Schluss!

Donderdag 19 Maart 2009

Zo het laatste berichtje vanuit Oostenrijk voordat ik terug ga naar Nederland. Er is hier nog steeds genoeg te beleven.. Nouja 's avonds dan. Qua gasten is er gewoon niks meer.

Het is te hopen dat ik volgende week werk heb (waarschijnlijk niet) maar ach, dat boeit niet! Vakantie vieren is ook leuk.
Qua ziekte is hier alles weer goed onder controle! Ik ga weer vol gas verder. :-) Erg prettig, helemaal prima!

Zo ga ik morgen snowboarden met een vriend, ik kan het niet. Dus dat wordt alleen maar super lachen! Gaan we zaterdag weer naar Munchen. Ga ik nog een keer snowbiken, wil ik nog een keer naar boven gaan lopen nu er geen sneeuw meer op de wegen ligt. Ga ik waarschijnlijk nog 2 daagjes naar Venetie. Wil ik nog gewoon bruin gaan worden etc.

's Avonds wil ik nog een paar keer op stap gaan, gewoon gezellig bij vrienden thuis zitten, nog genieten bij Hermann nu 't nog even kan etc. etc.
Want het zijn nog maar een paar weekjes en dan zit het erop. ZUCHT!!!!

Niet getreurd, mijn baas wil me heel graag volgend jaar weer hebben, dusss ik ben er volgend jaar weer bij! Sterker nog, ik neem mijn pak zelfs gewoon mee naar huis, hihi.

Als ik tijd heb zal ik zeker voordat ik naar huis ga, nog langs komen, hier is het in elk geval even logstilte! Vertrouw je het niet? Dan kun je mailen, zie mailadres aan de zijkant of bij mijn reacties. (of als je mijn prive hebt, gebruik die dan, haha)

Ohja, wie nog weet dat ik misschien hier wilde blijven en niet terug wilde komen naar Nederland. Ik ga sowieso terug naar Nederland. Maar er loopt wel een sollicitatie... Dus wie weet, mag ik eind april alweer terugkeren! Maar of dat zo is, dat blijft voorlopig nog even afwachten...

Lieve allemaal, tot in Nederland!

2 Pechweken.

Zaterdag 14 Maart 2009

De titel is 1 van de redenen dat ik niet of nauwelijks heb gelogd... De andere reden is dat ik elke avond op stap ben geweest. ;-) En 1 avond thuis was dan ook gelijk de hele avond slapen! Hihi.

Goed, het begon ermee op een maandag dat ik bleef hangen met me pink in me handdoek.. AU! Ik had er al een tijdje last van, niet goed. Maandagavond was het te laat om naar de dokter te gaan, maar wel gewoon op stap, duhh... ;-) Dinsdag na het werk naar de dokter gegaan en natuurlijk.. het is Oostenrijk.. Banden opgerekt, dus in het gips. Gelukkig alleen die pink, zodat ik nog wel gewoon kon werken enzo. Mooi roze gips *zucht*. Anyway, nu 1.5 week later is het eraf, maar dat bevalt niet echt. Snel even een logje typen en het er dan weer om heen!

Vervolgens ben ik zondag aan het priveles geven. Is er 1 of andere sukkel die niet uitkijkt op de piste... Ik zag het wel, maar net te laat. Draaide nog een bocht bij, bleef zelf staan, maar hij valt om. Bovenop zijn arm, arm gebroken waarschijnlijk. Ik krijg de schuld gelijk al op de piste. Anyway, verklaring ed afgelegd, afwachten maar. We zullen 't wel zien. Maar hakte er wel eventjes in...

Wilde ik een log gaan schrijven, wordt ik ineens ziek. Kon geen eten/drinken niks meer binnenhouden. 1 slok water, was gelijk 2 minuten later naar de wc rennen, niet echt fijn. Gelukkig is ook dat weer voorbij. Heeft maar 1.5 dag geduurd, dus viel nog mee!

En tussen al die pech door: Ben ik een dagje Munchen geweest... Foto's staan op andere camera, dus nog ff niet op me log en het was meer shoppen dan foto's maken. Heb ik gegourmet met vrienden, heb ik een paar avonden Kolonisten van Catan gespeeld met vrienden, ben ik wezen zwemmen, hebben we weer een avondje gehad van de skischool, ben ik met een collega wezen rodelen, heb ik zelf een skitour gemaakt, heb ik een super leuke volwassenengroep gehad afgelopen week, heb ik samen met collega's van de andere skischool skidemo gekeken in St Johann, ben ik vaak genoeg wezen apres-skien en flink wat avonden op stap geweest!

Ondertussen sneeuwt het hier nog dagelijks ongeveer... En daar tussen af en toe een dag dat het weer heerlijk weer is. Al met al mogen we niet klagen met het weer. De pistes zijn nog steeds perfect, met af en toe een zonnetje erbij, droom!!!

Echt afwisseling qua foto's komt er niet in, het blijft blauw/wit... Soms, heel soms verlang ik wel naar Nederland op dit moment. Ik mis de bloemen, ik mis de ontluikende natuur... Maar wie weet zie ik dat hier straks ook nog wel! Voor nu is alles nog wit. Maar I Love It!

Zonnn!!! En de dag dat ik 2 uur heb liggen maffen boven, hihi.

Hopen sneeuw en het houdt niet op...

Rodelen!!!!

Heel af en toe zet de dooi zich in.

Demo in St. Johann met de lieve Bobokindjes!

Ook de demo, blijft er super spectaculair uitzien.

Keeps on snowing...

Medelijden met me collega's, 7 kindjes uit de lift. *gniffel*

Love it!

Zondag 01 Maart 2009

Op mijn afgelopen log is een aantal keer de vraag binnengekomen: ben je de sneeuw nog niet zat. Het antwoord daarop is: Nee!

Ik hou van de sneeuw, ik hou van de bergen, ik hou van de Tirolers, ik hou van het leven hier... Ik zie er dan ook gruwelijk tegenop dat het seizoen bijna voorbij is... Nog maar 2 of 3 weken werk en dan is het over. Gelukkig kan ik hier nog wel blijven tot de pasen. ;-) Even zuinig leven dan moet dat goed komen met blijven!! Ik wil echt nog niet naar Nederland toe... *zucht*.

Het heeft de hele vorige week hier weer gesneeuwd. Ik geloof dat er weer een meter bij is gevallen. Op dit moment ligt er 1.5 meter in het dal en over de 2 meter op de berg. Maar dat gaat ook wel errug snel weg. Dit weekend was het namelijk rond de 10 graden. Soms zelfs nog warmer. In elk geval, ik neem het ervan hoor. ;-)

Zo heb ik zaterdag lekker zelf geskied van 9 tot 1 aan 1 stuk door! Ik was kapot daarna. Vervolgens heb ik boven een ligstoel gehuurd en heb 2 uur liggen pitten in de zon. In tshirt... Onvoorstelbaar maar waar. Vrijdag vroor ik nog bijna weg. Vandaag, zondag, ben ik weer begonnen met werken en sta in het kinderland. Oftewel de hele dag met me snuit in de zon. Ik ben dus ook giga bruin. En ook vandaag gewerkt in tshirtje.. Voor morgen voorspellen ze dan weer regen. Ach ik wacht het gewoon af! We zien het ook allemaal wel.

Maar zeg nou zelf als je onderstaande plaatjes ziet, dan wil je toch ook gewoon niet meer weg???? ;-)

Als ik 's ochtends wakker wordt zie ik dit:

En als ik dan de deur uitstap dan zie ik dit:

Even opzij komen en de bomen staan er op hun allermooist bij.

Als ik richting de skischool loop dan zie ik dit doorkijkje. En tsja met sneeuw ziet alles er toch net een stukje beter uit.

Om even een indruk te geven hoeveel sneeuw er ligt:

*ZWIJMEL*

Ik kan er weinig bij zeggen, het is gewoon mooi.

Zelfs de daken liggen compleet vol.

Ook al hingen er nog donkere luchten, het was een perfecte dag.

Dit doet me zo denken aan vroeger... Alleen van toen weet ik nog dat de bulten langs de weg zo hoog waren.

Juist die dag heb ik gebruik om zelf heerlijk te gaan skien. Boven trof ik dit aan:

Met een piste... EEN DROOM!!!!!

En terug was het ook nog steeds genieten in de liften.

Al met al zit ik hier nog prima. Laat mij nog maar even lekker hier!!!