Blauw.

Vrijdag 30 Juni 2006

Vandaag alleen bovenstaande foto van mij. Zo had ik mijn haar gisteren… Wilde weer eens gek doen! Viel trouwens wel in de smaak! Voor herhaling vatbaar dus, met andere kleurtjes!

Ik ben geveld.. Heb last van mijn rechterbovenarm.. Ik heb geen idee waarvan, maar heb het wel vaker gehad. Kan veel dingen niet doen. Zwemmen wilde niet omdat dat hele verkeerde bewegingen zijn.. Dus hopelijk gaat het morgen op het werk wel goed! *wil niet eerder naar huis*

Vandaag weer een laat bezoekje van mij. Ik moet dus eerst werken *joepie* (vooral Sebastian vind dat errug cool!) en daarna ga ik met mijn ouders naar de Ikea. Weer even kijken voor mijn kamer en daar eten!! Best wel lekker!!

Fijne vrijdag iedereen! De week is alweer bijna voorbij!!!

Zon.

Donderdag 29 Juni 2006

Poes heeft gisteren heerlijk liggen genieten in de tuin! Toen ik thuiskwam vond ik haar zo in de planten… Haar vaste plekje. Waar ze ligt is alleen maar aarde, er omheen doen de vetplantjes het nog goed… Wat ze aan die rotsen vind, ik weet het niet, maar ze ligt er wel erg graag!

Allerlei.

Woensdag 28 Juni 2006

Ik vond die oranje lay-out niet helemaal meer passen.. Dus ben weer terug op groen/blauw/geel. Iets minder fel, maar niet minder geslaagd! Alleen nog even de kopfoto goed terugzetten vandaag.. Die is nog uit zijn verband getrokken… Kreeg hem er niet goed op… Web-log wil het bestand niet overschrijven.. Wat ik ook probeer… Dus nog ff prutsen vanmiddag!

Nog 18 nachtjes!! Dan ga ik gewoon alweer naar Oostenrijk! Wat vliegt de tijd zo ontzettend snel! Lekker 3 weken vakantie, eindelijk mijn vrienden weer zien, 3 weken Duits praten, gewoon relaxed! Nog maar 18 nachtjes! Daarna lekker verhuizen!!!

Voor mezelf wel een leuk bericht: Mijn chef kwam vandaag naar me toe of ik voor deze ene keer ook op vrijdag wilde werken, omdat hij mensen te kort kwam. Dus ik heb ja gezegd!!! Ben ik eigenlijk wel blij mee! Toch weer ff wat extra geld binnen!!  Verder heb ik met de baas geregeld dat ik na mijn zomervakantie ook nog 4 werken weer terug kan komen! Tsja, ik heb dan wel een huisje, dus inkomen is dan wel erg prettig!!!

Ik wens iedereen een hele fijne woensdag! De week is alweer bijna doormidden!

Ik weet niet hoe je heet.

Dinsdag 27 Juni 2006

Ik weet niet hoe je heet, maar ik weet wel dat ik van je hou.
Als ik aan jou denk dan kleurt mijn hemel blauw.
Ik ben wanhopig op zoek naar jou.
Ik weet niet hoe je heet, toch lijkt het of ik je heel goed ken.
Misschien omdat ik mezelf niet meer ben, sinds dat ik in je ogen keek.

Lijkt me eigenlijk vrij duidelijk bovenstaande.. Typeert best wel mijn situatie op dit moment… Hoorde het vandaag op de radio en het raakte me echt…

Gister was een vreemde dag. Collega merkte op dat mijn Pooltje mij wel erg leuk vond. Dus ik heel onschuldig daar eerst op reageren, maar dat werkte niet. Dus ik reageerde in de trant van; ach ik vind hem ook wel erg grappig en leuk… Collega knoopte dat in zijn oren en schoof telkens verder op naar het raam. *Ondertussen natuurlijk alle andere collega’s op de hoogte brengend…* Totdat hij bij het raam stond. Wachtte tot mijn pooltje keek. Wees naar mij, maakt een hartje met zijn handen in de lucht en toen naar mijn pooltje. *overduidelijk lijkt mij* Dus ik lag echt helemaal in een deuk op de grond… *rood aangelopen van het blozen en lachen tegelijk*. Kom omhoog en kijk recht in het gezicht van mijn Pooltje… Hij keiveel grijnzen enzo… Zat gelukkig nog wel goed.

Vlak daarna hebben we pauze. Dus ik sprint naar boven, verover mijn plek. Zit gezellig te kleppen met mijn Nederlandse collega’s. De Polen zitten er ook. Vaag te smoezen, te lachen en mijn richting op te kijken. *moed zakt in mijn schoenen*. Gaat ineens mijn telefoon over… Reactie 1; richting Polen kijken. *gezichtjes van onschuld*. Reactie 2: Nog een keer naar de Polen kijken. *gezichtjes van onschuld*. Dus toch maar opnemen *je weet tenslotte nooit*. Gelijk opgehangen. Gelijk de Polen weer aangekeken totdat er eentje beetje onduidelijk begon ja te knikken *dus toch gelijk* naar mijn Pooltje. Ok, in elk geval iets.

Vraag een andere collega om toch maar even voor de zekerheid te checken. *nu wil ik het echt zeker weten ook*. Dus hij gaat vragen komt hij terug met een of ander vaag verhaal: Het is misschien zijn nummer, maar je mag hem bellen *ehh juist..*.
Wat bedoel je?
Jij hebt HBO-niveau dus denk daar maar eens over na en weg is hij. *raderen beginnen te draaien*. Eind van de dag geeft hij zekerheid, het is zijn nummer, bel hem nou maar gewoon

Moraal van dit verhaal??? Ik heb zijn nummer, maar ik weet nog steeds niet hoe hij heet… En met het nummer heb ik ook niks gedaan. Waarschijnlijk stuur ik vandaag de openingstekst van deze log maar dan in het Duits. Begrijpt hij toch wel?

Ik wens iedereen een goede dinsdag!

Helaas kan ik het liedje zelf nergens vinden… Het heet “Ik weet niet hoe je heet” van Willie Jan. Dus als iemand mij kan helpen? Heel graag!

Zachtjes tikt de regen...

Maandag 26 Juni 2006

Gistermiddag een zacht regentje. Dus mooie druppels!

Geen druppels.. Maar wel een slak!

Fijne maandag iedereen!

(Gekke) Dag.

Zondag 25 Juni 2006

Rara, waar is dit?

Juist bij de snelweg!

Wat plaatjes van het industrieterrein bij mijn werk:Uniek toch?

Na mijn fietstochtje van gisteren was mijn camera zo van slag... Dat hij ineens de foto's om ging draaien: (of was het toch mijn eigen schuld?)

Na wat strenge woorden van mij, deed hij het weer normaal! Alleen ik werd er wel behoorlijk melig en ondeugend van!! Kijk en oordeel zelf…

Fijne zondag iedereen! Mijn broer en zijn vriendin, yup die hoogzwangere, komen morgen! Hopelijk blijft het weer een beetje ok, en blijven die fikse buien ons bespaard! Moet toch nog even wat bruiner worden... Dan komt dat blonde haar extra mooi uit!

Kleur.

Zaterdag 24 Juni 2006

Zo zat ze eruit:

Met wat benzine werd het zo:Dus al een verbetering.. Maar het moet er waarschijnlijk helemaal uitgroeien. Zolang het niet gaat kleven laten we het zo en anders gaat de schaar erin!

Maar poes is niet de enige met een kleurverandering. Ik ook! Zo begon ik vandaag:

Daarna werd het zo:

En dit is het eindresultaat:

Ik vind het zelf super cool geworden!!! Ben er erg blij mee! Ben benieuwd wat er op mijn werk wordt gezegd maandag… *grinnik* Ja, eigenlijk ben ik daar nog het meeste benieuwd naar…

Smeer.

Vrijdag 23 Juni 2006

Het is weer zover… Poes zit weer onder het smeer!! Eens per jaar komt poes thuis met een gigantisch plek olie of smeer op haar rug.. Echter dit keer is het haar staart! We vermoeden dat het komt van de caravan. Want de caravan was nog geen dag bij huis en ze had er al last van. Dit keer echter niet haar rug, maar haar staart. Er is dus een hele grote kans dat we haar staart kaal moet knippen.. Omdat het zo’n groot plakkaat wordt *grinnik*. Een foto heb ik er nog niet van. Zal er vandaag even eentje plaatsen! Die houden jullie van mij tegoed!

Fijne vrijdag iedereen!

Spannend!

Donderdag 22 Juni 2006

Spannende tijden breken aan in de familie! Mijn schoonzusje was gister uitgerekend.. Maar nog helemaal niks… Pfff… Ik vind dat de kleine meid maar snel moet komen! Vind het veels te leuk!!! Nog een keertje tante! En nu (nog) bewuster dan de vorige keren genieten van de baby! Ja ik ben er klaar voor.. Dus kom er maar uit! Je laat de familie wachten...

Geluk.

Woensdag 21 Juni 2006

Tsja, zo’n smile krijg je toch ook van zo’n koppie?

Ik geniet met volle teugen van het leven op dit moment! Het is heerlijk weer buiten, ben nog steeds alleen thuis *vanmiddag niet meer* en de natuur is wonderschoon! Dan hebben we nog Poes die echt enorm blij is met mij! Zeker als ik thuiskom na *een voor haar lange* dag werken! Ja ik vermaak me helemaal prima! Nog 3.5 week en ik ga eindelijk weer naar Oostenrijk! Iets waar ik me ook helemaal op kan verheugen! Dat blijf toch altijd aanvoelen als ‘mijn thuis’.

Ik weet nog als de dag van gister dat ik daar van de winter rondliep met een klote gevoel omdat ik bijna naar huis moest en pas over zoveel maanden terug kom.. En nu.. Nu is het nog maar 3.5 week! De tijd is echt voorbij gevlogen! En ik heb er echt zooooooooooo'n enorme zin in!!!!!
Er is een hele hoop gebeurd, een heleboel veranderd in mijn leven! Maar bovenal, ik ben gelukkig! Doordat school mij niet helemaal beviel *eigenlijk totaal niet* zit je toch niet lekker in je vel. Dat heeft bijna 1.5 jaar op mijn leven gedrukt. En heb voor mezelf gekozen en nu echt een keuze gemaakt!

Waarom dit onderwerp? Nou ik kreeg gisteren een brief van de Universiteit dat er zo weinig aanmeldingen zijn dat ik geplaatst ben voor Psychologie! (is een opleiding met loting!!!) Dus ik ben helemaal blij! Die kamer gaat er komen! Ik ga verhuizen, mijn eigen plekkie! Heerlijk!

Ik wens iedereen een hele fijne woensdag! Ik ga me weer heerlijk vermaken op het werk!! Ja ook dat levert mij een geluksgevoel op!

Update over gisteren...

Dinsdag 20 Juni 2006

Vond bovenstaande foto wel goed getimed!
Heeft verder niks met deze log te maken.

Ok.. Voor alle nieuwsgierigen. Nog geen echt nieuws op het gebied van mijn Pooltje. Vandaag geen kans gehad om mijn telefoonnummer te geven om 2 redenen. 1; De Polen moesten overwerken en ik had geen tijd om te wachten en 2. omdat ik zo dom was dat ik mijn kaartjes in de auto had liggen.. *grinnik* Dus morgen gaat er 1tje in mijn broekzak en dus komt dat wel goed!
Het was wel super gezellig weer gisteren! Echt gelachen!!! *grijns* Als ik er weer aan denk krijg ik zo weer een stuip............................................

En over dat studentenhuis! Ja ik ga het daar wel naar mijn zin krijgen! Krijg een hele mooie lichte kamer! Met een aparte slaapkamer! En eigen keuken en eigen douche!!! *grijns* Echt luxe!! Maar wel super!

Fijne dinsdag iedereen!

Lui!

Maandag 19 Juni 2006

Poes en ik hebben gister heerlijk buiten vertoefd! In de zon was het niet echt uit te houden dus lekker onder de luifel gelegen, ik en Poes tussen de struiken!
Om een uur of 7 was het goed uit te houden buiten! Alhoewel het nog steeds benauwd was! Kijk zelf maar naar een slaperige Poes, die voor een stokje wel even actief wilde worden!!

Ow, ik sta op de foto…

Verrek, daar was dus de camera!

Nouja, vooruit 1x poseren kan wel… Ben ik er gelijk vanaf!

Dat stokje dat zich naast de camera bevindt, ja dat wil ik hebben…

Ik wens iedereen een hele fijne week toe! Ik heb zin om weer te gaan werken. Maar dat is eigenlijk ook wel logisch toch?

Ik ben vandaag heel weinig in logland! Na mijn werk ga ik naar Groningen om te gaan kijken naar het studentenhuis waar ik waarschijnlijk ga wonen vanaf september!!! En daarna even snel eten daar in de stad! Dus vandaag pas een laat bezoekje van mij! (sorry)

Uit.

Zondag 18 Juni 2006

Ben gisteraaf (of dus eigenlijk vannacht) wezen stappen!! Was keigezellig!!! *grinnik*

Dus vandaag een heel kort logje!

Psst. Ik heb geen kater, maar ben wel moe! Ben aan het genieten in de tuin! Kijk maar mee:Fijne zondag iedereen!

Druppels.

Zaterdag 17 Juni 2006

Regendruppels zijn niet lelijk! Maar wel nat!

Kriebels.

Vrijdag 16 Juni 2006

Kriebels..
Kriebels in mijn maag. Ik ken hem nu zo’n twee en een halve maand.. Maar eigenlijk weet ik gewoon helemaal niks van hem!
Elke dag weer hebben we ontzettende lol met elkaar.. Maar ik weet zijn naam niet eens!

Aan de taal zal het niet liggen… Zijn moedertaal spreek ik niet, zijn tweede taal wel. Mijn moedertaal spreekt hij nauwelijks, mijn tweede taal wel. Dus we komen er wel uit zonder problemen. Een praatje over het weer of over het weekend geen probleem. Maar zijn naam… Ik heb dus nog steeds geen idee!!! En dat is dus wel weer echt iets voor mij. Ben niet verlegen, integendeel, maar dat komt dus gewoon niet in mij op!

Vandaag was ik over. Ik zou hem gewoon mijn telefoonnummer geven.. Dan zou het allemaal goed komen! Ik zou hem opwachten en als niemand het zag het stiekem toeschuiven. Tenslotte gaat niemand het wat aan. Maar zoals altijd kwam er weer wat tussen.. Ik kon eerder weg en om dan anderhalf uur te wachten.. Nee, ik wacht nog wel een weekendje!!
Ja, maandag, geef ik het hem gewoon! Of kwets ik dan zijn vriend die mij ook wel ziet zitten?...

Zijn lieve lach, zijn gekke dingen, ik vind hem gewoon cool! Maar zijn naam, zijn leeftijd weet ik allemaal niet… Ach de lol is toch ook genoeg? Waarom wil ik dan meer? Wat weet ik überhaupt van hem.. Stel dat hij getrouwd is! *grinnik* dat is dan echt weer een stunt van mij... een getrouwd iemand leuk vinden...!!! Eigenlijk die smile op zijn gezicht elke dag, maakt gewoon mijn dag goed! Die stralende oogjes als hij mij ziet… En omgekeerd stralen mijn oogjes dan natuurlijk ook.

n.b. Een klein beetje overdrijven is mijn vak… Dus neem niet alles serieus!

Aan de rivier.

Vrijdag 16 Juni 2006

Op een mooie lentedag in het mooie plaatjes Echternacherbrück Duitsland. Of Echternach, Luxemburg.En de laagstaande zon weerspiegelt op het water:Dit waren echt de laatste foto’s van mijn weekendje weg….
Ik heb nog een aantal ideeën in mijn hoofd zitten.. Dus waarschijnlijk later vandaag nog een log!

Fijne vrijdag iedereen.

Luxemburg.

Donderdag 15 Juni 2006

Nog een paar foto’s van LuxemburgEen paar nieuwsgierige eendjes op de camping:Tot slot, MIJN huis.. Hopelijk zie ik er niet zo vervallen uit…Morgen de laatste serie foto’s van mijn weekendje weg. Nog enkele foto’s van het riviertje waar we stonden en de prachtige omgeving daar!

Bloemen.

Woensdag 14 Juni 2006

Kijk en geniet mee:En dan mijn Pandora die overvol is:En poes die er blij is dat ik weer thuis ben!

Mijn zeer geslaagde weekend!

Dinsdag 13 Juni 2006

Komt mijn verhaaltje van het weekend! Ik heb ruim 300 foto's gemaakt! Jullie begrijpen dus dat hier een selectie staat! Vanaf morgen ga ik weer verder met om elke dag om 00.00 een logje te plaatsen. Morgen verschijnen er ook nog een aantal foto's!

Donderdag ben ik gereden. Heb er 4 uur en 3kwartier over gedaan! Best netjes dus!
Mijn ouders stonden heerlijk aan het water op de camping! Je keek uit over het de Sauer (of was het nou de Sur?). Echt super mooi!

Waar wij stonden heette die rivier de Saurer, maar aan de overkant heette de rivier de Sur! Want de overkant van het water was Luxemburg!! Echt leuk!

Mijn moeder en ik zijn nog even het plaatje in Luxemburg ingeweest! Echt heel gezellig plaatjes. Met een winkelstraatje met enorm veel terrasjes en leuke winkeltjes.

Vrijdag ook een super dag gehad! We hebben Trier en Saarburg bezocht!
Trier is echt een super stad! Leuke winkeltjes en een mooi centrum!
Mijn Pandora is ook vol inmiddels!!! (morgen een foto).
Van Trier zelf heb ik eigenlijk weinig foto's gemaakt deze keer. Heb hier in februari al veel foto's gemaakt. Maar zoals gewoonlijk wilde mijn ouders de kerk daar bezoeken. Ik heb ervoor gekozen om lekker in het zonnetje te zitten op het bankje buiten en mensen te kijken!

Ja ik genoot echt van het mooie weer! (en natuurlijk van mijn nieuwe bedeltjes!)

Daarna doorgereden naar Saarburg. We zijn eerst de Warsberg op geweest. Een mooi uitzicht daar, echt niet normaal. Helaas was het niet helemaal helder weer, waardoor de foto's ook niet helemaal helder zijn.Daarna in Saarburg zelf nog even gekeken. Zit echt een mooie waterval en een mooi uitzicht over de rivier de Saar.

Zaterdag echt heelijk in het zwembad gezeten! Echt een unieke ligging heeft het zwembad! Zo ook Zondag! Zaterdag van kwart voor 11 tot half 6 bij het zwembad geweest en zondag van kwart voor 9 tot half 5. Ben heerlijk gekleurd en heb genoten! Het was echt super gezellig, leuk om die mensen daar weer te zien en ook leuk om andere mensen te leren kennen!!! Ja, het was geweldig!!!

Uniek plekje toch zo?

Maandag ben ik samen met mijn moeder naar Luxemburg geweest. Is in principe wel een leuke stad, maar echt leuke winkeltjes hebben ze niet. Wel hebben we heel toeristisch gedaan en zijn in zo'n treintje geweest! *grinnik* Was echt grappig en hebben hele mooie dingen daar gezien.Daarna zag ik nog wat leuks op de camping een klaproosje aan de waterkant!Fijne dinsdag iedereen verder!!!

P.s. Och... Hoe kan ik dat nou toch vergeten.. Mijn uitslagen.. *grinnik* Ben 3x 1e geworden en 3x 2e!!! Niet eens zo heel slecht dus! Tijden waren niet helemaal super, maar wel redelijk! Op de 50 en de 100 vrij ben ik algemeen kampioen geworden! Yes, ikke ben trots! En ik ga volgend jaar weer!! Heb ik nu al afgesproken!!!

Voor de ongeduldigen...

Dinsdag 13 Juni 2006

Alvast een heel kort berichtje van mij!

Heb een super tijd gehad! Veel gedaan, dus ben nu echt kapot!
Morgen verschijnt er een langer logje van mij! Met natuurlijk foto's uitslagen etc! ;) En voor nu... laat ik jullie nog even lekker in spanning!!

En ga ik genieten van poes die om aandacht bedelt!!!

Liefs, Annemaire

Pool

Donderdag 08 Juni 2006

Volgens de Van Dale:
- Systeem van wedden over de uitslag van een sportwedstrijd => toto.
- Kartel
- Elk van de uiteinden van de denkbeeldige as waarom een hemellichaam draait.
- Poolstreek.
- Elk van beide uiteinden van een magneet => Magneetpool.
- Elk van beide uiteinden van een batterij.
- De opstaande haren van stoffen, tapijt e.d.


En uit mijn eigen kennis:
- Palletsoort die we gebruiken op het werk.
- Soort van biljart.
- Zwembad in het engels!

Allemaal leuk en aardig maar ik wil het hebben over de Pool!

Ik vind ze zo grappig!!! Gister was toch echt wel de topper! Ik heb besloten om te verkassen in de pauze naar het rokershok. Ik rook niet, kan er zelfs niet zo goed over, maar het is daar gewoon veel gezelliger!!! Die collega’s zijn veel cooler!Baalt dat ik daar niet eerder ben gaan zitten! Mijn pauzes waren nog nooit zo leuk als vandaag...... En in dat rokershok zitten dus ook de Polen! Aan een andere tafel, maar ze zitten er wel!

Dus ik ging daar zitten… Gewoon de krant lezen en wat kletsen met die leuke collega's. Kijk ik op.. Zitten er 2 van die Polen met hun telefoons, met camera!, op mij gericht… Foto’s van mij vind ik niet erg.. Maar twee tegelijk? Gaat me dan wel weer ver. Dus ik dook maar weer de krant in.. Kijk ik even later weer op.. Nog steeds twee lenzen op mij gericht. En maar lachen hoor die gezichtjes daarachter! Vond het wel grappig, maar wilde ze wel terug pakken. Ben toen naar mijn kluisje gerend, 1 verdieping lager, en daar mijn camera opgehaald! Zo snel als die telefoons werden opgeborgen! *grinnik* En nu gingen zij wegduiken!! Ok, heb er wel een aantal kunnen ‘schieten’ maar ga de foto’s hier niet neerzetten, beetje privacy he?

Ach, ik vind die Polen wel cool! Vermaak me prima met hun! Altijd vrolijk zwaaien, gekke dansjes, interesse in elkaar, gewoon dikke pret!

Maar het grappigste vond ik toch wel... Wat is er interessant aan ik in de auto rijden? Zo interessant dat 1 van die jongens het op heeft genomen met zijn telefoon… Whaha hoezo die wil mij graag zien!!!
Baalt dat dat nou net niet de leukste was van de Polen... Daar zwaai ik alleen maar mee! *grinnik*. En biggrijns ik mee.

Jaja, lieve loggers, voor je het weet ben ik straks zomaar beroemd in Polen!!!

Maar dan komt mijn collega met de volgende opmerking: Misschien zien ze je gewoon als lustobject!
Leuk hoor, die mannelijke collega’s! Zolang het daar bij blijft.. Vind ik het eigenlijk wel prima!
Handig hoor.. Zo'n oudere broer.. Ben je tenminste gewend aan de mannenpraat! Vind dat eigenlijk helemaal te gek.


Fijn weekend voor iedereen alvast!!!

Tot dinsdag! (misschien maandagavond.. Want wat heb je nou aan een avond op de camping en overdag rijden? Als je ook gewoon 's avonds kan rijden en dan nog een dag vrij hebt hier in Nederland?)

Waaaaaaaat? Neeeeee!!! Dat kan niet!!!!

Woensdag 07 Juni 2006

Waaaaaaaat? Neeeeee!!! Dat kan niet!!!!
Help??? Wat is dit… Dit komt niet goed… Help!?!
Welke lieve mede-logger wil even mijn plaats innemen???
Ik sta voor paal!!!

Ik denk.. Lekker rustig wedstrijdje zwemmen in Duitsland dit weekend, ja daar ga ik dit weekend heen.. Maar niks hoor!!!

Stem: *Annemarie keep it cool*
*ok* Poging twee….

Zoals Poes in de log van 2 juni al schreef ga ik inderdaad een weekendje weg!
Ik zou eigenlijk 5 maanden stage lopen in Duitsland en dan daar in ook trainen bij de zwemclub… Echter ik ben weer in Nederland, maar heb nog steeds contact daar! Die zwemvereniging SSV Trier, organiseert komend weekend een wedstrijd!
Dus ik heb me ingeschreven… En daar wringt nou net de schoen.
*schoen? Maar je hebt toch geen schoenen aan tijdens het zwemmen, toch?*
*Nee dat klopt, maar daar buiten draag ik die wel.. Vanwege de bacteriën etc.*

Het wordt eindelijk mooi weer, graadje of 25, 26 dus heerlijk lekker relaxed dacht ik zo?

Ja, dit bovenstaande zag ik wel zitten…
Totdat ik vandaag de inschrijvingen zag…
Waaaaaaaat? Neeeeee!!! Dat kan niet!!!!
Help??? Wat is dit… Dit komt niet goed… Help!?!

Stem: *Annemarie keep it cool*
*ok,ok, ik zal het proberen*

Ik ben dus op dit moment totaal niet in vorm… Trainingen gaan super lekker, maar wedstrijden is nou niet echt alles… Maar help?
Ik sta 2x als 3e… (ok gaat nog…)
2x als 2e… (wordt al minder)
en 2x als 1e… (meest erge wat mij kon overkomen) ingeschreven… *zucht* Afgang!
Kijk die 3e, 2e en 1 van de 1e inschrijvingen gaat nog wel… Die tijden heb ik echt gezwommen! Maar 1 van die 1e inschrijvingen.. Is een faketijd (houdt in: dat je dat nog nooit hebt gezwommen en je trainer verzint dan maar wat) en ben ik verdorie zelfs 4sec sneller dan de jongens?
En dat is dus onmogelijk... *ja ik weet dat jullie nogal een hoge pet van mij ophebben.. maar dit is dus echt teveel van het goede...* *Pet? Nee die heb ik niet... Ik heb zelfs geen badmuts!*

Waaaaaaaat? Neeeeee!!! Dat kan niet!!!!
Help??? Wat is dit… Dit komt niet goed… Help!?!

Ik start veel liever uit de underdog positie. Plaatsje 6 ofzo... Werkt meestal wel beter, maar helaas... Dat is komend weekend niet voor mij weggelegd...
Dus alsjeblieft duim ontzettend hard voor mij dit weekend!!! Ik ben vanaf donderdagochtend weg.. Wilde mijn verhaaltje over het weekend eigenlijk ook pas donderdag publiceren... Totdat ik die inschrijvingen zag...

Juist ja:
Waaaaaaaat? Neeeeee!!! Dat kan niet!!!!
Help??? Wat is dit… Dit komt niet goed… Help!?!

Dus waarschijnlijk donderdag nog wel een logje van mij.. Maar.. Moest dit even kwijt!

p.s. Ik heb dus werkelijk geen idee wanneer ik terug ben… Maandagavond? Maar kan ook dinsdagmiddag of avond worden.. Wat ik wel weet is dat ik woensdagochtend weer moet werken!

Ik zeg: "Boom"

Dinsdag 06 Juni 2006

Wow heerlijk weer! Gister eens door de buurt gestruind hier! Kan niet anders zeggen dan dat ik mooie dingen heb gezien en dat ik heb genoten van het mooie weer!!!

Ik wens iedereen fijne dinsdag! Op naar het (voor mij extraextraextra lange) weekend!

Spin

Maandag 05 Juni 2006

Ik zeg spinnen zijn ok! In elk geval weer 1 vlieg minder hier in de tuin!!!

Lang leven het buitenleven!

Zondag 04 Juni 2006

Hihi, eindelijk wil ze weer meewerken aan foto’s! Maar het is nog niet zoals onze buurkat! Die is zo gek op mijn fototoestel dat hij er kopjes aan gaat geven..
Ja overdrijven is ook een vak!

Mijn buurkater:

Poes is in elk geval, net zoals ik, lekker veel buiten te vinden!

Fijne zondag iedereen!!!

Eindelijk weer!

Zaterdag 03 Juni 2006

Ik heb besloten met de opmaak van de logjes zoals ik ze hiervoor had! Er gaat ontzettend veel tijd in zitten om ze te maken en die tijd heb ik niet altijd…
Maar ach, loggen blijf ik toch wel!!!

De onderstaande foto’s zijn gisteren gemaakt toen ik in de auto zat! Heerlijk weertje toch zo? Vandaag ook lekker weer buiten geweest!
Fietsen met jas was eigenlijk al te warm…

Een dag uit het leven van...

Vrijdag 02 Juni 2006

Ok,ok, omdat ik die foto van poes en mij zo lief vond, heb ik toestemming van poes om die te plaatsen! Dus hierbij!!!

Time-out!

Donderdag 01 Juni 2006