psst

Dinsdag 26 December 2006

Heej!

Ik kom even om het hoekje gluren ;) Hier is alles super! In tegenstelling tot de berichten heb ik WEL een witte kerst! Echt helemaal te gek. Ok het is dan geen sneeuw, maar wel enorm veel rijp!
Morgen gaan we (mijn ouders, mijn vriendinnetje en ik) naar Munchen toe!

Over de pistes kan ik zeggen kunstsneeuw en ijs. Dus niet aan te raden. Ach ik vermaak me prima!

In elk geval wens ik jullie nog hele fijne dagen toe!
Ik zie dat ik in het internet cafe draadloos kan netten... Alleen om nou bij ijs mijn flaptop mee te nemen... Dat gaat hem denk ik niet worden, dus de foto´s verschijnen wel na de vakantie. Of ik moet papa zo ver krijgen dat ik met de auto even mag rijden.

Liefs, Annemarie

Prettige...

Donderdag 21 December 2006

Lieve Allemaal,
Sinds maart ben ik nu actief in web-logland… En dat heeft me heel veel kostbare moment en reacties opgeleverd! Heel hartelijk bedankt daarvoor!!!

Waarschijnlijk dit jaar en de eerste paar dagen van januari weinig actie hier… Sorry! Natuurlijk heb ik mijn camera bij me in Oostenrijk, dus niet getreurd! Een verslag komt er zeker! Bijlezen bij jullie zal helaas wat moeilijker worden, zeker omdat ik daarna… Ook weer genoeg activiteiten heb!

Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor het medeleven, de steun, de leuke reacties, gewoon de leuke tijd het afgelopen jaar! Op naar een gelukkig, gezond en gezellig 2007! Op de web-loggers! (en punters natuurlijk!!!)

Ik ga jullie missen...!!! tot over 2 weken:)

MORGEN!

Woensdag 20 December 2006
MORGEN!!!!!!!!!!
Of 1000kilometer!

IK HEB VAKANTIE!!!!!!!!!!!!!!!

Zoals jullie wel gemerkt hebben, ben ik eigenlijk niet bij jullie langs gegaan… Shame on me! Ik ben druk geweest met al een heleboel in te pakken… Puur eigen belang, want dan kan ik vandaag wat langer uitslapen! ;)

Me kleren zijn ingepakt, de kerstboom weggeruimd, de vieze was ingepakt, de vuilniszak bij elkaar geraapt, de batterijen opgeladen, de toiletspullen verzameld. Ja ik ben er klaar voor!

Vandaag is dit het plan: Naar de kapper, nog even wat inkopen doen in de stad en dan komt Hanny me ophalen! Dan thuis nog wat dingen verzamelen en mijn vissen verschonen. En dan vanavond kom ik bij iedereen nog even een reactie plaatsen om ‘afscheid’ te nemen en dan is het gewoon alweer zo ver!!!

Fijne woensdag toegewenst!!!

The sun'll come out
Tomorrow
Bet your bottom dollar
That tomorrow
There'll be sun!

Just thinkin' about
Tomorrow
Clears away the cobwebs,
And the sorrow
Till there's none!
When I'm stuck a day
That's gray,
And lonely,
I just stick out my chin
And Grin,
And Say,
Oh

The sun'll come out
Tomorrow
So ya gotta hang on
'Til tomorrow
Come what may
Tomorrow!

Tomorrow!
I love ya
Tomorrow!

You're always a day away
Tomorrow
Tomorrow
I love ya tomorrow
Tomorrow
You're always a day away!

Na vandaag...!

Dinsdag 19 December 2006
Nog 2 nachtjes!!!
Nog 2 uur college en 5.5 uur werken!
Of 1000 kilometer!
Nog 1 dag en dan...

OOSTENRIJK!!!!!!!!!

Wow, wat komt mijn (onze) vakantie toch dichtbij! Gister nog een gegadigde die wel mee wilde… *grinnik* Hij wilde wel op mijn schoot zitten tijdens de reis…
Nou, ik ga liever voor een leuke jongen daar! Tenslotte zegt mijn horoscoop ook dat ik eind december liefde in mijn leven krijg… *grinnik*

Ik wil niet donker zijn ofzo, maar onderstaande foto’s ‘vond’ ik terug van afgelopen zondag…

Ik ga er nog 1 dagje tegen aan met college en werken! En dan, dan heb ik vakantie!!! Of moet ik dus nu eigenlijk zeggen, nog 1 nachtje!!!? Of gewoon vandaag? In elk geval, donderdag gaan we EINDELIJK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dus nog even kort mijn planning: Van 11 tot 1 college. En van 2 tot 8 werken. *dat is toch 6 uur? Dat klopt, maar ik heb daarin een half uur lunchpauze.:)* En daarna… gaat het grote inpakken beginnen!!!

Waarom dan al? Nou, woensdag moet ik naar de kapper, ik twijfel nog of ik het gewoon nu knalblauw verf… En moet ik nog eventjes de stad in en om half 4 ongeveer komt mijn mama mij en mijn tassen (tas voor Oostenrijk, de was, de vuilniszak, de computertas, de reistas met portemonnee, cameratas en toilettas) halen! Waarvan er dus nog niks is ingepakt…

Fijne dinsdag allemaal toegewenst!!!

Kerstbal...!

Maandag 18 December 2006
Nog 3 nachtjes!!!

Had ik toch een mooi logje in mijn hoofd… Is het vervlogen. Daarom…

IK BEN EEN KERSTBAL! ;)

Fijne maandag!

P.s. Misschien is het ook wel vervlogen omdat ik niet lekker in mijn vel zit. Wat zal ik toch ONGELOOFLIJK BLIJ zijn als ik EINDELIJK weer naar Oostenrijk mag/ga!!! Eventjes van alles weg…

Zoekt en gij zult mij ergens anders vinden!

Zaterdag 16 December 2006
Nog 5 nachtjes!!!

Gister een heleboel foto’s, vandaag eventjes geen! Heb namelijk eventjes geen tijd! Waarom niet? Nou let op:

Ik moet werken van 9 tot 5. Daarna met een aantal vrijgezelle collega’s eten en op stap. En zondag heb ik een verjaardag van mijn nichtje. Dus met andere woorden: ik ben er gewoon de hele dag niet!

Wel even wat anders… Mijn aftelsom klopt niet meer… Heb namelijk 2 uur college geskipt en krijg er 8 uur werken bij… Whahaha…

Dus: nog 4 uur college (statistiek)
En (na vandaag): 14 uur werken!

Fijn weekend iedereen! Tot zondag!!!

Lampjes.

Vrijdag 15 December 2006
Nog 6 nachtjes!!!
Of: 8 uur college en 17,5 uur werken!
Of: 1000kilometer!

Ik laat de plaatjes voor zichzelf spreken. Let vooral op de verschillende soorten kerstverlichting…!

De vismarkt:

En tot slot de kerstboom/schaatsbaan op de grote markt!

Alweer shoppen!

Donderdag 14 December 2006
Nog 7 nachtjes!!!
Of: 10 uur college en 23 uur werken!!!
Of: 1000 kilometer! *grinnik*

Vandaag… Kan ik nogmaals de stad in…:P Shoppen met mijn huisgenootje gaat toch niet werken, whaha. Ik ben voor 1 kerstcadeau en handschoenen geslaagd… Nu nog 2 verjaardagscadeautjes en nog een kerstcadeautje…

Naast me werk heb ik vandaag toch niks te doen, dus zo erg is het nou ook weer niet!:) Of ik moet gewoon alvast beginnen aan het lezen voor mijn tweede tentamen na de vakantie! De eerste heb ik alles gelezen. Doel is zoveel mogelijk gedaan te hebben want dat betekend dat ik in Ellmau helemaal niks hoef te doen! En dat tweede tentamen... Daar heb ik na het eerste tentamen nog 3 dagen voor! Dusss, dat komt allemaal wel in orde! Op naar 2 weken, lekker helemaal niks met de uni te maken!! Ozo! ;)

Ik wil waarschijnlijk dan vanavond de stad in gaan, dan is het weer donker en heb ik mooi weer de gelegenheid om de kerstbomen, de verlichting enzo op de foto te zetten! Duimen jullie voor me dat het droog is? Anders gaat het plannetje niet door!

Bij mij… Komt de kerststemming steeds verder opzetten! Vol verwachting klopt mijn hart…. Ohnee dat is voor dat andere feest!!!

P.s. Die foto van eergister, een blad met wat stippeltjes erop…!

Indeling

Woensdag 13 December 2006
Nog 8 nachtjes!!!

Ik krijg nogal vaak de vraag, tot wat ben je aan het aftellen? Nou tot de kerstvakantie!!! Volgende week donderdag gaan we gewoon al! Onvoorstelbaar!!!

En dan nu, mijn nieuwe indeling!!!

Keuken

Vanuit de keuken mijn zithoekje

Mijn zithoek

Zoals je hierboven kunt zien, wel al 2 kerstkaarten en 1 sinterklaas gedicht! (en natuurlijk een heleboel foto’s…)

Mijn keukentafel, ook al staat die in de buurt van de douche en dus helemaal niet dicht bij de keuken…

Vanuit de gang mijn kamer in gekeken.

Gewoon een grote verandering. Want waar nu de keukentafel staat, stond eerst de bank. Waar mijn bank staat, stond eerst het kastje met mijn vissen en printer. En waar dat kastje staat stond eerst mijn keukentafel. Plus de kerstboom en televisie zijn omgedraaid! Maar ik, ik ben echt super tevreden!!!

En de lekkage… Die is verholpen!!!!!! Ze hebben vanochtend het raam eruit gehaald, bleek er een gaatje te zitten in de nok van het dak… Dus druppelde het vrolijk zo naar binnen! Geloof dat ze binnen een uurtje weer weg waren! Nou, ja, van mij mag het daar nu lekken! Alleen mijn tafel staat er nog!!! Hihi.

Mijn kerstkaarten zijn geprint! De enveloppen geschreven, nu alleen nog de kaarten schrijven! Ben er nog niet uit of ik ze in Drachten even ga snijden vrijdagavond of dat ik toch ga knippen… *gniffel*.

En de presentatie? Nou, die bereid ik morgen eventjes voor! De powerpoint is helemaal af. Nu de tekst er nog bij, kleine moeite dus!

En tot slot morgen, ga ik lekker de stad in! Moet even een aantal cadeautjes hebben. Kerstcadeautjes, verjaardagscadeautjes, handschoenen voor mijzelf (dat mochten we kunnen skiën, ik geen koude handen krijg;)) etc.. Misschien doe ik dat ook wel donderdagmiddag… Ach we zien wel!

Fijne woensdag toegewenst!!! Wow gewoon alweer woensdag…!

Drukkies... (hoe kan het anders?)

Dinsdag 12 December 2006
Nog 9 nachtjes!!!

Hehe, eindelijk! Mijn kerstkaart is af. Vandaag nog even door de printer halen en dan is het ok! Het was wel laat… Geloof om 11 uur ’s avonds… Hoe dat kwam?

Lang verhaal… Tussen mijn twee colleges op maandag heb ik heel braaf zitten leren! Heb weer 80 bladzijdes gedaan! Nog 300 denk ik te gaan! Dus dat moet wel lukken voor de vakantie!!!

Daarna even staan kletsen met mijn huisgenootje en later ook bij haar gegeten. Tussendoor mijn huiswerk gedaan!:) Braaf he?

Gegeten dus bij mijn huisgenootje, Lotte gekeken en daar groeide het idee om mijn kamer om te draaien… Onder andere dat mijn bank nu veilig staat en mijn keukentafel onder de lekkage! Leek mij slimmer. Dus zo gezegd, zo gedaan…

Ja dat had ik gedroomd… Dat werd hem dus niet. Ben er van 7 tot 9 uur mee bezig geweest. Valt relatief nog mee, echter er staat nog heel veel niet op zijn plek! Waarom niet? Nou omdat morgen de klusjesmannen van mijn verhuurbedrijf komen om mijn kozijn eruit te halen… Dus zoveel mogelijk spullen uit die hoek weggelaten en die staan nog in de keuken. (handig planten op de grond…) En er hangt een zeil om mijn tv en dergelijk te beschermen…

Hopelijk vinden ze de oorzaak! In elk geval! Ik kan weer lekker zitten en tv kijken zonder mij zorgen te hoeven maken dat ik ineens een plens water op mij krijg!!!

Vandaag? Eerst van 11 tot 1 college. Daarna van 3 tot 8 werken. En moet nog een presentatie voor woensdag voorbereiden. Heb gister de powerpoint *ook nog* zitten maken! Dus dat komt wel goed!:) Heb woensdag voor die presentatie ook nog 3 uur zitten. Dus tijd genoeg lijkt mij!

Ik wens iedereen een fijne dinsdag! En duim alsjeblieft voor mij dat er niet te veel stof en dergelijke mijn kamer inkomt… Want daar heb ik dus geen zin in!!!

Oplossing.

Maandag 11 December 2006
Nog 10 nachtjes!!!

De meeste hadden het inderdaad wel goed! Mijn moeder heeft de kaart gemaakt en mijn vader heeft niet goed gecontroleerd! Ach, zo is hij speciaal toch? Gelukkig lag Hanny zelf ook helemaal in een deuk… *gniffel*

Gister een wandelingetje gemaakt. Zo kwamen we rode besjes tegen, heel normaal. Blauwe dennen, ook vrij normaal. Maar ook nog witte bloemetjes.. Abnormaal lijkt me!

Vandaag… Weer naar college, nog even wat leren. En verder ga ik dan eindelijk mijn kerstkaarten maken… Dat stond voor gister al in mijn planning, alleen ik lag zo lekker op mijn bank, gniffel!

Fijne maandag toegewenst!

Beetje dom?

Zondag 10 December 2006
Nog 11 nachtjes!!!

Zoals gewoonlijk trok ik gisteren ook een koekje. Ik kreeg: Je kunt het!!!! Misschien was deze niet voor mij bedoeld maar voor degene van wie de kerstkaart afkomstig is? ;) Ik vroeg mij namelijk al af wat ik moest kunnen…

Wens jullie allemaal een hele fijne zondag toe!p.s. ik heb mijn lay-out dus veranderd... Zie je nog oude gele kleuren, druk dan even op vernieuwen! En voila! :)

Drukjes.

Vrijdag 08 December 2006

Nog 13 nachtjes!!!

Vandaag? Vandaag ben ik te druk om langs te komen!

Verkondigde ik gister nog dat ik het zwemmen ’s ochtends niet op tv kon zien, nou nu wel! Ik heb weer lekkage… Dus er komt iemand van het verhuurbedrijf… Dus ik lig lekker van 9 tot half 11 ofzo zwemmen te kijken en pak dan college van 11 tot 1!

Om 2 uur komt mijn mama hier, gaan we samen winkelen enzo. Daarna eten bij de Ikea! En tot slot… *tromgeroffel* Gaan we mijn wasgoed ophalen!

Oh en bovenstaand plaatje? Dat is de afsluiting van de dag. Hanny en ik gaan samen naar My Fair Lady!

En tot slot nog 1 waarschuwing: Zaterdag ben ik er ook weinig. Moet van 9 tot 5 werken!

Fijne vrijdag toegewenst!

Eindelijk.:)

Donderdag 07 December 2006
Nog 14 nachtjes!!!

Gisternacht lag ik nog even wat tv te kijken op bed en wat te lezen/leren. En de radio stond ook nog aan. Gewoon eventjes relaxen. Heeft een mens zo af en toe verdiend toch?

Ineens kwam er een super leuk liedje voorbij op de radio en ik dacht. He, ja, eindelijk dat slaat weer op mij!

Ik voel me goed, ik voel me lekker.
Ik kan de hele wereld aan.
Het lijkt alsof er niets meer mis kan gaan.
Ik voel me top, ik voel me happy.
De lucht lijkt eeuwig hemelsblauw.

Vandaag even weinig online overdag. Druk met werken en school. En vanavond! Dan hang ik vanaf half 6 in elk geval voor de buis, want! Op Eurosport is er live zwemmen! (ja vanochtend ook, maar dan zit ik op me werk (helaas)). En zo gaat het, het hele weekend! ’s Ochtends en ’s avonds live zwemmen! Helaas mis ik elke ochtend, behalve zondag… En 1 avond, vrijdagavond… Maar toch! Als het kan ga ik zeker kijken!!!

En verder morgenavond nog even wat afmaken voor school en wat controleren. En dan op naar de super leuke vrijdag!!!!!

Fijne donderdag toegewenst.

P.s. De meesten hadden het inderdaad goed, ik heb een DVD van Frans Bauer gekregen!!!:)

Onverwacht!

Woensdag 06 December 2006
Nog 15 nachtjes!!!

Het interview was echt geslaagd! Leuk gesprek gehad met onze psycholoog! Heeft wat mij betreft heel verhelderend gewerkt! Nogmaals bedankt!

Kom ik thuis na het werken op Sinterklaasavond, ligt er zomaar een pakketje voor mij te wachten. Was ik eventjes heel erg blij verrast… Ik wist niet dat de Sint trouwens ook pakketjes via de post stuurde… maar blijkbaar wel!

Voor Annemarie,
Sint kijkt ook wel eens naar muziek
en ziet soms Annemarie zitten in het publiek.
Zij houdt erg van Nederlandstalig
en vindt de Nederlandse zangers erg zalig!
Vooral Jan, Marco en Frans geven haar plezier
vandaar dit presentje hier.
Je kunt kijken en luisteren tegelijk
en dat is iets voor Annespike.
Je toont ons je dagelijks wel en wee
op internet leven we altijd met je mee.
Annemarie veel plezier met onze Frans
en de groeten van Roely en Hans.

Sint en Piet.

Leuk he? Nou mogen jullie raden wat het is… Hihi… :)

En tot slot dan eindelijk de beloofde foto van mijn kerstboom…!

Fijne woensdag toegewenst!

Lief!

Dinsdag 05 December 2006
Nog 16 nachtjes!!!

Nou het gaat inmiddels weer wat beter! Mijn eten is goed gevallen, hihi. En natuurlijk zorgt mijn huisgenootje prima voor mij! Toen ze hoorde dat ik niet ging zwemmen, kwam ze daarna wat liefs brengen!

Namelijk een warme kruik! En die, die ligt nu al 4 uur lekker warm tegen mijn buik! Mjam! Had ze nog de melding: Ik heb misschien nog wat voor je… Dus ik vol spanning!

Kwam ze idd een half uur later weer. Met 2 kleine kruikjes die af moesten koelen en als je ze knakt dan worden ze weer warm. “Voor morgen in de trein”. Mjam, ik verheug me er nu al op!!!

Waarom morgen in de trein? Nou ik moet een interview houden in Leeuwarden! Dus ben heel benieuwd… Heb, vind ik zelf, wel een super interessant onderwerp! Ben heel benieuwd! Op de heenweg lekker muziekje luisteren (slapen) en de terugweg waarschijnlijk hetzelfde…

Fijne dinsdag toegewenst!

Gaan we weer...

Maandag 04 December 2006
Nog 17 nachtjes!!!

De kerstboom is af! Nog eventjes geen foto van, want ik ben weer gevloerd… Waarschijnlijk gewoon te druk geweest vandaag…

Of was dat maccen samen met mijn schoonzusje en neefje niet zo verstandig. (nee niet bovenstaande ;))In elk geval, ik duik er lekker in!!!

Fijne maandag toegewenst!

Iets beter...

Zondag 03 December 2006
Nog 18 nachtjes!!!

Het gaat hier wel weer wat beter. Ik kan in elk geval mijn eten weer binnen houden! Nu graag nog die spierpijn weg en dat ik wat fitter ben…

Heb gister nog wel de hele dag in mijn bed gelegen en echt zin om te loggen had ik niet… Probeer vandaag wel weer eventjes bij te lezen! *en te reageren*

Ennuh die kerstboom he? Misschien is het fout om het voor 5 december te doen… Maar is dat niet hetzelfde als Sinterklaas vieren een heleboel dagen voordat het Sinterklaas is? *zoals ik zoveel hoor in mijn omgeving*? In elk geval, ik ga mijn boom maandag optuigen!

Wens jullie allemaal een hele fijne zondag toe!

Ziek

Vrijdag 01 December 2006

Ik ben ziek, dus helaas.. Geen kersboom niks, nee ik lag in mijn bed! Dus extra rust...

Rust!

Vrijdag 01 December 2006
Nog 20 nachtjes!!!

Zij neemt rust en ik, ik maak er weer een leuk dagje van!

Ik moet eerst naar college van 11 tot 1. *ongeveer* Daarna ga ik even naar mijn kamer om mijn kerstboom helemaal op te tuigen! Oeh ik ben echt enthousiast, heb zulke leuke dingen gekocht!!! Morgen natuurlijk dus een logje daarover!

En verder… Verbazingwekkend genoeg… Ik doe lekker niks!!!!!!

Wens jullie een hele fijne vrijdag toe!