Nog niet.

Zaterdag 29 Juli 2006

Nog even geen foto´s van mijn kant. Ik heb ze wel klaar staan op mijn laptop. Maar naar het dorp moet ik een kwartier lopen, ongeveer en het regent. Dus ik had vandaag even niet zoveel zin om mijn laptop mee te nemen. met de auto? Ja zou kunnen, echter het hele dorp is afgesloten, omdat er vandaag dorpsfeest is! Dus nog een geduld!

Alles is nog steeds super hier! Nog steeds lekker weer, gelukkig regen vandaag. Was gister de hele dag in Salzburg! Super leuk!! Heb 150 foto´s gemaakt. Zit nu op een totaal van ongeveer 700... dus een selectie eruit maken, is zeer lastig!!! Hihihihihihi.

Maar goed, ik ga nog even wat dingen uitzoeken!

Tot de volgende keer!

Liefs, Annemarie

Zon.

Dinsdag 25 Juli 2006

Hoezo tegestellingen? Vorig jaar bijna overstroomd en dit jaar... Hitte!!! Het leven is hier erg relaxed. Doe eigenlijk niks, behalve in de zon liggen en zwemmen. en natuurlijk lol maken met mijn vrienden.

Lig goed in de markt bij de jongens *grinnik* al maakt me dat niet zoveel uit. Ja ik vermaak me wel!

Wel kom ik een paar daagjes eerder terug. Om zondag te rijden en dan gelijk maandag weer te werken was me toch teveel. Dus ik rijd op donderdag of vrijdag (niet deze week.. Jullie kunnen nog een tijdje genieten van de rust!)

Helaas ben ik nog steeds niet in staat om foto´s te plaatsen... Ga eens navragen.. Want er zit hier nu ook iemand met een flaptop... Misschien mag ik dat ook wel!

Fijne dagen weer en tot over een paar daagjes!
best wel saai eigenlijk zonder internet.. Ben benieuwd wat ik straks allemaal tegenkom op jullie logs als ik thuis ben. Heb er waarschijnlijk een hele dag voor nodig om bij te lezen.. Maar of ik die tijd heb?
verhuizen, werken, Sebastian... Nee ik geniet nu nog even van de rust!

Liefs, Annemarie

20!!!

Zaterdag 22 Juli 2006

Hallo!!

Hier was ik weer!!!! Voor degenen die mij hebben gefeliciteerd, bedankt voor de felicitaties!! Inderdaad, ik ben jarig geweest!!! Hihi, eindelijk 20! Mijn dag was super! Lekker aan het strand gelegen.. En als afsluiting van de dag natuurlijk weer gegeten bij mijn vrienden... Die hadden samen met mijn ouders een heel plan gemaakt.. Mijn ouders zijn namelijk ook in Oostenrijk op dit moment! Zijn speciaal voor mijn verjaardag ´even´ overgekomen! morgen gaan ze weer naar huis, dus dan kan ik weer genieten van de rust hier!

Heb nog weer 2 bedeltjes gekregen voor mijn Pandora.. Kunnen er nog 9 bij.. En dan is de 2e ook vol.. Help? *grinnik*...

Maar goed, alles is nog steeds super hier! Het weer blijft goed. Gister een hele tocht gemaakt. Van half 10 morgens tot half 8 avonds in de auto gezeten, maar super mooie dingen gezien! Zijn bij de hoogste berg van oostenrijk geweest!!

Mijn tijd zit er weer op... Tot snel!!

Liefs, Annemarie

Vakantiebericht.

Dinsdag 18 Juli 2006

Vanuit een zonnig en warm Ellmau even een berichtje van mij!

Het is hier weer werkelijk super!!! Vermaak me prima... Hihi, voelt gewoon weer als 'thuis'! Reis was in principe ok, wel weer 12 uur gereden... Maar ok. Het was te doen, muziekje aan, airco aan en hoppa ik kar wel door!

Aangekomen.. Ff snel gedoucht enzo en naar het dorp om te eten! Was weer super gezellig, ja ik vermaak me prima!

Heb een oostenrijks telefoonnummer.. Sms voor 9 cent. duss heerlijk!!! Heb je het ook een beetje in de hand! Zelfs naar nederland en Polan (errug belangrijk) is het 9 cent. Dus jullie kunnen wel nagaan dat er best wel veel smsjes hier weggestuurd worden!

Gister heerlijk wezen zwemmen in een bergmeer hier! Heerlijk fris, niet te koud, prima te doen! Ook dus even wezen winkelen, telefoonnummer gekocht. En natuurlijk gelijk even een bedeltje opgehaald! Een glasbedel, een super mooie blauwe! Voordat jullie beginnen te vragen, waar zijn de foto's? Ik kan ze er helaas niet opzetten hier in het internetcafe.. Dus helaas, even geduld, over 3 weken zijn ze te bezichten! Ik kan wel melden dat mijn tweede pandora ook steeds voller begint te raken...

Ik wens jullie allemaal fijne dagen! Hopelijk is de hitte een beetje te houden! Ik ga er weer vandoor, mijn tijd zit erop! Tot snel!

Liefs,
Annemarie

Vakantie.

Zaterdag 15 Juli 2006

Lieve allemaal,

Even een laatste berichtje van mij voordat ik op vakantie ga. Wilde hier een leuk verhaal neerzetten, maar ik heb gewoon geen inspiratie. Heb gisteravond (vrijdagavond) een super leuke avond/ nacht gehad.

Zoals ik al schreef wist mijn moeder nog een leuk plekje voor foto’s. Heb er een aantal hele mooie foto’s gemaakt, maar het kost met op dit moment gewoon te veel moeite om ze hier neer te zetten. Ik heb er 2 uitgehaald die ik zelf wel geslaagd vond.

Verder heb ik nog een aantal lieve foto’s van mijn nichtje (en mij).

Rest mij iedereen hele fijne weken toe te wensen! Tot over 3 weken! Waarschijnlijk plaats ik zelf wel eerder een logje. Maar of ik terug kom lezen, ik weet het niet!

P.s. Sorry dat ik vandaag (zaterdag) bij de meeste niet ben langs geweest. Ben heel druk geweest… En ben gewoon te moe en te kapot…

Onnozel...

Vrijdag 14 Juli 2006

Gewoon bij een onnozel slootje langs de doorgaande weg vond ik bovenstaande bloemen. Heb echt zitten genieten.. Heb ruim een half uur gewoon daar gezeten en gekeken. Hoe gelukkig kan een mens zijn?

Mijn moeder gaf me nog een tip waar ik mooie bloemen kan vinden, dus daar ga ik vanmiddag/vanavond maar even kijken!

Morgen pas een later logje van mij omdat ik vannacht niet thuis slaap…

Ik wens iedereen een hele fijne vrijdag toe!
Het is mijn laatste werkdag voor de vakantie!!!!!!!!

Bezig bijtje.

Woensdag 12 Juli 2006

Net zoals bovenstaande bijen ben ik op dit moment een bezig bijtje!!! Ben geen enkele avond meer thuis, overdag moet ik werken en ’s middags heb ik vaak ook wat op het programma staan! Ben dus wat minder in logland te vinden…

Ik wens iedereen een hele fijne woensdag toe! De week is weer bijna doormidden!!!

Heftige bevalling.

Dinsdag 11 Juli 2006

Ik begon met 3 vissen. Er sprong er 1 uit de kom, toen had ik er nog 2…
Bij de buurman 2 nieuwe visjes gehaald, had ik er weer 4.

Op een dag bleek dat mijn vrouwtje zwanger was. Afgelopen zondag was het zover! Mijn vrouwtje ging bevallen!!!!

Ik ben er bij gaan staan met een schepnetje en heb alle kleintjes uit de kom van de groten gehaald en in een aparte kom gedaan.. Ik wil er zoveel mogelijk houden. De ouders zijn namelijk nogal barbaars en vreten de jongen gewoon op...

Al mijn kleine visjes: (voornamelijk aan de linkerkant)

Na deze geboortegolf.. Heb ik 29 vissen!! Juist… Mijn vrouw heeft 25 kleintjes gebaard… En tot nu toe.. Leven ze allemaal nog!!!!!

Fijne dinsdag iedereen!

Zonder woorden.

Maandag 10 Juli 2006

Geroosterd?

Zondag 09 Juli 2006

Ik geloof dat deze ook geroosterd wilde worden.. In elk geval bleef hij mooi zitten voor een foto!!! En uiteindelijk toen het hem te heet werd, ging hij er vandoor!

Fijne zondag iedereen!

Gezellig!

Zaterdag 08 Juli 2006


Foto genomen bij het Paterswoldermeer…

Gisteravond was het echt super gezellig!! Ik was om half 3 vannacht thuis… (dus nee de tijd van dit logje klopt niet.. Maarja ik moet toch de traditie van 00.00 in de gaten houden…)

Sorry voor iedereen die op een foto van Sebastian had gehoopt.. Ik heb er nog steeds geen! Eigenlijk best wel erg!

Lieve lezers, ik heb een vraag: Wie kan mij een snelcursus Pools geven? Want ik versta er geen klap van… Nou gaat het gesprek niet over mij, maar ik ben wel nieuwsgierig… *grinnik*

Ik wens iedereen een fijne zaterdag toe!

Druk.

Vrijdag 07 Juli 2006

Druk, druk, druk! Dit weekend! Komt mijn ‘programma’

Vrijdag: Werken van 07.00 tot 16.00.
16.45 Training.
Dan even eten enzo.. En om 20.00 heb ik afgesproken met Sebastian.…

Zaterdag, even uitslapen en dan ’s middags in de auto, want we hebben BBQ bij familie in het westen van het land. Dus erg laat terug..

Zondag, ook weer uitslapen, ’s middags komt mijn zus met kids voor mijn verjaardag. En ’s avonds heb ik nog geen idee… Misschien weer naar Sebastian toe?

Met andere woorden! Ik heb het druk dit weekend. Kom waarschijnlijk niet zoveel toe aan loggen. Wanneer ik tijd heb kom ik zeker bij jullie allemaal snuffelen en reageren! En er verschijnt natuurlijk wel een logje van mezelf!!!

Ik wens iedereen alvast een heel fijn weekend!!!

Trots.

Donderdag 06 Juli 2006

We zijn gister gelijk even op kraambezoek geweest in het ziekenhuis!!! Waarschijnlijk mogen mijn schoonzusje en Jennéh vandaag naar huis!! Wat een lief klein meisje! Nog geen dag oud… Geboren om 01.42. Wij waren er gister om 17.00!
Echt een superschatje!

Op schoot bij haar broer:

Op schoot bij haar grote zus:

Boertje bij papa:

En natuurlijk even bij mij op schoot:

Heerlijk om te zien hoe de kids van mijn broer haar oppikken! Kijk vooral eens naar dat trotse gezichtje van mijn nichtje!! Heerlijk om te zien!!

Ik wens iedereen een fijne donderdag toe! Hopelijk is het vandaag net zo goed uit te houden op mijn werk als gisteren!!! Heerlijk dat ze de airco eindelijk aanhebben… Dat kun je wel gebruiken in deze hete tijden..

Bijna.

Woensdag 05 Juli 2006

Ik heb last van de hitte... Ben werkelijk kapot.. En waarschijnlijk een kort nachtje vannacht.. Mijn broer belde gister dat de kleine nu toch werkelijk aanstalten maakt om deze wereld te komen verblijden!
Ze ligt helaas nu in het ziekenhuis.. Maar hij belt ons wakker! Dus ben benieuwd!!!Update 5 uur:

De kleine meid is er! Is vannacht om kwart over 2 geboren. Weegt 3500 gram, is 53 centimeter lang en heeft een enorme bos haar...
En haar naam is:

Jennéh Rose

Met mijn schoonzusje gaat het naar omstandigheden goed. De kleine heeft al aan de borst gedronken!

Wordt vervolgd!!!

Bont.

Dinsdag 04 Juli 2006

Een bonte selectie aan bloemen:Ik wens iedereen een hele fijne dinsdag toe!

Leukkkk!!!

Maandag 03 Juli 2006

Vandaag even 1 foto. Er zijn namelijk nogal wat leuke dingen te vertellen!!! Foto’s komen of later vandaag of morgen! Beloofd!

Mijn date van gister was echt helemaal geslaagd!! Heerlijk liggen zonnen, gezwommen en lol gemaakt! Zijn collega’s vonden het maar wat interessant! Maar goed, het was in elk geval helemaal geweldig!! Details.. Zijn niet belangrijk! Behalve dat we echt wel een stel zijn. *grinnik* En een ruim 2uur lang de buitenwereld zijn vergeten!! Op naar mijn werk vandaag!! Ik heb er echt zin in!! Whaha, ben heel benieuwd hoe dat nu gaat verlopen… Alle Polen weten het inmiddels echt wel. Ze hingen allemaal uit het raam toen ik wegging. *grijns* Tsja er is daar zomaar ineens een Nederlands meisje over de vloer… Maar ben benieuwd hoe mijn Nederlandse collega’s reageren. Niet dat ik me daar wat van aantrek! Vind hem toch super leuk!!! En dat verandert niet door de mening van een paar Hollanders!

Wat ik wel erg speciaal vind. In deze log opende ik met het refrein van het liedje van Williejan, ik weet niet hoe je heet! Vind het nog speciaal omdat het vorige week toch heel goed mijn gevoel verwoordde.. Nu is het anders, maar blijf het liedje gewoon grappig vinden!

Vandaag was het weer op de radio… Was net iemand aan het vertellen over mijn date van gister.. Hoezo toeval? (bestaat niet…) Maar het werd nog toevalliger...! Op het moment dat het liedje bijna tot zijn einde was, gaf mijn mailmelder een nieuwe mailtje aan via mijn mailformulier met als onderwerp: ik weet niet hoe je heet.. Dus ik gelijk even lezen.. Was het van de zanger!!! Echt heel speciaal!!!! Hij mailde mij het volgende:
hoi annespike,
ik was aan het google en kwam bij jou terecht ik ben dus de zanger van het liedje ik weet niet hoe je heet, als je het nummer graag wilt hebben kun je even op mijn website kijken heb je nog vragen of wil je me gewoon een mailtje sturen doe dat dan gerust lijkt me leuk
groeten williejan


Leuk he? Ik vind in elk geval wel!

Maar om nog even te promoten! De volgende reactie op mijn log kwam van hem:
hallo beste annemarie,
laat ik ook maar even hier een bericht achter.
ja hoor ik ben het williejan de zanger van het nummer ik weet niet hoe je heet.
lekker creatief zijn de mensen allemaal om je te helpen waar het nummer vandaan komt echt heel leuk.
zo nu weet je waar je moet zijn en als je wilt stemmen op mij bijvoorbeeld kan dat inderdaad bij
Sterren.nl
daar kun je het nummer ook beluisteren en als ik nu dan toch reclame aan het maken ben ga ook eens kijken op
Williejan.nl
succes met je liefde misschien word mijn volgende titel wel "ik weet nu hoe je heet"
groetjes williejan


Ik wilde het toch even vermelden omdat ik het echt speciaal vind!!! Dus speciaal voor jou Williejan, nog even wat extra promotie!!!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne maandag toe! Die hopelijk een beetje te houden is ondanks de voorspelde hitte…

Maaltijd!

Zondag 02 Juli 2006

Hierbij de beloofde log van mij… Gister dus bij mijn zus geweest! Ik heb 102 foto’s geschoten van bloemen. Waarvan er een aantal bijzonder goed gelukt zijn! Maar vandaag even een ander onderwerp.

Log niet geschikt voor mensen met een zwakke maag!!!!!

Wij zaten heerlijk te barbeknoeien totdat mijn nichtje ineens riep: Nala heeft iets in haar bek!!!! Dus wij kijken… Had ze een vogeltje gevangen *dachten wij*. Dus ik opgesprongen en mijn fototoestel gepakt! Ik een paar foto’s maken… Dat beestje leefde nog, eigenlijk best wel zielig! Totdat ik eens goed keek.. Had ze zomaar ineens 3 jonge vogeltjes te pakken, waarvan er 1tje nog leefde! Dus wij zaten er inmiddels met z’n allen (9man) om heen om te kijken en te roepen! Roepen dat Nala dat ene gewonde vogeltje ook even om moest leggen! En inderdaad die pakte ze eerst om op te peuzelen…
Eigenlijk best wel zielig, maar zo is het leven! In elk geval, ik heb er wel een paar ‘leuke’ foto’s van geschoten, die ik jullie niet wil onthouden!!!

Foto’s kunnen schokkend materiaal bevatten…

Zie haar genieten!!!

Ik wens iedereen een fijne zondag! Morgen een aantal foto’s van de bloemen. En natuurlijk wel een verhaaltje over mijn date van vanmiddag!!!

Later

Zondag 02 Juli 2006

Er komt later vandaag een nieuw logje van mij op.
IK ben net pas thuis van mijn zus, was errug gezellig, en heb even geen fut een logje te maken!
Heb 181 foto's gemaakt gisteren.. Dus er is vast wel een leuke log van te maken!

Morgenochtend horen jullie weer van me...
Voor nu wens ik iedereen weltrusten!

Rest mij nog te vertellen dat ik een errug leuk berichtje heb: Ik ga morgen daten!!!!!!!!!!!!!!!!! Jawel... Het is me gelukt! Vergeet hierbij een dat hij mij mee heeft uitgevraagd...

Fijne zondag iedereen!

Vergane glorie.

Zaterdag 01 Juli 2006

Dat vergane glorie ook mooi kan zijn bewijzen *naar mijn mening* onderstaande foto’s:

Verder heb ik niet echt veel te melden.. Behalve nog twee dingen!
1. Omdat mijn Pandora overvol was… En ik bijna jarig ben en bedels heb gevraagd, was het tijd voor een nieuwe. (de nieuwe wordt dus pas gevuld na mijn verjaardag, want ik heb geen zin om twee keer te gaan schuiven met die dingen… Veels te veel werk!)

2. Ik wens iedereen een heel fijn weekend toe!