Ziek.

Vrijdag 30 Januari 2009

Het lot heeft toegeslagen. Ik mag niet meer... Ik ben de afgelopen week ziek geweest. Afgelopen zaterdag begon ik een beetje met hoesten, zondag werd dat erger. Maandag moest ik eigenlijk een groep van 10 kids nemen, maar ik trok het gewoon niet. Dus me ziek gemeld en naar de dokter.

In NL zou ik echt niet naar de dokter gaan, maar hier is het zo, dat je pas geld krijgt als je gelijk naar de dokter bent geweest.. Dus dan maar ff laten zien toch? Geweest en indd ziekgemeld. Luchtweginfectie. 4 verschillende dingen meegekregen. Hallo??? Nouja alles om zo snel mogelijk weer beter te worden.

Maandag compleet kapot op bed gelegen, 's avonds had ik alweer zoiets: ik wil daar buiten op de piste zijn!
Dinsdag ging het ook nog wel. Woensdagochtend weer naar de arts geweest en gezegd: ik verveel me thuis, ik wil eruit... Was goed! Dus donderdag weer aan het werk.

Oef wat was ik blij, de muren kwamen echt op me af, niet goed meer. Anyway, donderdag weer lekker gaan werken. Priveles en ook vandaag vrijdag nog priveles gegeven. Met een beetje mazzel kan ik morgen ook nog priveles geven en dan vanaf zondag gaat het los. De vakantietijd komt eraan... Volgende week zijn de eerste 2 grote steden, Berlijn & Wenen aan de beurt, dus nu gaat het beginnen. Nog even geduld en de Nederlanders komen, lachen gieren brullen!

Voor de rest alles hier prima. Annemarie heeft ontzettend veel lol, gaat lekker op stap, heeft een leuke groep om zich heen verzameld waarbij ook 1 hele leuke jongen zit... :$ Nee nog even geen foto! Laat dat eerst maar eens wat steviger worden. degenen die mijn MSN hebben moeten daar maar eens gluren als ik toevallig online ben...

Sneeuw is er in de afgelopen dagen weer genoeg gevallen. We kunnen er weer even tegenaan.

Nou dit was wel weer de update. Ohnee, ik ben vanochtend naar de kapper geweest, dus ben nu me haartjes weer aan 't verven. Eerst blond straks weer blauw/groen! Joehoe, dat voelt weer goed. Ik voelde me al mezelf niet meer. ;-)

Ik wilde er wat foto's bijzetten, echter photobucket doet vervelend... Dus die komen in de volgende log weer!!! :-)

Tijd?!?

Dinsdag 20 Januari 2009

Oei, nu ik dit zo zit te typen weet ik niet meer wat ik allemaal heb gedaan. Ongelooflijk, wat vliegt de tijd en wat is het hier toch gezellig!!!

Woendag zijn we inderdaad met z'n 3en gaan schaatsen, geweldig! Hahaha zowaar dat ik het kon, dat had ik echt nooit verwacht. Donderdag ging het plattern niet door, maar dat werd ruimschoots opgevuld door een gefinancierd feestje van onze chef. En vrijdag inderdaad op tijd bed in. Zaterdag dan naar Serfaus geweest, echt super geweldig gaaf! Zie de foto's in deze log.

Zondag alweer zo'n zwart gat. En gisteren flink gefeest tot te diep in de nacht met een aantal anderen. Zoals de meesten wel weten ben ik een nachtmens. DAt resulteerde er dus in dat ik om 3 sliep... En vervolgens om 7 uur alweer wakker was. *zucht*.

Zaterdag was een droom, echt zulke gave pisten! Niet te geloven hoe fijn. Maar sneeuw, oei dat kunnen we heel goed gebruiken. Gelukkig zijn onze gebeden verhoort. Vandaag (dinsdag) heeft het flink gesneeuwd. Zo erg dat skieen onmogelijk was. Ik heb dan ook sneeuwballengevecht gehouden van een uur met de kids. Uiteraard op de skies zodat ze toch nog wat leren.

De aankomende tijd ben ik er helaas nog veel minder geloof ik. Morgen weer op stap met me grote vriend hier. Donderdag nog niks, maar dat verandert hopelijk nog wel. Vrijdag & zaterdag dan weer los, hihi. Ik ben geloof ik een echte skileraar aan het worden. Tot diep in de nacht door en daarna de volgende ochtend weer 'fris' op de piste.

Anyway geniet mee van het skigebied Serfaus. En ik zeg: Ciao!!!

Speciaal voor degenen die graag foto's groot zien... Klik hier!

Pssst, uiteraard let ik erop dat ik goed lesgeef! Moet eerlijk bekennen dat ik tot nu toe vrijwel altijd super leuke groepen heb gehad en dat ik nu eindelijk me ook echt zeker voel en weet wat ik doe. Dat was de eerste weken wel anders...

Gekke muziek vanaf hier...

Woensdag 14 Januari 2009

Lang leve het apres-ski land... Ik vermaak me prima! Doen jullie mee met mijn dansjes??? ;-)

Das Rote Pferd.

So a schena Tag

Auf Maja's Blumenwiese.

Cowboy & Indianer.

Na het weekend komt er weer een 'normale' log. Woensdag ben ik schaatsen, donderdag gaan we Schuhplattern leren (google maar), vrijdag even rust. Zaterdag ga ik met 2 anderen naar Serfaus, ongeveer 3 uur rijden hier vandaan en vertrek om kwart voor 5 's ochtends. En zondag is er alweer een nieuwe lesdag!
Al met al heerlijk druk deze week!

Stiekem lees ik trouwens wel bij. In mijn feedreader staan de meeste logjes en daar lees ik alles. Anderen lees ik gewoon op de logs. Reageren kost teveel tijd en is te duur! Ik blijf iig op de hoogte. Tot snel.

WOW!!!

Zaterdag 10 Januari 2009

Zo hoort een vervelende week te worden afgesloten met een heerlijke dag! Dit was echt optimaal genieten. Aan het eind is een staat te vinden waarop jullie kunnen zien dat we 51km hebben geskied en 21 liften hebben gehad. Al klopt dat niet geheel omdat er 1 lift mist... Helaas. ;-) maar goed...

We begonnen met een strak geprepareerde piste.

En in Going met een prachtig uitzicht op de Wilder Kaiser. Ja om 9 uur 's ochtends is dat leven helemaal niet zo zwaar hoor.

Voor mij was het een dag van mijn nieuwe skies uitproberen. Had ik 4 weken geleden ofzo al gekocht maar nog niet de tijd gehad om te proberen. Nou ze zijn compleet goedgekeurd! Vliegen dat ze doen. Geweldig.
En tsja ik heb ze om eerlijk te zijn niet om de kwaliteit van de skies gekocht maar meer om de leuke kleurtjes...

Even later waren ze dus daadwerkelijk goedgekeurd en konden we verder op ons tapijtje.

Mijn skimaatje van deze dag. Gezellig. :-D
Na de middag kwam daar nog een collega van mij bij. En toen hij afhaakte kwamen we op snowboard nog een stuk of 4 collega's tegen met wie we 1 afdaling hebben gedaan. Vervolgens kwamen we mijn maatje (alweer) tegen die ik overdag ook altijd tegenkom en samen ook nog een tig aantal afdalingen gedaan.

Pascal komt uit Soell en ik had hem beloofd dat we vandaag in Ellmau gingen skieen. Nou hebben we eerst Going dus onveilig gemaakt en daarna Ellmau. Dus dit logo klopt wel.

Nadat we al een aantal afdalingen hadden gedaan was het hoogste tijd om even bij te tanken. Onder het genot van een apfelstrudl, een thee en een schnaps is het goed toeven in het zonnetje.

De oefenlift (zie rechts op de foto) was behoorlijk druk vanwege wedstrijden dus wij zijn een aantal keer de Schiedalmlift gegaan. Vervolgens ging de oefenlift (Almbahn ook prima). Zoals op de staat is te zien is die dan ook 7 keer naar benee gevlogen. ;-)

Tsja en ook Annemarie moet er dan aangeloven een helm. Alhoewel het viel me niet tegen. Eigenlijk best een veilig gevoel en niks anders dan een muts op je kop. Staat me goed toch?
SSST niet verder vertellen. Ik zag vandaag kids met duiveltjes op hun helm, die wilde ik ook! Dus 's middags naar de winkel gegaan en ook gekocht.. Dus op me helm prijken nu ook gele duiveltjes. Die kunnen er wel af hoor. Denk niet dat de skischoolhouder dat op prijs stelt *gniffel*

Al met al een dag om niet te vergeten. HEERLIJK!!!!!!!!!!

kijk hier wat we hebben gedaan!

Speciaal voor degenen die graag foto's groot zien... Klik hier!

STRESS!!!!

Donderdag 08 Januari 2009

Wat begon als een heerlijke week vorige week zaterdag is echt een week geworden waarvan ik zoiets heb: goed ik ben deze week doorgekomen! Dus dan doe ik de rest van de tijd heel makkelijk... ;-)

Op zondag kreeg ik een groep, heel gezellig! Alleen maar duitse en eigenlijk al super skieende kinderen, dus helemaal prima. Maandag ging het ook goed, tot het eind. Toen werd er een kind boos dat ik hielp uit de bus stappen. Liep weg, haalde hem weer op. Werd volledig verrot gescholden. Pikte ik uiteraard niet. Wat van gezegd waarop hij bozer werd en met zijn skischoenen op me in begon te trappen (ik zat op de grond, gelijke hoogte...), ook daar wat van gezegd. Vol in me gezicht geslagen. Hij stond te schreeuwen, kwam niemand overheen. Hem op de bank gezet en gezegd: kijk nou wacht de hele groep op je.. Werd gelukkig stil. Maar weigerde alles. Zijn vader was gelukkig al in de buurt. Die had al wat meegekregen. Kids om ons heen begonnen al te vertellen dus ik de rest verteld. Iig, hij heeft flink op zijn kop gekregen. Volgende dag mocht hij niet meer mee van zijn vader. Dinsdagochtend zat ik er echt doorheen, zag het ff niet meer zitten. Juist op dat moment kreeg ik superlief smsje van een vader van een jongen uit me groep van vorige week. Dat maakte me weer echt zo super vrolijk!!! Deed me echt goed. Dinsdag na de les kwam hij weer met zijn vader. Heeft zich verontschuldigd, had tekeningen enzo gemaakt. Dus gevraagd of hij weer mee ging woensdag en is weer meegegaan. Gelukkig daarna niet meer zo'n geval gehad. ;-)

Totdat ik woensdag zelf problemen kreeg. Ik ging naar St Johann om een helm te kopen (wel zo veilig!). Heerlijke middag gehad, lekker nog zitten kletsen bij Hermann in het restaurant enzo... Rij naar huis en denk ineens: WAAR IS MIJN KENTEKENBEWIJS?!? Thuis wanhopig gezocht, geen effect. Dan maar weer terug. Overal gestopt en gekeken waar ik de auto had neergezet, niks te vinden... F*CK!!! Ook maar naar de politie gegaan, telefoonnummer doorgegeven en naar huis. BALEND!

Vandaag, donderdag, beide gemeentehuizen gebeld of daar wat was afgegeven, niks. AARGH! Net toen ik de hoop voor vandaag op had gegeven en me ouders wilde bellen om te vertellen dat er nog niks was, gaat me telefoon over. Onbekend... zou het? JA! Politie, het kentekenbewijs is afgegeven. Dus snel in de auto gesprongen en opgehaald. OEF wat was ik daar zo ontzettend blij mee. *zucht* Goede les iig...

Nog 1 dagje les deze week, lekker toeren met de kids. Dat kunnen ze wel. En dan, dan is het alweer zaterdag! En daarvoor bestaan heerlijke plannen.
Zo gaan Pascal en ik (en mssn ook Evi) lekker skieen hier bij Ellmau, Scheffau & Going in de buurt. Vervolgens gaan we zwemmen, spiertjes los maken. En tot slot eten bij Hermann. Klinkt goed toch? Dat dacht ik!

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend alvast toe.

Het nieuwe jaar...

Zaterdag 03 Januari 2009

...is geweldig begonnen! Allereerst natuurlijk de beste wensen!!! :-)

Ondertussen geniet ik hier nog steeds ontzettend door van de prachtige omgeving, van me werk, van de mensen gewoon van alles. Een leven in Nederland? Zo ver weg!

Met oud & nieuw het erg gezellig gehad... Was om 2 uur thuis, dus voor ik sliep was het een uur of half 3, 3 uur... Volgende ochtend om 9 uur weer op de piste. Eigenlijk viel het best mee. :-)
Vervolgens hadden we 01-01 fakkeltocht. Boven verzamelen, gelukkig kon ik meerijden met een collega. ;-) van boven heb je een geweldig uitzicht op de piste benee. Iets wat je waarschijnlijk nooit meer zo ziet in de avond.

Vervolgens ski je ontzettend langzaam naar benee en verzamel je om de schans & het vuur. De dapperen onder de skileraren springen dan. Ze willen graag dat ik volgend jaar ook ski. Blijkbaar kan ik dat goed? Al ben ik het niet van plan, het is me veels te gevaarlijk! Ik hou liever met benen heel...
Het vuur waar men door sprong:

En tot slot van 01-01 wat betreft het gebeuren op de piste was het grootse vuurwerk. Nou heb ik wel een hemel gezien die vol kleurde en af en toe wat onder de wolken vandaan kwam, maar voor de rest waren we in de wolken. Erg jammer! De wereldkampioen was namelijk bij ons... Alsnog een kleine impressie.

Uit deze foto's kan wel worden opgemaakt dat het erg nevelig was, erg jammer dus! Vervolgens ben ik nog met 2 collega's wat wezen drinken. Erg gezellig! Ik had beloofd dat ik 1 van hun nog even terug zou brengen dus ook 01-01 lag ik om half 2 in bed.

02-01 was het dan zover, me ouders gingen vertrekken. (bye bye internet...) Om 8 uur had ik beloofd daar te zijn om afscheid te nemen. Oei wat was de wereld ineens zwaar... Elk nadeel heb wel zijn voordeel... Namelijk het feit dat ik vroeg was en tijd over had dus een heerlijke afdaling prive kon maken! Dat was pas genieten. Pas geprepareerd, zonnetje, MMMM zo goed heb ik de pistes nog niet gezien.

Vervolgens door naar vandaag... We moesten perse komen van de skischoolhouder omdat er heel veel prive was. Aangekomen kreeg ik inderdaad priveles toegewezen. Alleen... Mijn mensen kwam niet opdagen. Dus om half 11 was ik thuis, kleren omgewisseld en lekker zelluf op pad. Ik zou met 2 collega's. De eerste afdaling inderdaad. Vervolgens kwam er van 1 een vriend bij en van de ander de moeder. Dus ik ben voor mezelf gaan skien. Ben niet ver gekomen want op een gegeven moment kwam ik ook een vriend tegen.

Samen besloten we verder te gaan en de nieuwe baan uit te proberen. Een gondel van tig meter lang waar je dus ook heel lang overdoet. We hebben heerlijk in de zon gezeten in Westendorf. Om kwart over 2 hadden we zoiets: we gaan terug. We hadden alleen geen idee hoe... Dat resulteerde er uiteindelijk in dat ik niet meer terug kon komen naar Ellmau... Eenvoudigweg omdat we te laat waren. We hebben de laatste lift gehaald om 1 minuut voor 4 en om 4 uur sluiten de liften. ;-) Oeps. hihi.

Nouja en nu lig ik dit dus weer te typen! Compleet kapot en dus ga ik ook zo lekker slapen! Maar oh wat ben ik aan het genieten en dat vind ik toch wel het belangrijkste...

De bergrug die net boven de wolken uitsteekt achteraan, is de kam waar ik normaal tegenaan kijk. Zie eerste foto van deze log. Oftewel ik ben een rug overgestoken!!!

Wat trouwens ook heel speciaal is, maar helaas niet zo uit de foto komt.. Zijn ronde regenbogen die we hier op dit moment zien. Heeft met het feit te maken dat er bevroren nevel is heel veel. En ook zon en dat die dus een ronde regenboog vormt. Echt een rondje om de zon. Niet 1, maar meestal 2 en dan ook nog 'normale' regenbogen. Maar aan alle kanten. Heel apart en zeer lastig om op de foto te krijgen omdat de bogen meestal te dichtbij zijn!

Speciaal voor degenen die graag foto's groot zien... Klik hier!

Ohja, ik had de afgelopen 2 weken onbeperkt internet toen me ouders er waren... Maar dat is nu over! Mijn bezoekjes moeten jullie (HELAAS) weer missen. Of eigenlijk: Ik mis jullie logjes!!!