Zwemmen.

Zondag 30 September 2007

Jaha, er staat een nieuw logje! Dus ik leef nog! Niet helemaal, maar toch.

Zwemmen is eigenlijk nog vrij goed gegaan! Echt heel langzaam heb ik niet gezwommen. De kracht is er nog wel om te sprinten, maar zodra het wat langer wordt, heb ik dus wel een probleem, helaas. Maar goed, daar moet ik gewoon weer voor gaan trainen...

Maar verder, pffffft... Ik kan niet over chloor en warmte.. Dus dan zit ik beetje verkeerd met sport. Heb flinke koppijn gehad zaterdagavond, hopen dat het snel over is! :-)

En dan morgen, wat ik ga doen vanaf dinsdag, hihi...

Dierentuin.

Zaterdag 29 September 2007

Gisteren was ik dus weer in de Dierentuin en in tegenstelling tot alle voorgaande keren. Is mijn camera eigenlijk de hele tijd in me tas gebleven! Het enige waar ik foto's van heb gemaakt zijn de zeeleeuwen. Ik heb gewoon een keer genoten van de beestjes die ik zag! Was echt heerlijk genieten geblazen. :-)

Ik heb bij de zeeleeuwen een uur staan kijken, hopend dat ik ineens hun talent en kracht zou overnemen voor vandaag...

Kusje!

Ik ben blij dat mijn tanden toch iets witter zijn...

Ik hoop dat ik nog terugkom, want ik moet vandaag weer zwemmen. Nou zat ik dus met me rug en heb ik nog weinig getraind. Volgens mij heb ik daarnaast een motivatiecrisis... Ach 't gaat vast wel goed komen! Tenslotte heb ik energie voor tien! WANT???

Dat horen jullie lekker maandag ofzo... (jokerp)

P.s. Het was ook weer super gezellig met Emile! Binnenkort maar weer? ;-)

Zon.

Vrijdag 28 September 2007

Gisteren was ik erg blij dat ik me camera in me tas had gestopt. Op de brug in Groningen zag ik een prachtige lage zon hangen.

En een paar minuten later veranderde de kleur van de zon in een nog mooiere kleur!

Ik heb zin in vandaag! Ik ga weer heerlijk naar de dierentuin. Ennnnnn als het goed is, tref ik Emile weer! Stom toevallig moet hij vandaag ook in Emmen zijn...

Knoop.

Donderdag 27 September 2007

Ik wil er ook zo 1...

Druk?!?

Woensdag 26 September 2007

Vandaag is weer typisch zo'n dag dat ik DRUK! ben.
Lees en huiver.

10 voor half 8 bus.
Half negen tot half 4: college.
Vanaf half 4 nog even projectoverleg.
Half 6, afgesproken met vriendin om daar te eten.
Half 8 tot kwart voor 8 trainen.
Kwart over 8 tot 9, wachten.
9 tot 10 training geven.
10 tot kwart voor 11 beetje zwemmen, beetje kletsen.
Kwart over 11 bus terug naar Drachten.
Kwart over 12: thuis...

Zo en leven jullie nog? Ik wel en ik heb er zin in! ;-)

Update: Zo denk je 7 uur college te hebben, worden het er 3 en 2 tussenuren... Zo denk je tot half 4 op school te zitten... Ben je om half 2 al vrij... Zo denk je in Groningen te blijven, zit je alweer in Drachten. En straks natuurlijk lekker eten in Grn, hahaha.

Nope, ik mag niet klagen. :-D

BAL(lon).

Dinsdag 25 September 2007

Gister al 1 foto laten zien van Jennéh Rose op onze verjaardagsdag. Zij is de enige die geen problemen heeft met de camera. De rest duikt weg of gaat gekke bekken trekken. (daarnaast wil ik niet zomaar foto's van de anderen plaatsen omdat ik weet dat sommige Papa's & Mama's daar problemen mee hebben.)

Dus dan nog maar 1x de kleinste!

Ze zag een BAL(lon) aan een andere buggy vast. Wilde er telkens heen lopen en werd driftig toen ze het niet mocht. Is daarom samen met mama een BAL(lon) gaan kopen.

Alleen, wat je eenmaal hebt is natuurlijk niet meer leuk. Dus telkens als ze bij iemand anders een BAL(lon) zag wilde ze er achteraan. En maar blijven wijzen en roepen: BAL!

Geweldige eigenwijze griet!

Slagharen.

Maandag 24 September 2007

Heerlijk nazomerweer in een weekend... Dus wat brengt dat: DAGJESMENSEN! Het was me gewoonweg veel te druk in Slagharen...

Heb vrij weinig gedaan, reuzenrad en waterglijbaan. Voor de rest heb ik heerlijk in de zon gelegen/gezeten en genoten van de Jennéh Rose. Die als ze een ballon zag zo heerlijk keihard kon roepen: BAL!

In onderstaande wilden we met z'n allen, alleen een wachttijd van 1 uur zagen we toch niet zitten...

Het reuzenrad dus...

De achtbaan met 4 familieleden erin...

En hoe kan het ook anders... De kleine meid! (die rode vlek komt van het uit de wandelwagen vallen met haar hoofd op de stenen. Ze bleef nog net zo hard: BAL! roepen. :-))

Nee, geef mij maar de dierentuin in Emmen! Ook al is het druk, je hoeft geen uren te wachten totdat je een beestje kunt zien... Misschien van de week maar weer even genieten geblazen daar! :-D

Redding?

Zondag 23 September 2007

Afgelopen donderdag mocht ik getuige zijn van een traditie inmiddels op Ameland. De reddingsboot werd op de ouderwetse manier te water gelaten. Dit gebeurd om te herdenken de ramp die er vroeg is gebeurd, dat alle 8 de paarden zijn verdronken bij een redding.

De titel is Redding? Waarom dat. Nou het tempo waar het (tegenwoordig) allemaal in gaat. De mensen in nood zouden allang verdronken zijn. En ja ik realiseer me terdege dat het vroeger vele malen sneller ging!!!
Ik zou zeggen, kijk maar mee, wat Hanny en ik zoal gezien hebben!

Voorop de wagen met een aantal spullen.

Daarachter de reddingboot, voortgetrokken door 10 paarden!

De bewuste reddingboot. Nog de originele die ook ten tijde van het ongeluk te water werd gelaten.

De paarden die voor gingen lopen om te kijken hoe diep ze moesten lopen met de reddingboot.

Hier wordt de reddingboot in volle vaart in het water gereden.

Op tijd afgekoppeld, alle 8 paarden weer veilig op weg naar het strand!

De reddingboot op weg naar de drenkelingen.

Voor de show liepen de paarden nog even een extra rondje door het water.

De reddingboot op weg terug naar de stalling.

De drenkelingen zijn gered en ze leven nog lang en gelukkig. ;-)

Van alles.

Zaterdag 22 September 2007

Zowel Ameland als me lieve kleine nichtje komen voorbij. De eerste was natuurlijk afgelopen donderdag. De laatste stond (samen met haar mama, natuurlijk!) dinsdag hier ineens voor de deur. :-D

Ik begin heel (chronologisch!) met de laatste.

En waarom had madammeke zo'n lol? Nou er loopt hier een eigenwijs beestje rond, dat tenminste blijft zitten als ze eraan komt! Nouja op schoot liggen. Ze trekt haar oortjes wel in, maar ze ligt nog wel!

Ik was natuurlijk op Ameland voor zon, zee en strand... Nou het strand en de zee heb ik wel gezien (en gevoel) maar de zon bleef achterwege. Althans, voor een groot gedeelte. Ik wist namelijk wel net dit paaltje te vangen!!!

En de zee? nou die was heerlijk aangenaam. (toen ik erin stond). Eenmaal eruit, brrr... Me broek was dan ook door en door nat... Maar lol was het wel!

Ik kreeg de opdracht (verplicht) om aan bronvermelding te doen. Dus hierbij.
Hanny heeft de foto gemaakt.

Verbaasd.

Vrijdag 21 September 2007

Verbazingwekkend. Althans voor mijn gevoel... Nog steeds bramen... Ik durfde het niet aan om ze te proeven, maar ze zagen er wel verdomd lekker uit!

Integraal veiligheidsmanagement.

Donderdag 20 September 2007

Eigenlijk zou het logje van morgen er vandaag op komen te staan... Maar ik verveel me, dus dan gelijk maar een beschrijving die ik al 2x heb beloofd!

Integraal veiligheidsmanagement dus... Waar wij ons mee bezig houden is zowel intern als extern. Ik zal een paar voorbeelden geven, dat spreekt denk ik meer aan dan droge stof...

Allemaal weten we nog wel de ramp van 9/11. Een aantal dingen zijn daar misgegaan. Zo is er bij de bouw geen rekening gehouden met brand op meerdere verdiepingen. Er was 1 brandslag voor 4 verdiepingen aanwezig. Terwijl een brandslang echt maar 1 verdieping kan bestrijken. Daarnaast was het zo bedacht dat iedereen met de lift naar beneden (en de brandweerlui dus naar boven) moesten met de lift. Maar wat is het meest riskant bij brand? Juist een lift. Allemaal dingen die hadden kunnen worden voorkomen! (nee ik zeg niet dat 9/11 had kunnen voorkomen, ik noem alleen 2 'kleine' problemen die waarschijnlijk nog levens hadden kunnen redden.)

Een ander voorbeeld. Oud en Nieuw 2001. De cafebrand in Volendam. Waarom zijn er zoveel slachtoffers gevallen? Juist ja, omdat de nooduitgangen geblokkeerd waren. Dus de mensen gevangen zaten. Ook door de nooddeuren vrij te laten hadden veel meer mensen zich in veiligheid kunnen brengen.

Nog een 'leuke'. Er is een schandaal. Denk aan de bouwfraude of bijvoorbeeld Ahold... Wat gebeurd er dan? De media pakt het op, vergroot het uit en maakt het erger en erger. De persvoorlichter van het bedrijf doet een verkeerde uitspraak en weg is je goede reputatie. Met goede crisiscommunicatie kan worden geprobeerd om de schade te beperken.

Zo kan ik nog een hele tijd door gaan. Waar het op neer komt is dat wij ervoor aan het leren zijn de risico's binnen een bedrijf zoveel mogelijk te beperken. Waar zitten de problemen, hoe is het met de omgeving van het bedrijf en al dat soort zaken.

Vragen die hierbij gelden: Waar zijn risico's voor bezoekers? Wat zijn de risico's voor het personeel? Welke voorschriften zijn er vanuit de overheid? Al me al, alles bij elkaar combineren om een zo veilig mogelijk bedrijf te runnen dat in staat is om rampen en probleemsituaties te kunnen overleven.

Op dit moment zijn we bezig met een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE). Dat houdt in dat we naar een bedrijf toegaan, daar gesprekken voeren met verschillende mensen, zowel managers en medewerkers. Rondlopen, kijken, inventariseren en bepalen welke risico's er zijn. Risico's op het gebied van: Personeel (ARBO-wetten, fraude mogelijkheden, samenstelling personeel ed.), Gebouwen (constructie, overstromingsgevaar ed.), Machines (alle installaties, stroom, computers) etc. En daarnaast ook andere zaken zoals de naam(sbekendheid), de financiele situatie en wat er al gebeurd aan preventie. Tijdens de evaluatie gaan we dan kijken hoe erg het is voor het bedrijf en welke problemen echt de aandacht vragen.

Allemaal leuk en wel zo'n RIE, alleen zonder bereidheid van het management kom je niet ver. Dus jij kan wel mooie plannen schrijven, maar wil je baas er niks van weten. Dan wordt het toch niet ingevoerd! Wat kun je daaraan doen? Aangeven welk risico welke gevolgen heeft voor het bedrijf en zo overtuigen dat het echt noodzaak is dat die investeringen er moeten komen!

Pfoei lang verhaal... Hopelijk een beetje begrijpelijk... Zo niet, roep maar. Voor 1x zal ik reageren op jullie reacties! (als ik tijd heb want...:)

Ik ben even een paar dagen genieten van verschillende dingen! Vandaag ga ik een dagje naar Ameland. Mijn Pa gaat terug, hij wil naar voetbal vanavond... Morgen kom ik terug en dan gelijk weer college (wel leuk!). Zaterdag hebben we borrel van oude buren.

Maar de echte uitsmijter van deze week: De familieverjaardagsdag! Oftewel: met de hele groep (8 kinderen en 8 volwassenen (of 9 kinderen en 7 volwassenen als je mij tot de kinderen rekent, hihi)) een dagje weg. De eerste keer naar... Jawel! Ponypark Attractiepark Slagharen!

Maastricht.

Woensdag 19 September 2007

Een tijdje geleden heb ik geschreven wat ik voor opleiding doe, waar ik me in aan het specialiseren ben en dat ik van februari t/m half juni stage moet gaan lopen om zo af te studeren. In dat logje bleef ik vaag over de mogelijkheden. Maar nu ik iets meer zekerheid heb, durf ik er wel iets meer over te vertellen.

Zoals de titel al aangeeft, Maastricht dus! Ik heb afgelopen zomer in de 'kroeg' een Facility Manager onmoet die verschillende mogelijkheden zag. Op dat moment had ik nog zoiets van, mmm ik weet het niet. Maar langzaam zag ik er de voordelen van. Leuke stad, lekker in de buurt van het mij zo geliefde Duitsland. Het lijkt wel buitenland en dergelijke.

Ik heb zijn e-mailadres gevraagd en gekregen en een mail gestuurd. Afgelopen maandag kreeg ik bericht terug en van zijn kant uit was dat zeer positief. Ik heb gisteren ook een mail gestuurd naar ons praktijkbureau, maar nog geen antwoord. Ik verwacht echter geen problemen. Dusss ik heb gewoon helemaal happy!!!

Definitief moet alles nog worden afsproken. Maar zowel uit Maastricht als vanaf Ameland (me ouders dus) en vanuit Drachten en hopelijk ook vanuit Groningen zijn de signale positief. Dus ik zie niet in waarom het nog zou mislukken! Het enige.. Ik ben te snel voor school, want ik heb nog geen eens een stagedocent toegewezen gekregen, hahahaha.

De beloofde beschrijving van integraal veiligheidsmanagement houden jullie nog van me tegoed! :-)

En ja ik weet het, de foto is niet Maastricht...
Shame on me, daar heb ik ook gewoon geen foto's van...

Makkelijk.

Dinsdag 18 September 2007

Ik maak mij er vandaag even makkelijk af. Een paar foto's die ik zondag onderweg heb genomen naar Jan heb genomen. Kort verhaal: Hij (& zijn vrouw) wonen bij mij in de wijk. Omdat ik toch richting bushalte moest zondagmiddag, ben ik een gaan kijken bij zijn clubkampioenschap Jeu de Boules.

Jan speciaal voor jullie derde plaats!

Niet te verstaan? Mail me dan even voor de tekst! annemarie@annespike.nl

Tuin.

Maandag 17 September 2007

Zoals beloofd, de foto's uit onze tuin en de tuin van de buren! Kijk en geniet...
(of huiver! ;-))

En zijn prooi:

Vandaag eventjes weinig bezoek van mij, of heeeel laat! Want, ik ga iets heel leuks doen vanmiddag/vanavond!!!!! Wat dan? Nou eerst 's ochtends met de auto naar Heerenveen en vanaf daar de bus... Vervolgens heb ik van half 2 tot half 4 college. Dan pak ik om 4 uur de trein en gaat mijn telefoon over, op welk station ik uit moet stappen... Hoogeveen of Zwolle en dannn... Dan ontmoet ik Emile weer!!! En daar verheug ik me echt zooo op! Is alweer veel te lang geleden...
En waarom dan met de auto naar Heerenveen. Nou daar stopt de trein en niet in Drachten... En om nou 's avonds laat weer met de bus ook nog te moeten en een stuk te lopen... Heb ik niet zoveel behoefte aan.

En dat ik hem weer zie, is eigenlijk wel heel bijzonder! Want gister een jaar geleden was de eerste keer dat wij "in real life" kennis met elkaar hebben gemaakt! :-D

Fiets/wandeltochtje.

Zondag 16 September 2007

Vrijdag dacht ik nog dat ik een probleem had omdat me rug weer pijn deed... Maar gelukkig na 2 uurtjes slaap 's middags was dat ook weer over! Gisteren voelde ik me ook prima en het weer was heerlijk. Dus ben op de fiets gestapt. Vrijdagavond was ik naar de kapper geweest en had ik een potentieel leuk plekje gezien, dus maar eens even kijken!!!

Daar aangekomen bleek er inderdaad genoeg te zien. Veel vogels:

Als andere beestjes. De kikkers waren behoorlijk bang voor mij. Toch kreeg ik er 2 zover dat heel even bleven zitten.

Ook het blauwe sprinkhaantje bleef heel eventjes zitten!

Op de terugweg naar huis kwam ik nog onderstaande ganzen tegen.

Al met al een beestjes fietstocht... De fietstocht (ahum) afgesloten met een heerlijk stukje fries suikerbrood!

Maar daar hield deze fotozaterdag nog niet op. In de tuin bleken nog veel meer leuke wezentjes te zitten. Zowel onze tuin als de tuin van de buren, maar daarover morgen meer! :-)

Lichtspoor.

Zaterdag 15 September 2007

Bovenstaande was even een testje om te kijken hoe bepaalde dingen nou eigenlijk werken.

Op mijn flitser zit een mogelijkheid om een lichtsnoer te maken, maar wel het hoofdonderwerp scherp te houden. Dit is vooral bedoelt bij optredens enzo... Maarja, laat ik daar nu net dit weekend (AHUM eigenlijk nooit) naartoe gaan... Moet je creatief zijn...

Camera ingesteld en testen maar. De vage kringen heb ik gemaakt door gewoon me camera in rondjes te laten draaien en op tijd weer stil te zetten voor de foto. Om dus de kast scherp te krijgen. Geloof dat dat wel aardig gelukt is. :-) Al met al een leuke test waar ik denk ik wel wat aan ga hebben! (als ik weer eens naar een concert ga!)

Grr!

Vrijdag 14 September 2007

Eerst zit madam zo:

Laat je haar op schoot, kijkt ze verwaand:

Geef je een kopje is ze volmaakt gelukkig...

Welkom in het leven van Poes!

De mens...

Donderdag 13 September 2007

De mens, dat onberekenbare wezen: hij raast sigarettenrokend met 160km over de autobaan en piekert over de sporen van pesticiden in de yoghurt bij zijn ontbijt. Hij laat zich tegen alle onheilen in het leven verzekeren, is tegenstander van kernenergie maar zoekt als fercent alpinist in zijn vrije tijd verstrooiing aan een steile rotswand. Maar toch, hoe absurd het ook klinkt, dit gedrag is geheel en al menselijk.

Reiner Klingholz, 1992.

Kwam dit tegen in 1 van mijn studieboeken en kon me er zeer zeker in vinden! :-)

Spin.

Woensdag 12 September 2007

Zodra je richting zijn web komt, verdwijnt hij... De rode spin! Gelukkig was ik net zo snel dat ik hem nog te pakken had voordat hij verdween...

Uiteindelijk kwam ik te dichtbij, hij kroop maar gauw weg in de hortensia!

Au...

Dinsdag 11 September 2007

Jullie zullen inmiddels wel denken waar zijn de foto's gebleven... Nou die komen echt wel weer! Alleen op dit moment ben ik blij als ik de dagelijkse dingen normaal kan doen...

Op de een of andere manier ben ik door mijn rug gegaan en lig dus het liefst plat (of op me zij) in me bedje. Ben ik even blij dat ik een laptop heb en dus gewoon door kan internetten!

Als tegoedje, een paar foto's van Gladiolen. Yup, Gladiolen!

Gluren?

Maandag 10 September 2007

Poes zat vandaag heel sneaky te kijken...

Waarnaar? Juist ja...

Naar mijn vissen...

IK HEB HEM!

Zondag 09 September 2007

De DVD dus! :-D Megastoer! Als je me zoekt... Ik zit voor de tv! ;-)

P.s. voor de mensen die het willen weten, logje over mijn schoolcarriere staat hieronder!

Vragen.

Zaterdag 08 September 2007

De afgelopen tijd heb ik een aantal maal vragen gehad over school, werk etc. Dus vandaar dat ik die kant van mijn verhaal even ga vertellen. ;-)

Ik ben nu vierdejaars student Facility Management. Vorig jaar een klein uitstapje gehad naar de universiteit, alleen dat beviel dus niet. Ik ben niet zo'n leerder en dat was op de universiteit wel verreist. Dus dat ging niet helemaal goed samen.

In overleg met me ouders toen besloten om mijn studie Facility Management weer op te pakken. Inmiddels heb ik alle vakken van het derde jaar afgrond. Mijn stage is goedgekeurd door mijn stagebedrijf, het enige wat ik nog moet doen is een eindgesprek voeren met mijn stagedocent. Maar daar verwacht ik verder geen problemen mee.

En dus nu het vierde jaar... Mijn specialisatie wordt Veiligheidsmanagement. Daar ga ik later nog wel een keer dieper op in. Dit vak ga ik 4/5 maanden volgen. Tot slot van het vierdejaar is dan mijn afstudeerstage. Het liefst in je specialisatie.

Ik heb laatst een informeel gesprek met iemand gehad die wel mogelijkheden zag. Gisteren heb ik zijn emailadres van een vriend gekregen, dus daar ga ik dit weekend eens even achteraan. Mocht dat lukken dan laat ik dat natuurlijk hier weten! Waarom nu nog niet? Omdat ik het nog niet zeker weet en niet iedereen het al hoeft te weten. Dus weet je ervan, dan alsjeblieft niks laten merken!

De laatste vraag is veelgehoord: Maar je woont weer thuis, studeer je dan nog wel? Ja ik studeer dus nog. Ik heb al een keer uit de doeken gedaan waarom ik thuis woon. Die log is hier te vinden.

Foto hierboven? Oh gewoon een leuk iemand uit de dierentuin! *GRIJNS*

Kedeng, kedeng...

Vrijdag 07 September 2007

Ik heb inmiddels wel genoeg trein gezien voor de eerst komende paar maanden... Zo heb ik maandag 3.5 uur in de trein gezeten. Dinsdag en woensdag niet. Donderdag 4 uur heen en 3.5 uur terug. Vandaag mag ik 1 uur naar Opa en 50min terug naar Roosendaal. om daar vervolgens nog 3 uur en drie kwartier naar Groningen te gaan. Vanuit Groningen dan nog 50min met de bus.

Tussendoor ook nog even met de auto op en neer geweest naar Drachten...

Werkelijk waar, ik heb het heen en weer gekregen deze week... Leuke laatste week van de vakantie... Want maandag, begint het schoolleven weer... *zucht*

Drinken...

Donderdag 06 September 2007

Gezellig in Oudenbosch! Je krijgt er ook voldoende te drinken...

Het enige probleem... Je moet het delen met Mara! ;-)

Maar verder is het super gezellig! Ik heb er nog 2 avonden aan vast geplakt...
Dat ik vandaag (donderdag) 'even' op en neer moet naar Assen ('s ochtends om 9 uur weg en om half 8 's avonds weer terug ben) dat laten we dan even buiten beschouwing! ;-)

Poes meets... -2-

Woensdag 05 September 2007

Nou eigenlijk was het meer Annemarie meets Taz! Taz die kroop 2x bij me op schoot maandagavond. En toen ik op bed lag (luchtbed dus, hihi) ging ze aan de deur staan krabbelen continu dat ze naar binnen wilde! Uiteindelijk heeft Natazz de deur opengedaan en een heleboel kleden op bed gelegd... En Taz die is bij mij op het luchtbed gesprongen. Volgens mij is hij nu nog steeds vol... Maar wat had ik een pret!!! *grijns*

Maar Poes meets Natazz! Volgens mij wel goedgekeurd! :-)

Poes meets...

Dinsdag 04 September 2007

Natazz!

Ik ben benieuwd hoe dit gaat, wordt vervolgd dus!

Vliegeren.

Maandag 03 September 2007

Vroeger stonden wij altijd op de camping en daar vliegerde ik zelf wel met zo'n idioot klein vliegertje. Ik was zo'n dom ettertje dat de vlieger dus los liet... En natuurlijk belandde die van mij in de boom en kregen we die er niet uit... *grijns*

De volgende dag was het touw gezakt en konden we hem loskrijgen. De mensen aan de andere kant van de boom hadden al gedacht welke idioot gaat er nou 's nachts vliegeren. Nou mijn vlieger! Ik geloof dat we die vlieger nog steeds hebben...

Maar sindsdien heb ik in ieder geval nooit meer een vlieger aangeraakt zover ik weet *grijns*. Heel wat anders dus dan al die vliegers die er in Drachten te zien waren!

Maar ik was er eigenlijk speciaal omdat me neef wel wat aanmoediging kon krijgen. Of hij het nou gehaald heeft of niet weet ik niet. Maar hij maakte in elk geval nog kans op het Nederlands kampioenschap. Dat is toch wel even heel wat anders als ik met me kindervliegertje, hahaha.

Zijn wedstrijdvlieger.

Het was trouwens ook wel duidelijk dat we in Friesland waren... ;-)

Water.

Zondag 02 September 2007

In Drachten staan er een paar mooie fonteinen. Ik heb er in elk geval van genoten. Het was gelukkig warm genoeg... ;-)

Bij gebrek aan beter... Heb ik de waterstraal maar gekozen als mijn vriendje! Lief he???

Ik ben alleen nog een beetje bang om in het openbaar te klef te worden... ;-)

Niet meer welkom...

Zaterdag 01 September 2007

Volgens mij hebben de beestjes in de dierentuin mij te vaak gezien... Ze beginnen allemaal gekke bekken te trekken...

De rups van de nachtvlinder weet het allemaal niet meer...

De ezels kijken verontwaardigd...

De californische zeeleeuw sluit zijn ogen maar...

De bruine beer laat zijn tanden zien...

De aap denkt laat me met rust...

De kleine olifant duikt maar weg achter de poten van haar mama...

Het nijlpaard ligt klaar om weer weg te duiken...

De struisvogel kijkt mega eigenwijs...

En tot slot, de uil die is me liever kwijt dan rijk...

Maar!!! Ik trek me er lekker niks van aan! Zodra ik weer kan, ga ik weer!!!

Ik ben wel even een paar daagjes minder in logland. Beetje druk programma...;-)