Paar daagjes weg!

Woensdag 28 Februari 2007

Ik ben even 2 dagen wat minder in logland te vinden…! Eerst moet ik natuurlijk vandaag werken en daarna kom mijn nichtje logeren!

Plannen? Oh genoeg! Ikea, en daar ook even eten. De stad onveilig maken en gewoon ontzettend veel lol hebben! Tot donderdagavond of anders tot vrijdag!

Bedankt!

Dinsdag 27 Februari 2007

Heel hartelijk bedankt voor alle felicitaties!! Ik ben er natuurlijk ook zeer blij mee en jullie zullen het wel volgen.:-) Natuurlijk neem ik de privacy en dergelijk in acht, tenslotte moet ik gewoon oppassen met dat bedrijf wat ik schrijf!

In elk geval, wat ik nog wil zeggen:

Jennéh denkt: Ohhh Oma Hanny achter de camera en niet Tante Annemarie… *grinnik*

Aangenomen!

Maandag 26 Februari 2007

Gisteren was erg gezellig op de verjaardag. Me nichtje vond me blijkbaar interessant, want ze zat me echt aan te gapen:

De kat, Domino, vond mijn schoot blijkbaar errug interessant, want ze gaf zich volledig over. Vroeger was ze zo ongelooflijk schuw dat als er bezoek was, ze altijd naar boven vloog…:

Ach en voor dit schattige koppie bezwijkt toch iedereen?:

En voor deze toch ook?:

En tot slot van de dag, kreeg ik ontzettend goed bericht! Ik ben aangenomen voor de stage…!! 12 maart mag ik beginnen! En ik verheug me er ontzettend op!!!

Verzopen winnaar.

Zondag 25 Februari 2007

Zoals de titel aangeeft, een verzopen winnaar, maar wat er niet bij staat, is dat dat in een nieuw persoonlijk record ging! WOW!!!

Echt, het voelde lekker, maar zo lekker… Nee dat niet! De tweede afstand, liep niet echt. Mijn trainer zei ook al: de vlinderslag ging gewoon beter! En later kwam ik een mede-logster, Amarins, tegen en die was ook van mening dat mijn vlinder beter liep!

Nou, in elk geval verzopen, maar wel goed verzopen! *grijns*. Oh en als een andere logster zich herkent in een foto… Mail me dan even, krijg je de foto’s toegestuurd. Heb er nog meer van je op de computer staan!

Natuurlijk dus niet alleen gezwommen, ook nog even rondgelopen met mijn camera… Echt wat is Heerenveen een super bad geworden, kijk maar mee.


Hoezo vals???...

Verzuipen.

Zaterdag 24 Februari 2007

Te laat en geen bezoekje gisteren! Foei Annemarie. Reden?

Simpelweg: Werken en daarna super gezellig met collega’s! Hihihihi, ja ik heb me weer eens prima vermaakt.

In elk geval een hele fijne zaterdag toegewenst. Zoals bovenstaande foto wel aangeeft… Ga ik een poging doen om te verzuipen!

....lief

Vrijdag 23 Februari 2007

Het was grijs, het was grauw en ik ging winkelen… Dus zonder camera! :) Heb trouwens wel leuke dingen gezien… En een paar cadeautjes gekocht, tsja dat krijg je met verjaardagen!!!

Bovenstaande, vond ik trouwens in de Hortus! Lente, waar de meesten zo op zitten te wachten!!! Maar heel stiekempjes… Wacht ik toch nog op een felle uithaal van Koning Winter! Wil zo graag met mijn nieuwe lens nog even wat sneeuwvlokjes, ijskristallen en dergelijk vastleggen.

Ach, het is bijna weekend! Leuk weekend! Maar allereerst wens ik jullie nog een hele fijne vrijdag toe!

Ik zoek op internet, op internet bij Google...

Donderdag 22 Februari 2007

Ik heb gister de tekst van de single “Ich suche mir im Internet” gekregen en die wil ik jullie toch niet onthouden… (vertaald dan;))

Al bij het ontbijt gaat het los, met vruchtenthee en muesli,
Magere yoghurt, kool, alles waar ze van geniet.
Dan staat ze op de weegschaal, en begint met jubelen,
Alweer een kilo minder en ik denk bij mezelf:

Refrein:
Ik zoek op internet, op internet bij google,
Een droomvrouw, zoet en rond als een Mozartkugel.
Dan is elk jaar een Mozart jaar en 1 ding is voor mij duidelijk:
Dat ook Mozarts liefste vrouw mooie rondingen had.

Dan gaat ze naar het mode-huis, koop sieraden en mooie kleren.
De kleinste pas perfect, en ik zucht, jammer.
Jij straalt me aan, het is me gelukt! Hoe beval ik je nu,
Nu ik maatje 36 pas?, en dan denk ik bij mezelf:
(refrein)

Mooi he? Ik ben vandaag vrij, dus ik duik even met mijn camera de stad in, bovendien moet ik nog wat inkopen doen…:-)
Fijne donderdag toegewenst!

Hortus.

Woensdag 21 Februari 2007

Het zonnetje scheen bij vlagen, wat op zich wel mooi was. In de tuin zelf was nog niet zoveel bloeiends te vinden en binnen was het net iets te donker om mooie macro’s te kunnen maken. Maar heb wel heerlijk 2 uur rondgelopen! En natuurlijk toch thuisgekomen met wel geslaagde foto’s! Geen bloemen dus deze keer ;)

Hij/zij, zat achter tralies, daarom alleen het oog. Gekooid vind ik ook zo zielig…

Water!

Blub, ik ben een vis…

Chinees huisje door een gat in de muur.

Vandaag ben ik werken, kijken of ik nog wat mensen kan strikken voor de foto’s. Moet er nog een stuk of 6/7. Daarna snel naar huis, eten maken en op de bank ploffen. Lotte kijken, afwassen. En richting zwembad. Maw: Druk, maar wel leuk!

Hort op.

Dinsdag 20 Februari 2007

De allerlaatste van de serie van dit weekend. Want ik ga vandaag gewoon weer nieuwen maken. *gniffel*

Eerst even naar mijn werk, om uit te zoeken wie er nou nog niet op de foto staat en die foto’s alsnog te maken. En daarna door naar Haren! Wil naar de Hortus!!! Zonnetje schijnt hopelijk, niet al te koud, dus dat moet goed komen!

Tot later, hihi.

Krokus.

Maandag 19 Februari 2007

Ik kon het dus gisteren niet laten. Ben naar buiten gegaan. Eenmaal op de knieën kwam net het zonnetje door! Dus was ik erg gelukkig daarmee! Geniet mee van de krokussen en druppels!

Omgekeerde boom…

En een tulp in huis:

Ik wens jullie allemaal een fijne week toe! Ik ga een relatief rustige tegemoet.
Morgen dus op mijn werk, de foto-opdracht doen (gedeelte denk ik…) en dan woensdag en vrijdag werken. Verder, zie ik het wel. Lekker relaxed in elk geval!

Experiment.

Zondag 18 Februari 2007

Gisteren een proefdag. Ben met de nieuwe lens wezen experimenteren. Er stond namelijk in de handleiding *jaja die lees ik…* dat je er ook ‘gewone’ foto’s mee kon maken. Hieronder in elk geval de resultaten van gisteren. *grin*

De macro-foto’s.

De ‘normale’ foto’s.
Er was ineens een mooie zonsondergang..!

En de plannen voor vandaag? Nou gewoon experimenteren! En knutselen met photoshop, aangezien ik maandag begin met mijn foto-opdracht op het werk! + Er staat een kopfoto in bestelling!;)

Normale vrijdag?!?

Zaterdag 17 Februari 2007

Aan de hand van een paar foto’s mijn vrijdag… Zoals jullie zien ben ik flink aan het experimenteren geweest!


Steentjes in de zon.


Sneeuwklokje!!!


De kleine… (eigenwijs). Die onderstaande zag en blij was dat dit exemplaar wel bleef zitten...


Poes die die kleine maar helemaal niks vond.;)

Oh, hoor ik jullie denken, maar die log van gisteren dan? Ok, ok, komt ie dan!

Vorig jaar, keek ik altijd naar Temptation Island. Om eerlijk te zijn er was niks beters op tv... Op een gegeven moment vond ik het toch wel zo ontzettend gaaf om te zien! Het is totaal niks voor mij, maar haha, van een afstandje bekijken is natuurlijk altijd leuk! Toevallig ving ik op de club een gesprek op dat een van de deelnemers in Drachten zou wonen. Ik dacht, nou ok, leuk voor hem. Hahaha. Totdat ik meekreeg dat hij bij mij in de straat zou wonen. Denk, oh het komt steeds dichter bij, nou Drachten is tenslotte fijn om te wonen?

Totdat er ineens werd gefilmd bij ons vanaf het pleintje. Ik denk, huh, dat ken ik! Bijna buurman, en nooit opgevallen… Big Brother heb ik tenslotte nooit gezien want toen waren we nog ouderwets. Whahaha. Anyway, vanaf toen ook zijn website gaan bezoeken. Zat ook wel dat gastenboek door te lezen en nooit me kenbaar gemaakt, grinnik.


Andries.

Kwam er een berichtje van iemand dat die persoon haar haar wilde laten knippen. En reageerde Andries dus met: Vrouwen met stekeltjes zijn cavia’s. Jullie begrijpen dat ik helemaal dubbel achter mijn computer lag. Bedankt voor het leuke compliment. Vanaf toen ben ik ook gaan reageren omdat ik het gewoon wel humor vond…

Gisteren deed dus de kans zich voor om daar eens iets over te zeggen. Andries presenteerde het jaarlijkse sportgala van de gemeente Smallingerland. Ik was eerst niet van plan te gaan, maar bedacht, he dat is wel leuk! En zo zie ik mijn trainer ook nog eens… Moet zeggen de presentatie deed hij vrij goed!:) Heb in elk geval flink gelachen met mijn vriendin… Had haar van te voren het hele verhaal al verteld en zij vond het ook wel melig! Dus na afloop op jacht dan maar…

Gluur, gluur, jaaaa Maaike, kijk daar is hij! Kom op, ga ik dat eens even vertellen. Dus ik naar hem toe, voorstellen dat ik ‘de Annemarie’ van het gastenboek was. Hahaha, nouja even gekletst. En natuurlijk kwam het op mijn haar. Tsja en ik klets wel, whahaha. Dus dat van die cavia ook maar verteld. *grin* Gelukkig moest hij ook wel lachen, ghehe. 't Blijft tenslotte handig met zwemmen.

1 ding weet ik echter wel zeker!!! Ik blijf gewoon mijn bijnaam houden, Annespike, vind ik toch wel leuker dan cavia… *grinnik*. Na afloop zou er nog een disco zijn. Bleef dus sowieso al plakken om dat gesprekje aan te knopen, maar geloof dat ik 1 van de weinigen was…


Tsja, leeg, maar dat krijg je met slecht geluid.:(

En tot slot, Maaike en ik op de prent! Die mutsen kregen we trouwens gratis… Inmiddels heeft mijn pa hem, want ik heb al een supercoole muts!


De mutsen!

Lang verhaal, sorry… Maar iedereen was zo nieuwsgierig…
In elk geval, ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe! Ik denk dat ik flink aan het experimenteren ga met mijn nieuwe lens, want die bevalt echt super goed!!!

P.s. Voor degenen die het nog na willen kijken... Hier zijn nog wat oude foto's van mij... Ook met lang haar.

Neem...

Vrijdag 16 Februari 2007

...een bekende Nederlander als bijna buurman.
...een feestje in het dorp.
...een website met een gastenboek.
...de vrijheid om daar je mening te laten horen.
...Annemarie die wel in is voor een geintje.
...een aantal dingen in gedachten die hij heeft gezegd…

En maak daar vanavond een leuk geintje van!

Weinig.

Donderdag 15 Februari 2007

Neeee, geen nieuw bedeltje. Gewoon een testfoto, die me wel goed beviel! Zo goed dat ik van plan om binnenkort al mijn bedeltjes in close-up op de foto te zetten. Een nieuwe lens moet je toch inwijden? Of niet dan, haha.

In elk geval, weinig te melden. Ohja, nog 1 ding! Begon ik met training geven van half 10 tot kwart voor 10. Vanaf vandaag zou het de volledige 3kwartier zijn van die groep. Maar daarvoor zit nog een groepje buitenlandse studenten die nog geen diploma hebben… En nu heeft Johan gevraagd of ik daarbij ook een halfuur wil komen. Dan kan er nog meer persoonlijke aandacht worden gegeven!

Ja, was natuurlijk mijn antwoord. Want dat staat wel goed op je CV toch?
Zooo, weer een logje vol! Ik wens jullie allemaal een fijne donderdag toe!

Stout?

Woensdag 14 Februari 2007

Ga ik jullie nu teleurstellen… *grinnik* Want veel heb ik mijn camera niet gebruikt. Enige is om de BN’ers op de foto te zetten. Dus die volgen aan het einde van de log wel. Maar het was wel geslaagd!!!

De dag begon al verkeerd… Ik lag pas om 3 uur in mijn bed en voordat ik sliep was het kwart over 4 en om kwart voor 8 ging mijn wekker. In de trein kon ik niet slapen, zat iemand tegen me te kwekken.;) *heel gezellig hoor!* Was om half 12 bij de Rai, waar ik tot kwart over 4 heb rondgelopen. En toen de trein weer terug, was om 7 uur weer thuis.

Heb erg lekker gegeten, gedronken en dingen meegesnaaid. Veel plasticzakken, dus die binnenkort maar eens opsturen! *we hebben een vriend die plasticzakken spaart, komt goed uit…* Veel te veel eten gekocht, haha. Vond vooral dat etensplein interessant! En het woonplein, maarja, om daar nou dingen van mee te sjouwen. Ik had al best veel bij me, hihi.

Ach, ik heb me prima vermaakt! En nu, nu over naar de dagelijkse gang van zaken. Werken. En daarna training geven. Tot logs.
Bners die hieronder staan: Eveline de Bruijn, Viktor Brand, Hans Kraaij, Menno Kohler en Vulcano.

Oh en die 2 oranje foto’s van gisteren… Zijn sinaasappels… Mijn verslaving op dit moment!

Beter.

Dinsdag 13 Februari 2007

Ziek was ik toch nog. Had behoorlijke hoofdpijn vanochtend toen ik wakker werd. Dus ben ook maar heerlijk in mijn bed gebleven. Heb tv liggen kijken… Kan er ook niks aan doen, haha. Tot 14.00 en toen voelde ik me ineens al een stuk beter… Ben me bedje uitgekomen en heb boodschappen gedaan.

En daarna was het nog beter, misschien was die plensbui goed? En nu, voel ik me weer uberfit! Ik ga morgen mijn uitzendbureau bellen dat ik beter ben + het uwv. En morgen, morgen gaat mijn plannetje voor de huishoudbeurs gewoon door! De kaart ligt in huis en ik heb er zin in! Die tandenbleeksessie lijkt me toch wel leuk. *grinnik*.

Nee, alle gekheid op een stokje. Er zijn weer een paar dingetjes op zijn plaats gevallen vanochtend, dus dat voelt gewoon lekker! Zo werd ik onder andere gebeld dat mijn lens die ik had bestel aan was gekomen!!! Dus ik ben ook naar de media-markt gegaan! En heb natuurlijk ook al even staan experimenteren. Wat voor lens. Nou een macro-lens. Gewoon wat ik het allerleukste vind. Close-ups.

Kijk en geniet *puzzel* mee. Want dichtbij kan ik nu zeker komen! De lens zit er ongeveer boven op. Dus morgen op zoek naar bloemen en andere leuke dingen, mijn camera gaat in elk geval mee!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dinsdag toe!!! Tot later.

Uitzieken?

Maandag 12 Februari 2007

Ik heb gister echt heerlijk op mijn bed schaatsen zitten kijken! Wat ben ik trots op al die Hollandse kanjers!!! Ik heb echt genoten!! Haha, en wat was Wennemars cool!!! Hihi, die gast is echt grappig.

Ik ga er weer voor. Ik ben nog niet 100% fit, maar heb geen zin om langer op de bank te liggen. Dus wat ga ik deze week doen? Schemaatje, hihi:

Maandag: Werken en even naar de bank om dat geld voor Fastenzeit over te laten maken!
Dinsdag: Huishoudbeurs. Hanny en ik zouden dit jaar samen gaan, maar ze heeft geen zin. Nou ik wel, dus ga ik ook, hihi.
Woensdag: Werken.
Donderdag: Werken. En ’s avonds / ’s nachts de stad in met mijn huisgenootje en een paar vrienden.
Vrijdag, zaterdag en zondag: Weekend! Met nog geen plannen!

In elk geval, ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe! Ik ga er weer voor.:)

Niet.

Zondag 11 Februari 2007

Gezwommen heb ik gister niet… Zoals ik woensdag al schreef was ik maandag en dinsdag ziek thuis. Woensdag gewerkt, maar donderdag weer thuis op de bank. Vrijdag die bank zat, dus 2 uurtjes gewerkt maar ook weer ziek naar huis gegaan. En weer op de bank beland. Goede hoop dat ik me gister beter zou voelen, maar helaas…:( Dus gisterochtend ziek gemeld.

Wat ik gister dan heb gedaan? Nou… Heel veel! Op me bed gelegen, op de bank gelegen, op een stoel gehangen en aan tafel gezeten *om te eten*. En schaatsen gekeken, heel veel schaatsen. De hardrijders en de kunstrijders.

Natuurlijk durfde ik niet verder dan de achterdeur naar buiten… Want er was hier echt heel veel sneeuw gevallen! Een weeralarm lijkt me dus echt wel op zijn plaats! Er lag veel meer sneeuw dan afgelopen donderdag… Niet geloven? Dan maar zien…:

Fijne zondag in elk geval toegewenst!
Ik lig weer schaatsen te kijken en verder, denk ik weinig…;)

Niet.

Zondag 11 Februari 2007

Gezwommen heb ik gister niet… Zoals ik woensdag al schreef was ik maandag en dinsdag ziek thuis. Woensdag gewerkt, maar donderdag weer thuis op de bank. Vrijdag die bank zat, dus 2 uurtjes gewerkt maar ook weer ziek naar huis gegaan. En weer op de bank beland. Goede hoop dat ik me gister beter zou voelen, maar helaas…:( Dus gisterochtend ziek gemeld.

Wat ik gister dan heb gedaan? Nou… Heel veel! Op me bed gelegen, op de bank gelegen, op een stoel gehangen en aan tafel gezeten *om te eten*. En schaatsen gekeken, heel veel schaatsen. De hardrijders en de kunstrijders.

Natuurlijk durfde ik niet verder dan de achterdeur naar buiten… Want er was hier echt heel veel sneeuw gevallen! Een weeralarm lijkt me dus echt wel op zijn plaats! Er lag veel meer sneeuw dan afgelopen donderdag… Niet geloven? Dan maar zien…:

Fijne zondag in elk geval toegewenst!
Ik lig weer schaatsen te kijken en verder, denk ik weinig…;)

Fastenzeit.

Zaterdag 10 Februari 2007

In het allerlaatste ps-je van deze log, schreef ik dat ik voor de 2e keer op de radio was geweest. Ik schreef toen ook dat ik van RadioNL een mail had gehad met een mogelijk adres waar ik dat singeltje kon bestellen…

Ik gebeld, tot 3x toe. Met als resultaat: sorry mevrouw, deze hebben wij *nog* niet in ons assortiment. Daarna radioNL maar weer gemaild, nieuw adres doorgekregen, echter ook zij hadden hem niet. Zelf maar even zitten googlen, hoe toepasselijk, haha. En kwam uit op een nederlandstalige site die duitse artiesten inhuurt. Hun een mail gestuurd, kreeg als antwoord terug dat er binnenkort een album verschijnt en dat ik het singeltje niet kon bestellen.

Ik via die site ook achter de namen van de artiesten gekomen. Dus niet het Duo Fastenzeit, maar echt de artiestnamen. Zo kwam ik uit op hun site. Daar vond ik ook hun mailadressen. Op goed geluk de 1e gepakt en een mail gestuurd. Dat ik in Nederland woonde, hun singel op de radio hoorde, maar hem o zo graag wilde hebben en hier nergens te krijgen was…

Kreeg ik gister een mail terug dat ze hem mij natuurlijk toe wilden sturen!!! Dus dinsdag maar even naar de bank om die overschrijving te regelen en dan krijg ik die singel!!! Ben ik hier toch even heel blij mee, haha.

Ohja, wie zij zijn? Nou ga hier maar eventjes kijken: Fastenzeit! En wat nou het leuke is. De singel heeft het refrein dit: Ich suche mir im Internet, im Internet bei Google… Hoe toevallig. Stukje luisteren? Dat kan ook. En wel HIER!

Vandaag, vandaag zit ik ’s ochtends en een deel van de middag in het zwembad. Heb Friese Kampioenschappen Sprint!
Ik wens jullie in elk geval een heel fijn weekend toe!

Sneeuw.

Vrijdag 09 Februari 2007

Weeralarm? Hier is nog geen 2 cm sneeuw gevallen… Ach ik heb in elk geval heerlijk door de sneeuw kunnen lopen! En wat plaatjes gemaakt… Geniet mee van de ‘grachten’ van Groningen!

Img_0075

Img_0084

Img_0086

Img_0071_2

Ik wens jullie een fijne vrijdag toe! Ik kom vandaag eventjes niet buurten. Moet eerst werken, komen mijn ouders me halen, dan gaan we uit eten en tot slot naar het concert van Stef Bos!

P.s. En nu, nu baal ik! Want het is nu 12 uur 's nachts... En uitgerekend nu, nu gaat het harder sneeuwen... Zelfs mijn dakraam is helemaal bedekt wit... GRRRRRRRR!!!!

Sneeuw!

Donderdag 08 Februari 2007

Gister voordat ik Lotte ging kijken, ging ik nog even op teletekst lezen… En wat schetste mijn verbazing… Er is een weeralarm afgegeven voor vandaag…

Tot zover niks bijzonders… Toch? Maar wat schetste dan wel mijn verbazing. Nou dat er ‘hevige’ sneeuwval wordt verwacht… Wel 5 a 10 centimeter! Jaja, met nadruk op hevige…

Nou weet ik zelf ook wel deksels goed, dat ik verwend ben, dat ik elk jaar naar Oostenrijk ga, maar toch… *grinnik* Ik kwam toch echt niet meer bij.*whahaha*

Weten jullie ook wat gewoon het grote probleem is hier in Nederland? Nee, nou ik heb er wel mijn gedachtes over.
1. Men heeft er weinig ervaring met rijden in de sneeuw.
2. Heel veel Nederlanders rijden op zomerbanden…
En vooral bij reden 2 ligt het grote probleem!!! Zullen we gewoon met z’n allen aan de winterbanden, hebben we er minder last van en is het weeralarm nergens voor nodig… Plus het is een stuk veiliger, ook zonder de sneeuw. Ja ik ben voor een wet dat iedereen op winterbanden moet rijden!

Ach, in elk geval, ik ben werken… En ik ga gewoon op mijn fietsje! Maar wat zal ik genieten als hier dan ook de witte deken gaat vallen!!!
Hieronder nog even het verschil tussen 5 centimeter en een hoop…

5 centimeter.

Hoop…

Sorry kon het niet laten…
Ik wens jullie in elk geval een hele fijne donderdag toe!

Maar pssst… Niet verder vertellen hoor! Ik kijk er naar uit naar de sneeuw!!! Ook al is het ‘maar’ 5 a 10 centimeter.

Bloei.

Woensdag 07 Februari 2007

In de bloei van mijn leven dus ik laat me er niet onderkrijgen! Vandaag weer werken, na 2 dagen ziek op de bank te hebben gelegen…:(

Ik wens jullie allemaal een hele fijne woensdag toe!

Draaimolen.

Dinsdag 06 Februari 2007

Voordat het echte verhaal komt… Wil ik kort even 1 ding zeggen: Dit is mijn gevoel op dit moment… Gewoon een kwestie van alles even van mij afschrijven. Het is niet zo dat dit mijn hele leven op dit moment beheerst. Althans, dat wil ik niet toelaten!

Ik wil niet zeggen liefde op het eerste gezicht… Maar vanaf het moment dat we gingen praten met elkaar, veroverde je een speciaal plekje in mijn hart. Dat het op dat moment niks kon worden, met me gelijk al duidelijk gemaakt: “Werk en privé houdt ik heel graag gescheiden.” Tot vervelens aan toe heb je dat gezegd. Maar ondertussen was er, in mijn ogen, wel die ene klik…

Ik heb je uit mijn hart ‘gezet’ en mij gericht op anderen… (misschien dat je dat ook wel meer geraakt heeft dan dat mijn bedoeling was…) Langzaam werd je een mooie gedachte aan een leuke tijd! We hadden eigenlijk geen contact meer… Zo heel af en toe verscheen je ineens op MSN. Wat dan ook alleen bleef bij: Hoi, alles goed? Ja, met jou? Ja ook! Ik moet er vandoor… Ok, doei! Doeggg.

Uit het oog, uit het hart. Bovendien, het was toch duidelijk? Vrienden op het werk, ging in jouw ogen niet… En de liefde kon al helemaal niet. Ik was het er wel mee eens… Echter, het liep anders en er sprong een vonk over met iemand anders… Maar ik ben jou nooit vergeten…

Ik werkte er al niet meer… Maanden later, ineens uit het niets een heel gezellig msn-gesprek… En dat daaruit een afspraak naar voren kwam, was natuurlijk helemaal super! Eindelijk misschien die toenadering die ik vanaf het begin al had gehoopt?

Intussen had ik mijn leventje goed op orde had. Vrijgezel, leuk werk, leuke collega’s en geen behoefte aan een lief… Maar ineens… Ineens wist ik dat niet meer zo zeker… Mijn hart ging draaien: Ik ben al een half jaar een oud-collega, dus wie weet?

Gesprekken met vrienden leverde niks op. Zij konden mij ook geen zekerheid geven, maar mijn koppie draaide verder wel overuren. Ik zat in elk geval niet lekker in me vel. 2 weken later was het dan zover. Eindelijk zou ik je weer zien. Maar wat als het nou niet gezellig zou worden? Wat als de klik weg zou zijn? Op een neutrale plek afgesproken, nee dat hadden we niet…

Allemaal zorgen die nergens voor nodig waren, bleek achteraf. In mijn ogen was de klik er nog steeds. Dat ik veel langer dan dat ik zelf verwacht bij je bleef, daaruit bleek wel dat we het gezellig hadden. Tranen van het lachen, maar ook bijna tranen bij de gesprekken. Heftig, eerlijk maar ook grappig en gezellig. De dag erna zat ik een roes… Maar toen, toen kwam de klap…

Ik was nog geen steek verder. Ik wist nu nog niet of er überhaupt van jouw kant ook iets was. Mijn koppie maalde en maalde nog steeds door. Ik werd er behoorlijk gek van. Mijn verhaal bij vrienden wilde ik al niet meer doen. De een zei dat, de ander dit en weer een ander zo… Het hielp me een beetje, totdat iemand anders weer wat anders zei. Was ik weer terug bij af.

En nu? Nu heb ik nog steeds geen idee… Voor mezelf zo wat dingetjes op een rij te zetten, hopelijk werkt het. Maar mijn koppie maalt nog steeds! Ik wil het door deze log voor mezelf afsluiten. Er niet meer over malen, het er niet al te veel meer over hebben. En zeker niet meer proberen te luisteren naar anderen dan Jij en Ik. Tenslotte wij weten toch het beste, wat er kan groeien?

Ik heb op dit moment liever een keiharde afwijzing te pakken dan hier nog langer mee door te gaan. Onzekerheid is killing. Maarja, voordat je een afwijzing krijgt… Dan moet je eerst weer het lef hebben om ervoor uit te komen. En dat lef, dat weet ik niet te vinden op dit moment.

Wat iemand zingt…: Wat je niet hebt, kun je niet verliezen.
Wat je niet hebt, raak je ook niet kwijt.
Voor mijn gevoel o zo waar. Tenslotte, we zijn nooit samen geweest… Maar de droom, het gevoel… Die ben ik wel aan het verliezen! En dat doet op dit moment pijn.

Ach, ik modder zo nog maar even door. Jij vond het in elk geval ook gezellig en voor herhaling vatbaar. Dus ik doe gewoon alsof we alleen vrienden zijn en dat verder nooit wat kan gebeuren. Hoezeer ik misschien ook de klik voelde…

Jij, jij kunt hier ook helemaal niks aan doen! Jij bent gewoon jezelf. Je hebt het spel niet gespeeld, dus ik verwijt je ook helemaal niks! Sterker nog, ik wil gewoon dat jij jezelf bent en blijft. Ik waardeer en respecteer je veel te veel zoals je bent. Gewoon eerlijk… En ik, ik ben ik. En ik ga mezelf herwinnen! Zodat we gewone vrienden kunnen worden/(en) blijven.Ik wens jullie allemaal in elk geval een hele fijne dinsdag toe!
Sorry voor het lange verhaal! Ik moest het allemaal ff kwijt...!

P.s. Je had het over een uitdaging... Ik hoop dat je dat meende, want zoals je wel begrijpt, ik wil hem zeker weten wel aannemen!

'Lopen' jullie mee?

Maandag 05 Februari 2007

Eenvoudige opgave voor vandaag. Kijk en ‘loop’ mee!

Fijne week toegewenst!

Toch geen rust...

Zondag 04 Februari 2007

Ben gisteren toch nog maar even weggegaan. Ben naar Groningen gegaan en daar even wat rondvraag wezen doen voor een nieuwe lens voor mijn camera! Ik ben eruit… Dus die ga ik volgende week maar eventjes bestellen!

En verder heb ik weinig te melden… Behalve dat ik vandaag het bos in ga samen met mijn zus en haar man + de 4 kids! Dus dat gaat vast wel gezellig worden!!!

Wens jullie een hele fijne zondag toe!

Rust?

Zaterdag 03 Februari 2007

Allereerst heel hartelijk bedankt voor de lieve woorden van gisteren! Heeft me erg goed gedaan!!!!

Updates:
Studie: Geen leuke stageplekken meer, waarschijnlijk vanaf 12 februari deeltijd onderwijs, keuzevakken.

Voet: steunzooltjes (tijdelijk) en fysio… Maar even kijken of ik in Groningen een therapeut kan vinden en of ik tijd heb…:S

En verder heb ik geloof ik weinig nieuws… Vandaag eventjes een rustdag. Ik wilde misschien even naar een cafeetje toe vannacht *zat op zon*, maar heb besloten dat niet te doen…


Sorry deze was gewoon super lekker... Maar zwaar, haha.

Als afsluiting van afgelopen week wil ik nog een paar regeltjes citeren uit een lied van Jan Smit… Wat ook wel op mij slaat van afgelopen week!


Ooh Cupido, laat me toch met rust!
In de lente, de zomer, de herfst en de winter,
weet jij me te vinden, waarheen ik ook ga.
In de lente, de zomer, de herfst en de winter,
weet jij me te vinden, opzoek naar een meisje jongen voor mij.

Fijn weekend toegewenst!

HBO.

Vrijdag 02 Februari 2007

Heel graag had ik hier nu een positief verhaaltje verteld over Assen, maar dat gaat helaas niet.:( Maar ga het wel eventjes uitleggen… Geen zin in een ‘depri’ verhaaltje? Moet je niet verder lezen, haha.

In overleg met mijn ouders heb ik besloten om mijn HBO studie op te pakken, moet ik nog 1.5 jaar van, waarvan 2x een half jaar stage. Had gister in Assen hiervoor een sollicitatiegesprek… Ging op zich wel redelijk. Ze belden mij later die middag nog, en zeiden dat ik het niet had gehaald, ok, prima. Maar die reden…:S

Heb dus welgeteld 20 minuten ofzo met ze gesproken…. Gaven ze als reden op, dat ze dachten dat ik niet goed was in samenwerking??? :S En bovendien niet enthousiast voor de gemeente Assen… Hoe kan ik me überhaupt profileren in een gesprek van 20 minuten, whaha. Nouja in elk geval…  Met vragen of ik bereid ben te notuleren, ja natuurlijk...

Vandaag dus maar even gaan praten op school. Of er misschien nog een ander adres is, of dat ik eventueel kan beginnen met de lessen. Ben benieuwd! Hoop dat er nu wel wat goeds uitkomt.

Tevens moet ik vandaag (weer) naar de huisarts… Heb sinds december last van mijn voet. Blijkt dat de aanhechting van mijn enkel banden met de rest van mijn voet, kleine scheurtjes vertoond, die telkens als ik loop wat verder uitscheurt, maar ook wel hersteld… Dus dat niet erger wordt, maar ook niet beter.

Heb het nu voor mijn doen, redelijk rustig aan gedaan deze week. Veel met mijn voet omhoog gelegen en vrij weinig gelopen… Maar ik krijg alleen maar meer last. Aan de andere kant van mijn voet en van mijn knie… Dus nu maar even kijken of zij wat voor mij kan regelen. Zwachtel, gips of gewoon krukken…! Want medicijnen met bijwerken... Ehh, nee bedankt!

Ik houd jullie op de hoogte! En wens jullie allemaal een fijne vrijdag toe! Bijna weekend, hihi.

P.s1: Het was wel super gezellig met die vriend die kwam eten! Leuk om hem weer even te zien en eventjes bij te kletsen!!!

P.s.2: Zou mijn pa mijn fiets maken… Vergeet ie het gereedschap, waardoor ik nog steeds niet kan remmen, whaha… Dus mag die me zondag weer brengen *slim spelen he?;)* en dan gelijk even mijn remmen maken!

P.s.3: Die fiets in Assen, was dus ook bedoelt als ik die stage zou krijgen… En nu dus overbodig!

P.s.4: En nog wat positiefs... Annemarie was gister alweer op de radio! Hihi, had weer verzoekje aangevraagd, en weer belt hij of ik het in de uitzending wil vertellen, whaha, nou ok! Geen probleem:) Daarna nog een mailtje gekregen van RadioNL, waar ik dat singeltje dat ik aanvroeg, kan krijgen! Gaat om Fastenzeit - Ich suche mir im Internet... Morgen maar ff bellen dus!

Meer bloemen.

Donderdag 01 Februari 2007

Naast het stukje uit mijn vorige logje… Staan er inmiddels nog meer bloemen in mijn woonkamer!!!

Op de eettafel staat onderstaande:

En naast de bank staan 50 tulpen:

Vandaag, krijgen jullie een laat bezoekje van mij! Want in tegenstelling tot dinsdag en woensdag… Is Annemarie ongelooflijk druk!

Morgenochtend werken tot 13.15. Daarna naar huis, mijn papa komt om 13.45 om de remmen van mijn fiets te maken. Om 14.15 gaan we richting Assen waar ik … heb. Dan waarschijnlijk op zoek naar een fiets in Assen… Terug naar Groningen, waar dan een vriend komt eten en even een ander modem aansluiten!

Druk, maar gezellig! En wat ik in Assen ga doen… Daar horen jullie morgen meer over!!!