Emmen.

Zaterdag 31 Maart 2007

Wij zijn de bavianen nog verder aan het schrikken maken! Tot morgen!

"Bezoek"

Vrijdag 30 Maart 2007

Zoals jullie allemaal wel hebben gezien stond er ineens een andere foto bij aan de linkerkant… Sinds die tijd zit ik al te wachten op een logje dat die persoon zich voorstelt… Maarja, dat is er nog steeds niet van gekomen…

Vraag ik me nu echt af wat ik ermee moet?... Moet ik die persoon dan zelf maar aankondigen of jullie in spanning laten zitten???

Ach, ik doe lief! Die “andere” persoon aan de linkerkant is dus… Stephan! :-D

Zinkvisje.

Donderdag 29 Maart 2007

Mijn zinkvisje is nog steeds een zinkvisje… Vond het zielig dat hij in die grote kom op de bodem lag. De andere vissen zijn niet echt lief geweest… Ghehe, van wie zouden ze dat nou hebben? (A)

Ik heb hem dus maar in een andere kom gezet. Daar bevolkt hij nu heel “lief” de bodem…

RadioNL.

Woensdag 28 Maart 2007

Ik vind mezelf toch eigenlijk vrij goed! 3x vraag ik een liedje aan op de radio.. En 3x wordt dat liedje voor mij gedraaid!!! 2x ben ik erover gebeld en nu wilde ik niet gebeld worden.

De laatste tijd luisterde ik wat minder radio, omdat ik meestal tv of film aan het kijken was thuis. Of gewoon mijn eigen muziek. Nu ik ontdekt heb dat ik op mijn stage ook gewoon dat aan kan zetten via de computer en dat mijn begeleider dat goed vind. Ga ik gewoon weer veel vaker luisteren!!!

Ja ik geniet met volle teugen! Eigenlijk zou ik vandaag een rustig dagje hebben. Ga sowieso geen training geven. Wil gewoon even op de bank hangen en niks hoeven. Nouja, ik ga eerst met mijn huisgenootje naar de Ikea. Gaan we eventjes shoppen en natuurlijk eten! Mjammie, hihi.

Dus ja nog steeds drukjes!

Weg. *zwaai*

Dinsdag 27 Maart 2007

Ik ben er eventjes een dagje niet. Allereerst natuurlijk stage. Daarna eten bij een vriendin. En omdat zij toch heerlijk dichtbij het zwembad woont, nog eventjes trainen…

Snel naar huis, douchen en mijn bed in. Aangezien er deze week de hele nacht van 02.00 tot 04.00 zwemmen is… Wil ik daar toch wel iets van meekrijgen… hihi.

Ok, geeft toe. Ik ben er nog wel meer niet deze week... :-D

Blub ik ben een vis!

Maandag 26 Maart 2007

Nou niet meer zeuren om mijn vissen! Want in mijn ogen hebben die meer dan voldoende ruimte!!!

Ik denk dat er binnenkort trouwens nog 2 visjes bijkomen… Heb bij de Intratuin in Drachten namelijk een hele gave oranje en blauwe gezien… Die ze hier in Groningen niet hebben.:-(

Ik ga binnenkort schipbreuk lijden…;-)
Ach ik zorg goed voor mijn vissen… Die hebben nu meer ruimte dan dat ik in mijn bed heb… *gniffel*

Fijne week toegewenst!

P.s. Maar mij hoor je totaal er niet over klagen dat ik minder ruimte tot mijn beschikking heb…!

Scheuren.

Zondag 25 Maart 2007

Het blijft lastig om in het donker goede foto’s te maken… Vandaag nog maar eens proberen in het licht!

Deze oranje/gele bloempjes zijn in elk geval van 1 van mijn nieuwe planten…

Daarnaast heb ik nog scheurende narcissen… Hihi… Vage dingen. Die narcissen heb ik van Hanny gekregen, ze waren al zo vol in knop dat ze gelijk dezelfde avond eruit scheurden. Ik (of eigenlijk we…) zat(en) me (ons) af te vragen wat het nou eigenlijk was, totdat ik (we) ineens zag(en) dat de narcissen een stukje open waren! Echt super!

Gekke is alleen dat het dus 19 witte narcissen zijn en 1 gele… En de gele wilde het makkelijkst op de foto. Vandaag dus ook maar even opnieuw proberen bij daglicht!

Vandaag komt ook mijn nieuwe vissenkom! Ik heb gister ook 5 nieuwe gupjes gekocht. 4 zwemmen er mooi rond. En 1tje is volgens mij (ons) zo gestresst dat hij allemaal kan hyperventileren op de bodem… Morgen daar de foto’s van!

Fijne zondag toegewenst! Wij zijn zijn de tuin van mijn (Annemarie dus…) schoonzusje te vinden!

Shoppen...

Zaterdag 24 Maart 2007

Ik ben gister met Hanny even naar het tuincentrum gereden. Ik heb eindelijk de vissenkom gekocht die ik al zo lang leuk vond! Alleen me eigenlijk veel te duur was… Maar dus nu niet meer kon laten… Was ik met de bus in Drachten, krijg ik dat kreng niet eens mee omdat hij te groot is… Moet ik nog tot zondag wachten voordat hij hier is… :-(

Gelijk besloten dat ik er nog een paar visjes bij wil halen, alleen in andere kleuren. Tenslotte moet je het kruisingsproces bevorderen…! ;) Heb voor in de kom nog een leuk “no fishing” ding gekocht… (jaja de foto’s verschijnen nog wel).

En aangezien Annemarie ook nog gewoon verslaafd is aan planten, heb ik er daar gelijk ook maar 2 van bijgekocht, inclusief potten natuurlijk… *grijns* (1 is hier inmiddels in Groningen, voor die ander geldt: te groot, dus komt zondag…) Was het daarna tijd voor de nodige opruiming, want tsja, mijn kasten staan toch wel behoorlijk vol inmiddels…
Nu mijn tafel, boxen en tvkastje ook…

Ach, het was het allemaal waard! De foto’s volgen binnenkort!

Tulp.

Vrijdag 23 Maart 2007

Alweer de laatste werkdag van de week… Wat gaat de tijd snel!!! En dan heerlijk weekend…

Zondag mooi een zonnetje, dus Inge, we komen heerlijk bij je buiten zitten hoor!!! Wordt nu wel krapjes, nu we met 1 persoon meer zijn… *gniffel*

A: Morgen even lekker bij me ouders eten… *grijns* Hanny, wil wel wat lekkers ofzo. Jachtschotel lijkt me wel een top plan!!! Hihi (A)

Anyway, wij wensen jullie allemaal een hele fijne vrijdag toe! :-)

Waterlelie deel 2.

Donderdag 22 Maart 2007

Deze doet in elk geval heel hard zijn best om de belofte van de verkoopster na te komen… Namelijk gewoon gaan bloeien!
En we genieten er nu al met volle teugen van!

Nu nog een paasei dat moet worden uitgebroed...

(paas)ei!

Woensdag 21 Maart 2007

Wat er nou toch ineens in mijn kamer is gebeurd, dat kan echt niet meer…

Ik had een kuikentje, maar dat kuikentje heeft een ei gelegd. Het is alleen een beetje te groot…


Lief kuikentje toch?

Ik heb het daarom maar in een bedje van groene steentjes gelegd, een paar andere kuikentjes erbij gekocht. Ik ben nu heel hard aan het duimen dat het ei lekker warm staat, zodat er straks een mega-kuiken uitkomt!

Dat het kuikentje boven haar stand een ei heeft gelegd, moge duidelijk zijn! Ze had zich beter bij de onderstaande eitjes kunnen laten…

Aangezien 1 mega-ei al genoeg is voor mijn kuikentjes, belandden gewoon die kleine eitjes in mijn buik!

P.s. De ene keer schrijf ik mijn log alleen, de volgende keer weer samen... Voordat jullie denken waarom staat Stephan er niet meer bij, hihi.

Waterlelie.

Dinsdag 20 Maart 2007

Deze waterlelie kreeg ik afgelopen donderdag bij de gourmet van mijn ouders… In de winkel was de belofte gedaan dat hij uit zou komen…

Inmiddels kan ik dus wel zien dat hij (eigenlijk ze) paars zijn, maar meer nog niet. Dus voorlopig wacht(en) ik (wij) het maar mooi even af en ho(o)p(en) ik (wij) dat ze uit gaan komen!

Ik (ehh dus eigenlijk wij) volg(en) het met argusogen!

p.s. Hoe meer jullie zeuren, hoe later er een foto opkomt ;)

p.s2. En daar sluit ik me bij aan.
Groetjes, Stephan.

...

Maandag 19 Maart 2007

Laatste ronde...

Zondag 18 Maart 2007

De vraag kwam al, waarom staat er geen foto bij? Nou ehh, ik had dus verjaardag gehad en Stephan was bij me. Er liep ondertussen al een filmpje, dus weinig tijd om een logje te schrijven!

Anyway, vandaag dus competitie gehad in Beilen. Heenweg ging wel redelijk grappig… Had Tom natuurlijk aanstaan, ging prima tot vlakbij het zwembad zelf… Moest ik ineens rechts afslaan, terwijl het zwembad links voor ons lag. “Keer om!!!” “Ga over 300m rechtsaf” “Keer om!” Maar de bestemming heb ik volgens Tom nooit bereikt. Dus op de terugweg, mocht Tom weer op zijn plaats… In het kastje!

Dan het zwemmen… De estafette ging op zich wel lekker, had 1.04.90, alleen toen was het daarna gedaan met mijn voet. De 100vrij persoonlijk, ging ehmm, slecht? 1.06.39. Dus heb ik me daarna ziek afgemeld voor de 200rug…

En omdat ik natuurlijk nog wel gewoon kon lopen… Ben ik maar even een rondje gaan maken met mijn camera. Heb een aantal ploeggenoten op de foto gezet, verzoeknummers. Ach, ik heb me prima vermaakt!


Op zich gewoon een gaaf zwembad! Het was er echt alleen smoorheet…


Haargenoot!!! :-D


Clubgenootje, maar vond het gewoon een gave foto!

Anne en ik hadden onze traditie van de competitie nog niet samen vervuld dit jaar… Dus nadat ik iedereen op Anne na had ‘geloosd’ uit de auto, zijn wij nog even doorgecrosst naar de Mac! Zit je dan om kwart voor 10 aan de grote patat, een mac kroket en een flurry, hihi. (en zij aan de big mac menu). Maar wel super geslaagd!!!

Jammer dat de competities nu afgelopen zijn…

Dat ik tussen de middag ook al Frietjes had gehad van de Belg Waterloo… Dat weten jullie natuurlijk niet!

Beilen.

Zaterdag 17 Maart 2007

Gisternacht verjaardag gehad en vandaag op naar het zwembad… Gaat helemaal goed komen verwacht ik… AHUM!?!

In elk geval, ik ben er dus gewoon eventjes niet!
Maar wens jullie allemaal wel een heel fijn weekend toe!

Gezellig.

Vrijdag 16 Maart 2007

Honger hebben we niet meer…

Fijne vrijdag en alvast een fijn weekend… Tot zaterdag!

"Troep"

Donderdag 15 Maart 2007

Archieffoto…

Vandaag krijg ik een hongerige troep wolven op visite…
Nee niet bovenstaande “troep”.

Zonder mijn medeweten had Hanny met de buren afgesproken dat ze samen zegeltjes zouden sparen voor een gourmetstel voor mij… Omdat ik al sinds kerst, ja ik geef het zelf toe, liep te zeuren dat ik geen poffertjespan wilde (die ik ook heel lief had gekregen) maar een gourmetstel.

Maar nu vonden me ouders dat ik het mocht hebben als zij het een keer mochten komen proberen… Prima, hihi. Kwamen we in de supermarkt de buurvrouw tegen, dus me moeder laat dat vallen.. En nu komen ze met z’n 4en… Dus een troep hongerige wolven, hihi…

Ach sowieso druk dagje… Stage, naar de kapper en dan het hier thuis nog even klaar zetten… En dan om 7 uur gaat het los, whaha.
Fijne donderdag toegewenst!

"Bezoek deel 3"

Woensdag 14 Maart 2007

Archieffoto…

Sneller dan wijzelf ook konden verwachten was er dan een “bezoek deel 3”. Wat in de eerste twee “bezoekjes” totaal nog niet speelde, was er ineens nou wel… Ik miste hem…

Wat nu? Want tot eergister toe was het echt alleen nog vriendschap. Jaja, ik weet dat die blogjes ergens anders op duidden, maar hé, gun ons ook een beetje lol. Ik had de grootste lol met schrijven, om het maar zo suggestief mogelijk te maken… En hij had lol om de manier waarop ik het schreef. En we hadden samen lol om jullie reacties… *gniffel*

Maar wat ik niet had durven dromen, is toch gebeurd! Wat iedereen al liep te roepen dat Annemarie verliefd was, maar wat ze zelf niet wist of wilde toegeven is toch gebeurd. Ik vind hem inderdaad super leuk! En waar ik vooral blij mee ben, is dat ik me deze keer niet in iemand heb vergist…

We zien wel wat het wordt.:) Ik ga gewoon voor een lange periode veel lol met hem! En ohja, sorry dat ik zo algemeen blijf, ik wil zijn identiteit, *grin*, nog even niet prijs geven. Misschien komt dat ooit nog wel!

Vergeten?

Dinsdag 13 Maart 2007

Ik heb een goudvis met zwemdiploma A,
en als ie goed zijn best doet krijgt hij zwemdiploma B.
Ja, ik heb een goudvis met zwemdiploma A,
en als ie af gaat zwemmen gaat z’n hele familie mee

Eindelijk is het zover…..
Mijn visje mag afzwemmen voor zwemdiploma B
Maar….. jaja, ik had het kunnen weten
Mijn goudvis is zijn zwembroek vergeten.

Gisteravond was het voor mij weer zo ver… Ik ging mij weer eens in het “koude” water wagen… Afgelopen donderdag liep mij eigen training zo lekker, ik was echt verbaasd! Ach blijkbaar verkeer ik in een bepaalde stemming, waardoor alles goed lijkt te lopen…

Anyway, ik sprong dus het water in, met als doel om 300m (is daar 15 baantjes) te zwemmen, rust te houden en zo door te gaan. Maar het ging verbazingwekkend lekker! Heb gelijk maar 500m gezwommen. (dat zijn er dus 25, maar werden er 26… anders komt het zo stom uit.) Ik verbaasde mezelf alweer… Paar goede setjes gedraaid, meer gezwommen dan de planning, dus echt… Ik heb energie te over… hihi.

Het ging best lekker, zelfs de sprintjes kon ik aardig volhouden, dus misschien ga ik deze week nog een goed gevoel kweken voor aanstaande zaterdag. Lukt me dat niet, nou dan ben ik gewoon “mijn” goudvis! Dan vergeet ik mijn badpak gewoon!

Fijne dinsdag toegewenst.

"Bezoek deel 2"

Maandag 12 Maart 2007

Allereerst komt bij mij natuurlijk de vraag boven, wat voor foto zet ik bij deze log? Maak ik zijn identiteit herkenbaar? “Nee dat wordt me niet in dank afgenomen.” Zet ik er een foto van Poes bij? “Nee, zij is ontzettend jaloers…” Een foto van een bloem? “Tsja, maar dat is dan ook gelijk weer zo dubbel…” Nee deze keer, gewoon geen foto.

Vragen, o zo veel vragen… Van jullie kant, omdat het “bezoek deel 2” was. Van mijn kant, wanneer komt er “bezoek deel 3”? Wat speelt er nu werkelijk? En wat zet ik hiervan op me log, aangezien we toch al de roddel op het werk zijn…

Het “bankhangen” was weer ontzettend gezellig. Heb heerlijk gehangen/gelegen. Van het schaatsen heb ik deze keer meer meegekregen! Ja, we leren het nog wel… De film die draaide tijdens het voetbal, gelukkig kende ik die al, want als ik op deze keer af zou moeten gaan, vraag me niet dan waar hij om draaide!

Dat de tijd vliegt als het leuk is, is voor mij gisteravond meer dan bewezen. Vraag me dan ook niet waar we het allemaal over hebben gehad, want het ging van “hot” naar “her”. Ik kreeg nog net niet het “heen” en “weer”.

Ach, wat ik zeg, op naar “bezoek deel 3”. Wie weet een terugkerend item op mijn log… De toekomst zal het leren. Komen we snel genoeg achter…;)

Tuftuf.

Zondag 11 Maart 2007

Gisteren was een gek dagje. We gingen met 2 auto’s naar Heerenveen, waar we 1 auto achterlieten om in de andere auto door te gaan naar Sneek waar we een verjaardag hadden. Me vader reed in de ene en Hanny en ik in de andere.

Uitzicht van Hanny en mij:

Uitzicht van Jan in de achteruitkijkspiegel:

Eerst waren we hem al kwijt, omdat ik nog even moest stoppen omdat Hanny wat uit huis moest halen. Toeteren, knipperen, flink zwaaien en er half naast rijden had geen effect. (blijkbaar toch geen goed uitzicht in de achteruitkijkspiegel…) Flink hard er gereden om hem daarin te halen, bijgehaald en de auto weggezet in Heerenveen.

Op naar Sneek. Waren alweer ongeveer een kwartier onderweg, dus er bijna, totdat er ineens van de achterbank kwam: DOM!!! Totale ‘verwarring’… Bleek nou, had Jan zijn telefoon in de auto op de voorbank laten liggen, vol in het zicht.

Goedaardig als ik ben, bood ik aan om door te rijden naar Sneek, me ouders daar af te zetten en weer terug te gaan naar Heerenveen, om vervolgens weer naar Sneek te gaan voor de verjaardag. Mijn ouders afgezet, muziek flink hard aan en heen en weer gereden!

Telefoon uit de auto gehaald en weer terug. Haha, zo kom je dus een 3kwartier later aan en krijg je nog eens geen taart ook, omdat ze dat vergeten!!! *zucht* Na wat bedelen gelukkig nog wel gehad, mjam!

Gelukkig was het eind goed, al goed! Hihi, vandaag ook???

"Bezoek"

Zaterdag 10 Maart 2007

En dan zomaar, alweer geen log van mij… Tsja dat krijg je als je “bezoek” tot kwart voor 2 ’s nachts blijft hangen. Wat doe je dan als je “bezoek” blijft hangen? Juist, dan ga je bankhangen! Dat bankhangen, hebben we dus heel lang volgehouden…hihi… Ben gisteren ook behoorlijk kapot gegaan, ik kon echt even niet meer…

Ik zou er een heel uitgebreid verhaal over kunnen schrijven, dat ik, in elk geval, continu in een deuk lag, dat er heel wat afgeplaagd is, dat we schaatsen hebben “gekeken”, een film hebben “gekeken”, maar dat heeft totaal geen zin! Want zo leuk als het was, is voor mij op dit moment met geen pen *ehh toetsen* te beschrijven. Het belangrijkste is, dat we het allebei gezellig vonden en dat we zondag een herhaling hebben van het bankhangen.

Waar hyves dan toch al goed voor is! Een paar krabbeltjes over en weer, mail-adres ergens vandaag plukken en los op MSN! :-) En dan ook echt los, uurtje of 4 achter elkaar… Ja ik ben echt super blij dat ik hem nog net voordat ik bij de BelTel weg ben (beter) heb leren kennen! Het heeft de laatste twee weken op het werk wel heel erg veel leuker gemaakt! Ja, ik ga de mailtjes en de “bezoekjes” op het werk zeker missen.

Gisteren was trouwens ook mijn laatste dag op het werk. Heel gek om daar voorlopig niet meer terug te komen. Wat ga ik iedereen daar behoorlijk missen! Gelukkig hebben we nog msn, hyves en de maandelijkse borrel!

Rest mijn nog te zeggen dat ik iedereen een heel fijn weekend toewens!

P.s. “Bezoek”? Ja, “bezoek”…:-)

Goedgekeurd!

Donderdag 08 Maart 2007

Ik heb dus in mijn kamer in Drachten nieuwe ramen gekregen… Natuurlijk moest poes dat even inspecteren!:

Dat ze daarna zichzelf moest schoonmaken omdat de vensterbank nog vies was, mocht de pret niet deren!

Mag ze trouwens nu van mij ook wel de lekkage inspecteren... Want dat het langs de muur naar beneden drupte... Alla. Maar dat het nu in mijn bed drupt! Niet ok! (in Drachten dus...)
En aan wie hebben we dat te danken? Aan de aannemer die vlak na de kerstvakantie al is ingelicht dat het lekt... Maar nog steeds niet is langsgekomen, de sukkel!

Ik wens jullie allemaal een fijne donderdag toe! Ik ben niet/nauwelijks online. Volgend schema houd ik aan: werken, trainen, douchen, eten, bezoek…

Vermoeiend, maar verrassend leuk!

Woensdag 07 Maart 2007

Hehe, mijn reis zit erop!:-) Was best vermoeiend! Ben van 6 uur ’s ochtends tot kwart over 10 ’s avonds onderweg geweest! Maar het was het zeker waard!

Ben blij dat ik Opa in elk geval nog een redelijk goede staat heb gezien! Hij maakte op mij totaal geen verwarde indruk, hij verbaasde mij zelfs door nog te weten dat ik een vriendin, Natazz dus, in Oudenbosch had wonen! Ja, natuurlijk, lichamelijk gaat het slecht. Misschien geestelijk ook wel, maar dat heeft hij in elk geval verbogen gehouden!

Maarre, ik heb trouwens wel besloten om voorlopig niet meer bij web-loggers (of puntloggers) te eten hoor!!! Krijg ik zaterdag in Leiden, frietjes van de mac. Kreeg ik vandaag van Natazz en Keezz, zelfgemaakte frietjes! Ok, het was natuurlijk super lekker, hihi. Maar toch!

Ik heb al met al een hele gezellige dag gehad! Gezellig bijgeklept! Blijf het jammer vinden dat ze ‘zo’ ver weg wonen…

Naar Zeeland.

Dinsdag 06 Maart 2007

Eigenlijk wilde ik gisteren al naar Opa toe, maar omdat er toen al te veel mensen kwamen, heb ik dat verzet naar vandaag… Gelukkig belde mijn collega af die zou komen eten! Dus kan ik mooi naar Opa toe! Je weet toch niet of dit misschien de laatste keer gaat worden…:-(

Ik ben dus een dagje treinen. Mag vrolijk om half 7 ’s ochtends de trein pakken, ben ik om 11 uur bij hem. Blijf ik daar eventjes 2 uurtje, ga ik daarna door naar Natazz, waar ik echt heel blij mee ben! Wordt vast weer super gezellig en dus eventjes wat afleiding! Daarna weer naar huis, waar ik natuurlijk heel laat aankom, hahaha. Oftewel: Ik ga kapot! :P

Gisteren was het trouwens tussen de wolkjes wel super mooi weer! Hier om de hoek staat een heel veld met krokussen, verbazingwekkend in welke stadia ze kunnen zijn. Uitgebloeid, in bloei en in knop!

Zoals jullie denk ik wel begrijpen, ben ik vandaag de hele dag weinig online, dus weinig bezoekjes van mij. Maar ik kom terug en hoe! *valse grijns*

Leiden.

Maandag 05 Maart 2007

Zo, Leiden was helemaal super!!! Heb me echt ongelooflijk vermaakt! Was om 1 uur ’s nachts weer thuis, helemaal kapot. Maar heb zoveel lol gehad. Zoveel lol zelfs, dat ik maar erg weinig foto’s heb gemaakt!

De weinige die ik heb gemaakt, zie hieronder.


Noom, bij de Mac, hihi.


Toen nog niet verduisterd de Maan! Tsja... Statief was in Groningen...


Geen idee waar, maar wel een mooi uitzichtje!


De zijlpoort.

Vandaag doe ik even een rustig dagje. Wilde eigenlijk naar Opa toe, maar het gaat gewoon heel slecht met hem… Wil hem zo snel mogelijk zien… Nu kan het in elk geval nog…

1 jaar!

Zaterdag 03 Maart 2007

Wow! Vandaag een jaar geleden mijn eerste log op deze log… En nooit verwacht dat ik het een jaar vol zou houden!!! WOW!

Wat een ongelooflijk jaar, waarin echt een hoop gebeurd is!
Even een korte samenvatting:

De moeilijke keuze gemaakt te stoppen met mijn studie, gekozen voor tamelijk zwaar productiewerk. Waar ik als een blok viel voor een Pooltje…
Vanaf augustus op mezelf gaan wonen en gaan werken. September begonnen met Psychologie. Om in januari de moeilijke keuze te maken om Psychologie toch weer af te kappen. Tevens in januari besloten Facility Management op te pakken.
Druk geweest met solliciteren en over een week begin ik met stage!

Daar tussen door nog al mijn andere activiteiten, zoals het zwemmen, mijn camera, mijn vakanties in Ellmau, natuurlijk!!!!
Oh en wat dachten jullie van de geweldige web-loggersmeeting in Leiden afgelopen september!

Ach een hoop hoogtepunten. Helaas ook wat dieptepunten, maar ach. Positief blijven!!!

En om dit vandaag te vieren, ga ik een dagje naar Leiden!!!!!! Nouja, natuurlijk ook gewoon om Fre en Emile weer te zien. Gewoon voor de gezelligheid! En die gaan we zeker hebben!!!!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag! En dit gebakje krijgen jullie van mij, omdat ik 1 jaar ‘besta’!

Geliefd.

Vrijdag 02 Maart 2007

Het was super gezellig!! De gehaktballetjes jammie, de films super! En de winkels beetje saai… Maar wel heel gezellig!!! Doen we zeker nog een keer. Alleen dan met koopavond of een koopzondag erbij!

Maar vandaag heb ik een leuk verhaal… *grijns*

Van de winter ben ik bij mijn vriendin Tanja geweest. Haar grote droom was een eigen pension/restaurant/café. Sinds afgelopen december zijn ze open, en natuurlijk ben ik daar dus ook geweest!
Toen ik daar was, was ook 1 van haar stamgasten daar, en die man is echt geweldig!!! We hadden ongelooflijk veel lol met elkaar...!
Onderstaande foto heb ik na mijn vakantie in Ellmau in januari ook al geplaatst. Maar het gaat om hem dus!

Bovenstaande foto heb ik geprint en via de post naar Tanja gestuurd. Ze belde me afgelopen maandag al om me te bedanken dat ze de foto’s had gehad. Tegelijkertijd vertelde ze me dat ze de foto aan Hans had doorgegeven en dat hij er echt super blij mee was! Moest best wel lachen aan de telefoon… Herinnerde me die dag nog levendig.

Afgelopen woensdagavond ging mijn telefoon weer. Tanja aan de telefoon: Annemarie, ik heb hier iemand die je heel graag wil spreken! Ik zeg: ehh ok… Tanja: komt ie! Ik luister vol spanning, maar had eigenlijk wel al een idee wie het zou kunnen zijn!

Ja hallo Schatje! Alles goed met je? Zoetje, liefje etc. "Ich liebe dich!"
Overduidelijk dat hij me nog steeds helemaal geweldig vind, haha. Ik lag helemaal in een deuk op de bank en me nichtje zat me echt aan te kijken van: HUH? Wat heeft die nou weer! (achteraf zei ze: ik begreep al niet waarom je ineens Duits ging praten...)
Van de winter had ik hem eigenlijk al zo’n beetje beloofd dat als er dorpsfeest is daar in het dorp dat ik dan ook kom. En dat werd me nu natuurlijk weer gevraagd, dus dat heb ik nogmaals toegezegd! Daar pas ik mijn vakantie wel op aan, hihi.

Hij schijnt een modezaak te hebben. Dus nu heeft hij het volgende bedacht: Dat ik in een Dirndl *die ik van hem krijg* achter de bar ga staan en ga bedienen… Komt hij de hele avond bij me drinken! En ik, ik met mijn melige hoofd heb dus gewoon ja gezegd. Zien jullie het al voor je? Annemarie in een jurk achter de bar? Ik nog niet, dus heb nog een paar maanden de tijd om daaraan te wennen!
Hij vroeg zelfs al mijn maat… Whahahahaha. Daar heb ik me nog onderuit gepraat door te zeggen dat dat dan wel komt, omdat ik geen idee heb of de Oostenrijkse maten hetzelfde zijn als de Nederlandse...
Hopelijk zoekt hij een beetje een fatsoenlijke uit en niet zo 1tje die ik tegenkwam via Google... *zucht* Waarom ik?

Oh en de plannen verder? Nou de vriend van Tanja gaat minimaal 1x per maand op en neer naar Nederland. Dus de volgende keer kwam hij mee om mij op te zoeken!
Hij heeft met Tanja geregeld dat hij mijn telefoonnummer heeft gekregen, dus gaat hij mij binnenkort opbellen. *want zo werd het te duur voor Tanja, dus ging hij zelf wel bellen.* En verder, als ik in Ellmau op vakantie ben, komt hij me ophalen met zijn grote Amerikaanse auto. Mijn reactie: he, ik kan zelf ook rijden!?! Was niet goed genoeg. Want ik verdiende een grote auto met chauffeur!

Goed voor mijn zelfvertrouwen allemaal, maar toch, haha ik in een jurk… Ja alle uren/minuten/seconden tot die tijd heb ik echt nodig om aan te wennen!!!

Fijne vrijdag toegewenst!