Feesten!

Zaterdag 28 Juli 2007

Terwijl ik hier na zit te denken wat ik zal schrijven, er is een hoop gebeurd!!!, komt Hermann langs gelopen en die zegt: Als je in elk geval maar de groeten van mij doet, dus hierbij!!! Hihi.

De titel zegt feesten en dat doe ik dan ook zeker weten. Dinsdagavond zomernacht in Ellmau gehad, erg gezellig, hihi. Woensdag vrij weinig gedaan. Donderdag was concert hier op het plein van de Hub'n Bub'n. Op de een of andere manier ben ik blijven plakken. Eerst in het restaurant van Hermann, daarna bij Kebab. Waar ik een heerlijke massage heb gehad *grijns* en toen werd ikd nog uitgenodigd in de disco hier. Moet zeggen dat dat echt megagezellig was!!! Was om half 4 terug op de camping. Sliep om half 5 en om 7 uur werd ik wakker van de regen.

Vrijdag kon je me dus letterlijk opvegen! De hele dag heb ik op een oude wijven tempo gelopen *gniffel*, mijn buren op de camping lagen helemaal in een deuk!!! De flauwe opmerkingen waren niet van de lucht. En nu is het verdorie alweer zaterdag. De tijd gaat echt mega veel te snel!

Net vier uur lang genoten weer van de Hub'n Bub'n. Derde keer al deze week. Nu even pas op de plaats bij Hermann en dan straks weer los. Ervaring leert mij dat ik ook vannacht pas heel laat gaat worden. Morgen *slik* kan ik niet zo'n rustig dagje houden. Want om 12 uur gaat het weer los. Ohnee eigenlijk eerder. Want de Hub'n Bub'n spelen boven op de Kitybuler Horn (zie vorige log). En ik, ik ga NATUURLIJK mee!!!!

Tot de volgende log! En zoals jullie lezen, ik vermaak me opperbest. Volgende keer waarschijnlijk ook weer foto's, want dan zit ik weer op me eigen computer. Auf wienerschnitzel.

1e vakantielogje.

Maandag 23 Juli 2007

Gek toch eigenlijk, dat mijn heenreis altijd zo kl*te verloopt. De eerste 4 uur totaal geen probleem. 500kilometer gereden. Maar dan moet je er nog 500... En daar deed ik dus weer 8 uur over. Aargh! Eenmaal dan aangekomen voelde het gelijk weer allemaal goed! Tent opgezet, gedouched en hoppa weg!

Eten in het restaurant vn me vrienden. Erg gezellig, erg knus en gewoon goed! Hahaha. Dat was dus mijn verjaardag.

De dagen erna rustig aangedaan, beetje lezen, beetje zwemmen, beetje (heel veel) uitslapen.... (een nacht van 15 uur is dat normaal?:-D)

Vandaag wat meer gedaan, tegen de plannen in... Mijn cd-speler had het opgegeven en om nou elke avond mijn computer op te starten om muziek te luisteren, dat is natuurlijk geen doen. Dus ik heb vanochtend eerst een nieuwe gehaald. Daarna naar Ellmau gereden om daar lekker te eten tussen de middag. 's Middags de bergen over naar Pirtendorf, een vriendin opzoeken. Die had het nog wat druk, dus ben ik weer weggegaan. Naar de Zeller See. Eindelijk mijn eerste fotoloopje! En hoe! Genieten geblazen. Op de een of andere manier deed het me denken aan Frankrijk, aan de zee. Hieronder een paar foto's. En nu, nu zit ik weer bij me vriendin dit logje te typen en beetje bij te kletsen met het thuisfront!

En als laatste, iedereen heel hartelijk bedankt voor alle gelukwensen! Zowel hier op me log als op me hyves. Geloof dat ik er nog nooit zoveel heb gehad, grijns. Dan heeft een klein stukje polonaise toch wel zin! *grijns*
Tot snel!!!

En deze wil ik jullie niet onthouden. Mijn uitzicht!

Vakantie!

Donderdag 19 Juli 2007

Ook al is het vandaag (donderdag) nog niet zover, toch is dit het laatste logje voor de vakantie. Vandaag ben ik druk bezig met allerlei zaken. Lees: Kapper, kamer opleveren, inpakken en de laatste boodschapjes.

Ik teken voor hetzelfde weer als vorig jaar. Aangezien ik deze vakantie gewoon te weinig wil gaan doen! Luieren, luieren en af en toe iets actiefs (lees zwemmen of een wandelingetje) maar nog meer: luieren! Dat heb ik wel verdiend vind ik zo zelf!

En voordat ik weer opmerkingen krijg. De hyvers onder ons hadden het vast al gezien, vrijdag is inderdaad ook mijn verjaardag. Ik bereik de officiele volwassenheid overal ter wereld. Juist ja, Annemarie wordt 21 jaar. En zielig dat ik dan de hele dag aan het reizen ben? Nee hoor, daar heb ik zelf voor gekozen. Aan mijn verjaardag geen polonaise of iets dergelijks. Ik ben het liefst gewoon in het buitenland, al ging dat dit jaar dus helaas niet door. Dus dan kruip ik maar achter het stuur!

Waarom dan vandaag de laatste log? Nou morgennacht (donderdag op vrijdag) moet ik erg vroeg mijn bedje opzoeken, aangezien mijn wekkertje vrijdag om 3 uur gaat. Uiterlijk 4 uur (het liefst eerder) wil ik vertrekken. Dan heb ik in Oostenrijk nog even de tijd om mijn kampementje op te bouwen en de camping te verkennen voordat ik mijn vriendjes daar ga opzoeken!!!

Hoe lang jullie me 'moeten' missen (of juist opgelucht moeten zijn). Nou ehh... Ik kom 8 augustus (laat) weer terug. Dus ga er maar vanuit dat ik 9 / 10 augustus weer op volle sterkte terug ben met alle belevenissen van de vakantie. Wat ik nu zo zag is er wel een internet mogelijkheid op de camping (draadloos :-D) waar ik vast ook wel gebruik van ga maken. Houdt mijn log dus in de gaten, de belangrijkste zaken zullen wel voorbij komen. ;-)

Tot slot: Ik wens jullie allemaal hele prettige weken toe tijdens mijn afwezigheid! Ik zal aan jullie denken als ik heerlijk relaxed lig te luieren! *gniffel*

Tot 9 augustus!
Liefs, Annemarie.

Geen titel nodig. ;-)

Woensdag 18 Juli 2007

Nog 2 nachtjes! (en dan Kitzbühel!)

Gevonden in de tuin van mijn zus. Productief dus! ;-)

Kiekeboe.

Dinsdag 17 Juli 2007

Nog 3 nachtjes! (en dan Kitzbühel!)

Daar zat hij dan. Fel groen in een fel oranje bloem. Ineens zag ik iets vanuit mijn ooghoek. Dat klopte niet met de kleur van de bloem!

Zo zie je ze nooit en zo blijft hij super mooi poseren!!!

Date.

Maandag 16 Juli 2007

Nog 4 nachtjes! (en dan Kitzbühel!)

2 jaar geleden ging ik voor het eerst alleen op vakantie. En waar ging mijn allereerste vakantie alleen naartoe. Natuurlijk naar Oostenrijk!!! Daarvoor was ik in Frankrijk geweest met me ouders en had ik een tamelijk leuke (ahum, not dus) buurjongen waar ik toch wel opviel. Zijn vrienden jutte hem op, maar daardoor durfde hij niet meer. (wat doet dit er eigenlijk toe, eigenlijk niks.)

Ik ging dus naar Oostenrijk. Ik heb noodweer gehad. Regen, regen, regen en nog eens regen. Tot aan overstroming aan toe. De weg waar ik langs moest was net op tijd weer open... Een gedeelte was weggespoeld! (ook dit is eigenlijk wee helemaal nutteloos.) Get the point...

Op een gegeven moment werd ik door gevraagd of ik zin in had in een date had. Ehh eigenlijk had ik die fransman (kijk, dus toch wel zinnig) nog in me kop, maar ach, hij zag me toch niet staan. Dus why not! We hebben 3 uur lang op een terrasje aan 1 stuk door zitten kletsen. Geen enkel stil moment is er gevallen en op een gegeven moment moesten we toch echt terug. Ik om te eten en die ander om te werken. Die vakantie nog een aantal keer elkaar getroffen. Maar beide zo verlegen dat we niks hebben uitgewisseld. (Adressen, telefoonnummers. DUH!)

De afgelopen 2 jaar ben ik nog 4x in Oostenrijk geweest... Maar ik was te laf/ te verlegen om te zoeken... En nu, nu heb ik daar spijt van. Ik hoop dat mijn vlindertjes nog even flink blijven fladderen en dat ik deze zomer actie durf te ondernemen...

Dus dat is nog eventjes doorbijten deze week, maar vrijdag is het zover! Dan ga ik weer naar Oostenrijk. En tot die tijd, doe ik het met de mooie vlinders in mijn buik.

Genieten!

Zondag 15 Juli 2007

Nog 5 nachtjes! (en dan Kitzbühel!)

Al een tijdje zit ik dus te 'azen' op de cd van de Toppers in Concert 2007. Ik had goede hoop dat hij voor mijn vakantie uit zou komen. Want dan kan ik onderweg genieten! En kom ik mijn tijd in de auto wel door, grin. Ik las ergens dat hij aanstaande maandag uit zou komen. Maarja... Maandag, dinsdag en woensdag zit ik op me stage. Dus dan zou het pas donderdag worden dat ik hem haal. (he dat is wel een halve week verder hoor!)

Maar, eigenwijs als ik ben, ben ik gisteren dus naar de winkel gegaan. En zowaar! De CD is binnen! Toevallig 'moest' ik gister ook achter het stuur plaatsnemen voor ongeveer 4 uur dus ben ik gelijk maar begonnen met luisteren. Ik heb zitten genieten!

Ennn... Natuurlijk het liedje waar ik op zat te wachten, naar de kermis, staat er ook op!!!! Hieronder het liedje waar hij in zit. Doorschuiven wil helaas niet, dus even geduld. Bij 4 minuten begint "naar de kermis". En klik even dubbel om de muziek te laten starten.

Ergens...

Zaterdag 14 Juli 2007

Nog 6 nachtjes! (en dan Kitzbühel!)

...diep verborgen zat hij dan. De spin!

Voor de mensen die niet van spinnetjes *gniffel* houden, dan maar een roosje.

Anders bekeken.

Vrijdag 13 Juli 2007

Nog 7 nachtjes! (en dan Kitzbühel!)

Al een tijdje wil ik heel graag leren hoe je tegenlicht opnames maakt. Het mooiste licht daarvoor (in mijn ogen) is of 's ochtends als de zon laag staat of 's avonds als de zon ook laag staat. Nou ben ik totaal geen ochtendmens dus voor een geslaagde foto (slecht) kom ik zelfs mijn bed niet uit. En 's avonds meestal ook weinig zin om weg te gaan. Dus ben ik eens gaan nadenken. Hoe kan ik het toch leren? Nou 'simpel'. Je neemt een paar bloemen en een paar felle spots. Voila, zo heb ik mijn eigen studiootje!

Daarom presenteer ik nu ook met trots, mijn eerste kennismaking met tegenlicht...

Alles wat vliegt...

Donderdag 12 Juli 2007

Nog 8 nachtjes! (en dan Kitzbühel!)

Kiest de struik bij ons op de rotonde uit!

Vandaag maar even naar buiten geweest tussen de buien door. Heerlijk frisse lucht! Ik had laatst al gezien dat op de rotonde in de buurt van ons huis een struik staat die erg druk wordt bezocht door allerlei beestjes. Dat wilde ik natuurlijk even van dichtbij aanschouwen.
Ik heb voornamelijk de bijen (of hommels) op de foto gezet. Kijk en geniet mee van het vliegende gezelschap. :-)

Conclusie.

Woensdag 11 Juli 2007

Nog 9 nachtjes! (en dan Kitzbühel!)

De afgelopen twee dagen heb ik ongeveer knock-out doorgebracht in me bedje. En ik denk dat ik daar vandaag ook nog lig. Na een tijdje lopen/zitten etc. is mijn hoofd behoorlijk zwaar en vol koppijn dat 8 uur stage lopen nou niet echt prettig is.

Ik ga wel verder met ehh... niks doen dan maar? Tot de conclusie komen dat er niks leuks is op tv overdag... Tot de conclusie komen dat het nog maar 9 nachtjes is totdat ik op vakantie ga! (of eigenlijk 8.5). En gewoon gezellig met poes knuffelen.

Geveld

Dinsdag 10 Juli 2007

Ik ben geveld door het zomergriepvirus...

Kijk!

Maandag 09 Juli 2007

De taart was lekker, maar eigenlijk vind ik gewoon alles leuk!

Ik weet zelfs al dat ik gewoon moet meppen op dit ding!

Maar ermee schudden, dat is nog veeeeeel leuker!

Verdrietig.

Zondag 08 Juli 2007

Gisteravond ging ik mijn visjes voeren en zag ik dat de kast waarop ze stonden helemaal nat was... Dus enige logische conclusie die ik kon trekken was: mijn aquarium is lek. Dus snel een andere (veels te kleine :-S) bak gepakt en vissen overgezet. Helemaal in de stress natuurlijk.

Aquarium helemaal leeg gemaakt, bleek over de hele breedte gescheurd te zijn, dus die ligt nu in scherven in de container...

Balen dus. Na overleg met me ouders tot de conclusie gekomen om nu een nieuw aquarium (minimaal 100 euro) te kopen is niet handig. Zeker niet omdat ik straks naar het buitenland wil. Maarja, dan zit ik met mijn visjes in die veels te kleine bak...

Maandag maar proberen die vissen 'kwijt' te raken in de dierenwinkel, want ik kan dit niet over mijn hart verkrijgen... Maar het is en blijft behoorlijk balen :-(

Maar onderstaand gezichtje vrolijkt me wel helemaal op natuurlijk! De jarige job, heerlijk aan het smullen van haar taart, hihi.

123 Test. 123 Test.

Zaterdag 07 Juli 2007

Nog 13 nachtjes! (en dan Kitzbühel!)

Ik heb, zoals de meesten wel weten, een vrij professionele camera. En de macro foto's en dergelijk kan ik aardig goed mee overweg (al zeg ik het zelf). Maar er zit nog zoveel meer in die camera...

Gisteravond ben ik even aan het experimenteren geweest. Het resultaat is nou nog niet echt daverend, maar ik denk dat ik daar gewoon mee moet oefenen. ;-)

Jennéh Rose.

Vrijdag 06 Juli 2007

Nog 14 nachtjes! (en dan Kitzbühel!)

Om allereerst even terug te komen op de vraag die ik veel heb gelezen: Nee, ik heb haar niet terug gezien. Die opmerking stond er puur als voorbeeld. (Ok, ik geef toe, ik heb helemaal dubbel gelegen bij de reacties toen (joker)).

En oeps, Annemarie is gisteren wat vergeten te melden… Namelijk dat mijn schattige, eigenwijze, kleine, maar o zo lieve nichtje Jennéh Rose gisteren alweer 1 jaar is geworden! Wat vliegt de tijd toch zo ontzettend snel… Ze loopt als een gek rond, niks is meer veilig. En dat praten zal binnenkort ook wel komen! (dat wordt zaterdag taart eten, mjam. (h))

(foto is 3 maanden geleden genomen, toen liep ze alleen nog aan de hand.)

Smile.

Donderdag 05 Juli 2007

Nog 15 nachtjes! (en dan Kitzbühel!)

I am what I am
I am my own special creation
So... come take a look, give me the hook or the ovation
Its my - world, that I want to have a little pride in
My world, and its not a place I have to hide in
Lives not worth a damn till you can say I AM WHAT I AM

I am what I am
And what I am needs no excuses
I deal my own deck
Sometimes the Ace
Sometimes the duces
Its one life and theres no returning, no deposite
Its one life so open up your closet

En zo is het gewoon... ;-) Weten jullie dit logje nog? Ik heb smakelijk gelachen... Het was geen jongen, maar een meisje!

Onweer.

Woensdag 04 Juli 2007

Nog 16 nachtjes! (en dan Kitzbühel!)

Ik werd gisteravond geroepen door mijn moeder. Annemarie, er is een mooie lucht! Dus ik spring op, pak mijn camera en zie inderdaad een mooie lucht. Naarmate ik langer bleef staan werd hij steeds stoerder! (nouja staan, uit badkamer, slaapkamer en logeerkamerraam gehangen dus ;-)

Maar waar ik vooral voor uit het raam heb gehangen is het onweer dat er hier overheen trok... Dus dat leek mij een leuke uitdaging. Toen ik begon was het veel te licht, waardoor ik het er sowieso niet op kreeg. Maar een uur later (ja ik hing dus nog steeds buiten) was het me eindelijk gelukt! De camera gaf aan foto nummer 540, maar he, hij staat erop!

Misschien overbodig om te vertellen, maar alle foto's hier getoond zijn onbewerkt!!!

Foto's.

Dinsdag 03 Juli 2007

Een dagje, ja wat eigenlijk? Het was een mengelmoesje! Het begon ’s middags al leuk toen ik op weg ging. Ik kwam in een stortbui terecht, harder rijden dan 60 was niet verantwoord. De motorrijders stonden te schuilen onder het viaduct. Even verderop reed ik mezelf (bijna) vast in een file. Ik kon nog net de afrit af en omdraaien om in plaats van door de polder, over Zwolle te rijden. Wel een eind om, dat vond ook mijn ‘lieve’ Tom. (nouja eind, 20km ofzo) Die me tot aan Wolvega elke keer weer de snelweg af wilde laten gaan om dan om te draaien. No way dus ;-) Bij Wolvega kwam het omslagpunt en vanaf daar waren we weer grote vrienden!

Zonder problemen de straat in Leiden gevonden en dit keer dus wel het goede huisnummer, haha. Zelfs de auto kon vlakbij staan, ik helemaal happy! Naar binnen, gezellig gedaan en hop weer naar buiten voor het volgende stuk van ongeveer 75 minuten. Ook hier was ik weer grote vrienden met mijn Tom. Behalve dan dat hij mij links door de tunnel wilde hebben, maar ik er ‘gewoon’ rechts doorheen ging. Kreeg gelukkig niet te horen, probeer de andere buis te pakken, *gniffel*.

Aangekomen bij Natazz & Keezz was het eten bijna klaar, mjam. Waar wij dus niet alleen van hebben gegeten, maar er waren nog 2 andere mee-eters. Maar, ik zou niet vertellen dat de katten waren;-), dus dat doe ik ook niet! (angel) Zoals afgesproken had ik mijn Wii afstandsbediening meegenomen, dus geprobeerd met z’n 3en te tennissen, maar dat werkte niet helemaal. Volgende keer (september dus) bij mij? Ik heb een bed waar ik wel op kan staan, haha.

Als grote verrassing hadden ze een cadeautje voor me gekocht, echt super leuk! Het Chinese teken van vriendschap op een pandora bedel. Helemaal super!!! Die zit er natuurlijk ook al aan. Echt helemaal geweldig! (oh ik val in herhaling? Sorry!) Inmiddels schoof de tijd steeds verderop en zo was het ineens een uur of 10… Nog even snel wat drinken en naar huis crossen maar weer… Tommeke gaf aan dat ik om kwart voor 1 thuis zou zijn… Helaas klopte dat ook, want de auto had echt ook een drinkbeurt nodig… En ik wat te (vr)eten omdat ik steeds slaperiger werd. Zo kwam het dus dat ik ’s nachts om half 1 een witte magnum zat op te peuzelen in de auto…

Thuisgekomen, ik in de stress, kentekenbewijs zoek, terwijl ik er toch op durfde te zweren dat die in mijn tas zou zitten… Maar dat bleek niet zo. Gelukkig lag hij in de kofferbak, blijkbaar er uitgevallen en kon ik ‘rustig’ gaan liggen. Totdat ik ineens bedacht dat ik vergeten was mijn stageverslag uit te printen, dus die moest ook nog. Uiteindelijk lag die om half 2 klaar in mijn tas en kon ik echt rustig gaan liggen. En ik sliep ook zo.

Het was een heftig weekendje (dit verhaal was zondag, maar zaterdag dus van half 10 ’s ochtends tot half 1 ’s nachts aan t verhuizen geweest), maar zeker weten de moeite waard!!! En gisteravond? Nou toen heb ik gewoon even bij geluierd en gewoon lekker gelegen en bijgelezen, haha. (ok en spelletjes gespeeld op mijn wii…) En heb ik foto’s gemaakt van mijn oude ‘nieuwe’ kamer. Dus hierbij voor degenen die het willen zien.

Daar in die fotozak, komen natuurlijk nog foto’s! (alleen een gedeelte hangt per ongeluk nog in Groningen.)

Hier komt nog een bank met 2 tafeltjes voor te staan, maar ook die staat nog in Groningen.

Mijn knuffelhoekje, haha. En rommelhoekje ;-)

Mijn trots, de ‘strakke hoek’. Die lampjes, takke werk. Maar ze maken het wel net eventjes af. Al mijn dvd’s, cd’s en vazen staan hier in deze hoek. En een groot gedeelte van mijn boeken (boeken staan 2 maar soms 3 rijen dik achter elkaar). Ander gedeelte zit in een kist achter mijn klerenkast (oude jeugd boeken enz.) Straks komt mijn aquarium er nog bij en dan is het klaar! (en ja er staan 2 tv’s (angel) )

Over!

Zondag 01 Juli 2007

Zonnebloem.

Lelie.

Gelukkig gisteren geen regen gehad... Wat wel heel gaaf is! Is dat al mijn spulletjes over zijn en staan zoals ik ze wil hebben! Oftewel: mijn kamer(tje) in Drachten is weer compleet!!! :-D (de foto's volgen zsm.) Nu alleen nog een aantal grote spullen uit Groningen overzetten (lees, bank, tafel, stoelen, bed) en dan is het klaar!!!

Vandaag ben ik (weer) de hele dag weg. 's Middags verjaardag in Leiden en 's avonds gezellig naar Keezz en Natazz! Tot maandagavond! :-)

Deze roos is voor jouals troost dat ik ff heel druk ben, alsjeblieft!