Leuk!

Woensdag 31 Mei 2006

Bedriegen

Dinsdag 30 Mei 2006

Vanaf nu...

Maandag 29 Mei 2006

Sprookje

Zondag 28 Mei 2006

Gezellig!!!

Zaterdag 27 Mei 2006

Gister echt een topdag gehad op de camping! Niet echt weggeregend. Het miezerde wel de hele tijd, maar ach, in de voortent wordt je niet nat!

Nog even gewinkeld! En een leuke tas gekocht. Was al die dingen in mijn jas/broekzak zooo zat! Portomonne, camera, sleutels, telefoon etc. Je kent het wel!

Verder super veel lol gehad! Zoals altijd!

's Avonds ook nog gebbqed! Heerlijk! De mannen buiten in onder een parasol en de vrouwen en kids binnen! Whaha, zo hoort het toch? Morgen komt er wel weer een leuker en langer logje van mij! Voor nu wens ik iedereen een heel fijn weekend!!

p.s. Zoals je ziet gebruik ik de oude smiley's van web-log nog. Voeg de codes in van de smileys en voila!

Oh dan vragen jullie je zeker af; welke codes? Nou hierbij!

<img class="emoticon" src="/.shared-ilsemedia/themes/common/icon_wink.gif" /><img class="emoticon" src="/.shared-ilsemedia/themes/common/icon_cool.gif" /><img class="emoticon" src="/.shared-ilsemedia/themes/common/icon_smile.gif" /><img class="emoticon" src="/.shared-ilsemedia/themes/common/icon.razz.gif" /><img class="emoticon" src="/.shared-ilsemedia/themes/common/icon_biggrin.gif" /><img class="emoticon" src="/.shared-ilsemedia/themes/common/icon_surprised.gif" /><img class="emoticon" src="/.shared-ilsemedia/themes/common/icon_sad.gif" /><img class="emoticon" src="/.shared-ilsemedia/themes/common/icon_confused.gif" />

About...

Vrijdag 26 Mei 2006

Bloemen

Donderdag 25 Mei 2006

Door de verjaardag van mijn broer had ik even geen tijd om mijn verhaal uit te werken dat ik in gedachten had! Dus vandaar maar even een fotologje! Ook leuk toch?

Uitgebloeide paardebloem:

Andere mooie bloempjes op dit moment:

"Hier waak ik"

Woensdag 24 Mei 2006

Zoals ik hier al schreef gaan mijn ouders bijna op vakantie! Ze zijn nu aan het sjouwen met van alles richting caravan. Poes bekijkt dit allemaal vol argwaan, zoals te zien is op bovenstaande foto, en vind het maar helemaal niks! Dus pas op als je bij ons in de buurt van de caravan of in de caravan komt.. Want “hier waakt Poes!”

P.s. Annemarie is een heel klein beetje trots! Ok ik geef toe, ik vind dit wel heeel cool!!! Want ik sta hier genoemd!!! Dat heeft me heel veel pageviews opgeleverd!!!! Vind dat best wel erg leuk!!!!

p.s.2. Vandaag is mijn lieve kleine broertje jarig! Dus vanavond daar maar even naartoe!!! Hij wordt 38!

Blij!!!

Maandag 22 Mei 2006

Oh wat ben ik blij!!! Ik zit eindelijk ook in de nieuwe omgeving! Ben ruim 1.5 uur aan het prutsen geweest, maar alles is nu zoals ik het wil hebben!!!
Ik vind het super!!!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe lay-out???

Tuurlijk ook ik moet HTML nog even echt leren, maar dat komt wel goed!
Het is nog steeds wel even zoeken waar alles staat, maar heb er al handigheid in!
Heb gister namelijk ook even een andere site verandert, namelijk: Leonie
En wat vinden jullie van die lay-out dan??

Zenuwachtig en argwaan

Maandag 22 Mei 2006

Poes is zenuwachtig, heeft argwaan en is veel bij mij op schoot te vinden! Waarom? De caravan staat weer bij huis. En dat betekend niet veel goeds normaal gesproken. Dat is voor haar 4 week ongeveer alleen thuis zijn en maar 1x per dag, tijdens voedertijd, aandacht krijgen! Dat het deze keer anders is, dat voelt Poes alleen niet! Niet wij allen gaan op vakantie, nee mijn ouders vertrekken voor 3 of 4 weken naar Duitsland! Dus dat zenuwachtige gedoe en dat kleverige is nergens voor nodig! Maar ik vind het wel gezellig! Eigenlijk ook wel irritant, want altijd een kat op je benen is best zwaar!

Jaja, de opbrengst na 2 dagen! De zilveren is van de estafette op zaterdag! En de bronzen is van de 100vrij gister! Hij ging nog steeds niet zoals het moest. Mijn tijd was redelijk, maar zeker voor veel verbetering vatbaar, maar wel voldoende voor een 3e plaats! Dus veel mopperen zal ik er niet op Het weekend van 10/11 juni heb ik weer een wedstrijd, maar dan in Duitsland! Ik heb er zin in! Hopelijk is de vorm dan aanwezig! Dan wil ik even lekker knallen, alleen maar sprint, 5x 50m en 1x 100m! Dus helemaal geschikt voor mij! Fijne week iedereen!

Tamelijk slecht...

Zondag 21 Mei 2006

Ik moet heel eerlijk zeggen.. Het gaat nog niet echt lekker... *zucht* De 50meters van vrijdag waren dus totaal niks.. Kom je kapot uit het water, heb je een super slechte tijd op de 50 vrij. En kom je tamelijk fit uit het water, zwem je nog wel een redelijke tijd. En dan vandaag.. Ik moest 100 vrij in de estafette.. Mijn tijd, was redelijk. 'Maar' een halve seconde boven mijn tijd van vorig jaar! Wel heb ik 2 zwemmers ingehaald, van de 4e naar de 2e plaats, wat mijn team uiteindelijk ook vast heeft gehouden! Dus wel een medaille vandaag! *ik is trots*! Hopelijk gaat morgen de 100vrij beter! Fijne zondag!

p.s. Ik wil over naar de nieuwe omgeving!!! Mijn kopfoto is klaar, de kleuren uitgezocht dus kom maar op! Klik hier voor een klein voorproefje!

Binnen en beetje uitleg.

Zaterdag 20 Mei 2006
Baasje... Ik wil zo graag naar binnen...

Maar dan nu even wat totaal anders...

Ik heb een tip voor iedereen die al over is naar de nieuwe versie van web-log! Ik merk dat er veel vragen zijn van hoe krijg ik dit voor elkaar en ik wil zo graag dat weer hebben op mijn log! Maar hoe krijg ik dat voor elkaar? Waarschijnlijk heb je al logjes gemaakt met datgene wat je weer wilt hebben. Open dat logje. En klik in de menubalk op 'beeld' en daarna op 'bron'. Ga naar het gedeelte van de log wat je weer wilt maken. (door middel van 'zoeken' onder 'bewerken' of door de pagina zelf te bekijken.) En kopieer dat gedeelte dat je wilt maken. Maak een nieuw logje aan en klik op html bewerken. Plak hier de code die je hiervoor hebt gekopieerd. Vervang de tekst, de afbeelding, de link of wat dan ook voor het nieuwe wat je op je log wilt zetten. Klik voor de zekerheid op voorbeeld en publiceer dan je logje! Voor meer vragen, mail me gerust via het mailformulier. Ook al ben ik zelf nog niet over, ik weet inmiddels wel aardig wat dingetjes al en weet ik je vraag niet, dan zal ik zeker dit voor je uitzoeken! Zelf kun je trouwens ook ontzettend veel informatie vinden op deze pagina! Voor aanvragen van nieuwe kopfoto's verwijs ik echter naar Kopfotoenzo. Als je perse een kopfoto van mij wilt hebben, vermeld dit dan gewoon in je mailtje, dan zal ik je aanvraag in behandeling nemen!!! Succes iedereen met de nieuwe omgeving! Ik zelf kan echt niet wachten totdat ik over ben! Wat ik gezien heb vind ik echt super!

Friese Kampioenschappen

Vrijdag 19 Mei 2006

Een water weekendje dit weekendje!
Kijk maar naar mijn schema:
Vandaag (vrijdag): vanaf 5 uur in het zwembad. (tot een uur of 7)
Zaterdag: Vanaf 3 uur in het zwembad. (tot een uur of 6)
Zondag; Vanaf 10 uur in het zwembad. (tot een uur of 5)

Maar in totaal... Zit ik ongeveer vier en een halve minuut in het water voor de wedstrijden. En ongeveer een halfuurtje voor inzwemmen!
Dus verweken..
Nee dat doe ik niet!

Wel veel lol trappen natuurlijk!
Een verslag (inclusief foto's) volgt natuurlijk maandag!

Groningen

Donderdag 18 Mei 2006 Gistermiddag/ gisteravond gezellig wezen winkelen met mijn moeder in Groningen!
En natuurlijk hing overal de vlag uit!!! Want Maxima was jarig!Was het daarom Kermis in Groningen? De pleinen waren in elk geval goed gevuld en er waren aardig wat mensen op de been!
Het reuzenrad blijft toch altijd wel interessant!Die achtbaan... Zo groot en dan op zo'n klein stukje! Geweldig! Ik ben er niet in geweest maar we hebben er wel 10min naar staan kijken!! HihiWat me opviel in de Binnenstad, mensen kijken nooit uit hun ogen! (of zouden het stiekem dan toch doppen zijn?)'s Avonds even lekker gegeten bij de MacDonalds! Tsja die zit zo lekker in de buur van de Ikea!
Ik vond vooral het plafond interessant..En bij de Ikea lekker geshopt!
Ik heb eindelijk mijn klere(n)hangers! Waren ze niet meer in de collectie *zucht* Dus ik ben 4x de gehele Ikea door gestruind op zoek naar showmodellen! Uiteindelijk 18 gevonden!!! En gekocht voor de prijs van nog geen 5!! Ik vond het wel prima!

Fijne donderdag! Ik heb zin in vanavond! Ik zit voor de buis voor de voorronde van het Songfestival.. Wat denken jullie gaat Nederland dit jaar door naar de finale??

Oefening baart kunst! Alvast voor het WK!!!

Woensdag 17 Mei 2006

KLIK (DUBBEL)

p.s. als het niet werkt.. Klik hier. Het scherm blijft gewoon wit!

Chagrijnig, lekkerbek en smeerkees!

Dinsdag 16 Mei 2006

Ze is de camera weer zat. Poes duikt telkens weg en als je haar achterna zit kijkt ze heel zielig. Zie bovenstaande foto!

Maar dan komt de vla op tafel en is Mevrouw vol aandacht!En als de vla dan eenmaal op de grond staat.. Is het smullen geblazen!En ach uiteindelijk is het allemaal wel weer goed! Ze blijft alleen met dit weer wel een enorm smeerkees...Fijne dinsdag!

Haarvlok

Maandag 15 Mei 2006

En na afloop zag het terras er zo uit:

Mijn broek was er al niet veel beter aan toe:

Zondag

Zondag 14 Mei 2006
Vandaag geen verhaal(tje) van mij!! Ik heb gister van kwart voor 11 's ochtends tot 10 uur 's avonds in het zwembad gezeten!
Dus voordat ik zat was het al 11 uur...
Ik ben kapot! Maar het was wel erg gezellig!

Ik wens iedereen fijne zondag!

Verslaafd!

Zaterdag 13 Mei 2006

Ok, ik geef toe! Ik ben verslaafd! En waaraan? Aan dit liedje! In de auto, onder de douche, tijdens het computeren eigenlijk altijd staat het aan! Klik (dubbel) en luister mee!
Let op: intro is zachtjes, daarna wordt het harder!

Wie er trouwens ook helemaal gestoord is.. Poes! Wie gaat er nou met dit warme weer binnen op de vloer liggen terwijl mijn bed ook 'beschikbaar' is? Nou zij dus. En zoals gewoonlijk.. Kijkt de diva weer eigenwijs!

Belangrijke mededeling

Vrijdag 12 Mei 2006


Fijne vrijdag!