Geweest & toekomst.

Maandag 31 December 2007

Zo aan het einde van het jaar is het natuurlijk leuk om even terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken.
Nou kan ik heel eenvoudig zeggen: kijk het archief maar door of graaf in je geheugen, maar dat is teveel werk. Dus vandaar, een korte samenvatting!

2007

In het begin van het jaar ben ik gestopt met universiteit Psychologie. Ik vond het best leuk hoor, maar het was me teveel. Ik ben nu eenmaal niet zo'n studiehoofd.

Het mislukte daarna behoorlijk om tijdelijk een vaste baan te krijgen. Na lang nadenken heb ik toen in overleg met mijn ouders besloten mijn HBO-opleiding Facility Management weer op te pakken.

Vrij snel daarna, lees maart 2007, ben ik begonnen met stagelopen. Deze stage heb ik met goed gevolg afgerond. Om te zeggen dat ik veel geleerd heb? Nee dat (helaas) niet.
Ik heb toen ook de keuze gemaakt om integraal veiligheidsmanagement te gaan studeren. De eerste periode is daarvan met goed gevolg afgerond.

Voor de zomervakantie heb ik besloten weer thuis te gaan wonen om verschillende reden.
In de zomervakantie ben ik (uiteraard) op vakantie geweest naar Oostenrijk. Echt een te gekke tijd daar gehad!

Voor de rest ben ik intensiever gaan loggen, heb ik een heleboel (log)bezoekjes afgelegd en meer dan ooit ben ik aan het rondreizen in het land!

Was alles dan zo positief? Nee, helaas niet. Ik heb een onwijs kl*te periode gehad omdat wat ik dacht dat 1 van mijn beste vriendinnen was, me keihard heeft laten vallen. Nog steeds als haar naam of die van haar man wordt genoemd flip ik zo ongeveer door. Gelukkig begint dat al steeds meer te zakken.

Zoals de meesten wel weten is mijn Opa drastisch achteruit gegaan. Ook dit heeft flink wat stress gegeven.

Omdat ik positief in het leven sta, weet ik me eigenlijk weinig meer negatiefs te herinneren... Dus alleen maar positief toch?

Qua school etc. was het een heftig jaar. Ook op andere vlakken heb ik in een stroomversnelling geleefd. Maar wie mij kent... Weet dat ik dat heerlijk vind! Ik ga door... ;-)

2008

Een heleboel plannen. Zo ga ik natuurlijk eerst mijn afstudeerstage lopen in Maastricht en daarna in juli afstuderen.
In de tussentijd heb ik nog allemaal leuke dingen op staan zoals: Ciske de Rat, Toppers in Concert en Guus Meeuwis.

In december hoop ik te verhuizen naar Ellmau om mijn grote droom te kunnen gaan leven, skilerares voor (minimaal) een seizoen!

Wat ik verder verwacht van 2008? Dat het gewoon een topjaar wordt! Ik zit lekker in mijn vel en probeer dat vast te houden.

Veel tekst deze log... Niet de manier waarop ik graag log. Dus straks gewoon weer foto's met een (heel) verhaal erbij!

De beste wensen.

Donderdag 20 December 2007

Door middel van onderstaand clipje en kaart wil ik aan alle vaste lezers van annespike.nl en toevallige passanten de beste wensen uitspreken en iedereen hele fijne feestdagen toewensen!

Ik wens iedereen "einen guten Rutsch ins neue Jahr"!

31 December verschijnt er een log. ;-)
Reageren doe ik pas weer in Januari!
Tot dan!

Rijp.

Woensdag 19 December 2007

MORGEN NAAR ELLMAU!

Om alvast even in het sfeertje van de vakantie te komen... Vandaag een log over rijp.

Afgelopen zondag was het giga mooi buiten! Doordat ik zo snel naar buiten was gerend en dus in mijn trainingsbroek, op slippers en met een tshirt in de tuin belandde, had ik een (klein beetje maar hoor) stress om snel weer binnen te komen.

Echt de tijd om goed foto's te maken heb ik dus niet genomen. Brr... wat is het koud zo'n natte broek... ;-)

Vandaag ga ik nog even de laatste dingen inpakken, het meeste zit al in mijn tas!
Ik vind mezelf best knap! Aangezien ik dit jaar zowel mijn skibroeken, mijn kleren, mijn boeken, mijn kerstcadeautjes, sokken, ondergoed en dergelijk in 1 tas heb gekregen! Tel daar bij op dat mijn statief er ook nog bij zit en dan vind ik dat Paps niet mag klagen over mijn ruimte dit jaar!!! :-)
Mijn computertas en fototas komen er nog bij en nog 2 (of 3) jassen. Best redelijk dacht ik toch? :-)
Vergeet ik er even bij te vertellen dat ik dit jaar een vele malen grotere tas heb...

(joker)

Al met al wordt dit een dagje van afronding: De laatste logronde lopen, de laatste keer de vissen verschonen, de laatste keer in mijn eigen bedje slapen, de laatste keer in 2007 thuis zijn, de laatste keer met poes knuffelen etc. etc. Maar ook de laatste keer kletsen/zwemmen in het zwembad, de laatste keer hyven, de laatste keer msn-en etc. etc. etc. :-)
Ik rommel heerlijk aan! En krijg af en toe een uitbarsting van vreugde, dan ga ik spontaan dansen enzo.. Totaal HOPELOOS en NUTTELOOS, maar kan er nou eenmaal niks aan doen!

Oh en Kerst is voor mij al begonnen!
Want... Ik heb Flappie weer op de radio gehoord! ;-)

Morgen nog een afscheidslog... ;-)

Wassen.

Dinsdag 18 December 2007

Nog 2 nachtjes tot Ellmau!

Ik had foto's van rijp beloofd... Maar dan moet er wel rijp zijn! En die was er niet.

Dit had ik ooit al eens gezien bij Natazz... Leek me ook zo leuk om te doen! Maarja, meestal wast paps de auto's zelluf.

Gelukkig nu een keertje niet! En omdat het echt nodig was, (was onze auto nou grijs of zwart???) maar eigenlijk toch wel te koud. Te koud voor de vingers maar ook het gevaar op een ijsplaat voor huis is aanwezig... Zijn we door de wasstraat geweest.

Eerst werd de auto handmatig helemaal ingespoten met schuim.

Vervolgens gingen de grote borstels er overheen en langs. Ik verbaasde mij over het geluid. De flappen worden er best hard tegenaan gesmeten!!!

Na de rode flappen waren de blauwe droogflappen aan de beurt.
Dat het bij de rode flappen niet helemaal goed is gegaan, bewijst de 2e foto hieronder...

Tot slot ging de droger er nog overheen. Het water werd weggeblazen en paps werd weer zichtbaar!

De auto is weer schoon, dus wat dat betreft kunnen we op vakantie...

Wat we maar even vergeten is dat de gasinstallatie dus niet goed is... Die wordt *hopelijk* vandaag gemaakt en dan zijn we echt klaar om te vertrekken!

Ook al wordt hij niet gemaakt, WE GAAN TOCH! (jokerp)

Jennéh Rose, het telefoonmeisje.

Maandag 17 December 2007

Nog 3 nachtjes tot Ellmau!

Nog maar een paar dagen kunnen jullie genieten van mijn aanwezigheid! ;-)
Vandaag een serie van mijn nichtje Jennéh Rose.
Vandaag hoop ik dat het nog steeds van dit mooie / lekkere weer is, dan is er morgen een serie rijp en dergelijke.
Dan is het alweer woensdag, wat ik dan ga verzinnen, weet ik nog niet. ;-)

Vervolgens is het donderdag en dan is mijn afscheid! En eigenlijk... Vind ik dat heerlijk! Even 2 weken niet leven met de computer, behalve de foto's erop zetten, af en toe een spelletje, filmpjes kijken en muziek luisteren! Even geen mail, even helemaal niks. Ik kijk er naar uit!!!

Uiteraard bezoek ik wel een paar keer het internetcafe... ;-) Ik heb vrienden beloofd ze op de hoogte te houden van de dingen in Oostenrijk. :-)

Over naar de orde van de dag. Jennéh Rose en haar zus en broer waren hier logeren afgelopen weekend. Maar Jennéh Rose neemt toch wel veel aandacht. Bovendien willen de andere twee niet (normaal) op de foto, dus vandaar een sessie van haar!

Tranen met tuiten... Ze wilde de boterham van haar zusje en die kreeg ze niet.

Vervolgens ging ze met de ballon spelen. Maar deze gekke tante vond het statisch maken, veel leuker!

Ze was maar wat geconcentreerd bezig:

Want waar was ze nou mee bezig. De titel zegt het eigenlijk al: met de telefoon.
Het sms-en en bellen zit er al vlot in... ;-)

Oefening.

Zondag 16 December 2007

Nog 4 nachtjes tot Ellmau!

Iedereen zit natuurlijk vol spanning te wachten op het verslag van de rampenoefening... Nou eigenlijk... Is daar niet zoveel over te vertellen.
En de foto's is natuurlijk al helemaal niks.

Om half 5 was het verzamelen, om kwart voor 7 zou de oefening beginnen. Van te voren nog gegeten en gezellig in de bus gezeten. Dikke lol allemaal.

Eenmaal aangekomen waar wij slachtoffer waren moesten we natuurlijk wachten, wachten, wachten. Om kwart over 7 werd de melding dat er slachtoffers waren gevallen doorgegeven aan 112. Om 8 uur geloof ik ofzo kwam de brandweer aanzetten. Erg lange tijd dus ertussen, als het echt was geweest waren we volgens mij al dood geweest. (joker)

Brandweer was wel daadkrachtig qua optreden! Alleen de communicatie met de geneeskundige hulp niet helemaal optimaal. Het gevoel van "kastje naar de muur" kwam flink bovendrijven. Uiteindelijk zaten we om kwart voor 9 in de bus naar het opvangcentrum, waar het Rode Kruis actief was.

Een aantal daarvan kon in hun rol blijven, de mensen van de EHBO niet. Ik moest zogenaamd naar de EHBO toe. Ik heb mijn rol volgehouden, maar toen ook daar van alles misliep, moest ik best wel lachen. Sorry.... ;-)

Terug in de evenementenhal (noemen ze zo'n oefening tegenwoordig een evenement?) kregen we nog een overzichtje van de belangrijke mensen en nog wat bitterballen en kroketten. Daarna was het alweer tijd om naar de bussen te gaan en dus naar huis!

Een leuke avondvulling en ik denk echt een heleboel leermomenten voor de hulpverleners! :-)

Dan nog kort wat verschillende foto's... Zoals ik al riep: SLECHTE KWALITEIT! Ik weet het...

De kwaliteit foto's komt omdat ik mijn minicamera bij me had. Wilde niet de goede meenemen. Had namelijk geen idee wat me te wachten stond.

Winterland Maastricht.

Vrijdag 14 December 2007

Vrijdag: Nog 6 nachtjes tot Ellmau!
Zaterdag: nog 5 nachtjes tot Ellmau!

Vandaag neem ik jullie mee over Winterland in Maastricht. Hoe ik daar verzeild ben geraakt is eigenlijk ook wel een leuk verhaal. Dus lees en kijk mee zou ik zo zeggen!

Donderdagochtend ging de wekker en ik had gelijk het gevoel: waar ben ik mee bezig en waarom zo vroeg? Al vrij snel kwam het besef: Yes ik mag weer!!!
Zoals inmiddels *ahum* traditie is geworden ben ik uitgestapt in Eindhoven. Dit keer niet om thee te lurken en koekjes te eten maar om eens in Eindhoven City te kijken!

Ik geloof dat die missie redelijk is gelukt! Ik heb de bijenkort, de hema, de V&D enzo van binnen gezien. En uitgebreid uitleg gekregen over de geweldige kerstkramen die er stonden. Ik vond het in elk geval wel super! Meer dan onze "wintercity" in Groningen want dat stelt naar mijn mening tig keer niks voor...

Al snel was het tijd om of de trein te pakken of mee te gaan om 1 van de kids van school te halen. Ik heb gekozen voor het laatste. Mjammie, frietjes! ;-) Uiteindelijk ben ik om half 2 's middags weer in de trein verzeild geraakt. Met wat vertraging kwam ik om kwart voor 3 aan in Maastricht.

Richting stad kom je al snel langs Daan van de Hub'n Bub'n. Dus ben ik daar even binnen gelopen! Echt super gezellig!!! :-D Vervolgens ging mijn telefoon. Mijn stagebegeleider of ik nog even langs kon komen om half 5. Dus ik daarna richting stageplek. Was echt super interessant! Ik heb zeer waarschijnlijk woonruimte gevonden/gekregen. Ik zie het in elk geval zitten.

Ik liep daar het pand uit (doen we tegenwoordig geen lichten/radio's etc meer uit???) en ging me telefoon. Had al eerder gezegd, bel maar waar ik ben, is wel gezellig! Dus met vriend van mij naar Winterland en het Huis van de Kerstman geweest. Echt super stoer! :-D

En daar... Daar mogen jullie nu van meegenieten!

Wat valt er als eerste op? Uiteraard, het reuzenrad! Was gelijk een mooi slachtoffer voor mij. ;-)

Na een rondje te hebben gelopen, kwamen we bij het huis van de Kerstman. Uiteraard moest daar even binnen worden gekeken.
Een erg gezellig onderkomen! De Kerstman vermaakt zich daar wel denk ik. :-) Super gezellig ook dat hij thuis was!

Vlakbij het huis van de Kerstman stond de:

De kerstmarkt was super leuk om over te lopen, alleen ik zag erg weinig leuks. Nouja dat is niet waar... ;-) Ik kon me in ieder geval goed inhouden!
Wat natuurlijk wel moest plaats vinden was in het reuzenrad. Dus hierbij... ;-)

Tot slot nog een drietal sfeerimpressies van de kerstmarkt / Winterland in Maastricht!

Ik was het eigenlijk niet van plan... Maar geloof dat de Kerstman het wel leuk vond. Ik moest in elk geval met hem op de foto! :-D
En in de spiegels van het reuzenrad heb ik nog even een zelfportret gemaakt.

Ik sluit deze log af met 2 foto's. 1 van de Kerstman. Ik hoop dat hij mij dit jaar in Oostenrijk bezoekt!
2 van het uitzicht toen ik terug liep naar het station.

Het was weer een onwijs leuke dag! Een heleboel mensen gezien, een hele hoop gezelligheid weer gehad. Als je tijd hebt... Zou ik zeker Winterland nog gaan bezoeken! :-)

Bij Maastricht stelt Eindhoven niks voor, dus waar staat Groningen dan wel niet?!?

Ik doe mijn best.

Donderdag 13 December 2007

Nog 7 nachtjes tot Ellmau!

Wat de titel al zegt. Ik doe mijn best jullie te vermaken tijdens mijn afwezigheid.
Vandaag daarom wat extra foto's. Want om morgen op tijd een logje te plaatsen? Ik denk niet dat het lukt! Dus zaterdag ben ik er weer.

Ik zou zeggen, geniet van de prachtige omgeving. Het water, de regenbogen en weet ik al nog wat meer.
Wanneer noodzakelijk een aanvulling van mij!

We beginnen aan het water. Ik had daar eindelijk weer eens de kans om wat te werken met mijn telelens. Het was ook zulk prachtig weer! (nu de vorst nog.)

Dit lijkt me een gevalletje van gezichtsbedrog.

Windstil was het zeker niet. Maar weerspiegelingen waren er gelukkig wel!

De kleuren van deze mannetjeseend kwamen verbazingwekkend mooi uit! Nooit geweten dat ze zo kunnen 'knallen'.

Al vrij snel waren we op het plekje aan het water uitgekeken. Tenslotte waren we gekomen voor de "ooievaarjacht". Dus wij zijn in de buurt van Earnewald gaan rondrijden.. Maar ooievaars, ho maar...

Wel kwamen we op een gegeven moment een werkelijk prachtige regenboog tegen!
Volgens mij de eerste keer dat ik de mogelijkheid had om eens goed te experimenteren.

De regenboog kwam zo onverwacht dat een plekje zoeken voor de auto tamelijk eenvoudig was. Stuur 2 wielen de berm in, stop de auto en stap uit.
De ganzen waren het daar alleen niet helemaal mee eens. Die vlogen dan ook 'gewoon' weg.

5 hadden er helaas de vlucht gemist en zaten wat verdwaasd te kijken.

Aan al het moois komt een einde. Nog 1x dan. (met een hekje Jan K.! ;-))

Ik heb nog een aantal andere mooie foto's gemaakt. Maar wat in het vat zit verzuurd niet! :-) Altijd handig om een soort van archiefje te hebben waar je uit kunt plukken!

Tot zaterdag! Ik wens jullie allemaal hele fijne dagen toe! :-)

"Zaken".

Woensdag 12 December 2007

Nog 8 nachtjes tot Ellmau!

Tsja, eigenlijk was het niet zo moeilijk. Hij verraadde het zelf al in de reacties! Leidse Glibber kwam op bezoek. Niet zomaar, nee! We hadden "zaken" te bespreken!

Kijk maar mee in het verslag van gisteren... ;-)

Poes zat heerlijk in de vensterbank te genieten van het winterzonnetje.

Maar plotseling moest er goed gekeken worden... De telefoon ging, er ontstond wat onrust in huis en er werd opgewonden gepraat.
Expres scherpgesteld op haar weerspiegeling in het raam.

Nou snapte poes er maar helemaal niks van. Normaal kijken kan ze al helemaal niet. Maar nu wordt het wel heel erg vaag.
Ohjee, gaat dit wel goed komen? Tenslotte moeten er zaken worden gedaan!

Uiteraard kon er ook nog wel gelachen worden!

Maar op een gegeven moment moet er toch ter zake worden gekomen!

En tot slot natuurlijk nog even groepsfoto, op de samenwerking! :-)

Eind goed, al goed? Nou niet helemaal... Want naderhand vond ik Poes zo terug:

NEEE! Dit kwam niet door Emile, maar door de mensen die op ons dak liepen... ;-) (en een poging (hopelijk geslaagd) deden om het dak te maken)

Nou kun je natuurlijk dit opvatten als een geintje, dat het gewoon gezellig was. Dat was het natuurlijk ook wel. Maar we hebben echt wel wat dingen besproken. "zaken" dus... ;-) En wat die "zaken" zijn. Tsja, daar kan ik (helaas) nog niet al te veel over vertellen.

P.S. Jan & Hanny gefeliciteerd met jullie 27e trouwdag!

Vanavond ben ik slachtoffer bij een rampenoefening in Delfzijl. Ik heb geen idee hoe laat ik terug ben. Waarschijnlijk na 00.00 's nachts. Een logje komt er wel op.
Donderdag ben ik ook de gehele dag niet aanwezig. Dan ga ik namelijk een dagje naar Eindhoven & Maastricht. Vertrek 's ochtends TE vroeg en thuiskomst 's avonds TE laat. Vrijdochtend vervolgens college en vrijdagmiddag verhuizer. Om vervolgens vrijdagavond uit eten te gaan...
Oftewel: zoals aangekondigd, ietwat minder aanwezig in web-logland! :-)

Zeer hoog bezoek!

Dinsdag 11 December 2007

Nog 9 nachtjes tot Ellmau!

Yes, yes, yes! Vandaag is het zover! Wij krijgen hoog bezoek uit het verre westen!

Ik heb er zin in!!! :-D Tot later vandaag.... ;-)

(Zeer hoogstwaarschijnlijk van het hoge bezoek morgen wel een fotoverslag! ;-))

P.s. Ik wilde in de wintersfeer komen... Dus vandaar de aanpassing! (tijdstip van publiceren.... 2.25 afgelopen nacht ;-))
Wat jullie zien: Ons uitzicht vanaf het balkon op de berg waar we *hopelijk* vanaf kunnen glijden! (als achtergrond.)
En de skyline van Ellmau bij avond. (als kopfoto.)

It Mandefjild.

Maandag 10 December 2007

Nog 10 nachtjes tot Ellmau!

Yes, nog maar 10! En eindelijk is het ook zeker dat het er daadwerkelijk maar 10 zijn! Als ik mijn tentamen niet had gehaald, had ik namelijk volgende week vrijdag moeten herkansen. (aangezien wij op donderdag vertrekken ging dat niet helemaal samen...)
Maarrrr IK HEB MIJN TENTAMEN GEHAALD! Dus kunnen we mooi op vakantie!

Gister zijn Hanny en ik wezen wandelen in "it Mandefjild". Voornamelijk om te kijken hoe haar nieuwe camera reageert op uitzichten/vergezichten.. ;-)
Ik zou zeggen, wandel gewoon mee! Waar nodig zal ik commentaar erbij geven. :-)

We beginnen met het verschillende focussen.

Ik verbaasde mij over de paddestoeltjes, maar ze waren er wel!

Deze oude boom was vroeger al favoriet om erin te klimmen.

2 gelegenheidsvriendjes.

"Gewoon" de omgeving.

Tot slot nog een paar geintjes van mij.

Deze zwaai is ook aan jullie gericht. Ik heb het de komende week zo druk, dat ik zeer waarschijnlijk niet de tijd heb om overal langs te komen om te reageren.
GELUKKIG! Want... Dan vliegt de tijd richting Oostenrijk, hihi.

Een greep uit de activiteiten.

Ik ga lekker en gezellig eten bij een vriend.
Ik krijg (we krijgen) hoog bezoek uit het verre westen!
Ik ben slachtoffer bij een ramp.
Ik ga een geheel nieuwe stad verkennen.
Ik ga 2 verschillende 'wintercity's' bezoeken.
Ik ga op bezoek in het huis van de Kerstman :-D
Ik ben verhuizer.
We krijgen 3 super lieve loges!
En tot slot heb ik (hebben we) nog een verjaardag.

Dus als ik niet kom:

Het spijt me, vergeef me... Anders kan ik het niet zeggen!

Allegaartje.

Zondag 09 December 2007

Nog 11 nachtjes tot Ellmau!
Dus bijna op 2 handen te tellen!!! ;-)

Vandaag een allegaartje. Ik had laatst al de thermometer laten zien. Deze foto's waren 's avonds genomen. Vandaag stond hij te schitteren in de zon.

Poes vind het geloof ik wel leuk dat ik thuis ben. Maar zodra ik aankom met mijn camera kijkt ze behoorlijk boos...

Vervolgens kwam ik nog een 'mooie' druppel tegen aan mijn plafond.

Tot slot van vandaag. Ik heb gisteren natuurlijk wel iets gedaan. Zo zijn we apfelstrudel wezen eten bij de Intratuin. Vervolgens nog even het centrum in gegaan (voor een oliebol). Ik had een paar weken geleden daar al speciale sokken gezien...

Sinds een paar jaar ben ik helemaal 'verslaafd' aan Bonnie Doon. Dat is een sokkenmerk. Inmiddels heb ik 17 paar liggen. Bijna onverslijtbaar! Maar zooo leuk...
Het is begonnen met een geel paar sokken en nu dus uitgegroeid.

De sokken die ik had zien liggen (hangen) waren dus speciaal... Eindelijk kan ik ook 's winters in mijn teenslippers lopen!

Ik heb vroeger ook wel van die teensokken gehad, maar dat vind ik voor geen meter zitten. Deze zijn wel iets wennen... Maar het went snel! Heerlijk!!! (cow)

Stilte voor de storm.

Zaterdag 08 December 2007

Nog 12 nachtjes tot Ellmau!

Ohhh wat heerlijk! WEEKEND! Nou mag ik niet klagen hoor. De afgelopen week 3 dagen vrij geweest. Dus wat dat betreft... ;-)

Maar gewoon een heerlijk gevoel. Ik hoef helemaal niks dit weekend! Nouja ik moet 'even' mijn kerstkaarten maken & printen. Maar ach, dat is een uurtje, 2 uurtjes werk.
En voor de rest? Ga ik heerlijk lekker niks doen! Gewoon relaxen! Tenslotte...

Hoef ik niks!

Ik hoop op een beetje mooi weer want dan trek ik er nog eventjes op uit. Zo niet? Nou dan blijf ik lekker binnen!
Dan volg ik op internet live timing van zwemmen, kijk ik heerlijk schaatsen, ga ik rustig bloggen. Wat spelletjes spelen en ehh? daar houdt het wel mee op!

Zal poes blij mee zijn! Kan ze heerlijk komen knuffelen... Tenslotte moet ze me de hele volgende week (ongeveer) missen en vlak daarna... Gaan we al lekker op vakantie! :-)

Jumpen!

Vrijdag 07 December 2007

Nog 13 nachtjes tot Ellmau!

We waren laatst bij mijn schoonzusje en neefje. Ze hebben daar een kat van 4 a 5 maanden. Ik weet er 2 dingen over:
1: Hij is eigenwijs.

2: Hij kan jumpen...

Probleemgebieden.

Donderdag 06 December 2007

Nog 14 nachtjes tot Ellmau!

Hier in huis hebben we op dit moment een aantal probleemgebieden.
1: is het dak, dat nog steeds lekt. En een aannemer die elke keer weer zijn werk niet goed doet. (de sukkel...)
2: de auto die eerst al eens zoek was, nu weer gevonden is, maar waar telkens een vreemd lampje brandt.

De garage had nu gezegd: als voor vrijdag het lampje weer gaat branden, dan gaan we onderdeel bestellen en HOPEN we dat hij het dan weer doet.
Mjah, dan moet je dus wel rijden...

Dus gister zijn we een rondritje gaan maken. We wilden naar Harlingen, maar dat was dan weer tever weg... Dus zijn we naar Langweer gegaan.
Beetje regen alleen... Heb me uitgeleefd op de knopen en touwen van een skutsje.

Hanny was wat verder gelopen en kwam met een natte camera weer in de auto. Ik zat natuurlijk al heerlijk droog en te experimenteren met de knopjes enzo in de auto.

Zij kwam me tevens melden dat er van die gekke kleuren op haar toestel zaten... Wat natuurlijk weer super leuk is voor mijn macrolens.

En als je dat dan weer verder uitvergroot, heb je gewoon hele mooi kleurtjes!!!

Humor.

Woensdag 05 December 2007

Nog 15 nachtjes tot Ellmau!

Tsja dat krijg je! Als je mijn dak kapot maakt... *klik hier voor dat logje*
Ga ik uw liedjes kapot maken... ;-)

Of klik hier als het filmpje niet werkt!

Nee hoor.. Het ging niet eventjes wat te snel! ;-)

En als allebei niet werken... Nog een derde mogelijkheid!

Lieve Meneer
Sinterklaas & Zwarte Pieten,

Dinsdag 04 December 2007

Nog 16 nachtjes tot Ellmau!

Ik vind het bijzonder prettig dat u aan mij denkt!
Maar het is me een beetje teveel naar mijn zin.

Toch zou ik zeer verheugd zijn als u het land verlaat...
Misschien kan ik dan namelijk weer rustig mijn mandje in.

Wat wil nou het geval?
Ons dak is nu een klein beetje stuk.

Daken zijn niet om te rijden...
Daarom maak ik me weer veels te druk.

Ik vind alleen die regendruppels 's nachts om 3 uur op mijn hoofd...
Nou niet echt geslaagd.

Daarnaast geeft het zo'n troep!
De kleuren enigzins vervaagd.

Zowel boven mijn bed als in de douche.
Maar het is toch daarom:

Lieve Meneer Sinterklaas & Zwarte Pieten...
U bent volgend jaar weer van harte welkom!

Maar zou u dan het dak heel willen laten?!?!
Ik hou veel van water, maar niet dit water...

Andere kijk.

Maandag 03 December 2007

Nog 17 nachtjes tot Ellmau!

Ik zag een kerstman hangen... Die er al het hele jaar ongeveer hangt.

Ik zag een bloempje bloeien. Nader bekeken... Ik wist niet dat dat ding stekels had...

Op een ander punt zag ik en kerstlichtje stralen.

Maar het mooist om naar te kijken vond ik toch wel de thermometer!
Ik had die bij mijn tante al zien staan, maar laat ik nou net zo'n thermometer hebben...

Kijk en geniet mee van dit aparte voorwerp.

Waar ik dit allemaal gevonden heb? Nou gewoon in mijn kamer.

Bij Paul.

Zondag 02 December 2007

Nog 18 nachtjes tot Ellmau!

Gisteravond was het zover... Sinterklaas op bezoek bij Paul de Leeuw.

Eigenlijk kijk ik nooit Paul de Leeuw. Ik vind zijn liedjes helemaal geweldig, maar op de 1 of andere manier kan zijn show me niet helemaal boeien. ;-)

Gisteravond heb ik het wel gevolgd en eigenlijk was het nog best grappig ook! Hihi.
Nouja ik lag een spelletje te spelen en ondertussen te luisteren. Was best humor! Al vind ik wel dat Paul af en toe iets te ver doordraaft.. ;-)

Sint?

Zaterdag 01 December 2007

Heb ik nu een cadeautje verdiend??? ;-)

Dubbelklik om de filmpjes te starten.

Nog 19 nachtjes tot Ellmau!