Schuldig?

Dinsdag 31 Oktober 2006

Help mijn voer is op. Ik heb 4 verdachten. Wie o wie heeft het gedaan?

Kandidaat 1. Mevrouw Poes.

Kandidaat 2. Meneer de onbekende...

Kandidaat (daten) 3. De vissen.

Heb geen recentere foto, maar ze zijn dus inmiddels veel groter…

Kandidaat 4. Mevrouw open mond.

Dus als jullie mij zoeken, ik ben de schuldige aan het zoeken! Eerst in de tentamenhal, daarna op mijn werk, in het zwembad of gewoon thuis!

Fijne dinsdag iedereen!! Vandaag zal ik alle mensen die gister bij mij reageerden even een bezoekje terugbrengen…

Dolfinarium.

Maandag 30 Oktober 2006

Aan mij de schone taak om iets *of een heleboel* te vertellen over het uitje naar Harderwijk samen met Keezz, Natazz en natuurlijk ikke zelf! Zoals de meesten wel hebben geraden, jaja, zijn we inderdaad naar het Dolfinarium geweest?
Ja maar, waarom dan? Nou gewoon, omdat we een stel kleine kids zijn *sst dat hebben jullie niet gelezen* en we zo van dolfijntjes houden!
Ok, ok, ik geef toe! Met dank aan mijn ouders… Die hebben in een ver verleden *denk 1 jaar terug* ooit een Canon printer gekocht en zijn lid geworden van een Canon/Dixons club geworden. En deze had nu voor het eerst een dagje uit, en dus in het Dolfinarium. Gratis entree voor 2 personen, en workshops en nog een plein waar je advies kon vragen. *daar later meer over* Nou dat leek mij wel wat! En Natazz & Keezz ook wel.
En nu, nu komt het echte verhaal! Take your seats en fasten your seatbelts.

We hadden om half 10 afgesproken, ik was er al om kwart over negen. Bleek dat je niet met papiergeld kon betalen, maar wel met chipknip. Dus ik ben weer in de auto gestapt en teruggereden. Kom ik natuurlijk Keezz & Natazz tegen die wel heenrijden. En nee, Keezz, ik rook niet! :P Chip opgeladen en weer terug. Naar de ingang gelopen, kaartje gekocht etc. etc. etc. Moest er zonodig iemand over de stoep bonken, had ie mooi lekke band! Eigen schuld, dikke bult!!! *ohnee, lege bult…*Wij naar de Dolfijnenshow gegaan… Foto’s vind ik zelf wel redelijk gelukt, al ga ik graag nog een keer terug omdat tsja, de workshop kwam pas achteraf… En dan is het dus moeilijk om de tips in praktijk te brengen, nouja een volgende keer dan maar! Toch? :)
Hieronder in elk geval een aantal wel gave gelukte foto’s.

Daarna naar de roggen en haaien. 1 rog gaf nog een speciale show! Hihi, die vond de camera zeker wel interessant!!!

We wilden naar een workshop over fotografie, maar helaas die zat al vol, helaas, helaas, helaas. Dus zijn wij beetje rond gaan lopen. Zagen een mannetje bazig doen, een paar anderen beetje vechten. Lekker gegeten! *foei Annemarie, je had brood bij je!* En daarna naar de onder water wereld. Was wel super mooi om te zien. Maarja, dat is ook binnen, dus ook die foto’s zijn niet helemaal ok. Maar ze hebben wel wat vind ik!

Een zeeleeuw die boos was op een paar meeuwen, die zijn visjes in wilde pikken!

Eigenwijs als ik ben, wilde ik natuurlijk krabben spotten. Krabben? Ja die schijnen daar ook te zitten, maar helaas ik zag ze niet. Ik zag wel twee mensen die wel lol hadden daar in de verte *gniffel*

Dolfijnenshow buiten gezien, helaas net een beetje te laat, waardoor we achteraan stonden. Maar je kunt ze wel zien springen!! :)

En tot slot naar de workshops gegaan! Eentje gevolgd over een bewerkingsprogramma, toch wel nuttige dingen gezien. Ga ik eens kijken of ze ook in mijn Photoshop zitten, vast wel, want dat programma was de vereenvoudigde versie daarvan. Goed zoeken dus voor mij ;). Daarna blijven zitten voor die workshop fotografie, waar we dus een heleboel hebben geleerd… Wel jammer dus dat dat aan het einde was! Echt zo interessant. Kijk, daar leer je nou wat van, van een ‘echte’ fotograaf! Ga ik zeker uit proberen, dus wie weet, worden mij foto’s eindelijk eens wat beter… *als jullie eens zouden zien wat een brieke foto’s ik ertussen heb zitten…*
En dat plein, dat was niet eens zo heel interessant...

En toen, toen was het alweer tijd om naar huis te gaan:(. We waren in elk geval op tijd weg, want de lucht zag er ineens wel heel dreigend uit!

Helaas, maarja, het was ook al 5 uur!!! Reis ging bij mij redelijk voorspoedig, was om kwart over 6 thuis, dus prima. In de auto nog de slappe lach gehad. Ik had namelijk ineens een heel irritant liedje in mijn hoofd. He’s a fireman van Toybox… Goh, hoe zou dat toch komen?... hihi.

Al met al een geslaagde dag vind ik zelf!!! Heel gezellig. En natuurlijk ben ik nog een hoop vergeten, maarja… Krijg je met van die maffe nummers in je hoofd!!!

Fijne week iedereen weer toegewenst!!!

P.s. Ik ben de volgorde nu alweer kwijt, maar ok…Onder andere dus deze mooie sprong…

P.s.2 Ik ben vandaag weer hard aan het leren voor mijn laatste tentamen van deze periode. Die ik dus morgenochtend om half 9 heb… Een bezoekje, misschien pas dinsdagmiddag!

Niet.

Zondag 29 Oktober 2006

Heel jammer, maar mijn tentamen inderdaad niet gehaald. Had een 5... Baal dus behoorlijk...
Vandaar dat ik dus bij de meeste mensen ook niet langs ben geweest... Sorry...

Gisteravond bnuiloft gehad, maar ik heb/had super koppijn.. Dus ook niet zo lang.

Vandaag ga ik samen met Natazz en Keezz weg! Heb er zin in!!!p.s. Ik weet ook wel dat het geen verplichting is om langs te komen ;) Zo zie ik het ook helemaal niet.
Maar ik vind het wel jammer, want vind het altijd leuk om verhaaltjes van anderen te lezen! Morgenavond misschien weer!

Verward.

Zaterdag 28 Oktober 2006

Help? Ik twijfel…

Vandaag liep ik even langs de gracht bij mij in de buurt, had even bedacht dat ik een frisse neus wilde halen en wat boten op de foto wilde zetten. Had geen zin om te leren *foei Annemarie*. Dus ik ben naar buiten gegaan…

Maar ik twijfel, woon ik nou in Groningen of in London??

Dit staat dan nog in het Nederlands, dus dan zit ik nog wel goed…

Maar hier is het London!! En ook al mijn studieboeken zijn engels, zou ik me dan toch hebben vergist??? En dan, met onderstaande dingen kun je toch niks? Ik ben dus echt verward… *gniffel*

Wens jullie een fijn weekend toe! Ik zelf ben wel ergens te vinden, alleen weinig achter mijn computer.

Waar ik dan wel ben? Ik ga dat voor me houden, want ik zie het nog wel gebeuren dat jullie me vast gaan binden omdat ik altijd zo druk ben! *gniffel*

Waar je me kunt vinden.

Vrijdag 27 Oktober 2006

Ben ik de sigaar? Vast niet! Vandaag weer tentamen… Dus als je me zoekt er zijn een aantal mogelijkheden:

1. Ik ben aan het zwemmen (zo ongeveer vanaf half 8 tot 9 weg).

2. Ik ben aan het leren voor mijn tentamen van vanmiddag.

3. Ik ben aan het leren voor mijn tentamen van dinsdag. (nog 110 pagina’s!)

4. Ik ben tentamen aan het maken. (Ga om half 2 weg en verwacht om half 3 klaar te zijn.)

5. Ik ben aan het zwemmen. (er is zwemmen van half 3 tot half 4, dus 4 uur thuis).

6. Ik ben aan het eten bij het wokrestaurant in de stad.(vanaf 6 tot onbekend)

7. Ik ben onderweg naar Drachten (verwachtte tijdsduur half uur.)

8. Ik ben aan het relaxen met poes bij me.

Oftewel: Ik ben zoals gewoonlijk weer druk! Een reactie, komt wel hoor! Ghehe, in elk geval, ik wens iedereen een hele fijne vrijdag toe! Op naar het weekend!!!

Us pake syn klok.

Donderdag 26 Oktober 2006

Nog even over afgelopen donderdag toen ik Opa ging halen… Het schoot me toevallig te binnen. Wij rijden in de buurt van Friesland en ik bedacht me zo: oh dan heeft mijn radiostation (RadioNL) wel bereik. Dus ik zoeken, kon die niet vinden maar wel een ander Nederlandstalig *fries* station! Dus ik zet dan aan, 5 min later: us Pake syn klok.

Opa kent denk ik wel de Nederlandse tekst, *gniffel*, maar ik vind de Friese cooler! In elk geval, hoeveel toeval kan je hebben?:)

Zwemmen gister was echt zo lekker! Heb 110 baantje getrokken. :) Zet geen meters neer omdat ik dus geen idee heb hoe lang dat bad was… Volgens mij 25, maar zeker weten, geen idee. Ben nu aan het overwegen of ik deze morgen ook weer ga… Is wel erg vroeg voor mij doen, maarjah, anders kan ik nog steeds niet meer deze week :(.

Ik wens jullie in elk geval een hele fijne donderdag toe!

Lachen!

Woensdag 25 Oktober 2006

De kleine lacht er heel hard om! Nou ik hoop dat ik dat ook kan…

Als het goed is, is mijn lekkage verholpen, we zullen zien:) Ga er wel vanuit! In elk geval staan mijn meubels enzo er weer! Heb alles gelijk ook maar ff verbouwd, staat een stuk beter vind ik zelf! Ook heel wat praktischer! Ben er in elk geval heel blij mee!

En dan mijn tentamen… Ik weet het dus echt niet. Heel slecht geslapen *tik, tik, tik* werkt niet echt mee… En herhaling wilde ook niet meer… Dus maar tv gekeken. Ben benieuwd! Sommige vragen kwamen letterlijk uit de oefenvragen, dus die heb ik wel goed! Maar de rest… Gewoon afwachten maar!

Zo hoop ik binnenkort weer te zwemmen! Ik ga morgen even een sportpas kopen, waarmee ik naar de algemene zwemuren ga! En wat ik wel er tof vind is dat die ’s avonds van kwart voor 10 tot half 11 zijn. (en nog wel op meer uren) maar vooral die uren spreken mij aan! Ohhh ik zit me nu al helemaal te verheugen op morgen, kan ik eindelijk weer lekker het water in…. Is alweer 3 weken geleden… Shame on me..

Vanaf nu wil ik 2x per week in Drachten trainen en nog 2 uurtjes pakken in Groningen! Verheug me erop!

Fijne woensdag iedereen! Ik ga eerst mijn sportpas halen, dan een zwembrilletje kopen, leren en daarna van 3 tot 8 werken. En dus om kwart voor 10 zwemmen!!! Dus een bezoekje komt wel, maar weet niet wanneer!:)

Kameleon.

Dinsdag 24 Oktober 2006

Dit is het logje dat er al eerder op had moeten staan. Gisteravond om half 12/kwart voor 12 kwam er ineens water bij mij op de bank lopen. In de hoek waar alle apparatuur staat. Ik moest dus ook mijn modem en dergelijk afsluiten...
Ik hoop echt dat ze vandaag komen want ook in mijn slaapkamer lekte het gister en op 2 plekken in de gang...

Zij kan wel even blijven zoeken, want ik ben er pas vrijdag weer! Voor jullie is zoeken naar de oplossing niet meer nodig. Ik heb een rondvaart gemaakt met de Kameleon! Al jaren lees ik de boeken, heb ze dan ook allemaal! *jeuj* en was er al een tijdje niet meer geweest. Het weer was heerlijk, dus ben ik even gaan uitwaaien.

Het Snekermeer was een instinkertje, Terherne ligt daar wel aan namelijk. Ok niet helemaal, maar je vaart er wel gedeeltelijk. En de Sneekweek, nogal veel gelezen, was dit jaar van 5 t/m 11 augustus!:)

Ik ben gister heel braaf aan het leren geweest voor mijn tentamens! Jaja, van alle 3 een stuk van de stof behandelt. Vandaag het eerste tentamen van de tentamenweken.. Ben benieuwd!

Daarna nog weer even leren en werken van 2 tot half 8! Heb er zin in, want dat gaat flitsen worden! Collega zou namelijk ook zijn camera meenemen *gniffel*

Fijne dinsdag iedereen!

P.s. Ik denk dat ik geen foto’s van me werk op mijn log zet… Ten eerste staan er dan waarschijnlijk alleen maar collega’s op en ten tweede, het lijkt me nou niet echt gepast. Dus helaas voor jullie!

Bewijs geleverd...

Maandag 23 Oktober 2006

Ik vind dat het nu wel bewezen is, ik kan gewoon niet stilzitten! Gisteren schreef ik nog dat ik een dagje kopfoto’s zou maken en zou gaan leren. Nou ik kan jullie verzekeren, dat is het niet geworden!

Ik werd ten eerste pas om half 1 wakker, snel even wat logjes gecheckt en poes was boos op mij omdat ze zo lekker lag en ik ging zitten… Snel wat gegeten en aangekleed enzo…

En toen bedacht ik mij ineens dat ik mij verveelde! Dus dat ik eigenlijk wel wat leuks wilde doen… Wat op internet gesurft, het weer bekeken etc. En besloten het Snekermeer op te zoeken! Wat daar precies is? Nou dat mogen jullie raden aan de foto’s! Please, doe niet mee als je het al zeker weet, he Hanny?...:)


Minizeilbootjes.


Skutsje! 1tje die meedoet in het kampioenschap? Volgens mij is het de Halve Maen.. Maar ik weet het niet zeker!


Ander 'oud' bootje!


Windveren belicht door de zon.


De schipper.


Onze gids van de dag!


De boot!

Lijkt me erg makkelijk om te raden ;)
En nee, jullie kunnen er niks mee verdienen of winnen!

Nou is het maandag en ga ik daadwerkelijk leren! Gisteravond toch stiekem ook al wat gedaan hoor! Alle literatuur nu 1x doorgelezen dus alleen nog overkijken!

Fijne maandag iedereen!!!

Samengevat...

Zondag 22 Oktober 2006

Kiters, koeien, druppels, strand en een tevreden meisje. Een korte beeldsamenvatting van mijn zaterdag!

En nu, nu is het zondag! Heb ik eindelijk weer eens rust! Ik ga een beetje leren, heb 2 kopfoto’s in bestelling staan, dus die ga ik denk ik ook maken en verder ga ik mijn moeder ophalen want die komt terug van Opa naar huis brengen! En daarna nog even maccen! Jeuj!!!

Fijne zondag iedereen!P.s. Natuurlijk baal ik als een stekker dat Hein gewonnen heeft! Hij was behoorlijk slecht gisteren.. Helaas... Jody blijft mijn topper!!!

Truc!

Zaterdag 21 Oktober 2006

Eindelijk! Poes is omgetoverd tot een circuskat! Het heeft lang geduurd, maar met de juiste training wil mevrouw wel even poseren voor de camera!

En na zoveel lekkers moet dat buikje natuurlijk weer even leeg worden gesport! Ze doet niet aan voetbal en ook niet aan pootbal. Nee ze doet aan ouderwets pingpongen. Lekker heen en weer rennen en die bal terug kaatsen! Dat ze daarbij gekke dingen doet, spreekt natuurlijk van zich zelf… Kijk en geniet mee!

Ik wens iedereen een hele fijne zaterdag toe! De mijne is eindelijk wat rustiger. Alleen maar ’s ochtends een rondritje langs de IJsselmeer kust! En daarna naar mijn broer, vriendin en kids (ja ook die kleine) toe! Heb er zin in!

Treinen.

Vrijdag 20 Oktober 2006


De eerste foto van vandaag, de fontein voor het station Roosendaal. Ik heb hard zitten leren (3kwart v/d stof voor het tentamen van dinsdag) dus daarom van de treinreis zelf erg weinig.


Nogmaals de fontein, maar dan dichterbij.


Een trein! ;)


Alweer thuis…


Hij is gewoon mooi!


Verontwaardigde poes, ze mocht niet op schoot…

Mijn moeder doet voor… Nouja vul dat zelf maar in!


Bij mijn vriendin in de huiskamer!


Cadeautje aan haar, omdat ze ziek is/was!

Al met al een geslaagde dag gisteren! Bij Natazz was het echt super gezellig! Ik verheug me nu al op zondag 29 oktober, dan zie ik haar alweer! (& Kees natuurlijk ook!)

Vandaag alweer zo’n drukke dag. Half 7 gaat de wekker, kwart over 7 de bus in. Kwart over 8 bij mijn kamer, mijn visjes moeten eten hebben. 9 uur college tot 11 uur. 11.30 tot 15.30 werken. Dan snel naar huis, eten en weer de auto in, want we gaan even thee/koffie drinken bij mijn schoonzusje! Samen met Opa natuurlijk!!!

Fijne vrijdag iedereen!

Sorry...

Donderdag 19 Oktober 2006

Drukke dag! Dus misschien vandaag even geen reactie van mij! Sorry,sorry,sorry!

Wat ik dan ga doen? Nou, ik ga een treinreisje maken, zoals de foto al doet vermoeden! Ik ga Opa ophalen voor een weekendje Friesland. En aangezien Opa in Zeeland wordt, is dat een best wel lang treinreisje! Om het voor mezelf leuker te maken en natuurlijk even de nieuwe meubels te bekijken heb ik afgesproken met Natazz, ligt precies op de route!

Blijf daar ongeveer 2 uurtjes en dan ga ik weer verder naar Opa. Ben daar om ongeveer kwart voor 2. Dus om 2 uur zit ik weer in de auto (zijn auto) terug naar Drachten! Waar ik hopelijk om 5 uur aankom!

Lekker druk he? Nou het wordt nog drukker! Want ik heb ’s avonds afgesproken met een vriendin. Dus om zeven uur zit ik alweer in de auto, hihi. En dan ben ik pas heel laat thuis!!!

Dus geen of een hele late reactie van mij! Want daarvoor, nee dat gaat het hem niet worden, omdat er dan nog geen logjes van jullie opstaan… Want ik vertrek namelijk al om 6 uur ’s ochtends!! Maar het wordt wel weer heel leuk!!!

Ga leren in de trein en ik neem natuurlijk mijn camera mee!! Dus mocht je iemand in de trein zien zitten met een mutsje, geel,oranje,rood, bruin op, een knalgele jas en een rode trui met universiteit Groningen of een zwart t-shirt met rode letters: ik ben verliefd… (en op de achterkant: maar niet op jou) Dan weet je, ik ben het!

Fijne donderdag allemaal!!

Verzoek.

Woensdag 18 Oktober 2006

Een verzoekfoto van mijn moeder… En naar je moeder moet je luisteren toch?

Fijne woensdag iedereen!

Groningen.

Dinsdag 17 Oktober 2006

Afgelopen donderdag, was het zoals elke donderdagavond koopavond! Volgens mij voor de eerste keer dat ik buiten was op een koopavond… (sinds ik in Groningen woon) In elk geval ik had mijn camera mee en het heeft wel mooie plaatjes opgenomen! :) Kijk maar mee!

Die onderste foto is bij mij in de straat! En natuurlijk wens ik tot slot iedereen een hele fijne dinsdag toe!

Koud!

Maandag 16 Oktober 2006

Het begon een beetje troosteloos. Ik was behoorlijk misselijk in de auto en had het koud! Op de boot daarom maar thee gedronken en dat hielp wel een beetje.
Eenmaal van de boot af, had ik het weer koud! Dus maar weer thee gedronken, met appeltaart! En gaan fietsen.
Maar Annemarie had het weer koud. Dus maar weer thee gaan drinken en nog wat gaan fietsen. Annemarie kreeg het weer koud, dus fietsen terug gebracht en een patatje gegeten. In de bus, naar de boot. En op de boot had ik het eindelijk warm *lekker op tijd*. Buiten gestaan en in de auto flink de verwarming aan, want jullie raden het al…
Annemarie had het weer koud! Thuis gekomen, maar een flink hete douche genomen en eindelijk had ik het echt warm! Zo warm waarschijnlijk dat ik vrolijk van de trap ben gestuiterd en ik dus heel moeilijk kan zitten. En een beetje *heel erg* blauwe kont heb… *zucht*…

Maar… Natuurlijk ook veel foto’s gemaakt! Hieronder een impressie.


Water, ook al is het niet de zee! En nevelig…


Ondanks de wind, wilde dit bloemetje toch wel even voor mij poseren…


Nieuwsgierig paard. Hij kwam nog dichterbij, maar ik denk dat mijn moeder die foto wel plaatst.. Zo niet dan komt hij morgen nog.


Fazant, die heel haastig voor mij wegliep, maar door mijn telelens kon ik hem tenminste nog ’vangen’!


Grauw en grijs, of alleen maar bedrog?


De veerboot is leuk, maar niet zo geschikt voor het milieu lijkt me!


Zie zo zon, zie horizon.


Meeuw in volle vlucht op zoek naar een hapje eten dat werd gegooid.


Nog een meeuw, maar eigenlijk ging het mij gewoon om de blauwe lucht, maar dat zonder wolken! is saai.


Straal.


Toch nog de zon gezien, al was het door de wolken!


Op de boot kwam hij naar ons toe en zat verlegen om een praatje. Ik zag een mooie lichtval alleen ik schatte de belichting net wat verkeerd in, dus die stelde ik bij en ging hem nog een keer maken. Alleen toen ging hij er ineens voor staan. En ik vind de foto nog wel grappig geworden ook!!!

Maar als je mij vraag, in 1 woord Schiermonnikoog. Mijn antwoord: KOUD!!! Maar wel voor herhaling vatbaar!

Ik wens iedereen een hele fijne week toe!

Hmm...

Zondag 15 Oktober 2006

Wedstrijd ging gister echt slecht. Die week ziekte heeft niet veel goed met mij gedaan, geloof ik. Nouja, volgende keer beter!!!

Heb daarna heerlijk zitten spelen met mijn camera. Toch weer eens wat anders een zwembad ten opzichte van de natuur! Mijn voorkeur gaat daar nog steeds naar uit, maar dit was ook leuk om een keer te doen!

Vandaag weer de natuur in! Ga een dagje fietsen met mijn moeder op Schiermonnikoog! Ik heb er zin in!!!

Ik wens iedereen een hele fijne zondag toe!

Sterren dansen op het ijs.

Zaterdag 14 Oktober 2006

Ik zat vandaag, zoals elke vrijdag en zaterdag, sterren dansen op het ijs te kijken! Ik vind de opzet echt helemaal geweldig!

En natuurlijk, zoals iedereen heb ik een favoriet! Jody Bernal! Al sinds hij bekend is geworden!!! Ik weet het nog wel goed, ik zat in de techniek klas en men had het erover dat er zo’n leuk nieuw liedje was uitgekomen. Dus ging ik diezelfde dag nog naar de muziekwinkel *dat waren nog eens tijden* en heb dat singeltje gehaald! En ik was gelijk helemaal fan!

Heb mijn eigen fanclub gehad op internet, kwam achter zijn huisadres, mobiel nummer, mailde met hem etc. Ben dus naar optredens geweest en hij herkende mij!!! Wat was ik toen blij!! Nog een tijdje contact gehad met een paar andere fans, maar toen werd zijn bekendheid minder, dus zakte het bij mij ook af!

De posters verdwenen van de muur, de muziek in de kast onder het stof etc. Eigenlijk nooit meer aan hem gedacht…

Totdat het bekend werd dat hij mee ging doen aan sterren dansen op het ijs! Ik heb tot nu toe bijna elke aflevering gezien, maar ik blijf hem cool vinden!! Heb vorige week mijn boeken over hem er weer eens bijgezocht en vond onderstaande foto! Lief toch?


Dit was de enige keer dat ik echt gespijbeld heb! En dat mijn moeder eraan heeft meegewerkt! Ik kreeg namelijk een briefje van haar mee voor de tandarts!!!

Groot was dus ook mijn blijdschap toen hij gister in de finale kwam!!! Die trouwens volgende week zaterdag wordt geschaatst!!! Ik heb er alle vertrouwen in!

Ja, ik zit klaar dan!! Niemand die mij eraf kan houden. Wat ik trouwens wel hoop is dat Maud eruit wordt gestemd.. Ik mag haar niet!! Ozo.

Fijn weekend iedereen!!!

P.s. Ohja, mijn activiteit van vandaag: Zwemwedstrijd.. Dus wish me luck, want ik heb nog steeds maar heel weinig getraind en ga dus verzuipen! ;)

Bijna....

Vrijdag 13 Oktober 2006

Ik ben weer zo goed als beter!! Nog een beetje vaag gevoel in mijn hoofd, maar dat komt wel goed! Op naar het weekend!

Ik ga er in elk geval blij in, want ik heb ook mijn tweede tentamen gehaald!!!

Ik heb weer een leuk weekend voor de boeg, maar daar meer over in het weekend! Vandaag eerst nog naar school en dan werken. Van 9 tot 11 uur college en van half 12 tot half 4 werken. Ik heb er zin in! Jaja, het werk bevalt me uitstekend! Erg leuke collega's! :)

Ik wens iedereen een hele fijne vrijdag toe!

Slim?

Donderdag 12 Oktober 2006

Elke avond voor dat ik ga slapen kijk ik naar de Slimste! Ik vind de opzet echt super leuk, niet om geld maar gewoon om wie is de slimste van die avond. Dat het niet helemaal eerlijk gaat laten we maar even buiten beschouwing.

Omdat het om een ‘titel’ gaat wordt er nogal fanatiek gestreden! Vooral de finale vind ik helemaal geweldig. Tegenover elkaar, elkaar proberen af te leiden om maar in het programma te blijven…

Waarom niet eerlijk? Nou de vragen moeten je gewoon liggen, maarja, wil je echt de slimste zijn… Dan moet je toch ook alles weten op gebieden die je niet liggen?

Het is in elk geval voor mij DE afsluiter van de dag!

Fijne donderdag iedereen!

Verslagen.

Woensdag 11 Oktober 2006

Na dat lange verhaal van gisteren, is de koek nu even op… Ik heb geen inspiratie, mede door dat stomme virus dat in mijn lijf zit!

Ik ga lekker uitzieken op de bank/bed! Maar ik wens jullie natuurlijk een hele fijne woensdag toe!

P.s. Dat ik 4 uur college heb en daarna nog 4 uur moet werken, laten we maar even buiten beschouwing…

Boos.

Dinsdag 10 Oktober 2006

Ik ben niet zo snel echt boos, tuurlijk af en toe wel irritaties. Je kunt in principe ook redelijk ver bij mij gaan, maar ga je ook te ver, dan heb je ook echt een probleem. Ik scheld je dan nog net niet helemaal verrot, maar kan dan wel mooi je heel verrot laten voelen. Maarja, eigen schuld, dikke bult toch?

Waarom dit logje? Eigenlijk heel simpel. Omdat er een bepaalde man van 26 jongen was die dacht dat ik wel een mooi versierobject zou zijn. Sinds ik terug ben van Ellmau probeert hij me te versieren, zonder goed resultaat, want ik zag hem alleen als een aardige persoontje. Vriendschap, niet eens wat mij betreft.

De afgelopen tijd was ik dat geflirt van hem helemaal zat. Zeker toen hij het weer ging bijleggen met zijn sekspartner vriendin. En dan ook nog toespelingen blijven maken naar mij toe? Nee bedankt!

Wat heeft Annemarie toen gedaan? Ik heb mijn stekels uitgezet. Een aantal dingen die ik wel leuk vond klinken heb ik de wereld ingeslingerd, waarvan er vele nog niet eens waar zijn *gniffel* en vandaag heel duidelijk gezegd waar het wat mij betreft op slaat. Dat ik er wel over na heb gedacht wat met hem te beginnen *ben ik heel eerlijk in* maar dat hij het vooral voor zichzelf heeft verpest door dat meisje terug te nemen! Dat een versierpoging niet nodig was, omdat hij toch niet ging slagen.

Kreeg ik een of andere reactie tegen dat hij had geleerd van eerdere ervaring ofzo en dat hij pas echt wat ging proberen zodra hij het zeker wist dat het van beide kanten kwam. Dat hij het wel wilde proberen, maar bij mij niet zeker was. *de vlaggen gingen uit.* Dus dat hij mij alleen aan het ‘versieren’ was omdat hij versieren nou eenmaal leuk vind. Maar toen kwam het meest ‘leuke’ van de hele avond!

Hij vond mij nog steeds een aardige meid en een goede vriendin *vlaggen zakken weer naar halfstok* en had weer een zwak punt van mij ontdekt. En ondertussen maar verwijten blijven maken dat ik chagrijnig was. Nee, dat was ik niet, ik ben wel ziek, maar chagrijnig niet! *vraag me vrienden maar met wie ik tegelijk op msn zat!*

Zover het kon gingen mijn stekels nog verder omhoog staan. Spreken in zwakke punten over mij? Terwijl hij zijn ding achterna loopt? Nee, bedankt. De stoppen sloegen nog net niet door! (gelukkig maar anders hadden voor de 3 keer binnen 1 week geen stroom meer gehad.)

Eind goed, al goed! Ik heb hem gezegd dat ik niet chagrijnig ben, maar wel super boos inmiddels. Bezoek kan hij wel vergeten. En contact? Nee dat heeft hij verpest! *heel handig van msn dat blokken en verwijderen!* Al met al, ben ik enorm opgelucht. Heerlijk zo even uit je slof schieten.

Hij de dupe? Nee hoor, hij heeft toch zijn ‘vriendinnetje’ nog?

En ik, ik bewijs maar weer eens dat ik echt stekels heb!

En die onware dingen, zoek ze er zelf maar uit! Als je een beetje kunt nadenken, moet je ze wel weten te vinden… gericht op die 'man' van 26 natuurlijk! Jullie kunnen het niet weten...

Een mooie oktoberdag!

Maandag 09 Oktober 2006

Zomaar een verjaardag op een mooie oktoberdag! Kijk en geniet mee…


Een verstopt jong katertje.


De nieuwsgierige buurgeit.


Een felgekleurd bloempje in de tuin.


Gekke bekken trekkende jongste spruit van de familie.


Een verliefde ‘tante’.

Ik wens jullie een hele fijne week toe!!!

Nieuw,nieuw,nieuw.

Zondag 08 Oktober 2006

Op een rustige zaterdag weer druk aan het knutselen geweest met mijn lay-out! Hij is nog niet helemaal zoals ik hem wil hebben, maar dat is even niet anders. Moet de reactie afwachten van het web-logteam!

Dus nu ben ik heel benieuwd wat jullie ervan vinden?

Vandaag verjaardag van mijn zus (16 augustus was ze jarig) en mijn nichtje (4 oktober) dus dat gaat wel heel gezellig worden! De hele familie is er weer! Ja, ik heb er zin in!!!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag toe!

P.s. Op zo’n moment ben ik blij dat ik mijn camera bij me heb! Was namelijk in het dorp om inkopen te doen!!

2 eigenwijsjes!

Zaterdag 07 Oktober 2006

Dus jullie zijn nieuwsgierig naar fout? Nou ik ben fout! Of zoals jullie wel zeggen: Eigenwijs! Kijk zelf maar hieronder… Was getekend, Poes.

Wie, wat en waarom iemand stout is, ga ik niet vertellen!. Hoor ik daar klagen? Nou goed dan, een klein tipje van de sluier! Er zijn een aantal mensen die zich niet zo heel braaf aan de regels houden en nogal grappig doen onder de gesprekken. En juist met die personen kan ik het wel super vinden!!!

Is dat fout dan? Nee, in principe niet. Maarja ;-) Het is tegen de regeltjes in! Leuk natuurlijk zeer zeker wel!

Doe ik er aan mee? Nou ondeugend ben ik wel, kijk maar naar de onderstaande foto. Maar mijn beoordeling *die ik gister heb gehad* viel helemaal positief uit!! Maar 1 heel klein puntje verder was ik helemaal perfect! Mijn supervisor was helemaal blij met mij!

Nog even wat anders… Poes was geloof ik boos dat ik weg was geweest. Ik werd in elk geval niet zo heel vriendelijk begroet. Sterker nog, ik werd bijna mijn kamer uitgejaagd…

Tsja, daar wordt iedereen toch bang van? Wees gerust, ze is getemd! Ik ga weer een super weekend tegemoet! En dat wens ik iedereen natuurlijk ook toe!!!

Fout!

Vrijdag 06 Oktober 2006

Druk aan de studie! Sorry voor de korte reacties van gisteren… Vandaag ben ik weer present!

P.s. Die log van gisteren was eigenlijk meer als klaagzang bedoelt dat ik gewoon wilde leren! Niet eens dat ik goed ben, want dat ben ik niet. Heb een hele verkeerde opvoeding daar… Krijg je als je daar foute vriendjes maakt *gniffel*.

Plannen? Dacht het niet...

Donderdag 05 Oktober 2006

Dat bevalt me toch eigenlijk wel prima, ook al worden mijn plannen gigantisch in de war geschopt!

Plan was: onder het werk te leren, er zit toch 2 minuten tussen de gesprekken, kom je best wel ver!

Realiteit: Supervisor kwam naar me toe, dat ik met iemand mee moest luisteren en dus moest coachen… Dus niet leren, maar uitleggen! Gelukkig was het wel gezellig!

Aah en ik ben gewoon goed! Er heeft nog nooit iemand met mij meegeluisterd, maar ik mag wel telkens *grinnik* met anderen meeluisteren om aanwijzingen te geven! Jaja, ik straal het gewoon uit *ahum*…

Van die dagen.

Woensdag 04 Oktober 2006

En alles is opgelost!! Bedankt voor jullie lieve reacties van gisteren :-)

Mijn internet werkt. Een vriendelijke jongeman heeft mij nog een aantal dingen anders laten instellen *als ze dat nou in de boekjes zetten of mij gelijk vertellen* waardoor het nu werkt! Jeuj!

De DVD-speler terugbrengen was geen probleem! Heb er nu eentje gehaald van Philips. Wel wat duurder, maar dat merk vertrouw ik tenminste! *klinkt gek ik weet het* En hij doet het met de film die maandag erin crashte!

Verder staat nu eindelijk alles in mijn kamer hoe ik het hebben wil! Vandaag nog even naar de ikea om 2 lampen te halen. Eentje voorop het kastje achter de bank en eentje voor in de slaapkamer. *leren bij blauw licht, gaat toch niet echt lekker*

En het allerbelangrijkste natuurlijk: Mijn visjes hebben weer schoon water! Die kunnen er weer een aantal weken tegen ;-)

Op naar de helft van de week!

P.s. Bovenstaande foto is afgelopen zondag gemaakt, maar ik kwam die draaimolen vanochtend weer tegen in de stad! Hij maakte mij spontaan weer helemaal vrolijk door zijn grappige muziek!

P.s.2. Onderstaande tekst vond ik toch wel heel treffend:

Je kent dat wel zo’n nare dag
Waarop het even niet
zo gaat zoals het hoort te zijn
en iedereen het ziet

Je band lek en je telefoon
Verloren in de zee
Je wacht met smart op morgen
Want vandaag zit het niet mee

Dat zijn van die dagen
Die je snel moet vergeten
Altijd na regen
Komt de zon weer voorbij

Kijk maar vooruit
En heb plezier in het leven
Weg met al die narigheid
En terug naar het geluk

De stroom valt uit, je komt te laat
De derde keer op rij
Dat is de druppel voor je baas
Je bent voorlopig vrijdag

Je vrouw heeft thuis voor jou
De deur maar open laten staan
Ze was niet echt tevreden
En is bij je weggegaan

Het valt niet altijd mee als het weer tegen zit
Hou de moeder in, dan komt het goed
Want na verloop van tijd zal het je beter gaan
Is alles op de rit.

Slecht zin.

Dinsdag 03 Oktober 2006

Gister echt zo’n dag waarop alles tegenzit! Ik ben dus behoorlijk chagrijnig, dus geen logje (althans niet meer dan dit vandaag)…

Op naar een nieuwe dag…

Wat? Internet doet het nog steeds niet terwijl mij toch echt beloofd was dat om 18.00 alles het moest doen! (mijn reactie en zo niet? Leverde op: nergens voor nodig mevrouw, het werkt.) Kijk je dvd.. Knalt eerst de dvd speler kapot… Haal je een nieuwe, draait die niet lekker. Dus vandaag geld terug halen en een andere uitzoeken… En ohja, dan heb je ook nog de jongens, waar ik mijn buik van vol heb! Ozo!

Groningen.

Maandag 02 Oktober 2006

Zij genoot van het weer in Drachten, ik genoot van het weer in Groningen!

Heerlijk geshopt! Paar handige dingen gekocht voor in huis en cadeautjes voor me zus en nichtje. Vandaag weer een drukke dag. Trainen en dan van 11 tot 5 op school. Komt wel weer goed.

Eerst morgenochtend @Home bellen.. Want mijn internet werkt dus niet :( En daar baal ik als een stekker van!!!

Drukte op de *uitrust*zaterdag!

Zondag 01 Oktober 2006

En dan nu… Een beetje rust!

Gisterochtend eerst met mijn moeder Drachten in geweest om een nieuw telefoonabonnement af te sluiten. Met de intentie van nummerbehoud. Maar ineens zag ik ook de voordelen van een nieuw nummer. Dus dat maar gedaan. 1 van de redenen: ik wordt de laatste tijd regelmatig om een uur of 1, half 2 ’s nachts gebeld anoniem. Ik heb een vermoeden wie dat is. Niet dat ik er veel last van heb, ik ben vaak nog wakker en neem toch niet op. Maar daar ben ik dus straks ook vanaf!

Voor degenen die mijn telefoonnummer hebben, ik houd dat nummer nog t/m dec. Wil je mijn nieuwe nummer weten? Mail me dan even!

Daarna op naar het zwembad! Echt, ik haat 100 kilometer wegen! Pfff… Ruim een uur daarover gereden. Bah .. (voor de kenners: de weg Drachten-Emmen!). Aangekomen in het zwembad, erg lekker ingezwommen! Verbazingwekkend!

Eerste afstand ging lekker! Natuurlijk ging ik dood (zo ongeveer dan) maarja, wat wil je. Nog maar 5x getraind dit seizoen… En dan al 100 vlinder. Maar! Ik was heel blij! Ik zat maar 39 honderdste boven mijn PR! Dus dat beloofd nog wat voor de rest van het seizoen. De 2e afstand, 200 schoolslag. Ging wel redelijk. Jammer dat ik in een langzame serie zat (ik hou niet van lange afstand) waardoor ik helemaal voorop lag. Tsja dan ben ik niet meer gemotiveerd om echt me helemaal kapot te zwemmen. Dus die tijd, 2 seconden boven mijn PR, viel niet tegen!

Normaal gesproken is dan de traditie om naar de Mac te gaan. (de calorieën die je er hebt afgezwommen, gewoon weer aaneten) maar ik had in de auto een paar kleintjes, dus dat plannetje ging niet door. Ik heb iedereen afgezet in Drachten (zo kom je nog eens ergens) en daarna langs de mac gegaan! De mcdrive! Naar huis gereden en daar heerlijk gesmikkeld van mijn kroket en ijsje!

En vandaag.. Vandaag staat op het programma een dagje Groningen. Ik ga nog wat spulletjes brengen, onder andere een stellingkastje. En het is koopzondag! Dus extra gezellig.

Fijne zondag iedereen!

P.s. Geen foto’s van het zwembad. Ik had mijn camera niet bij me. Volgende keer weer beter! (lees 14 oktober!).