Druk, maar gezellig!

Donderdag 31 Augustus 2006

Gister was weer super gezellig!! ’s Middags even introductie in de computerprogramma’s gehad. Erg simpel!

Gisteravond met z’n allen gegeten bij de pizzeria! Daarna met z’n 4en hier bij mij film gekeken (Grease) en toen nog kort naar het café! Super gezellig :-).

Vandaag van 11 tot 1 een college met informatie over de opleiding etcetera. Daarna kun je kiezen uit 6 verschillende onderwerpen waar je informatie over wil. Dat is van 2 tot 4. Vanaf 5 uur is er Running Dinner.. Maw: de hele stad door fietsen om je eten te krijgen *grinnik*. En dan om 11 uur gaat het los. Feest!!! In een homobar.. *grinnik* Wel besloten dussss. En de dresscode: Undress to impress.. Uhoh?

In elk geval! Ik wens jullie allemaal een hele fijne donderdag toe!

Intro.

Woensdag 30 Augustus 2006

Het is duidelijk.. De introweek is begonnen! Ik heb er zin in!*tijd van schrijven iets over half 3 in de nacht….

Tot nu toe geen bekende gezichten gezien, maar wel al leuke contacten opgedaan! Zit met een super aardig meisje in hetzelfde groepje!

Gisteravond uiteten geweest met de groep en daarna wezen stappen (vandaar vandaag zo laat) en vandaag ook weer allemaal leuke activiteiten! Stappen was echt super gezellig!! Eindelijk een café/disco waar ze ‘mijn’ muziek draaien! Après-ski muziek! Lekker meebleren.. Oa K3, Jan Smit en Andre Hazes kwamen voorbij.. *grinnik* Vandaag om 12 uur heb ik een workshop kick en punch. Gewoon lekker slaan en schoppen… *grinnik*

Daarna nog een introductie college met betrekking de ICT faciliteiten. Vanavond pizza eten met de groep en daarna weer een stapavondje! Erg leuk allemaal!

Enige waar ik minder bij mee ben is onderstaande… zo komt mijn Pandora toch niet mooi uit? *baalt als een groen polsbandje*

Geen verbinding...

Dinsdag 29 Augustus 2006

Waargh, ik haat feestavonden in de stad! Althans nu even… Kabel is nog niet gereed voor ‘normaal’ internet dus ik doe het nog steeds met het ‘cafe’. En daar staan een heleboel mensen voor, dus mijn verbinding is slecht…

Tot morgen.

Brabant en Zeeland.

Maandag 28 Augustus 2006

Op een grote paddestoel, rood met witte stippen.
Zat kabouter spillebeen, heen en weer te wippen.
Krak, zei toen de paddestoel net met een diepe zucht...
Allebei de beentjes hoepla in de lucht!

Verder was het eigenlijk vrij normaal… *grinnik* Geen regen, (voor Nederland eigenlijk abnormaal), geen zon (wel weer normaal) en gewoon veel plezier!

Ik heb een super weekend gehad! Dat zeker nog eens voor herhaling vatbaar is!!! Natazz & Kees, bedankt voor de leuke avond! Ook voor mij zeker voor herhaling vatbaar! Ennuh dat vaasje *grinnik* krijg je de volgende keer weer van me! *grinnik* Er verschijnt nog steeds een biggrijns op me gezicht… Hihi, rare katten ook! Bijna net zo ondeugend als deze:

Hieronder een paar mooie strandfoto’s!

Ik wens iedereen een hele fijne week toe!

Weekendje weg!

Vrijdag 25 Augustus 2006

De laatste dag alweer van mijn eerste werkweek bij de Belastingdienst! Tot nu toe is het me daar prima bevallen. Natuurlijk je krijgt kl*te telefoontjes, maar alle telefoontjes zijn niet persoonlijk. Ok, de leuke telefoontjes natuurlijk wel! Ik filter het positieve er gewoon uit… Vandaag nog ‘even’ werken van 8 tot 12, waarbij waarschijnlijk van 8 tot kwart over 9 het super rustig is. Daarna gaat het weer los. Ach ik vind het prima! Is gewoon gezellig op de zaal!

Dan naar mijn huisje toe. Spulletjes ophalen en naar het station. Hoppa in de bus naar Drachten. Ben om 20 voor 2 ofzo thuis. Nog even snel een paar dingetjes halen daar in het winkelcentrum. Ik wil om een uur of 2 gaan rijden. Ga een weekendje naar Zeeland! Eindelijk weer even naar mijn Opa toe! Ik heb hem vanaf februari ofzo niet meer gezien *shame on me*.

Maar ik ga niet rechtstreeks! Ik maak een tussenstop bij Natazz. Heb er echt super veel zin in! ’s Avonds door naar Opa. Zaterdag wil ik een dagje naar het strand. Wat voor weer het ook is!

Zondag weer terug naar Drachten, maar ook weer met een tussenstop! Ik heb ’s ochtends afgesproken met vakantievrienden van de zomervakantie in Frankrijk vorig jaar. Waarschijnlijk blijf ik daar plakken tot de late middag. Daarna nog de lange weg naar Drachten… (Ze wonen namelijk in Brabant…)

Zondagavond dan in Drachten en dan ga ik maandag waarschijnlijk weer naar Groningen. Is namelijk feestdag!!! Super leuk! Dinsdag begint dan de introweek van de universiteit!!! Heb gelijk maar even vrij genomen van de belastingdienst.. Want ik denk niet dat, samen gaat… ;) Duurt eigenlijk 2 weken. Maar de tweede gaan de colleges ook al gewoon los. Echter dat weekend daarna gaan we met z’n allen naar Ameland!

Met andere woorden… Allemaal leuke vooruitzichten! Bovendien… Mijn ouders gaan zaterdag in mijn huisje in Groningen schilderen! En dan is het gewoon echt klaar… Volgende week donderdag komt mijn televisie… Wil ik eigenlijk nog een dvd speler kopen en dan is het gewoon al helemaal klaar!!!!!!

Fijn weekend allemaal! Ik kom zondag jullie weer bezoeken!

P.S. De lekkage is *eindelijk* gemaakt! En de verf die slecht was geworden is bijgewerkt door de schilder! P.s. Pa, de streep die je had gemaakt met die pen.. Die is inmiddels ook weg!

Koopavond.

Donderdag 24 Augustus 2006

Vanavond is de eerste avond deze week dat ik vrij ben! En ik verheug me erop!!! Koopavond in de stad! Niet dat ik veel wil kopen, maar dat is altijd zo’n gezellig sfeertje! Bovendien.. Moet ik nog even op zoek naar een aantal cadeautjes. Dit weekend gaat ik weer een rond ritje maken door Nederland, maar daarover morgen meer.

Eerst vandaag werken van 8 tot half 5! Als het weer zulke gesprekken zijn als gisteren, dan teken ik ervoor!! Ik heb af en toe gewoon in een deuk gelegen. Een mevrouw van diep in de zeventig: “Ik begrijp er gewoon geen reet van, schat.” Nou, dan kan ik mijn gezicht niet in plooi houden… Maar dat lijkt me toch ergens ook wel logisch? En als je het haar dan toch hebt uit kunnen leggen: “Ik ben je eeuwig dankbaar, schat!”

Ik wens iedereen een hele fijne donderdag toe!

Rood of blond?

Woensdag 23 Augustus 2006

Ik kwam vandaag terug van mijn ‘lunchpauze’ en ging weer op mijn plekkie zitten. Kreeg ik een opmerking van een supervisor (niet die van mij) dat hij mij leuker vond met mijn blonde plukjes! Dus ik moest lachen en zei, tsja dat gaat niet zo makkelijk. Dan moet ik het nu eerst weer blond verven, even laten groeien en dan weer laten knippen. Zijn de plukjes weer terug.
Zijn antwoord: oeh helemaal blond! Heftig!!
Waarop ik weer reageerde: Ik kan het ook weer helemaal rood verven… Dat leek hem ook wel wat!

Dus mijn vraag aan jullie… Hoe zal ik deze keer weer mijn haar gaan verven. Knalrood, of weer blond?

kapot.

Dinsdag 22 Augustus 2006

Vandaag even geen logje. Gister van 12 tot 8 gewerkt, heel leuk allemaal. Boodschappen gedaan, waar ik in de winkel huisgenootjes tegen kwam. Besloten om samen film te kijken. Ze gingen om 11 uur weer naar huis, dus ik ben kapot! Tot morgen!

Kamer.

Maandag 21 Augustus 2006

Zoals beloofd.. De foto’s van mijn kamer!! (of moet ik zeggen woning..) In elk geval.. De muur achter de bank en tv die moet nog groen/geel worden. Dat komt volgend weekend wel!

Ik wens iedereen een fijne maandag!

Na zonneschijn komt regen...

Zondag 20 Augustus 2006

Na regen komt zonneschijn. Dus na zonneschijn komt regen? Ik weet het niet…

Ik was blij dat er deze keer na regen zonneschijn was, want dat leverde mij bovenstaande druppels op! Maar dat na die zonneschijn ook weer regen kwam, dat vond ik minder leuk!

Vanaf gisteravond ligt het internet in Drachten eruit. Dus vandaag uit ‘armoede’ maar naar Groningen gegaan! Heeft wel als gevolg dat eigenlijk alles nu over is!!! Morgen plaats ik hiervan de foto’s!

Ik/we hebben nog niet geschilderd. Me ouders waren niet lekker, dus dat gaat volgend weekend gebeuren! Ben heel benieuwd hoe het er dan uit ziet!!!

Veel van het knutselen op de computer is er dus ook niet van gekomen, ben ook druk aan het inrichten geweest! Maar ach, dat is ook creatief toch?

Ik wens iedereen een hele fijne zondag verder!!!

Geslaagd!!!!

Zaterdag 19 Augustus 2006

Bedankt voor jullie vertrouwen! Ik ben inderdaad geslaagd!!! Ben ik even heel blij mee!! De sfeer op de zaal is echt goed, ook al krijg je soms rottelefoontjes en moet je mensen teleurstellen. Toch denk ik, dat ik het er zeker naar mijn zin krijg!

Om te vieren dat ik het heb gehaald, ben ik naar Juwelier Eric gegaan… En heb mezelf echt gigantisch verwend met 3 pandorabedeltjes! En niet zomaar bedeltjes… Ik heb 3 gouden bedels gekocht!!! Jaja, ik weet het... Duur... Maar ik wilde dat al zolang zo graag! En ben nu verzekerd van een vast inkomen... Ben er echt zo blij mee! Ook mijn tweede armband is nu vol!!! Ik zet hier alleen de foto van mijn tweede armband! De juwelier zei al: Op naar de derde! *grinnik*. Hij ziet zijn zaak goed gaan zeker... Hihi...

Klik hier voor mijn andere armband.

Poes was vandaag echt zo blij dat ik weer thuis ben!! Ze begon gelijk kopjes te geven enzo… Echt keilief! In de tuin was madam ook heerlijk aan het genieten…:

Ik ben vandaag hier de tuin in Drachten ook nog even doorgestruind. Kwam nog een mooie libelle tegen!

Ik wens iedereen een fijne zaterdag! Ik kom vanavond pas later bij jullie snuffelen! Ga eerst klussen in Groningen!

Leuk!!

Vrijdag 18 Augustus 2006

Spannend!!! Vandaag de proeve van bekwaamheid! Met andere woorden een rollenspel dat je moet halen… Anders mag je niet werken bij het callcenter. Nou verwacht ik geen problemen, maar het is toch wel spannend!! Jullie horen van mij vandaag of morgen…

Als ik geslaagd ben ga ik even lekker de stad in! Mezelf verwennen met een cadeautje! (ook dat zien jullie dan nog wel). Daarna op naar Drachten! Gelukkig is mijn OV-kaart weer geldig! Scheelt weer een paar euri’s!

Zaterdagochtend om 10.00 bij de kapper zijn. Eindelijk mijn haartjes er weer af. Daarna samen met mijn papa naar Groningen. Vanuit drachten wil ik ook al een aantal spullen meenemen (lees mijn keukentafel en een paar stoelen. Die afleveren op mijn kamer. Wanneer dat naar boven is gesjouwd, sterke mannen (of vrouwen) jullie hulp is welkom, op naar de ikea. Een bank een (boeken)kast halen! Althans dat zijn de belangrijkste spullen. Ik wil zelf nog een aantal andere dingen halen  kledingrek, ladenkastje, lampje voor in de boekenkast voor mijn vissen. En wat ik allemaal nog meer voor handigs tegenkom! Terug naar mijn kamer. Spullen naar boven sjouwen. (sterke mannen en vrouwen zijn nog steeds welkom). Wanneer dat boven is, denk ik dat we eerste gaan schilderen. De spullen in elkaar zetten en weer terug naar Drachten. Waarschijnlijk in de avonduren.

En dan zondag.. Lekker thuis in Drachten! Samen met mijn zeer geliefde computer! Zondag staat ingepland als creatiefdag! Ik ga kopfoto’s maken! En gewoon een beetje spelen met photoshop!

Maandagochtend weer naar Groningen. En als ik mijn proef heb gehaald vandaag, moet ik van 12.00 tot 20.00 werken! En de rest van de week ook nog. In totaal draai ik dan volgende week 34.5 uur! Even lekker bij verdienen ;)

In elk geval, ik wens jullie allemaal een hele fijne vrijdag toe! Bijna weekend!!! En ohjah.. Voor de mensen die zich afvragen.. Zie je Sebastian niet dit weekend. Nee die zie ik niet. Sebastian is verleden tijd. Waarom, dat ga ik hier niet neerzetten. Het komt er op neer dat ik mijn ‘leven’ weer op pak en dat dat gewoon teveel verschilt van het leven dat ik de afgelopen maanden heb gehad.

Creatief.

Donderdag 17 Augustus 2006

Ja, ik heb het gevoel weer! Oh wat voelt dat weer goed! Ik heb het zeer zeker gemist! Op de een of andere manier kwam het er telkens niet van en nu, nu wil ik me er eigenlijk toch wel weer standaard een paar keer per week mee bezig gaan houden!

Gewoon lekker creatief zijn en daar je aandacht op focussen. Beetje spelen met kleuren en vormen.

Ja, kopfoto’s maken! Het voelt weer super! Niet teveel tegelijk, niet teveel druk, echt super leuk werk! Ik ga me weer meer verdiepen in mijn Adobe Photoshop… Het is allemaal best wel weggezakt! Ik kom terug op volle ‘oorlogssterkte’!

Ik wens iedereen een hele fijne donderdag toe! Met hopelijk geen regen… Want dan flip ik. Heb namelijk nog steeds lekkage! Maar wel leuke huisgenootjes nu! Erg gezellig allemaal!

Stop!

Woensdag 16 Augustus 2006

Er zijn 2 mogelijkheden… 1: het moet stoppen met regenen. 2: Het verhuurbedrijf moet die lekkage maken op mijn kamer…

Uitleg… Afgelopen week heb ik al 2x gebeld over dat ik lekkage had in mijn kamer, maar er is nog steeds niks aan gedaan… Dus ik kwam maandag weer op mijn kamer en wat bleek, het lekte nog steeds! Sterker nog… De kamer beneden mij heeft echt een probleem. Daar ligt inmiddels een hele plas water op het laminaat. = niet goed.

Hier valt het nog wel een beetje mee. Met een paar handdoeken kan ik het wel opvangen. Maar toch, het hoort niet zo. Ik hoop echt dat het deze week gemaakt wordt. Anders hebben ze straks bij het verhuurbedrijf een boze Annemarie aan de telefoon.

Dan even heel wat anders… Vandaag mag ik voor het eerst zelf bellen. *slik* Gister de hele dag meegeluisterd, was wel prima. Kan ik ook wel. *toch?* Dus als jullie mij aan de lijn krijgen… Vergeef me mijn fouten, het is mijn eerste dag!

Fijne woensdag iedereen toegewenst! De week is alweer bijna doormidden!!! Op naar de test vrijdag. *slik?*

P.s. Wat vinden jullie van me nieuwe kopfoto, ondertekening en voorstelrondje? (van dat laatste alleen het plaatje op de beginpagina)? Ik ben benieuwd!

Stop!

Woensdag 16 Augustus 2006

Er zijn 2 mogelijkheden… 1: het moet stoppen met regenen. 2: Het verhuurbedrijf moet die lekkage maken op mijn kamer…

Uitleg… Afgelopen week heb ik al 2x gebeld over dat ik lekkage had in mijn kamer, maar er is nog steeds niks aan gedaan… Dus ik kwam maandag weer op mijn kamer en wat bleek, het lekte nog steeds! Sterker nog… De kamer beneden mij heeft echt een probleem. Daar ligt inmiddels een hele plas water op het laminaat. = niet goed.

Hier valt het nog wel een beetje mee. Met een paar handdoeken kan ik het wel opvangen. Maar toch, het hoort niet zo. Ik hoop echt dat het deze week gemaakt wordt. Anders hebben ze straks bij het verhuurbedrijf een boze Annemarie aan de telefoon.

Dan even heel wat anders… Vandaag mag ik voor het eerst zelf bellen. *slik* Gister de hele dag meegeluisterd, was wel prima. Kan ik ook wel. *toch?* Dus als jullie mij aan de lijn krijgen… Vergeef me mijn fouten, het is mijn eerste dag!

Fijne woensdag iedereen toegewenst! De week is alweer bijna doormidden!!! Op naar de test vrijdag. *slik?*

P.s. Wat vinden jullie van me nieuwe kopfoto, ondertekening en voorstelrondje? (van dat laatste alleen het plaatje op de beginpagina)? Ik ben benieuwd!

De vogel is gevlogen.

Dinsdag 15 Augustus 2006

De film gister was helemaal te gek! Helaas houd ik niet van open eindes.. Wat dit dus wel was… Dat betekend dat zodra Pirates 3 uitkomt.. ik daar ook heen moet… Blegh, dit blijft aan je vreten!! *grinnik*

Vandaag ga ik voor het eerst echt de lijn in! Ben heel benieuwd! Mag nog niet zelf bellen, maar meeluisteren… Heb er wel zin in, ook al zit je 8 uur eigenlijk niks te doen.. Maar goed, dat hoort erbij toch?

En dan als laatste… Mijn moeder heeft inmiddels ook en log. Hoezo dat virus werkt heel aanstekelijk? Met de toepasselijke naam… De vogel is gevolgen… En Hanny, bedankt he? Ik dacht altijd dat ik een vis was.. Maar blijkbaar heb ik me dus vergist. In elk geval... Ze is ook actief in logland. *grinnik*

Oh, ik hoor jullie al denken, wat is de link dan?
Nou vooruit…
De vogel is gevlogen.

Geen idee...

Zondag 13 Augustus 2006

Geen inspiratie… Behalve dat ik zin heb om vanavond naar de film te gaan!!!

Pirates of the Caribbean!! Jeuj!!! Tot morgen!!

Geslaagd.

Zaterdag 12 Augustus 2006

Terecht werd al opgemerkt: Ben je aan het klussen? Nee ik ben niet aan het klussen. Mijn bed staat er inmiddels!! Jeuj! En in de keuken heb ik ook een kastje geplaatst. Ben ik blij, alle rommel van de keuken is in elk geval van de vloer verdwenen! Gisteravond was ik bij mijn ouders omdat ik verjaardag had van mijn schoonzusje! En vanochtend weer naar Groningen gegaan. En vanavond weer terug om mijn was te brengen.

Ok, ik geef toe… Ik ben een deel van de was vergeten.. Dus de vriend waarmee ik zondag(avond) naar de bios ga die brengt me weer naar Drachten zondagnacht. *grinnik* Gelukkig hoef ik maandagmiddag pas om 5 uur weer in Groningen te zijn!

Even wat anders! Ik ben geslaagd voor het theorie van de belastingdienst! Jaja, ik ken de wetgeving met betrekking de zorg en huurtoeslag! *grinnik* Wie weet als 1 van jullie ooit belt heb je mij aan de lijn hangen!

De foto’s van vandaag zijn gemaakt op een rondritje naar de Großglockner.

p.s. Ik kom zondag weer even snuffelen. Morgen ga ik naar Sebastian en zondagavond dus naar de bios.

Hexenwasser.

Donderdag 10 Augustus 2006

Zo vandaag eens even een verhaaltje bij de foto’s.

De foto’s zijn gemaakt bij het Hexenwasser. http://www.hexenwasser.at
Echt super leuk! Allemaal spelletjes met bergwater. Je moet er op je blote voeten doorheen lopen, is dus tevens een massage voor je voetzolen. Je hebt een hele rondgang, super leuk. Kinderen spelen met het water, maar de volwassenen ook!

Tweede jaar dat ik er was, heb er weer genoten! Kan ook aan het weer liggen. Mijn broek was echt tot boven mijn knieën zeiknat! Hihi, maar binnen een halfuur weer droog!

Stress.

Woensdag 09 Augustus 2006

Ok, ik ben nu weer een week in Nederland.. En ik ben toe aan vakantie! Ik heb het gevoel alleen maar aan het stressen te zijn… Luister en huiver:
Vanavond: Bed in elkaar zetten.
Donderdagavond: Verjaardag schoonzusje.
Vrijdagavond: schilderen.
Zaterdagavond: Sebastian.
Zondagavond: Bios met een vriend.

Het is allemaal leuk hoor… De tijd die vliegt. Ik heb ook genoeg tijd voor mezelf. Maar even lekker rustig bij komen is er niet bij.

Waar ik ook een beetje gek van wordt is mijn kamer. Omdat er nog gebouwd/verbouwd moet worden, kan ik niks doen. Dus alles ligt hier op de grond.. Op het aanrecht is geen ruimte… Kastjes zijn er nog niet.. Ga vandaag even een kastje halen voor in de keuken. Want dat ben ik nu zat!

Verder is alles ok hier! De fotoserie van vandaag is genomen in Salzburg. Kijk mee en geniet… Let ook vooral op ‘Christmas in Salzburg’! Ik verheug me weer op Kerst! Lekker weer in Oostenrijk! Misschien zelfs wel al eerder……

Ik heb ongeveer 150 foto’s gemaakt in Salzburg..
Dus dit is een kleine selectie…

Pssst. Ik ga vanaf nu ook weer op jullie reageren… Deed dat in de vakantie niet, teveel werk, maar vind het altijd wel leuk! Dus heb je een vraag gesteld.. Meestal verschijnt het antwoord van mij dan ook wel!

Groningen.

Dinsdag 08 Augustus 2006

Omdat er al een aantal vragen over mijn kamer zijn geweest.. Hierbij dan een aantal foto’s! Morgen ga ik weer verder met de vakantie!

Voorkant van het huis.

Keuken aan de linkerkant met kantelraam.

Slaapkamer(tje).

Woongedeelte.

Korte impressie. Als alles af is dan volgen er wel meer foto’s!

Ik wens iedereen een fijne dinsdag toe!

Beestjes.

Maandag 07 Augustus 2006

Weer terug, met weer een serie foto’s! Vandaag van lieve beestjes die ik tegen ben gekomen op vakantie!

Weekend was zeer geslaagd! Zaterdag Sebastian even mijn ‘huisje’ laten zien hier in Groningen.. Geloof dat hij het niet zo interessant vond, hij sliep in elk geval in no-time. (of zou dat komen door de nacht ervoor?) In elk geval, het was leuk!

Voor deze week zijn er plannen. Maandag t/m vrijdag heb ik cursus voor me nieuwe werk. Woensdag komt me bed. En waarschijnlijk vrijdag wil ik hier gaan schilderen… De overige meubels wil ik voorlopig nog niet hebben omdat er nog wat gebouwd moet worden, dus dan wacht ik liever even af.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne week!

Voor het weekend.

Vrijdag 04 Augustus 2006

Mijn vaste lezers heb ik bijna allemaal bezocht inmiddels.. Alleen ik ga jullie alweer verlaten! Ben het weekend bij Sebastian en daar heb ik dus geen internet… In Groningen inmiddels wel! Ben ik blij!!!

Ja,ja, ik ben inmiddels in Groningen! Slaap op een luchtbedje, in huis is verder erg weinig geregeld, maar ik ben er wel! Televisie en radio werken nog niet. Afzuigkap is er nog niet etc. Maar internet wel! Niet van mezelf, maar via een café tegenover mij!

Dinsdag komt me bed, dus dat is wel prettig! Daarna moet ik mijn woonkamer gaan verven en dan kan ik echt beginnen met inrichten! De kleuren wil ik eigenlijk beetje hetzelfde houden als nu, geel met groen en blauw plafond. Al wil ik dat blauwe creëren met stof spannen tussen de balken. Dus dat is nog wel wat werk! Maar voordat ik hier ‘echt’ woon.. Is pas 28 augustus! Dus nog tijd genoeg.

Ik ben er wel vanaf vandaag in Groningen omdat ik cursus moet volgen hier in de stad! Maar ach, voordat ik ga beginnen met studeren wil ik het af hebben! Dus nog 4 weekjes. In tussentijd wordt hier ook nog wat verbouwd, dus zoveel moet er toch nog niet in staan!!

Voor nu, nog een paar mooie bloemen foto’s van de vakantie!
Ik heb besloten om onder elke log een aantal (mooie) foto’s te plaatsen! Vandaag dus bloemen.

Pandora.

Donderdag 03 Augustus 2006

Mijn eerste fotolog van de vakantie staat onder deze log...

Klik voor groter formaat:

Zilveren bedels:
Vanaf de sluiting: Kat, muis, bloemenbol, uil, klavertje vier, dolfijn, fantasiebol, glad stoppertje, kikker, schildpad, bloem, varkentje, sterrenbeeld kreeft, spookje, geribbeld stoppertje, vlinders, lieveheersbeestje, paddestoel, aardbei, zon/maan/sterren, egel, chinees teken liefde.

Goud, glas, steentjes en smalle zilveren bedels:
Vanaf de sluiting: Groene glasbedel met bloemetjes, smalle fantasie, fantasie met steentjes, rode stenen, smalle hartjes, blauwe glasbedel met stipjes, fantasie stoppertje (zilver), groene glasbedel met streepjes, blauwe steentjes, slotje met gouden sleutel, smalle met kolkjes, letter A (met 3 gouden letters), gele glasbedel met stipjes, stoppertje met gouden puntjes, rode glasbedel met bloemetjes, fantasie met steentjes, smalle zeshoek, bijtje met gouden kroontje, driehoekig met steentjes en blauwe glasbedel met streepjes.

Eerste foto's!

Woensdag 02 Augustus 2006

Back! Toch wel een heerlijk gevoel… Al is het met een beetje gemengde gevoelens op dit moment.

In elk geval, de vakantie was top! Heerlijk genoten, lekker uitgerust en lekker bruin! In dit logje een paar foto’s van de eerste dagen. Die van later volgen in volgende logjes!

Bedankt voor het trouwe lezen van mijn logjes! Ik zal snel weer bij jullie komen kijken! Voor nu is het even allemaal genoeg… Ik heb mijn rust nodig. Duik onder de douche en dan in bed met een boekje en de tv en ik maf!

Nog even snel goed nieuws: Ik heb de sleutels van mijn kamer! Het is nog wel een bouwval; Geen tv, geen radio, geen internet en nog geen licht in de douche! Maar ik ga er vanaf zondag al wel in. Moet dan fulltime in Groningen zijn in verband met mijn nieuwe werk!

Hoor ik jullie denken: Alweer geen internet? Nou, helaas.. Ik ben er wel! Tegenover mijn kamer zit een cafe en die bied draadloos internet aan, dus met een beetje mazzel kan ik dat ontvangen in mijn kamer. En anders… Zit ik gewoon elke avond lekker lang in het cafe! Ik ben er in elk geval wel! Wil internet nu niet weer missen hoor! *grinnik*

Rest mij iedereen een fijne dag morgen te wensen! Zal proberen iedereen zoveel mogelijk een bezoekje te brengen! Ook de mensen die de afgelopen tijd voor het eerst bij mij waren!!!!Strandje waar ik altijd ging zwemmen.Murmeltier. Zijn vetten zijn bijzonder goed als geneesmiddel voor pijnlijke spieren.Ik bij de hoogste berg van Oostenrijk, de Grosglockner.

En als laatste, mijn pandora’s! Foto is niet helemaal duidelijk, zal binnenkort een duidelijker (en grotere) plaatsen!

Thuis.

Woensdag 02 Augustus 2006

Ik ben weer thuis, dus later vandaag verschijnen alle foto's!

Super reis gehad! 9.5 uur gereden, dus keurig!

Tot later!