Bloemen.

Maandag 30 Juni 2008

Afgelopen woensdag dus mijn examengesprek gehaald en daarna vonden mijn ouders het leuk om de vlag uit te hangen... Dat resulteerde er dus in dat er ineens een aantal buren voor de deur stonden om een bloemetje te brengen. Mijn kamer is dus een bloemenzee...

Afgelopen week te druk gehad om mij er eens lekker op uit te leven, maar gisteravond vond ik dan eindelijk de tijd!

De rode roos:

Het rood/roze boeketje van de andere buren:

De bloemen van Jan & Hanny:

Samen met de bloemen die ik nog had, is het een bonte verzameling!

Yes, nog maar 2 weekjes en dan ga ik naar Ellmau! Volgens mij gaat de tijd vliegen... :-) Heb behoorlijk veel (LEUKE!) dingen op het programma staan.

De aankomende 2 weken verschijnen er dan ook onregelmatig logjes en kan het voorkomen dat ik af en toe een paar dagen verdwenen ben... ;-)

Weblogmeeting, 13 september 2008!

Vrijdag 27 Juni 2008

Hierbij presenteer ik het programma voor de weblogmeeting, zaterdag 13 september 2008!!!

Rekeninghoudend met het feit dat er een aantal lezers hier zijn die van ver moeten komen is het wel handig als er een dagvullend programma is. In eerste instantie heb ik zitten denken aan rondvaart of iets dergelijks, alleen dat is al snel heel erg prijzig en niet dagvullend...

Na wat gegoogle is het volgende eruit gekomen... *tromgeroffel*

Een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen (Drenthe) in combinatie met een wandeling door het Fochteloërveen (Friesland) onder leiding van een boswachter!

Het programma van de dag:
10.30 uur ontvangst Gevangenismuseum met koffie en koffiebroodje
11.00 uur bezichtiging cellencomplex museum
11.20 uur rondleiding museum
12.30 uur lunch museum
13.15 uur met de boevenbus naar het Fochteloërveen
13.30 uur ontvangst in informatieruimte met uitleg en video
14.00 uur gelegenheid voor het stellen van vragen
14.05 uur wandeling door het veen (laarzen of waterdicht schoeisel is nodig)
15.15 uur afsluiting
15.30 uur met de boevenbus en gids over Veenhuizen
16.45 uur afsluiting met een kopje koffie in het museum

Dit alles bij elkaar kost 25 euro per persoon (en bij een groep van 20 tot 26 man, 22,50 per persoon). Betaling op de dag zelf bij mij. Uiteraard zijn echtgenoten(s) ook uitgenodigd.
Minimaal 15 personen zijn noodzakelijk om dit door te laten gaan. Zodra ik 15 aanmeldingen heb ga ik reserveren...

Er kunnen 26 personen mee!!!!!!!!
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
Aanmelden via: annespike@gmail.com
(aanmelden kan alleen via de mail!)

Ook nu geldt weer, hier in huis zijn een aantal slaapplaatsen te vergeven. Er staan 2, 2 persoonsbedden. Eventueel meer kan, maar dan moet je je eigen luchtbed meenemen en slaapzak. Slapen kan ook bij Harry, hij bood zijn huis ook aan. :-)

Over tot de orde van de dag... Ik had beloofd wat prairiehondjes te laten zien. Dus hierbij.

Beesten.

Donderdag 26 Juni 2008

Ok voordat ik jullie nou gek ga maken: IK BEN GESLAAGD! STUDENT AF! Heerlijk, hahaha. Al weet ik nog niet geheel hoe ik dit nou moet voelen... ;-)

Vandaag neem ik jullie mee door de beestenwereld van de dierentuin. Loop maar gezellig mee!

Wat nu al moe?

Ja he, dit gaat zo echt niet hoor!

Pfff nog niet eens onderweg en nou al eten?

Gaan we nou ook nog naar iedereen zwaaien?

En zomaar wegfladderen?

Ja, hallo? Je moet de beestjes wel met rust laten...

Kijk het mininijlpaard komt ons ook even gedag zeggen.

Wegspringen? kom nou, dacht het niet!

Even relaxen..

Gewoon diervolk!

Groot & klein.

Steek toch niet overal je snuit in. ;-)

Nounou, zo verwaand hoef je nou ook weer niet te doen!

Ik ga er bijna voor op de vlucht...

Prille liefde!

Ik zwaai jullie vaarwel!

Wie mij kent weet dat ik helemaal gek ben van de prairiehondjes.. Dus daarvan morgen nog een aparte serie!

Over die weblogmeeting: dit is gewoon een korte gezamelijke wandeling. :-) (als je hebt gezegd dat je mogelijk kunt, geef nog even aan zaterdags of zondags. Ik ga zelf 't liefst zondag. :-))

Ik ben van plan om in het najaar een grotere meeting te organiseren en die verder van te voren aan te kondigen. Ben me nog aan het beraden hoe, wat, waar en wanneer. :-)

Weblogmeeting.

Woensdag 25 Juni 2008

Gisteren ontsproot mij ineens het idee om voor mijn vakantie nog een gezamelijke wandeling te maken met de lezers van Annespike. :-) Een gecombineerde foto/klets wandeling. Waarbij de gezelligheid voorop staat. Ik zit te denken aan het weekend van 12/13 juli. :-) De locatie: een natuurgebied hier in de buurt, waarbij mijn voorkeur uitgaat naar de heide bij Bakkeveen. Zie dit logje, 't Mandefild het logje, met foto's van een eerdere wandeling van mij daar. (of De Deelen, want dat schijnt ook prachtig te zijn).

Dus laat maar weten of jullie hiervoor in zijn. :-) Vertrek zal 's ochtends zijn en terugkomst, zolang we er zin in hebben. Uiteraard onder de mits: het goed weer is. :-)

Ik realiseer me dat er een aantal lezers/reageerders nogal ver weg wonen.. Daarom: als je er snel bij bent, er zijn een aantal slaapplaatsen hier in huis te vergeven.

Dus kom maar op met die reacties! Het lijkt mij in elk geval leuk.

Over tot de orde van de dag. Gisteren dus met Harry & Marrie naar de Dierentuin in Emmen geweest. Het was gezellig en geslaagd!

Alleen... Thuisgekomen kwam ik tot de conclusie dat de mooiste foto's.. Eigenlijk niet bij de dierentuin horen!
Ik heb de macrolens van een vriend van me hier op dit moment in Friesland en dat is natuurlijk flink mee spelen! En tsja macro en beestje in de dierentuin gaan niet samen. Dus kijk maar mee wat ik ervan gebrouwen heb. ;-)

Iel, maar geweldig.

Ze kunnen zeggen wat ze willen... Maar dit plantje heeft de dikste billen! ;-)

Onkruid en gevaarlijk, maar wel geweldig mooi!

Mooi geel is niet lelijk. Sorry Lenie.

Mmm, alweer paars.. Misschien ga ik dat dan ooit nog eens mooi vinden.

Roze.. Zie je wel ik draai bij!

Eigenlijk kan oranje al niet meer... Maar de details zijn zo voorbij. Dus vergeef me.

De lavendel staat hieronder. Kon het niet laten. Vind dat altijd zo heerlijk ruiken! Mits in mate, anders wordt ik er misselijk van. ;-)

Een mooie rooie pluim is niet lelijk.

Een witte klaproos.

Tweelingbloem.

Een mooie roze waterlelie, waar Marrie me op wees.

Ok, ok, dan nog 1 beestje. Ik geloof namelijk niet dat ik dit logje anders zou overleven... Dus Di Mario speciaal voor jou, een schildpad!

Uiteraard heb ik ook onwijs leuke foto's van de beestjes. Die komen binnenkort wel voorbij!

Vandaag eerst examengesprek... HELP! Oftewel: duimen svp! ;-)

Niet moe.

Maandag 23 Juni 2008

Vrijdag begon het weekend echt super goed. :-) Heb een keigave (ben ik ineens een brabander?) ontmoeting gehad met een collega logger. Geloof dat we inmiddels tot de conclusie zijn gekomen dat we elkaar wel vaker zullen zien. ;-) Ik hoop 't in elk geval wel! Vervolgens de trein weer gepakt en doorgegaan naar Maastricht. :-)

Zaterdag en zondag dus optredens gehad van de bub'n. Zaterdag was best wel apart... Toen de Hub'n Bub'n speelde was er ook voetbal. Dus iedereen stond voetbal te kijken. ;-) Vervolgens is een aantal naar huis gegaan en bleef ik over met alle bandleden want er moest nog spul worden ingepakt. Uiteindelijk was ik om 3 uur 's nachts thuis. Paar uur, lees stuk of 6 geslapen en vervolgens weer fris en fruitig op om naar Twente af te reizen.

Ik voelde in de bus erheen aardig mijn vermoeidheid.. Dus beetje half wakend doorgebracht. Eenmaal aangekomen gelijk alles uit de bus gegooid. Vervolgens was het wachten op Hanny... Liep rond als een beveiliger. Handsfree set in de oren en poging doen tot bellen. Ze kwam net op tijd binnen.

Het optreden was er 1tje uit een boekje... Helaas dat er daarna van alles mis is gelopen waardoor ik alsnog met een wrange nasmaak terug ben gegaan naar Friesland. Jammer, jammer, jammer. Het doet mij in elk geval gigantisch veel pijn. Helaas, het zal nooit meer hetzelfde zijn.

Maar goed, dat overleef ik wel weer. Daarom was er vannacht geen 'normale' log. Ik heb de terugweg vanaf Twente alleen maar zitten huilen in de auto en nog steeds voel ik me gewoon kapot.

Zo gaat het in het leven... Vanavond (maandag) kan ik in elk geval me zinnen verzetten omdat een vriendin hier langs komt. En morgen (dinsdag) ga ik lekker naar de dierentuin met Harry & Marrie. :-)

Hieronder nog een paar aparte foto's van het afgelopen weekend.

Helaas...

Maandag 23 Juni 2008

Wegens omstandigheden vandaag even geen log...

Ik ben kapot, gebroken... Hopelijk na een heerlijke nachtrust weer opgeknapt. Tot snel.

Rust.

Vrijdag 20 Juni 2008

Voor mijn eigen rust zou het zoveel beter zijn als ik gewoon zou werken.. Dan zou ik niet overal heen vliegen en zou ik niet de meest rare slaapritmes aan houden... ;-)
Maar 'helaas'... Ik heb 6 weken vakantie! Dus dat betekent dat ik juist al het bovenstaande wel doe.

Zo gaan de luikjes ver na 2 uur meestal dicht, wordt ik na 10 uur wakker (of in uitzonderingsgevallen dan weer voor 9 uur)... Soms is dat handig, soms ook niet. ;-) Dit weekend komt het wel goed van pas. Zaterdagnacht zijn we pas heel laat terug.. Lees uur of 3, half 4.. En de volgende ochtend vertrekken we alweer 'vroeg' naar Twente
Liefde voor de Hub'n Bub'n gaat ver!

Zo ga ik vandaag, vrijdag, weer naar Maastricht. Zaterdag zit ik dan in Belgie bij een Schlagerparty en zondag zit ik in twente voor ook iets schlagerachtigs... En dan zondagavond weer terug naar Drachten.

Druk, druk, druk. Maar wel super leuk allemaal!!! :-)
Uiteraard gaat mijn computer mee naar Maastricht, maar of ik tijd zal hebben? Ik betwijfel het! Maarja, computer moet mee om de foto's over te kunnen zetten omdat het toch 2 dagen fotograferen wordt!
En filmen! Ik heb een nieuw speeltje, een nieuwe telefoon. Met leuke mogelijkheden, dus ook film. De juiste programma's al gedownload. Dus vanaf nu waarschijnlijk wel vaker filmpjes bij Annespike! :-D

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe! En wie weet... Kom ik sommigen van jullie nog wel tegen. ;-)

Poes.

Donderdag 19 Juni 2008

Weer een fotoobject erbij! Of eigenlijk gewoon een knuffelmuts... ;-)

Ze deed heel hard een poging om te zonnen... Het enige wat ontbrak was de zon.

Eventjes de nageltjes scherpen aan de stenen.

Kijk zo doet ze dus nu al sinds ik terug ben tegen me.. Gewoon haar tong uitsteken!

Ik vraag me oprecht af wat er in dat koppie omgaat...

Volgens mij heb ik nou alles wel laten zien hier in Drachten wat ik moest laten zien... Dus nu maar weer de natuur in! :-)

Rondleiding.

Woensdag 18 Juni 2008

Wat ben ik toch blij dat ik weer planten in de kamer heb! Het huisje waar ik zat stond niet zoveel en om nou zelf daar veel mee naartoe te nemen.. Is ook niet te doen!
Maar hier kan ik mijn plantjes weer in mijn armen sluiten. Ehmm figuurlijk dan he?

Ik heb 2 verslavingen... 1: cactussen (al zijn er dat op dit moment weinig, wegens teveel water gehad in de vakantie en ouderdom :-S) en 2: bamboe...

Vanaf mijn computerplaats (bed dus) heb ik er mooi zicht op. Maar vanaf de grond ziet het er ook wel strak uit.
Jaja, ik weet het mijn dvd verzameling breidt ook langzaam maar zeker uit.

Wat ook totaal gerestyled is, is de hoek die aan de dvd kast grenst. Mijn boeken zijn gesorteerd. :-) Binnenkort nog even 2 nieuwe foto's printen en 1tje op A3 laten printen om de hoek helemaal dicht te maken. En dan ben ik ook daar helemaal tevreden over.

Yup, ik weet het... Luxe van 2 tv's. En ja ze werken nog allebei ook... ;-) Soms is dat handig.
Bovenop de kleine tv, mijn welpie verzameling. Met dank aan een lieve meneer in de supermarkt die er een heleboel doorgaf.

Draaien we ons even iets om en komen we uit bij de kleedkamer. Ook daar ben ik zo blij mee dat ik alles weer kan hangen, in plaats van leggen! Nou heb ik nogal wat kleren gekocht dus het rek is een beetje krap.... ;-)
Voor de kast staat de bank. Over van mijn kamer in Groningen en wegdoen is zonde. Dus dan maar zo. Tegenwoordig ook vaak ligplaats van Poes.

En tot slot, mijn werkplek... Mijn alles, mijn heerlijke bedje. Vanaf daar zit ik te loggen/te msn-en/te hyven/tv te kijken etc. :-) Erboven hangt mijn fotowand. Die redelijk up to date is! En aan de andere kant van me bed (staat niet op de foto) hangt nog een fotowand met kaarten/vakantiefoto's.

Ja ik mis Maastricht. Ja ik mis iedereen daarzo. Ja het is flink afkicken voor mij...
Maar goed, je moet het positief bekijken toch? :-)

Welkom thuis.

Dinsdag 17 Juni 2008

Van Hanny heb ik een uitgesteld welkom thuis boeketje gekregen... Helemaal zelluf uitgezocht. Wel gelet op de kleurencombi, maar voornamelijk gelet op de exclusiviteit van de bloemen. Oftewel: er moet wat te fotograferen bij zijn!

Volgens mij is dat ook aardig gelukt:

Ben heel benieuwd hoe alles zich gaat ontwikkelen in de aankomende dagen! Ik hou jullie op de hoogte. :-)

In Maastricht had ik nogal wat DVD's gekocht, waardoor mijn kast verandert moest worden. Ik zat een beetje in me maag met een heleboel vazen, dus een keuze gemaakt welke in de kast mochten blijven staan en welke opgeborgen in een kist.
Ik kwam een gave vaas tegen die ik al ruim een jaar heb, maar die was van binnen helemaal uitgeslagen... Wilde hem weggooien. Maar hij is gered door Hanny.

Ze vond ook dat er dan maar gelijk wat bloemen in mochten...
Ook deze zijn zeer fotogeniek.

En vuurpijlen.

Ben weer tevreden met mijn kamer. Het staat weer zoals ik het hebben wil. Ik geniet er weer van. Want eindelijk heb ik weer me eigen plantjes, heb ik al me boeken weer bijeen en bovenal: ben ik weer geclaimd door Poes!

Vooral die laatste wijkt echt geen moment van mijn zijde... Heerlijk, maar soms ook irritant! ;-)

Vandaag dus op en neer naar Maastricht. En voor degenen die denken met de auto: nopez, gewoon met de trein. Ik had de auto alleen nog dit weekend in Maastricht omdat die daar de hele periode is geweest. Dus die moest terugverhuisd worden. :-) Vandaar.
Vandaag en vrijdag ga ik weer 'gewoon' met de trein!

Klaproos.

Maandag 16 Juni 2008

Als dit onzinlogje er staat... Dan heb ik 't veel te druk... In plaats van in Brabant zat ik namelijk in Maastricht... En vervolgens wel in Drachten. ;-)

Vrijdag had ik ineens een idee, dus ben even wat rond gaan bellen. Zaterdagochtend was het geregeld en zaterdagmiddag zat ik al in Maastricht.
Zaterdagavond een te gek verjaardagsfeestje gehad. :-)

Zondagochtend heb ik op de bank doorgebracht. Vervolgens dacht ik: Ik wil weer in me eigen bedje liggen en poes knuffelen... Dus heb me spullen gepakt en ben naar Drachten gereden.

Inmiddels ben ik heel druk bezig met kamer opruimen/schoonmaken en weer dit mijn thuis maken. Lastig, maar niet onmogelijk...

Morgen, dinsdag... Ga ik alweer op en neer! Idioot, waarom blijf je dan niet? Tsja, dat zou wel kunnen, heb ja toch een slaapplaats (Sorry Harold! ;-)), maar er staat hier een auto nog op winterbanden en dinsdag staat de afspraak bij de garage. Dus de auto moet terug, hahaha. Helaas PINDAKAAS! :-p

Het was echt super gezellig bij Guus Meeuwis! Top feestje gehad. Natazz, Keezz, broer & schoonzus van Natazz & Esther heel hartelijk bedankt!!!
Het enige dat verder ik nog kwijt wil over Guus Meeuwis is dat Natazz best kan lachen met haar voetbalhoedje op!

Teken van leven.

Donderdag 12 Juni 2008

Ik krijg nogal wat reacties: “zo zeg dat afscheid nemen duurt wel lang”… Nou nee, dat valt best mee hoor. Maar ik heb de afgelopen week gewoon zonder internet ’s avonds gezeten. ;-) Nog steeds trouwens. Dit is thuis voorbereid en snel op me stage online gegooid. Terwijl ik eigenlijk gewoon ziek ben...
Dus afgesproken dat ik dinsdag even op en neer ga om echt afscheid te nemen!

Vrijdagmiddag begon het weekend al ‘goed’. Ruzie met school… Goed ik heb in elk geval mijn scriptie gehaald! Nog 1 gesprek daarover. Dus joepie, eigenlijk gewoon geslaagd! (zodra ik dat gesprek heb gehad, verandert dit lieve meisje eventjes in olifant die door een porseleinkast gaat lopen…)

Vrijdagmiddag nog wel eventjes naar ‘concert’ geweest. Was opening van 1 van de torens van me stage. Was wel gezellig!!! Kwam nog een bekende zanger ook. Kijk dat is genieten! :-)

Zaterdag was het gewoonweg kl*te weer.. Dus we zijn even op en neer geweest naar Opa. Leuk om hem weer te zien! :-D

Zondag was het weer mooi weer en ben ik de Eijsder Beemden ingedoken. Ik nodig jullie hierbij uit om mee te lopen.

Twee vliegen die het wel naar hun zin hadden.

Een libelle (of water juffer?) die mijn arm uitkoos als rustplek.

Een libelle (of waterjuffer?) die een stengel uitkoost als rustplek.

Twee libelles (of waterjuffers?) die het wel naar hun zin hadden.

Een of andere enge tor.. ;-)

Nogmaals werd mijn arm uitgekozen als rustplek. Dat witte is mijn shirtje.

Ok, hieronder mogen jullie weer de ogen sluiten.. ;-)

Kijk, daar wordt je toch wel moe van.

Voor de afwisseling, mooi rood is niet lelijk!

Tsja ehhm… Blijf er toch liever verder vanaf!

Het had zaterdag nogal wat geregend, waardoor er water in de kelk bleef staan.

En tot slot een larve van een lieveheersbeestje!

Maandagavond ben ik dan wezen skiën met een collega. Echt super gezellig!!! Het is dat ik weg ga uit Zuid-Limburg anders had ik gezegd, zeker voor herhaling vatbaar! Ja nu ook wel hoor, alleen dat is wat lastiger dan om je skispullen mee te nemen… ;-)

Dinsdag geintje uitgehaald op stage. Had wat lavendel geplukt uit een tuin en het gevolg was dat de collega’s me zo aanstaken.. Dat ik die bloemen maar in me haar heb gestoken! Hihi. En tsja dan heb je een fotograaf als collega of niet.. Dus dat resulteerde in onderstaande foto! :-)

Zo jullie zijn weer bijgepraat over de afgelopen week. Ik zet me log nog even op non-actief t/m aanstaande maandag. En daarna ben ik weer volop terug!
Vrijdag ga ik naar Natazz & Keezz, vrijdagavond hebben we concert van Guus Meeuwis in Eindhoven! Echt mega veel zin in. :-D Zaterdag ben ik sowieso nog daar en ik ga of zaterdag of zondag terug. ;-) Dat wordt nog bepaald in het weekend, haha.

Wens jullie allemaal alvast een heel fijn weekend toe!!!

Afscheid...

Donderdag 05 Juni 2008

Nooit meer even 1 van de bruggen oplopen om heerlijk uit te waaien...

Nooit meer even lekker sfeer snuiven op het Vrijthof!

Nooit meer zulke lol met de collega's...

Nooit meer zomaar even de repetitieruimte/studio binnenlopen..

BAH! Ik moet echt gaan afkicken de aankomende week...

Zeg nooit, nooit....
Bij deze wil ik iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de afgelopen tijd! Het zijn er veel te veel om op te noemen.. Ik zal dit nooit vergeten!
En vergeet niet.. ONKRUID VERGAAT NIET! Dus je ziet me echt wel weer terug...

Maastricht heeft me ernstig aan het twijfelen gebracht of ik nou in Oostenrijk wil wonen of hier in Zuid-Limburg... Nog 10 maanden om over na te denken...

Maar eerst dit weekend nog! Nog een bezoekje aan de Eijsder Beemden, een bezoekje aan de dierentuin in Kerkrade met daaraan waarschijnlijk gekoppeld nog eventjes lekker skiën in Landgraaf.

P.s. Als jullie denken: heey de foto's komen me bekend voor.. Dat klopt. Tenslotte is dit een afscheidslog!
Zoals het nu lijkt ben ik zelf 16 juni weer online! In de tussentijd kan het voorkomen dat je me alsnog op je log ziet verschijnen, maar pin me nergens op vast. :-)

Stadspark.

Woensdag 04 Juni 2008

Eindelijk een dag waarop het niet zo heel warm was!! Heb bijna het hele stadspark doorgelopen! Heerlijk! :-D

Al bij het begin begon het goed, prachtig mooie zwammen.

Naar boven kijkend, blijken ze heel mooi af te steken tegen de kastanjes.

Vervolgens zie ik prachtig mooie bloemen, alleen.. Mijn macrolens heb ik niet meegenomen. Dus ik hou het maar bij de knoppen.

Bij onze zuiderburen is heel wat water gevallen de afgelopen tijd. Dat blijkt ook wel. Het stroompje gaat zo snel..

Lopend naar de andere kant, kom ik mevrouw Gans tegen.

Nog een mevrouw Gans... Maar zij bewaakte iets.

Namelijk haar pukkies.

Hier lijkt het dan weer net alsof er niks aan de hand is... Gewoon rustig water met een heleboel modder, dat dan weer wel.

Tsja, ik blijf me over deze gans verbazen. Alweer zo'n struikgewas, hihi.

Wat verderop verscholen staat dit prachtige huisje.

Vervolgens komen we uit bij een prachtig doorkijkje.

Shit? Is het al zo laat. Oeps, dat was al ruim een half uur pauze.. Snel terug dan maar.
Vlakbij stage zie ik de rozen volop staan bloeien. En alweer baal ik dat ik mijn macrolens niet bij me had...

Ook de doornen zijn prachtig!

Ja het was oprecht genieten geblazen! Iets waar ik ook volop mee bezig ben. :-) Jammer dat het bijna voorbij is, maar ik kan met recht zeggen dat ik een geweldige periode heb gehad die ik never en nooit had willen missen!!!
1 ding wat ik beetje jammer vind is dat pas nu aan het eind mijn ogen open zijn gegaan en zie dat ik over iemand heen heb gekeken.. Daar, daar heb ik wel spijt van!

Onweer.

Dinsdag 03 Juni 2008

Afgelopen Juli maakte ik onderstaande foto. Een foto die ik nooit zal vergeten. Ik was zeiknat volgens mij en 1000 foto's verder...

Door dit logje heb ik Jan K leren kennen. Dus dat zal me altijd wel bijblijven denk ik. :-)

Maar goed, ik had een foto nodig voor mijn verhaal van vandaag.. En aangezien dit een onweersfoto is, past hij erbij.

Ik heb niet snel ergens een hekel aan en ik ben ook niet zo snel ergens bang voor. Maar als er 1 ding is dat ik haat, dan is het wel onweer!

Bah,bah,bah! Ik moet er dus werkelijk helemaal NIETS van hebben...

Heel lang geleden was ik ooit een keer flink ziek. Ben toen in het bed van me ouders gekropen en op het moment dat ik daar lag. Is de bliksem ergens heel dichtbij ons huis ingeslagen. Daar ben ik echt enorm van geschrokken. Ik weet niet veel meer van me jeugd, maar dat dus wel... Ik dacht dat het in het huis was geslagen.. Moest en zou perse de zolder bekijken of daar geen gat in zat... ;-)

De volgende ochtend bleken er paarden losgebroken, gewond etc. Het was inderdaad een enorme klap geweest...

En sinds die tijd, moet ik dus helemaal niks van onweer hebben!
Nou duik ik niet weg, maar ben wel gewoon extra voorzichtig.

Nee laat die buien maar mooi voorbijtrekken! Ik pas wel... ;-)

Trier (2).

Maandag 02 Juni 2008

Een tijdje geleden had ik al gezegd dat als ik niks te schrijven had ik jullie weer mee terug zou nemen naar Trier. Nou hierbij dus. :-)

Ik baal op dit moment als een stekker dat ik nog maar 2 weken hier in Maastricht kan blijven. Ik heb leuke lieve mensen hier leren kennen en ben nog lang niet uitgekeken hier in de omgeving...
Het is dus heel goed mogelijk dat ik deze week wat minder in logland te vinden ben omdat ik het eenvoudigweg te druk heb. Volgende week ben ik er helemaal niet zelf. Omdat ik dan geen internet meer heb. Misschien dat ik wat langer op kantoor blijf om jullie logjes te lezen... Maar dat zie ik dan wel. :-) (hangt van het weer af (joker))

Maar goed, Trier. Een mooie stad.. Een geweldige stad!

Afgelopen donderdag hebben met stage uitleg gehad over vakwerkhuisjes.. Mede daardoor dacht ik weer terug aan Trier, want die kennen ze daar genoeg!

We kwamen ook uit bij dit schattige hoekje. Ik zou er zo willen zitten...

Grappige weerspiegeling van 'ons treintje'.

Trier schijnt nogal wat internationale betrekkingen te hebben. Vandaar ook de vele vlaggen.

Daar in dat bad heb ik een heleboel meters gezwommen.. Toen nog volledig in de overtuiging dat ik altijd zo blijven wedstrijdzwemmen.. ;-) Maar dat is niet meer, hihi.

Hierbij krijg ik nou niet echt een Duits gevoel.. Niet dus ;-)

En tot slot gaan we terug naar de hoofdmarkt. :-)

Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe!