks, nada, noppes! Nouja IRL dan... Facebook, Twitter, Hyves, alle blogs... Daar vermaak ik me nog wel mee! Ondertussen beetje TV kijkend, beetje DVD (ben ik blij dat ik deze dit keer niet in 1x heb uitgekeken!), beetje muziek. Ik kom de dagen tot nu toe nog wel door. ;-) Gisteren voor het eerst een rondje (half uur) gelopen en dat ging goed! Ook het hurken voor de foto's... Ik kon het aan! Ik blij. :-) Totdat ik moest avondeten en ik verkeerd zat? en ineens weer pijn had. Plat --> pijn weg! We blijven nog steeds vooruit gaan. :-)

Her(nia)stig.

Woensdag 07 Oktober 2009

Ik roep wel zo hard dat het herfst is... maar dit plaatje kan net zo goed in hoogzomer gemaakt zijn... ;-)

Ook deze gele bloem staat nog parmantig.

Kijk een uitgebloeid vruchtje!

Prachtig zo'n knoest. De perenboom werd te groot denk ik dan...

Even een update over mijn rug. ;-) Ben dus gisteren in het ziekenhuis geweest. Na een onderzoek is de neuroloog tot de conclusie gekomen dat ik op dit moment de trotse bezitter ben van een hernia. Uiteraard de trotse bezitter met een hele grote knipoog. ;-) In elk geval, het gaat gelukkig alweer iets beter! Mag ook gewoon bewegen, moest alleen luisteren naar mijn lichaam. Dus oppassen. Heb nog even de skibaan aangetipt. En gelukkig, als ik het daar rustig op deed, dan mag ik ook daar weer mee beginnen. Ikke natuurlijk happy. Dus als je een blauwe schim voorbij ziet komen, dan ben ik dat. :-p

Roze.

Dinsdag 06 Oktober 2009

Niet mijn kleur, maar wel prachtige bloemen!

Roze met geel.

Gewoon roze.

Roze met oranje.

En ehmm, geen roze maar oranje met groen! ;-)

Ik weet dat het lijkt alsof we alleen blauwe lucht hadden, maar dat was toch echt niet zo!

Braaf.

Maandag 05 Oktober 2009

Ik zal even uitleggen, het onderschrift van de vorige blog. Met mijn rug gaat het nog lang niet zoals ik zou willen. Pijnstillers helpen gelukkig wel, maar niet de bedoeling natuurlijk! Vorige week kon ik nog wel zitten, maar totaal niet meer liggen. Elke dag ging het dus ook slechter. Inmiddels kan ik weer gewoon liggen en ontspant de hele situatie zich een beetje. :-) Maarja.. Dan heb je verjaardag van me nichtje en daar ga je naartoe. En dan gaat het dus gewoon weer mis. Ik heb zondagavond weer een aantal uur nodig gehad om weer te ontspannen. Alles weer verkrampt. Nou was dat eenvoudig op te lossen door weer te gaan liggen. Maar goed... ;-) Ik laat me niet kisten.. Morgen (dinsdag) naar het ziekenhuis, neuroloog en vrijdag sowieso afspraak met Ceasar therapie en Ortho manueel arts. Dus ik heb goede hoop!

Deze week mogen jullie het ook doen met vers geschoten plaatjes toen heel af en toe de zon scheen bij me zus.

Ze heeft voldoende appels liggen, en daar komen de vlinders echt wel op af. Zeker als ze rotten.

Ook de rupsen zijn aanwezig. ;-) Dus volgend jaar vast weer genoeg vlinders.

Nou zijn dit sowieso pracht bloemen.. Kijk alleen al naar het hart!

Ook al ligt dat heel diep van binnen verscholen. Echt tof om te zien.

Ach in weblogland ben ik nog wel te vinden. Moet toch wat te doen hebben nu ik plat @ me bedje lig. ;-)

Gekke functie.

Vrijdag 02 Oktober 2009

Mijn nieuwe camera heeft ook de functie dat je kleuren kunt vervangen... Zodat bijvoorbeeld groen ineens blauw is... Alle combinaties zijn denkbaar. Daarnaast kun je ook 1 bepaalde kleur wel op de foto laten zetten en al het andere zwart wit. Leuk speeltje. Nu nog even de goede momenten vinden om dat te gebruiken. (En als je denkt dat je een goed moment hebt gevonden, het nog weten hoe je het moet instellen. Dat was ik dus even vergeten... )

Anyway, het eerste heb ik goed gebruikt. Kijk maar.
Hier is onze Poes net uit de operatie gekomen.

Hier ziet ze groen van de misselijkheid van de narcose.

En op deze foto probeert ze Hanny na te doen met een blauwe kop...

Genoeg gekkigheid. Waarschijnlijk weten jullie dat nog wel, dat ik me kamer heb verbouwd. Boven mijn bed hingen toen nog lege fotolijsten. Deze zijn inmiddels gevuld. Met flits ziet het er zo uit:

Met het licht dat op de foto's staat krijg je dit effect:

En de foto's zelf.
Links: Poes, waterval in Ellmau en skipiste in Ellmau.
Midden: Deel van de Seisenbergklamm.
Rechts: Wilder Kaiser vanaf de Kitzbuheler Horn, een zweefvlieg en een winters plaatje in Ellmau.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe!

P.s. Als je me mist dat kan eventueel kloppen... Dan lig ik in me bedje en doe een poging of te slapen of een positie te vinden waarin ik geen pijn. (Kans is echter groot dat ik lekker DVD aan het kijken ben, want er is weer een serie binnengekomen! ;-)

Bloeiend.

Donderdag 01 Oktober 2009

Inmiddels zijn er al vele bloemetjes weer uitgebloeid, maar er zitten er ook nog voldoende in de knop.

Ook al is roze echt niet mijn kleur. Ik vind het bloemetje zo ongelooflijk schattig.

Elke dag heeft hij trouwens water nodig. Dikke vette zuiplap!

Maar je wordt echt goed beloond. Dit is nog maar een heel klein gedeelte van de knopjes.

Ik hoop zo dat het nog een keer gaat gebeuren dat er heel veel bloemetjes in bloei komen te staan... Want zeg nou zelf? Dit zijn toch scheetjes?

Jaja, deze keer verzorg ik mijn Kruidje Roer Mij Niet heel erg goed!